Gość: Munder IP: *.emirates.net.ae 06.09.01, 08:39 Witam wszystkich fanów polskiej piłki nożnej.Mam mały problem z moim kolegą.Otóż Proszę przypomnijcie nam obu.Czy Radomsko grało kiedyś w I-szej lidze??Chodzi o lata 1981 - 1983,lub zbliżone.Munio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eliot Re: Radomsko IP: *.univ.gda.pl 06.09.01, 10:14 Gość portalu: Munder napisał(a): > Witam wszystkich fanów polskiej piłki nożnej.Mam mały problem z moim > kolegą.Otóż Proszę przypomnijcie nam obu.Czy Radomsko grało kiedyś w I-szej > lidze??Chodzi o lata 1981 - 1983,lub zbliżone.Munio To jest tak jak w dowcipie: Podobno w MOskwie kradna czerwone mercedesy? TAK, ale nie w Moskwie, a w Leningradzie i nie mercedesy,a rowery i nie czerwone, a czarne ;o). Kolega pomyli RKS Radomsko z Radomiakiem Radom, ktory faktycznie awansowal do ! ligi w 1984 roku. Tegoroczny awans RKS jest pierwszym historycznym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Munio Re: Radomsko IP: *.emirates.net.ae 06.09.01, 13:58 Dziękuję Eliot.Rzeczywiście mogło to być podobne do tej historyjki o mercedesach w Moskwie.Fakt,faktem przypomniałeś mi Radomiaka.Munio Odpowiedz Link Zgłoś