Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa !

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.06.02, 17:17
    Skończyły się mistrzostwa i mogę śmiało powiedzieć: Brawo dla polsatu sport!
    Przed mundialem wszyscy mówili, że źle się stało że polsat kupił mistrzostwa
    itd, itd. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że TVP niech się uczy od polsatu.
    Naprawdę nie żałuje zakupu dekodera. Profesjonalnie, rzeczowo, wszystko tak jak
    powinno być. Brawa dla Jacka Gmocha i komentatorów. Mieli małe wpadki, ale o
    ile lepiej się to oglądało niż relacji w TVP. Szpakowski, Szaranowicz i spółka
    proponuję emeryturę, a Tomaszewski niech zostanie rzecznikiem Leppera (obaj
    p... bez sensu) Jeszcze raz gratulacje, to była uczta dla kibica !
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zenek Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.chello.pl 30.06.02, 17:45
        Gość portalu: wic napisał(a):

> Skończyły się mistrzostwa i mogę śmiało powiedzieć: Brawo dla polsatu sport!
        > Przed mundialem wszyscy mówili, że źle się stało że polsat kupił mistrzostwa
        > itd, itd. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że TVP niech się uczy od polsatu.
        > Naprawdę nie żałuje zakupu dekodera. Profesjonalnie, rzeczowo, wszystko tak jak
        >
        > powinno być. Brawa dla Jacka Gmocha i komentatorów. Mieli małe wpadki, ale o
        > ile lepiej się to oglądało niż relacji w TVP. Szpakowski, Szaranowicz i spółka
        > proponuję emeryturę, a Tomaszewski niech zostanie rzecznikiem Leppera (obaj
        > p... bez sensu) Jeszcze raz gratulacje, to była uczta dla kibica !

Popieram - wszystkie mecze oglądałem właśnie w Polsacie Sport (Brawa też dla
        telewizji UPC). Profesjonalnie to zrobili. Niech i za 4 lata też oni robią.
        • Gość: silas Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: 213.17.235.* 30.06.02, 17:50
          A ja mowie:brawa dla drugiego programu telewizji slowackiej bo w nim ogladalem
          mecze mistrzostw.O komentarzach w TVP trudno cokolwiek powiedziec bo transmisji
          praktycznie tam nie bylo,a polgodzinne skroty to nie to.Jedynie Strejlau dal
          sie poznac przez ten czas z dobrej strony,jego analizy sa zawsze celne.
          • Gość: pete Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: 80.48.245.* 07.07.02, 00:29
            Gość portalu: silas napisał(a):

> A ja mowie:brawa dla drugiego programu telewizji slowackiej bo w nim ogladalem
            > mecze mistrzostw.

Z tego co wiem telewizja slowacka w dni powszednie nadawala na zywo tylko mecze o
            godz. 13.30. Telewizja czeska nadawala wszystkie mecze na żywo i na dodatek ma
            bardzo mocne nadajniki. Mieszkam w wojewodztwie śląskim, ponad 100 km od granicy,
            a odbior byl przyzwoity (przy odpowiednim ustawieniu anteny.

• bigbrada Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 30.06.02, 17:46
        Obejrzałem mistrzostwa w Polsacie Sport i chylę czoła.
        Spisali się bardzo dobrze.
        Relacje, studio, goście-wszystko Ok.
        Gmoch niesamowity. Komiczny i fachowy w jednym.
        A co do TVP, może powiem, że zacząłem raz oglądać jakiś mecz, ale po 5 minutach
        nie mogłem słuchać Szpaka.
        Tomaszewskiego uczcijmy minutą ciszy.
        O dziwo w TVP najlepiej wypadł Szaranowicz.
      • Gość: JP Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 18:07
        A ja oglądałem całe mistrzostwa we francuskiej TF1. Ostatnią rundę grupową (na
        telewizorze z PAP-em) równolegle na TV4 (zawsze były to pary). Mimo, że b.
        słabo znam francuski uważam, że komentarze zwłaszcza intonacyjnie przekazywano
        tam znakomicie.
        • znawca Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 01.07.02, 09:45
          Gość portalu: JP napisał(a):

> A ja oglądałem całe mistrzostwa we francuskiej TF1. Ostatnią rundę grupową (na
          > telewizorze z PAP-em) równolegle na TV4 (zawsze były to pary). Mimo, że b.
          > słabo znam francuski uważam, że komentarze zwłaszcza intonacyjnie przekazywano
          > tam znakomicie.

To żart, tak? Intonacyjny komentarz był fachowy, hahahahahaha.

Włącz sobie wiatraczek i jak będzie ciekawa akcja to przystawiaj sobie do ucha
          (będzie głośniej), a jak przerwa w grze to wyprostuj ręke, pyro!!!
      • Gość: Erykk Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 19:01
        jak zwykle przesadzacie. Na polsatu sport byo nieźle, ale bez przesady.
        Komentatorzy byli kiepscy, zwłaszcza Iwanow i Wójcik. A do tego prawie
        wszystkie mecze były komentowane ze studia, tylko na paru komentatorzy byli na
        stadionie, a to już dyskwalifikuje polsatu.
        Jak ktos lubi upowac na kadą imprezę dekoder to gratuluję dostatku. Brawo,
        najlepiej do oglądania jakiejkolwiek piłki na ekranie kupię sobie 10 dekoderów.
        Brawo!!!
        • znawca Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 01.07.02, 09:48
          Gość portalu: Erykk napisał(a):

> jak zwykle przesadzacie. Na polsatu sport byo nieźle, ale bez przesady.
          > Komentatorzy byli kiepscy, zwłaszcza Iwanow i Wójcik. A do tego prawie
          > wszystkie mecze były komentowane ze studia, tylko na paru komentatorzy byli na
          > stadionie, a to już dyskwalifikuje polsatu.
          > Jak ktos lubi upowac na kadą imprezę dekoder to gratuluję dostatku. Brawo,
          > najlepiej do oglądania jakiejkolwiek piłki na ekranie kupię sobie 10 dekoderów.
          >
          > Brawo!!!

Co ty pieprzysz hanysie? Kiedy był komentarz ze studia? Wójcika i Zarzecznego
          wyrzucili po pewnym czasie. Czy w ogóle Wójcik tam bywał? Potem był Gmoch, który
          zdążył się wyrobić i zdecydowanie najlepszy Wołek. BRAWA DLA POLSATU!!!

• Gość: Krzyszto Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 16:32
            Niestety, tylko na niewielkiej ilości meczy komentatorzy byli na stadionie,
            reszta komentowana przez nich prawdopodobnie z centrum dziennikarskiego. To
            duży minus, prawdopodobnie trzeba było płacić za stanowiska na stadionach. Moim
            zdaniem wypadli lepiej niż TVP, co nie znaczy, że było bardzo dobrze.

Krzysztof
          • Gość: kapen Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.chello.pl 01.07.02, 18:04
            znawca napisał(a):
            > Co ty pieprzysz hanysie? Kiedy był komentarz ze studia? Wójcika i Zarzecznego
            > wyrzucili po pewnym czasie. Czy w ogóle Wójcik tam bywał? Potem był Gmoch, któr
            > y
            > zdążył się wyrobić i zdecydowanie najlepszy Wołek. BRAWA DLA POLSATU!!!

Tomasz Wojcik, a nie nie Janusz Wojcik. Komentowali mecze ze studia tv bodajze w
            Seulu, bo jezdzenie po 2 krajach na mecze kosztowaloby majatek. Iwanow -
            slabiutko, Wojcik niewiele lepiej, ale i tak kladli na lopatki publcizna. Jak na
            Znawce to za bardzo sie nie znasz.

• Gość: Erykk Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 23:50
            Nie jestem hanysem kmiocie!
            Jakbys mial troche szersze horyzonty niz wlasna ulica...ale...nie bede sie
            unosił.

Kmieciu! Ze studia komentowali Iwanow, Wójcik, Kołtoń, Borek. Jak tego nie
            zauwazyłeś to kiepski z Ciebie obserwator i słuchacz.
      • Gość: dembik Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.dialog.net.pl / localhost 30.06.02, 19:16
        a ja polsat sport mam w kablówce za darmo.........a mistrzostwa były najgorsze
        od 12 lat........a może ITALIA 90 były lepsze? zresztą jak najszybcjej
        zapomne ......nudy
      • Gość: jup Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 19:59
        mundial byl lichutki jak zadko.ja tez ogladalem w kablowce polsat sport i
        jestem pod wrazeniem.Najlepiej jak wprZelaczalem na 2-jke zeby sprawdzic jak im
        tam idzie i wracalem szybciutko po 15 sek. :P)
        • Gość: hadziaj Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.wagrowiec.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 13:41
          Polsat Sport-dajcie spokój!Komentarze jak komentarze naprawde nic
          nadzwyczajnego,nie wiem dlaczego TVP miałaby gorzej tego pokazać.A jeśli chodzi
          o Gmocha to śmiać mi się chciało jak słyszałem jego durne komentarze o
          koszulkach piłkarzy to śmiać mi się chciało!I jeszcze a propos Borka i Kołtonia-
          nędza i rozpacz porównując teraz parę Szpakowski-Lubański.Tam (Sz-L)bły bardzo
          fachow analizy np.dlaczego boczni obrońcy Brazyli nie podłączają się do akcji
          ofensywnych a u Borka było to tylko stwierdzenie faktu,no jeszcze te nudy
          Kołtonia o historii mistrzostw świata-brrrrrrrrr,odrzucające.Brawa dla Janka
          Tomaszewskiego>super!
      • Gość: Kiwny Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.chello.pl 30.06.02, 21:15
        komentatorzy polszmatu (zwłaszcza Borek) byli zdecydowanie lepsi od Szpakowskiego który tak komentował że nawet na najciekawszym meczu można było usnąć
        • Gość: kefas Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.polpharma.pl / 10.0.3.* 03.07.02, 08:03
          A jak jesteś na meczu na stadionie, to też zasypiasz? Przecież tam nie ma
          komentatorów ani z tvp ani z polsatu. Na stadionie w ogóle nie ma komentatorów
          i jakoś wszyscy wiedzą o co chodzi.
      • Gość: Skrzypek Brawo,ale małe "ale" IP: *.tpnet.pl / *.interklub.pl 01.07.02, 00:21
        Też mi się podobał mecze na Polsacie Sport. Wiadomo prywatna tv, stara się o
        widza, to on jest podmiotem, a nie tv publiczna, która robi łaskę. Z reguły
        wszystko co prywatne jest o niebo lepsze niż państwowe. Mam tylko jedną uwagę.
        Denerwowało mnie to, że mecze były pokazywane z kilkusekundowym opóźnieniem.
        Można było sobie porównać np. z bodaj Szwedzką 4 czy tv publiczną.
        Bardzo podobały mi się fachowe analizy i boskie teksty Gmocha.
        • Gość: m04 Re: Brawo,ale małe IP: 80.48.19.* 01.07.02, 00:32
          Gość portalu: Skrzypek napisał(a):

> Mam tylko jedną uwagę.
          > Denerwowało mnie to, że mecze były pokazywane z kilkusekundowym opóźnieniem.

??????????????????????????????????????????!
          LOL!
          Ale sie usmialem!

Ja mam wiele uwag ale ogólnie bylo OK (tylko ze mecze nie byly OK :( )

• znawca Re: Brawo,ale małe 01.07.02, 09:49
            Koleś nie uczył się fizyki najprawdopodobniej.
            Albo naogłądał się za dużo star treka.

:-))))))))))))))
            • Gość: udi Re: Brawo tyklo aby były dostepne tak jak teraz... IP: *.reset.net.pl 01.07.02, 11:45
              J a równiez dzieki UPC mialem mozliwosc ogladania na zywo Polsatu Sport i musze
              przyznac ze transmisje byly prowadzone przyzwoicie (TVP do dupy) i nawet gdy
              byly na obu kanalach transmisje to zdecudowanie ogladalem Polsat bo transmisje
              w TVP byly poprostu hujowe.
              • Gość: udi Re: Brawo tyklo aby były dostepne tak jak teraz... IP: *.reset.net.pl 01.07.02, 11:48
                Choc same mistrzostwa były hujowe i nudne, tylko na meczu Polska-Korea byłem
                najebany... dwa dni nastepne troche pilem i chuj... ogólnie nudene... ale
                transmisje Polsatu lepzse niz TVP.
                • theycallmerush Re: Brawo tyklo aby były dostepne tak jak teraz... 01.07.02, 23:51
                  proste, ja bylem najebany na wszystkich meczach polakow, najwiecej mialem
                  zajawki na portugalii, bo nasi wjechali w nich na totalnej kurwie, stany tez
                  spoko. jesli chodzi o sprawe transmisji, to nie mam dostepu do polsatu sport, a
                  4szwecja i ard czesto nie pokazywaly spotkan. tak wiec czekalem spokojnie na
                  retransmisje w polsacie i macie racje, bez kitu byly spoko. gmoch to czlowiek
                  orkiestra, komentarz borka i wojcika ok. szpakowski i lubanski to lipa jak sie
                  pa3, szczegolnie gdy sie dowiedzialem ze "ronaldo mial zaspe", "rivaldinho" i
                  lubanski caly czas mowil ze koles powinien "liftowac pilke". lipa. ciekawe co
                  tam robil zydor??? i byl za kase abonentow!!!! to skandal!!! pozdrawiam pana
                  tomaszewskiego, jego teksty w stylu bramkarz dal ciala - "1 do zajezdni"
                  i "wielblad" powoduja, ze nie moge przestac sie smiac jak po bluntach. szkoda
                  ze nie mowi po koreansku, moze oslodzilby gospodarzom przegrana w polfinale???
                  • Gość: zorro Re: Brawo tyklo aby były dostepne tak jak teraz... IP: *.netblok.media-com.com.pl 02.07.02, 15:48
                    mistrzostwa były nudneeeeeeeee
          • Gość: kapen Re: Brawo,ale IP: *.chello.pl 01.07.02, 18:08
            Gość portalu: m04 napisał(a):

> Gość portalu: Skrzypek napisał(a):
            > > Mam tylko jedną uwagę.
            > > Denerwowało mnie to, że mecze były pokazywane z kilkusekundowym opóźnienie
            > m.
            > ??????????????????????????????????????????!
            > LOL!
            > Ale sie usmialem!

I niepotrzebnie, bo sygnal nadawany przez Polsat mial kilka sekund opoznienia
            (zanim pojawial sie na ekranach tv w Polsce) w stosunku do wszystkich innych
            stacji.
      • Gość: morva Świetna ramówka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 10:49
        Cała oprawa meczów extra, studio w W-wie ładnie zrobione, analizy 10x lepsze
        niż w TVP, nieźli komentatorzy
        • Gość: hejira Re: Świetna ramówka IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:32
          a mnie rozwalaly i doprowadzaly do drgawek ze smiechu te mierne komputerowe
          plansze z rozstawieniem zawodnikow na boisku przed meczem na TVP - zenada!!
      • pratapir Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 01.07.02, 19:23
        ci wszyscy, którzy oglądali MŚ na Polsacie stracili jedną WIELKĄ rzecz - oto
        przed meczem Polaków z Koreą na ekranie znienacka wylądowali Zydorowicz i
        Lubański wyrywając sobie nawzajem jakąś szmatkę. śmiechu było co niemiara.
      • Gość: zizou Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.07.02, 00:38
        na prawde słowa uznania dla redkacji Polsatu i pan Gmocha
        o wiele ciekawsze ,lepiej komentowane ( np.Wołek )programy niz na tvp
        ...........no i bez tego narwańca Tomaszewskiego.
        Brawo Polsat Sport !!!
        ( teraz czas na żużel )
        • Gość: magma Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.magma-net.pl 02.07.02, 18:01
          same mistrzostwa takie sobie, za duzo leszczy znalazlo sie w 1/8. o tajemniczym
          sukcesie korei nawet nie chce mi sie gadac...
          kilkusekundowe opoznienie w polszmacie faktycznie bylo denerwujace, bo chcialem
          sobie wyciszyc i puscic komentarz z programu pierwszego polskiego radia (tam
          byl dopiero ogien) i sie nie dalo, bo kolo w radiu szczytowal, a ja czekalem,
          zeby sie dowiedziec dlaczego. ale faktycznie, polsat odwalil kawal dobrej
          roboty, szczegolnie dzieki zatrudnieniu gmocha. rewelacja!!! na poczatku (zanim
          sie oswoilem z nowatorska forma wypowiedzi) wkurzal mnie strasznie, ale z
          czasem niechec przerodzila sie w uwielbienie, czasem nie ogladalem meczow, bo
          nudne, ale w przerwie i po drugiej polowie obiwiazkowo zasiadalem przed
          telewizorem ;)
          ogolnie mozna powiedziec, ze konkurencja polsatu z tvp wszystkim wyszla na
          dobre (nawet w tvp programy byly lepsze niz w ubieglych latach, choc nie
          umywaly sie do polsatowskich)
          • Gość: dziki Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 19:50
            TVP do zajezdni, Polsat is the best.
            • Gość: Erykk Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 23:49
              Tyle, że za ten Wasz ukochany polsatu trzeba płacić. Nagle wszyscy o tym
              zapomnieli. Wystrarszyło, żeby UPC włączyła i juz wszyscy zapomnieli.
              • Gość: Martinez Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:54
                Eryyk : wez Ty sie naucz mowic po polsku :) nie nauczyli odmieniac przez
                przypadki czy jak ?
                • Gość: Erykk Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 17:57
                  Gość portalu: Martinez napisał(a):

> Eryyk : wez Ty sie naucz mowic po polsku :) nie nauczyli odmieniac przez
                  > przypadki czy jak ?

To są żarty. Poszukaj innych moich wypoiwedzi.
                • Gość: Erykk Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 17:59
                  Gość portalu: Martinez napisał(a):

> Eryyk : wez Ty sie naucz mowic po polsku :) nie nauczyli odmieniac przez
                  > przypadki czy jak ?

A poza tym czepiasz sie, jak większosć ludzi, którzy niemają nic do powiedzenia.
      • Gość: wujek Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:15
        niech inne stacje biorą przykład i zatrudniają zdolną młodzież, przecież w 40
        mln. kraju nie może być tylko jeden Mateusz Borek, powiem szczerze jestem jego
        fanem
        • Gość: WS Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.vdo.s.bonet.se 04.07.02, 11:39
          Do dupy z takim Polsatem gdzie tylko pokazuja powtorki zadnych relacji,
          komentarzy itp
        • Gość: RoRo Re: POLSAT-ale lepszy Zydorowicz! IP: *.bibl.hhs.nl 05.07.02, 14:45
          Mistrzostwa w TVP byly znakomite, nie znacie sie. A najlepszym komentatorem
          jest Zydorowicz :))
      • Gość: elwood Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: 217.96.44.* 04.07.02, 15:28
        Szczególne brawa dla Jacka Gmocha, który nie potrafi jednego zdania poprawnie
        po polsku powiedzieć.
        • Gość: fidel Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 18:46
          Nie ulega dla mnie wątpliwości, że ten wątek wymyślili klakierzy z Polsatu żeby
          poprawić wizerunek własnej stacji. Polszmat pokazał te mistrzostwa tragicznie.
          Dobrze, że przynajmniej kamerami na stadionie nie operowali kolesie z tej
          stacji bo inaczej nie zobaczylibyśmy żadnej bramki. Wszyscy komentatorzy oraz
          redaktorzy w studio to ludzie z łapanki albo odpady z TVP a do tego piłkarscy
          półanalfabeci. Pomijam już to, że nie potrafili włożyć w tą pracę krzty
          emocji.
      • phoebe.k Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 05.07.02, 15:09
        potwierdzam , dobra robota...
        a ktoś wie na jaki ligii ma prawa Polsat Sport ,
        chyba Bundesliga , coś jeszcze???
      • Gość: warszawa Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 16:42
        Chylę czoła i zgadzam się z tą opinią. Wszyscy krytykanci Polsatu Sport, po
        prostu moim zdaniem tej stacji nied oglądali. Myślę że poziom zaprezentowany
        przez ludzi Polsatu w kanale Polsat Sport nie był gorszy od Canal plus. Studio
        rewelacyjne, świetni goście (ale może trzeba było więcej piłkarzy, na szczęście
        bez wszędobylskich polityków), prowadzący OK a komentatorzy bardzo dobrzy tym
        bardziej, że większość meczów komentowali ze studia w Seulu. Jedyny mankamet to
        właśnie więcej meczów ze stadionów ale na prawdę chylę czoła przed Polsatowymi
        komentatorami. TVP gorzej ale po prawdze nie najgorzej. Polsat spisał się
        bardzo dobrze. Zobaczymy tylko czy przeniesie się to na kolejne rozgrywki na
        przykład Ligę Mistrzów czy Bundesligę. Pozostaje jeszcze kilka ważnych pytań:
        co z żużlem albo euroligą. Przydałaby się jasna odpowiedź ze strony Polsatu.
        Oby tak dalej!!! brawo.
      • Gość: Adaś Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.pct.torun.tpnet.pl 06.07.02, 11:22
        Rzeczywiście Polsat się postarał. Naprawdę chciało sie te mistrzostwa oglądać.
        Mam jednak zastrzeżenia do komentatorów. Tylko Borek prezentuje dobry poziom. O
        reszcie najlepiej zapomnieć. A co do J. Gmocha, to był świetny. Również Wołek
        był dobry. Na obronę TVP mogę powiedzieć, że gdyby mieli oni całodzienny czas
        antenowy zarezerwowany dla mudialu to myślę, że też by się postarali. A
        Tomaszewski do domu. Niech się schowa.
      • Gość: mrW Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 07.07.02, 01:39
        PolSat - co to takiego,to prywatna Tv - jedna z pierwszych w nowym panstwie.
        Wcale sie nie dziwie,ze wykupila prawa do transmisji Mundialu 2002 bo inaczej
        by ja pies zjadl.
        Zrobila program normalny dla bogatych ludzi bo przeciez nie kazdego stac bylo
        na dekoder,ale sie przeliczyla bo jednak malo kto go zamowil,wiec co za tym
        idzie - "stracila" na tym interesie.
        Fachowiec J.Gmoch tez zarobil "kope" szmalu i wszyscy sa zadowoleni!
        Najbardziej"chyba" sa nie zadowoleni ci,ktorzy zaplacili za emisje reklam
        podczas Mundialu w Tv PolSat!
        • phoebe.k Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 07.07.02, 09:18
          Gość portalu: mrW napisał(a):

> PolSat - co to takiego,to prywatna Tv - jedna z
          pierwszych w nowym panstwie.
          > Wcale sie nie dziwie,ze wykupila prawa do transmisji
          Mundialu 2002 bo inaczej
          > by ja pies zjadl.
          > Zrobila program normalny dla bogatych ludzi bo
          przeciez nie kazdego stac bylo
          > na dekoder,ale sie przeliczyla bo jednak malo kto go
          zamowil,wiec co za tym
          > idzie - "stracila" na tym interesie.

W KABLÓWCE UPC POLSAT SPORT JEST ZA DARMO,
          A JEST TO DOSYĆ POPULARNA SIEĆ...
          > Fachowiec J.Gmoch tez zarobil "kope" szmalu i wszyscy
          sa zadowoleni!
          > Najbardziej"chyba" sa nie zadowoleni ci,ktorzy
          zaplacili za emisje reklam
          > podczas Mundialu w Tv PolSat!
          • Gość: mrW Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 07.07.02, 12:23
            i co,wszystkie mecze ogladales na "zywo"?
            • phoebe.k Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 07.07.02, 14:07

> i co,wszystkie mecze ogladales na "zywo"?
              OglądałAś
              a co to ma do rzeczy????

• Gość: mrW Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 07.07.02, 14:34
                ogladalas na "zywo",czy nie?
                nie odpowiedzialas na pytanie
                jezeli nie to dlatego mialas za darmo
                czy "kablowka" jest calkowicie za darmo czy tez potrzeba wykupic abonament?
                • phoebe.k Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! 07.07.02, 14:43

> ogladalas na "zywo",czy nie?
                  > nie odpowiedzialas na pytanie
                  > jezeli nie to dlatego mialas za darmo
                  > czy "kablowka" jest calkowicie za darmo czy tez
                  potrzeba wykupic abonament?
                  odpowiadam na pytanie:oglądałam na żywo.
                  rany,to jasne ,że każda kablówka ma abonament;
                  Polsat Sport pojawił się dopiero na MŚ i już został ,
                  bez dodatkowych opłat , a w tym samym czasie jedyną
                  możliwością oglądania Polsatu Sport był dekoder za
                  sporą kasę;czy już rozumiesz co miałam na myśli??
                  :)
      • Gość: Krzysiek Duch Albeldy IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 00:21
        Na pewno było lepiej niż TVP, ale to ostatecznie nie jest wielka sztuka i moim
        zdaniem nie ma powodów do wielkich pochwał. Tak chwalony Borek nie zauważył w
        meczu Hiszpania - Irlandia, iż całą dogrywkę Hiszpanie grali w 10 (bez
        Albeldy), a żeby było weselej to w jej trakcie widział go nawet na boisku, gdy
        w tym czasie Albelda udawał się do szpitala.

Krzysiek
      • Gość: Mluxus Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 03:01
        To moze stworzyc z tego wszystkiego jakas liste komentatorow i 'fachowcow',
        ktorzy pozytywnie zapisali sie w komentowaniu i analizowaniu spotkan MS 2002
        bez wzgledu na to jaka stacje reprezentowali...

Probowalem zebrac wiekszosc chwalonych, kolejnosc przypadkowa:

1. Gmoch
        2. Borek
        3. Strejlau
        4. Szaranowicz (?)
        5. Wolek

Dopisujcie, ale nie bezmyslnie, tylko tych ktorzy wyraznie odznaczyli sie na
        plus.
        Przy tak slabych mistrzostwach to chyba oni zasluzyli na najwieksze brawa...
        Niech sie wreszcie skonczy era Szpakowskiego, Zydorowicza i przed wszystkim
        moda na Tomaszewskiego...

• Gość: JACA Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: w3speed.* / *.net17.katowice.pl 08.07.02, 14:46
          1.Paweł Wójcik
          2.Mateusz Borek
          3.Jacek Gmoch
          4.Tomasz Wołek
          5.Janusz Basałaj
      • Gość: koleś Re: POLSAT SPORT - brawo za mistrzostwa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 17:17
        1. Jacek Gmoch,
        2. Tomasz Wołek,
        3. Andrzej Strejlau,
        4. Mateusz Borek,
        5. Paweł Wójcik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka