Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A może cos o Lidze Mistrzów??

14.04.05, 09:42
    Nie powiecie mi że nikt niczego w tym tygodniu nie oglądał:)
    Dudek, race w Mediolanie, Mourinho na trybunach, karne w Eindhoven, Legia na
    Stadio del Alpi:) Tyle wydarzeń, że ho, ho

P.S. A w lidze czerwona kartka w pierwszej minucie i wygrana Cracovii
    Obserwuj wątek
      • Gość: Cyfra Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.g.pppool.de 14.04.05, 09:59
        Drzyj Legio jestesmy blisko!
        • Gość: mmm Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 14.04.05, 10:28
          he he, ale czego blisko? Dzisiaj to chyba blisko Odry byliscie.
          • Gość: Cyfra Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.g.pppool.de 14.04.05, 10:31
            Odra to juz przeszlosc,gramy dalej i po malu zblizamy sie do 1 trojki.
            • Gość: Porter Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.04.05, 13:22
              Gracie po mału, a do trójki macie dalej. Reszta się zgadza.
              • Gość: Cyfra Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.g.pppool.de 15.04.05, 22:12
                Porter my dopiero gramy w 1 lidze pierwszy sezon,a juz jestesmy od was lepsi....
                Zreszta pogadamy na koncu sezonu...
                • Gość: Porter Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:01
                  Z tą lepszością, to ja bym nie przesadzał. Udało Wam sie wygrać w Krakowie
                  dostaliście w Warszawie, w tabeli jesteście niżej, przynajmniej na razie.
                  Podobno z Górnikiem Craxa grała tragicznie. Ale pewnie nie tak źle, jak Legia z
                  Craxą.
                  • cyfra Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? 17.04.05, 16:33
                    Cracovio czy przegrasz czy wygrasz i tak kocham Cie!!!!
      • Gość: sardo Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 11:00
        Nie martw się LM :), zbliża się dla Was kolejka prawdy. Jak zgubicie pkt to
        może być jak w Mediolanie.
        • cyfra Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? 14.04.05, 11:36
          Wierze ze "mediolanu" u nas nie bedzie.
          • Gość: sardo Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 11:52
            Włosi tak ostatnio pojechali, że będą teraz chyba synonimem chuligana. Gdzieś
            czytałem, że ostatnio (może nie ostatnio) spuścili z balkonu na kibiców
            zajmujących dolną trybunę skuter. Barbarzyńcy normalnie.

Trzęsą portkami teraz jakie będą sankcje, no zobaczymy...
            • cyfra Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? 14.04.05, 12:05
              Jak by to byla polska druzyna to sankcje by byly wielkie.Ale to sa wlosi...Oni
              sa dobrze obstawieni w uefa...
              • Gość: yeti Re: A może cos o Lidze Mistrzów?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:21
                Wisłę za Miśka wywalili na dwa lata z pucharów. Jesliby stosować podobna miarę
                to Inter powinien wyleciec na cztery , zwłaszcza że to była recydywa.
      • adam81w zamiast ligi mistzrow wolalbym obejrzec wreszcie t 14.04.05, 12:16
        en magazyn ligi polskiej co miual byc od kwietnia
        • Gość: sardo Re: zamiast ligi mistzrow wolalbym obejrzec wresz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:37
          Tydzień temu żyć bez LM nie mogłeś...
          • Gość: adam81w Re: zamiast ligi mistzrow wolalbym obejrzec wresz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 14:31
            hehe lubie obejrzec lige mistrzow ale nie wiem czemu wydaje ci sie ze ja bez
            ligi mistzrow zyc nie moge . Nadal uwazam ze nie nadanie ligi mistzrow to
            bylby blad w normalnym kraju . oczywiscie w Polsce w karju rzadzonym przez
            katolikow lub przez ludzi za takich chcacych sie uwazac nadanie meczu bylo
            niemozliwe i ja to rozumiem . natomiast zawsze na pierwszym miejscu stawialem
            nasza pilke i uwazam ze obowiazkiem tv publicznej jest nadawanie naszej pilki a
            nie pilki z ligi mistzrow .
            • Gość: sardo Re: zamiast ligi mistzrow wolalbym obejrzec wresz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:42
              Ale pełne mecze na magazyn ligowy chcesz zamienić, nie bądź frajer. :) Tym
              bardzej, że tak ci na niej zależało?
              • Gość: sardo Re: zamiast ligi mistzrow wolalbym obejrzec wresz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:44
                I to jeszcze magazyn ligowy wyprodukowany przez TVP?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka