Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.06.02, 12:24
    STOWARZYSZENIE KIBICÓW "WIARA LECHA" INFORMUJE WSZYSTKICH SYMPATYKÓW
    KOLEJORZA, IŻ DNIA 25 CZERWCA BR. O GODZINE 11.00 PRZED URZĘDEM
    MIEJSKIM W POZNANIU (PLAC KOLEGIACKI) ODBĘDZIE SIĘ HEPPENING DLA
    POPARCIA IDEI "BUDUJEMY STADION"

W TYM CZASIE NA SESJI RADY MIEJSKIEJ ODBĘDZIE SIĘ GŁOSOWANIE, KTÓREGO
    WYNIKI ZADECYDUJĄ O PRZYSZŁYM WYGLĄDZIE NASZEGO STADIONU. MAMY SZANSĘ,
    BY W NIEDŁUGIM CZASIE DOCZEKAĆ SIĘ BUDOWY ZADASZENIA I NOWOCZESNEJ
    TRYBUNY, KTÓRA ZMIENI OBLICZE OBIEKTU PRZY UL. BUŁGARSKIEJ.
    STAWMY SIE WSZYSCY TEGO DNIA. UDOWODNIJMY, W POKOJOWY SPOSÓB, IŻ DOBRO
    LECHA JEST NASZYM WSPÓLNYM DOBREM - MIESZKAŃCÓW MIASTA I REGIONU.

HEJ LECH!!!!!!!

Obserwuj wątek
      • Gość: Sergio Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 19.06.02, 13:30
        Będę z wami duchem podczas pobytu za granicą,
        POKAŻCIE SIĘ TAM!!
        POMÓŻCIE WYWALCZYĆ MIASTU ORAZ KLUBOWI LEPSZY I NOWOCZEŚNIEJSZY STADION!!
        • Gość: kolumb Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 14:10
          Oczywiscie ze przyjdziemy.Trzeba naglosnic ta sprawe .Np.ja mam internet i tu
          sie dowiedzialem ze bedzie taka pikieta, powiedzialem innej wiarze zeby
          przyszli i wiekszosc sie zgodzila.Robcie tak samo jak przyjdziemy w duzej
          liczbie to radni zobacza ze zalezy nam na takim stadionie.POZDR i
          nARECZKA
          • Gość: Luck Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: *.hti.pl 19.06.02, 18:47
            A może Eska -i inne oficjalne media klubu są w stanie rozpropagować akcję. Nie
            każdy ma dostęp... Jest szansa na dotarcie tam?! Zostało trochę czasu. Bo
            ulotek nie będę roznosił!!
            • sojazz Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO 20.06.02, 10:07
              Mam tylko jedno pytanie czy hapening zostal zgloszony do UM, bo jesli nie to
              policja moze nas rozgonic pod zarzutem nielegalnych zbiorowisk.

ps. Takie zezwolenie to tylko formalnosc...
              • Gość: vivacee wydaje mi sie że będą mieć robotę z... IP: *.cgs.poznan.pl 20.06.02, 10:26
                samoorbroną, która robi piknik w tym samym dniu. poza tym decyzję o ew. uzyciu
                siły podejmuje komendant wojewódzki w porozumieniu z władzami miasta, a wątpię
                czy te będą chciały psuć swoje stosunki z kibicami.
                ale oczywiście mogę się mylić...
                pzdr
                vivacee
      • Gość: xx Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 22:25
        Chyba was pokreciło - marnować tyle kasy.
        • Gość: guerra Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 09:00
          został zgłoszony
      • Gość: kolumb Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:30
        Mam dobrą wiadomość.W dzisiejszym głosie wilekopolskim napiali:
        "We wtorek, w dniu sesji Rady Miasta, na placy kolegiackim o godz.11 ma odbyc
        sie wielka pikieta kibiców Lecha pod hasłem budujemy stadion".
        Jest to juz rozpowszechnine w mediach .Wiem ze nie wszyscy czytają glos ale
        przy najmniej wiecej osób przyjdzie.
        POZDR
        • Gość: Onion Re: HEPPENING - BUDUJEMY STADION - INFO IP: *.tpnet.pl / *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 18:18
          mam nadzieję,że we wtorek będzie nas wielu,trzeba się pożądnie i
          zmobilizować,zachęcając przy tym jak największą liczbę wiary do przybycia na
          plac Kolegiacki!!!w jedności siła!joł

wysyłajcie smsy,maile itd.do wszystkich którym Poznań(Lech) jest najbliższy
          sercu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka