Gość: Kibic MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA, to żenująca porażka IP: *.ht.pl 06.09.01, 08:16 Cała drużyna zachłysnęła się sukcesem po meczu z NORWEGAMI, może i nie tylko. Myślę,że to typowe dla NAS. W jednym z programów TV, po wygranym meczu, trener ENGEL tak się zagalopował w odpowiadzi na pytanie jednego z telewidzów o procentowe szanse POLAKÓW w MŚ, na co ENGEL odpowiedział, ... że, ocenę zaczynamy od 40%.... . To wyjaśnia sprawę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz SPRZEDANY MECZ? IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 08:24 Czy nie sądzicie, że mecz został po prostu sprzedany? Polacy i tak będą w finale, a dla Białorusinów to wielka szansa! Odrzućmy na bok narodowe sympatie, chodzi przecież o Wielką Kasę. Moim zdaniem, to piłkarski poker 2! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: SPRZEDANY MECZ? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:59 Gość portalu: Telewidz napisał(a): > Czy nie sądzicie, że mecz został po prostu sprzedany? Polacy i tak będą w > finale, a dla Białorusinów to wielka szansa! Odrzućmy na bok narodowe sympatie, > > chodzi przecież o Wielką Kasę. Moim zdaniem, to piłkarski poker 2! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 08:45 Wynik to wstyd ale sam mecz to chyba efekt rozprężenia "posukcesowego". Bramki padały w sytuacjach błędów których nie powinni popełniać nawet III-cio ligowcy. Byłem zaskoczony tym że Engel wystawił pierwszy skład. Przynajmniej Dudek i Oli powinni mieć wolne. Wynik na pewno nie byłby gorszy a samopoczucie trenera, piłkarzy i kibiców znacznie lepsze (no bo gdyby to był najsilniejszy skład ... hihi) a tak ... zimny prysznic ma jednak działanie uzdrawiające a już na pewno o(t)rzeźwiające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 08:48 taki mecz to WSTYD!!! i nawet nie mozna sie pocieszyc, ze "sprzedali'' mecz, bo kto TAK to robi??? ... chlopaki do domu!!! Oli do zonki! odkad sie ozenil, to sie jakby zmienil i przestal grac. "brak koncentracji"??? ... rany, ludzie, o czym ten komentator mowil??? albo sie gra, albo op....ala. pilka jest okragla, a bramki sa dwie, a nasi zawsze graja do tylu!!! to co to za gra??? nic dziwnego, ze samoboje leca... ciekawe, jaka klase pokarza w finalach?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugon Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 08:52 Wczoraj w Mińsku miał wystąpić Polski Teatr z Wielkimi Gwiazdami. Niestety skończyło sie na Teatrzyku KUKIEŁKI. Dozobaczenia na Śląskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 217.153.44.* 06.09.01, 09:01 Masz rację "Telewidz". Mecz sprzedany. Polscy piołkarze (łacznie z trenerem) pokazali, że są zwykłą dziwką dającą dupy temu , kto zapłaci. Ciekawe ile wezmą J. Engel i jego chłopcy za mecz z Ukrainą. Ciekawe jak ich wydupczą Ukraińcy. Kasa będzie pewnie spora, o ile Białoruś wygra ostatni swój mecz, a informacja o tym, dotrze do Ukraińców przed zakończeniem spotkania z Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dib Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 195.94.222.* 06.09.01, 09:05 Kukiełka: Do teatru PAJACU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 194.181.74.* 06.09.01, 09:24 Dostaliśmy w d... zasłużenie, Ale to nic, Głowa do góry, Oli, do roboty, Grać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 09:26 Mam nadzieje, że to im pokaże, że nie mogą czuć się mistrzami, a tylko mocno pracować, bo to w końcu było ich najewiększą siłą. Mimo wszystko sądzę, że wygrają z Ukrainą choćby po to, by coś udowodnić kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szoszon Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 10.31.10.* 06.09.01, 09:32 Brakło szczęścia i detremincaji, i wyszło gdzie nasze miejsce w szeregu. Szkoda tylko, że z naprawdę słabą Białorusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szixa Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.aft.pl 06.09.01, 09:35 To blamaż. NIe wolno grać w taki sposób. Na turniejach ( w tym na MŚ ) gra się co 3-4 dni, a polskiej reprezentacji te "drugie" mecze nie wychodzą ( Z Walią 0:0 , z Armenią 1:1, z Białorusią 1:4 ). Za dużo było zachwytów i westchnień, a my nie jesteśmy przecież Francją czy Brazylią. I niech nikt mi nie wmawia, że nie było motywacji ! Weżmy przykład właśnie Francji. Po zdobyciu tytułu mistrz świata, potrafiła po dwóch latach się zmotywować i zdobyć tytuł mistrza Europy ! Bo to jest wielka drużyna, a my tylko europejskim średniaczkiem, więc musimy się cały czas uczyć i nie wolno nam odpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scatman OPINIA PO MECZU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 09:38 To był po prostu pech. Każda seria meczu bez porażki musi zostać kiedyś przerwana. Graliśmy dobrze, ale mieliśmy niemoc strzelecką. Chyba kadra za bardzo balowała w sobotę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: OPINIA PO MECZU IP: *.man.polbox.pl 06.09.01, 09:43 Tym meczem udowodniliśmy, że nie potrafimy grać do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzCzyP Re: OPINIA PO MECZU IP: *.ltk.com.pl 06.09.01, 10:05 Porażka choć przykra niczego nie zmienia. Nikt nie jest niepokonany. Wczoraj lepsi byli nasi sąsiedzi zza Bugu. My w poprzednich meczch z Białorusią(3-0), Norwegią(3-0) i Walią (2-1) mielismy wiele szczęścia. Z przebiegu meczu wcale nie należał się nam wygrane,a już na pewno nie tak wysokie. Futbol to gra błędów,a Polska popełniła ich zdecydowanie za dużo. Oby po raz ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafałch Re: OPINIA PO MECZU IP: *.gornet.pl 06.09.01, 10:16 Oczywiście gratulacje się należą za awans. Jednakże wczorajsza żenująca porażka przypomniała mi czasy poprzednich trenerów, kiedy to najlepiej wychodziło nam rozgrywanie piłki do tyłu oraz "konstruowanie akcji" po dalekich wykopach bramkarza. Także sposób tracenia bramek był bardzo podobny. Głupie błędy i nagle się okazuje, że rywal prowadzi 2:0 a z naszych gwiazdorów uchodzi powietrze. Okazało się też przy okazji, że brak Kałużnego powoduje, że wygranie główkowego pojedynku w środku pola jest niemal nieosiągalne, przez co wykopy Dudka nic nie dają, a nawet ułatwiają robotę rywalowi. Jestem jednak optymistą i wierzę, że to tylko "wypadek przy pracy". Rehabilitacji oczekuję w meczu z Ukrainą - wygrana będzie tu mile widziana. Sporo osób o tym zapomina, ale im więcej spokań wygramy, tym wyżej będziemy w rankingach, co daje przecież lepsze rozstawienie w koszykach eliminacyjnych. A głupio by było znów być losowanym z trzeciego koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.77.24.* 06.09.01, 10:04 Oj, dobrze, że Kukiełka nie grał w reprezentacji Kolumbii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .m tak sie ukrainie odwdzieczylismy-wstyd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:08 - pijani - amatorzy-a jednak - mozna z ukraina ale z lukaszenka, i cale wrazenie w europie zmalalo do 0 - no ale dobrze ze teraz bo po takiej porazce na pocz eliminacji to zadnego meczu bysmy nie wygrali - i teraz beda chcieli odbic to sobie na ukrainie, wole zeby przegrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generla Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 217.96.29.* 06.09.01, 10:13 To była potrzebna lekcja pokory. Trzeba umieć wygrywać, trzeba także nauczyć się przegrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek A ja się cieszę! IP: *.waw.prokom.pl 06.09.01, 10:15 Jak wiemy wszyscy (z piłkarzami i trenerem włącznie) potęgą piłkarską nie jesteśmy, chociaż mamy - i dobrze - takie ambicje. Aby zatem potęgą zostać musimy dużo się uczyć. I to jest druga prawda, że na samych sukcesach nikt się niczego nie nauczył. Mecz w Mińsku pokazał, że nasi mają problemy z opanowaniem świętującej psychiki. Na szczęście zauważyli to wszyscy kadrowicze i trener. Zatem można powiedzieć, że mecz z Białorusią był niezwykle potrzebny i chwała za to Engelowi, że nie posłuchał Tomaszewskiego i nie wystawił od początku rezerwowego składu, bo ta cenna wiedza być może nie byłaby nam dostępna. Cieszy fakt, że nasi po meczu doskonale zdawali sobie sprawę, iż to nie Białoruś wygrała, tylko my przegraliśmy - na własne życzenie. I to jest najcenniejsza rzecz jak mogła się przydarzyć kadrze Engela od początku jej istnienia - pod warunkiem, że nasze cele są dalsze niż jedynie awans do MŚ2002. Na zakończenie dla wszystkich malkontentów: postawcie się w roli kibiców Holandii, Niemiec, Brazylii, Meksyku bądź Czech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iro Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.koof.com.pl 06.09.01, 10:20 Kto ich wspiera ??? ERA !!! dostali w dupe, bo stracili zasieg, tez mam czesto ten problem z ta siecia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy06 Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.pl 06.09.01, 10:52 Kiedy przed meczem Tomaszewski twierdził, że lepiej aby grali zastępcy, byłem oburzony. Teraz twierdzę,że Tomaszewski miał rację. Po primo: chłopcy skasowali 1 mln $. Po drugie primo: trzeba się szanować na mecze w lidze bo tam jest kasa i przyszłość. Po trzecie primo:pełny luz ( a co !!! my i tak som najlepsi!!!!) Resume: przez nich się opiłem ze wstydu po raz drugi. Pierwszy raz się opiłem ze wstydu kiedy wygrała AWS. Opicia z radości nie liczę bo za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukiełka Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.77.24.* 06.09.01, 10:32 Odpierdolcie się ode mnie!!!!!!!!!!!! Trzeba było jechać i zapierdalać za mnie!!!!! Krytykować każdy potrafi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordon Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 213.77.24.* 06.09.01, 10:35 Nam strzelać nie kazano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCO Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 12:08 Gość portalu: Ordon napisał(a): > Nam strzelać nie kazano! O qrna! Cham Żewłakow się wyłamał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic1 K O M P R O M I T C J A !!!!! IP: *.tomaszow.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 10:48 Po prostu za dużo wódki chłopcy wypili. A pić też trzeba umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:52 Teraz żeby odwdzięczyć się Ukrainie trzeba sprzedać mecz. Cholerne pijaki takie pedalstwo, żeby 3 z 4 bramek podarować za darmo. Wstyd! Wobec Ukrainy wobec Europy fakt, że Włochy np remisują z LItwą ale to chuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAZECIAZ Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: 192.168.186.* / *.batory.edu.pl 06.09.01, 11:04 WSTYD!!!WSTYD!!!WSTYD!!!TEGO KUKIEŁKĘ TRZEBA WYPIERDOLIĆ I TO ZARAZ NIECH MI TU ENGEL NIE PIEPRZY GŁUPOT, ŻE SIĘ JESZCZE PRZYDA. Z RESZTĄ TEŻ COŚ TRZEBA ZROBIĆ. MOGLI TROCHĘ MNIEJ WYPIĆ, A DUDKA TO DO WICHRA KOBYŁKA NIE DO LIVERPOOLU, TO NIE GWIAZDKA, ŻEBY ROZDAWAĆ PREZENTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.centrala.pbk.pl 06.09.01, 11:05 to chyba juz jakas mania przesladowcza, ze jak cos nie pojdzie to od razu sprzedane. jakies p...ne archiwum x. albo za duzo polskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLL UKRAIŃCY BRACIA WYBACZCIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 11:03 Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: UKRAIŃCY BRACIA WYBACZCIE 06.09.01, 11:09 Jak zwykle Polacy okazali sie nieprofesjonalistami. Po drugie to jest slaba druzyna, bo dobra nawet grajac na luzie nie przegralaby tak wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKUP Re: UKRAIŃCY BRACIA WYBACZCIE IP: *.bez.problemow.cj.com.pl 06.09.01, 11:21 Boze przeciez to Ukraina walczyla z nami pod Grunwaldem a nie Lukaszenka a my sie im tak odwdzieczamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:19 No coz,chlopaki zagrali fatalnie. Az szkoda bylo patrzec bo przegralismy przeciez z raczej slaba druzyna europejska. Jeden Jurek Engel majednak problem z glowy.Przynajmniej nie bedzie musial sie pocic w Japonii czy Korei w tym swoim plaszczyku:) No i w koncu moze go wystawic na aukcje... na powodzian. Hmm, chociaz dzisiaj to on juz wart 1/4 tego co byl po meczu z Norwegia. Ja wczoraj sie wkurzylem troche na chlopakow bo 4:1 to blamaz, alecaigle w nich wierze i mam nadzieje, ze pokaza wkrotce zU kraina, ze mozna im zaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:19 No coz,chlopaki zagrali fatalnie. Az szkoda bylo patrzec bo przegralismy przeciez z raczej slaba druzyna europejska. Jeden Jurek Engel majednak problem z glowy.Przynajmniej nie bedzie musial sie pocic w Japonii czy Korei w tym swoim plaszczyku:) No i w koncu moze go wystawic na aukcje... na powodzian. Hmm, chociaz dzisiaj to on juz wart 1/4 tego co byl po meczu z Norwegia. Ja wczoraj sie wkurzylem troche na chlopakow bo 4:1 to blamaz, alecaigle w nich wierze i mam nadzieje, ze pokaza wkrotce zUkraina, ze mozna imzaufac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: SKOMENTUJ MECZ BIAŁORUŚ - POLSKA!!!! IP: *.*.*.* 06.09.01, 11:23 No coz,chlopaki zagrali fatalnie. Az szkoda bylo patrzec bo przegralismy przeciez z raczej slaba druzyna europejska. Jeden Jurek Engel majednak problem z glowy.Przynajmniej nie bedzie musial sie pocic w Japonii czy Korei w tym swoim plaszczyku:) No i w koncu moze go wystawic na aukcje... na powodzian. Hmm, chociaz dzisiaj to on juz wart 1/4 tego co byl po meczu z Norwegia. Ja wczoraj sie wkurzylem troche na chlopakow bo 4:1 to blamaz, ale ciagle w nich wierze i mam nadzieje, ze pokaza wkrotce z Ukraina, ze mozna im zaufac. To straszne keidy Ci uwazajacy sie zaprawdziwych kibicow w sobote mowia jedynie w samych superlatywach, a 4 dni pozniej stawiaja na nich krzyzyk. Cysterna zimnej wody sie wczoraj nam polala na glowy. Uwierzylismy znowu,z e jednak nie jestesmy jednak jedna z najlepszych druzyn swiata. PO prostu nie mielismy tak strasznie trudnej grupy. Dzieki bogu, to szczescie moze zaprocentowac bo teraz bedziemy losowani z 1 koszyka, w najgorszym przypadku z drugiego, a to oznacz, ze powinnismy miec latwiejsza droge do EURO 2004... Odpowiedz Link Zgłoś