Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!!

• Gość: Kibic MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA, to żenująca porażka IP: *.ht.pl 06.09.01, 08:16
        Cała drużyna zachłysnęła się sukcesem po meczu z NORWEGAMI, może i nie tylko.
        Myślę,że to typowe dla NAS.
        W jednym z programów TV, po wygranym meczu, trener ENGEL tak się zagalopował w
        odpowiadzi na pytanie jednego z telewidzów o procentowe szanse POLAKÓW w MŚ, na
        co ENGEL odpowiedział, ... że, ocenę zaczynamy od 40%.... . To wyjaśnia
        sprawę!!!
      • Gość: Telewidz SPRZEDANY MECZ? IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 08:24
        Czy nie sądzicie, że mecz został po prostu sprzedany? Polacy i tak będą w
        finale, a dla Białorusinów to wielka szansa! Odrzućmy na bok narodowe sympatie,
        chodzi przecież o Wielką Kasę. Moim zdaniem, to piłkarski poker 2!
        • Gość: Marco Re: SPRZEDANY MECZ? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:59
          Gość portalu: Telewidz napisał(a):

> Czy nie sądzicie, że mecz został po prostu sprzedany? Polacy i tak będą w
          > finale, a dla Białorusinów to wielka szansa! Odrzućmy na bok narodowe sympatie,
          >
          > chodzi przecież o Wielką Kasę. Moim zdaniem, to piłkarski poker 2!

• Gość: lesio Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:45
        Wynik to wstyd ale sam mecz to chyba efekt rozprężenia
        "posukcesowego". Bramki padały w sytuacjach błędów
        których nie powinni popełniać nawet III-cio ligowcy.
        Byłem zaskoczony tym że Engel wystawił pierwszy skład.
        Przynajmniej Dudek i Oli powinni mieć wolne. Wynik na
        pewno nie byłby gorszy a samopoczucie trenera, piłkarzy
        i kibiców znacznie lepsze (no bo gdyby to był
        najsilniejszy skład ... hihi) a tak ... zimny prysznic
        ma jednak działanie uzdrawiające a już na pewno
        o(t)rzeźwiające.
      • Gość: ona Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 08:48
        taki mecz to WSTYD!!! i nawet nie mozna sie pocieszyc, ze "sprzedali'' mecz, bo
        kto TAK to robi???
        ...
        chlopaki do domu!!!
        Oli do zonki! odkad sie ozenil, to sie jakby zmienil i przestal grac.
        "brak koncentracji"??? ... rany, ludzie, o czym ten komentator mowil???
        albo sie gra, albo op....ala. pilka jest okragla, a bramki sa dwie, a nasi
        zawsze graja do tylu!!! to co to za gra??? nic dziwnego, ze samoboje leca...

ciekawe, jaka klase pokarza w finalach?...
      • Gość: hugon Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 08:52
        Wczoraj w Mińsku miał wystąpić Polski Teatr z Wielkimi Gwiazdami.
        Niestety skończyło sie na Teatrzyku KUKIEŁKI.
        Dozobaczenia na Śląskim!!!!
      • Gość: J-23 Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 217.153.44.* 06.09.01, 09:01
        Masz rację "Telewidz". Mecz sprzedany. Polscy piołkarze (łacznie z trenerem)
        pokazali, że są zwykłą dziwką dającą dupy temu , kto zapłaci. Ciekawe ile wezmą
        J. Engel i jego chłopcy za mecz z Ukrainą. Ciekawe jak ich wydupczą Ukraińcy.
        Kasa będzie pewnie spora, o ile Białoruś wygra ostatni swój mecz, a informacja
        o tym, dotrze do Ukraińców przed zakończeniem spotkania z Polską.
      • Gość: Dib Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 195.94.222.* 06.09.01, 09:05
        Kukiełka:
        Do teatru PAJACU !!!
      • Gość: AB Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 194.181.74.* 06.09.01, 09:24
        Dostaliśmy w d... zasłużenie,
        Ale to nic,
        Głowa do góry,
        Oli, do roboty,
        Grać dalej.
      • Gość: Maciek Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 09:26
        Mam nadzieje, że to im pokaże, że nie mogą czuć się mistrzami, a tylko mocno
        pracować, bo to w końcu było ich najewiększą siłą. Mimo wszystko sądzę, że
        wygrają z Ukrainą choćby po to, by coś udowodnić kibicom.
      • Gość: Szoszon Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 10.31.10.* 06.09.01, 09:32
        Brakło szczęścia i detremincaji, i wyszło gdzie nasze miejsce w szeregu. Szkoda
        tylko, że z naprawdę słabą Białorusią.
      • Gość: szixa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.aft.pl 06.09.01, 09:35
        To blamaż. NIe wolno grać w taki sposób. Na turniejach ( w tym na MŚ ) gra się
        co 3-4 dni, a polskiej reprezentacji te "drugie" mecze nie wychodzą ( Z Walią
        0:0 , z Armenią 1:1, z Białorusią 1:4 ). Za dużo było zachwytów i westchnień, a
        my nie jesteśmy przecież Francją czy Brazylią. I niech nikt mi nie wmawia, że
        nie było motywacji ! Weżmy przykład właśnie Francji. Po zdobyciu tytułu mistrz
        świata, potrafiła po dwóch latach się zmotywować i zdobyć tytuł mistrza
        Europy ! Bo to jest wielka drużyna, a my tylko europejskim średniaczkiem, więc
        musimy się cały czas uczyć i nie wolno nam odpuszczać.
      • Gość: Scatman OPINIA PO MECZU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 09:38
        To był po prostu pech. Każda seria meczu bez porażki musi zostać kiedyś
        przerwana. Graliśmy dobrze, ale mieliśmy niemoc strzelecką. Chyba kadra za
        bardzo balowała w sobotę...
        • Gość: Jarek Re: OPINIA PO MECZU IP: *.man.polbox.pl 06.09.01, 09:43
          Tym meczem udowodniliśmy, że nie potrafimy grać do końca
        • Gość: SzCzyP Re: OPINIA PO MECZU IP: *.ltk.com.pl 06.09.01, 10:05
          Porażka choć przykra niczego nie zmienia. Nikt nie jest niepokonany. Wczoraj
          lepsi byli nasi sąsiedzi zza Bugu. My w poprzednich meczch z Białorusią(3-0),
          Norwegią(3-0) i Walią (2-1) mielismy wiele szczęścia. Z przebiegu meczu wcale
          nie należał się nam wygrane,a już na pewno nie tak wysokie. Futbol to gra
          błędów,a Polska popełniła ich zdecydowanie za dużo. Oby po raz ostatni.
        • Gość: rafałch Re: OPINIA PO MECZU IP: *.gornet.pl 06.09.01, 10:16
          Oczywiście gratulacje się należą za awans. Jednakże wczorajsza żenująca porażka
          przypomniała mi czasy poprzednich trenerów, kiedy to najlepiej wychodziło nam
          rozgrywanie piłki do tyłu oraz "konstruowanie akcji" po dalekich wykopach
          bramkarza. Także sposób tracenia bramek był bardzo podobny. Głupie błędy i
          nagle się okazuje, że rywal prowadzi 2:0 a z naszych gwiazdorów uchodzi
          powietrze. Okazało się też przy okazji, że brak Kałużnego powoduje, że wygranie
          główkowego pojedynku w środku pola jest niemal nieosiągalne, przez co wykopy
          Dudka nic nie dają, a nawet ułatwiają robotę rywalowi.
          Jestem jednak optymistą i wierzę, że to tylko "wypadek przy pracy".
          Rehabilitacji oczekuję w meczu z Ukrainą - wygrana będzie tu mile widziana.
          Sporo osób o tym zapomina, ale im więcej spokań wygramy, tym wyżej będziemy w
          rankingach, co daje przecież lepsze rozstawienie w koszykach eliminacyjnych. A
          głupio by było znów być losowanym z trzeciego koszyka.
      • Gość: Fanatyk Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.77.24.* 06.09.01, 10:04
        Oj, dobrze, że Kukiełka nie grał w reprezentacji Kolumbii
      • Gość: .m tak sie ukrainie odwdzieczylismy-wstyd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:08
        - pijani
        - amatorzy-a jednak
        - mozna z ukraina ale z lukaszenka, i cale wrazenie w europie zmalalo do 0
        - no ale dobrze ze teraz bo po takiej porazce na pocz eliminacji to zadnego
        meczu bysmy nie wygrali
        - i teraz beda chcieli odbic to sobie na ukrainie, wole zeby przegrali!
      • Gość: generla Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 217.96.29.* 06.09.01, 10:13
        To była potrzebna lekcja pokory. Trzeba umieć wygrywać, trzeba także nauczyć
        się przegrywać.
      • Gość: Wojtek A ja się cieszę! IP: *.waw.prokom.pl 06.09.01, 10:15
        Jak wiemy wszyscy (z piłkarzami i trenerem włącznie) potęgą piłkarską nie
        jesteśmy, chociaż mamy - i dobrze - takie ambicje. Aby zatem potęgą zostać
        musimy dużo się uczyć. I to jest druga prawda, że na samych sukcesach nikt się
        niczego nie nauczył. Mecz w Mińsku pokazał, że nasi mają problemy z opanowaniem
        świętującej psychiki. Na szczęście zauważyli to wszyscy kadrowicze i trener.
        Zatem można powiedzieć, że mecz z Białorusią był niezwykle potrzebny i chwała
        za to Engelowi, że nie posłuchał Tomaszewskiego i nie wystawił od początku
        rezerwowego składu, bo ta cenna wiedza być może nie byłaby nam dostępna. Cieszy
        fakt, że nasi po meczu doskonale zdawali sobie sprawę, iż to nie Białoruś
        wygrała, tylko my przegraliśmy - na własne życzenie. I to jest najcenniejsza
        rzecz jak mogła się przydarzyć kadrze Engela od początku jej istnienia - pod
        warunkiem, że nasze cele są dalsze niż jedynie awans do MŚ2002.

Na zakończenie dla wszystkich malkontentów: postawcie się w roli kibiców
        Holandii, Niemiec, Brazylii, Meksyku bądź Czech.
      • Gość: iro Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.koof.com.pl 06.09.01, 10:20
        Kto ich wspiera ??? ERA !!!

dostali w dupe, bo stracili zasieg, tez mam
        czesto ten problem z ta siecia ;))
        • Gość: Teddy06 Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.pl 06.09.01, 10:52
          Kiedy przed meczem Tomaszewski twierdził, że lepiej aby grali zastępcy, byłem
          oburzony. Teraz twierdzę,że Tomaszewski miał rację.
          Po primo: chłopcy skasowali 1 mln $.
          Po drugie primo: trzeba się szanować na mecze w lidze bo tam jest kasa i
          przyszłość.
          Po trzecie primo:pełny luz ( a co !!! my i tak som najlepsi!!!!)
          Resume: przez nich się opiłem ze wstydu po raz drugi. Pierwszy raz się opiłem
          ze wstydu kiedy wygrała AWS.
          Opicia z radości nie liczę bo za dużo.
      • Gość: Kukiełka Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.77.24.* 06.09.01, 10:32
        Odpierdolcie się ode mnie!!!!!!!!!!!!
        Trzeba było jechać i zapierdalać za mnie!!!!!
        Krytykować każdy potrafi!!!!!
      • Gość: Ordon Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.77.24.* 06.09.01, 10:35
        Nam strzelać nie kazano!
        • Gość: MARCO Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 12:08
          Gość portalu: Ordon napisał(a):

> Nam strzelać nie kazano!

O qrna! Cham Żewłakow się wyłamał!!!
      • Gość: kibic1 K O M P R O M I T C J A !!!!! IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:48
        Po prostu za dużo wódki chłopcy wypili. A pić też trzeba umieć.
      • Gość: Poll Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:52
        Teraz żeby odwdzięczyć się Ukrainie trzeba sprzedać mecz. Cholerne pijaki takie
        pedalstwo, żeby 3 z 4 bramek podarować za darmo. Wstyd! Wobec Ukrainy wobec
        Europy fakt, że Włochy np remisują z LItwą ale to chuj
        • Gość: GAZECIAZ Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 06.09.01, 11:04
          WSTYD!!!WSTYD!!!WSTYD!!!TEGO KUKIEŁKĘ TRZEBA WYPIERDOLIĆ I TO ZARAZ NIECH
          MI TU ENGEL NIE PIEPRZY GŁUPOT, ŻE SIĘ JESZCZE PRZYDA. Z RESZTĄ TEŻ COŚ
          TRZEBA ZROBIĆ. MOGLI TROCHĘ MNIEJ WYPIĆ, A DUDKA TO DO WICHRA KOBYŁKA
          NIE DO LIVERPOOLU, TO NIE GWIAZDKA, ŻEBY ROZDAWAĆ PREZENTY!!!
        • Gość: szrek Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.centrala.pbk.pl 06.09.01, 11:05
          to chyba juz jakas mania przesladowcza, ze jak cos nie pojdzie to od razu
          sprzedane. jakies p...ne archiwum x. albo za duzo polskiej ligi.
      • Gość: POLL UKRAIŃCY BRACIA WYBACZCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:03
        • frisky2 Re: UKRAIŃCY BRACIA WYBACZCIE 06.09.01, 11:09
          Jak zwykle Polacy okazali sie nieprofesjonalistami. Po drugie to jest slaba druzyna, bo dobra nawet grajac na luzie
          nie przegralaby tak wysoko
          • Gość: SKUP Re: UKRAIŃCY BRACIA WYBACZCIE IP: *.bez.problemow.cj.com.pl 06.09.01, 11:21
            Boze przeciez to Ukraina walczyla z nami pod Grunwaldem a nie Lukaszenka a my
            sie im tak odwdzieczamy ;-)
      • Gość: chris Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:19
        No coz,chlopaki zagrali fatalnie. Az szkoda bylo patrzec bo przegralismy
        przeciez z raczej slaba druzyna europejska. Jeden Jurek Engel majednak problem
        z glowy.Przynajmniej nie bedzie musial sie pocic w Japonii czy Korei w tym
        swoim plaszczyku:) No i w koncu moze go wystawic na aukcje... na powodzian.
        Hmm, chociaz dzisiaj to on juz wart 1/4 tego co byl po meczu z Norwegia.
        Ja wczoraj sie wkurzylem troche na chlopakow bo 4:1 to blamaz, alecaigle w nich
        wierze i mam nadzieje, ze pokaza wkrotce zU kraina, ze mozna im zaufac.
      • Gość: chris Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:19
        Ja wczoraj sie wkurzylem troche na chlopakow bo 4:1 to blamaz, alecaigle w nich
        wierze i mam nadzieje, ze pokaza wkrotce zUkraina, ze mozna imzaufac.
      • Gość: chris Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:23
        Ja wczoraj sie wkurzylem troche na chlopakow bo 4:1 to blamaz, ale ciagle w
        nich wierze i mam nadzieje, ze pokaza wkrotce z Ukraina, ze mozna im zaufac.
        To straszne keidy Ci uwazajacy sie zaprawdziwych kibicow w sobote mowia jedynie
        w samych superlatywach, a 4 dni pozniej stawiaja na nich krzyzyk. Cysterna
        zimnej wody sie wczoraj nam polala na glowy. Uwierzylismy znowu,z e jednak nie
        jestesmy jednak jedna z najlepszych druzyn swiata. PO prostu nie mielismy tak
        strasznie trudnej grupy. Dzieki bogu, to szczescie moze zaprocentowac bo teraz
        bedziemy losowani z 1 koszyka, w najgorszym przypadku z drugiego, a to oznacz,
        ze powinnismy miec latwiejsza droge do EURO 2004...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka