Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przed meczem Apator - Lotos

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.04.05, 00:05
    wybrzeze.gda.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=618
    SKŁADY:

Apator: 9. Jason Crump, 10. Andy Smith, 11. Mariusz Puszakowski, 12. Adrian
    Miedziński, 13. Wiesław Jaguś, 14. Marcin Jaguś, 15. Karol Ząbik.

Lotos: 1. Tomasz Chrzanowski, 2. Tomasz Bajerski, 3. Robert Kościecha, 4.
    Krzysztof Jabłoński, 5. Greg Hancock, 6. Sławomir Dąbrowski, 7. Mirosław
    Jabłoński.

Obserwuj wątek
      • Gość: Toma Toruń Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:55
        Będzie bardzo ciężko, Kościecha, Chrzanek, Bajer, nieobliczalni Jabłońscy oraz
        Hancock. Mecz na styku teraz zobaczymy ile warci są Smith + Puszak. Liczę na
        zwycięstwo Apatora, chociaż pewny nie jestem
        • Gość: Jazon Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: *.torun.pl 29.04.05, 11:52
          Myślę że nie nalezy sie przesadnie obawiać, choc zbytnia pewnośc siebie może
          być zgubna. Liderzy Apatora sa silniejsi niż Hancock i Chrzanowski (na dodatek
          dopiero co kontuzjowany), juniorzy powinni wygrywac bez problemów... Generalnie
          wszystko przemawia za Apatorem- z wyjatkiem tej własnie nieobliczalności, ale
          ona jest w sporcie zawsze.
      • Gość: Sadura Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: 195.245.217.* 29.04.05, 12:47
        Spokojny do końca o ten mecz nie jestem, ale....
        Porównanie w meczach Apatora i Wybrzeża z Bydgoszczą (na swoich torach) i
        Zieloną Górą (wyjazd), wypada zdecydowanie na korzyść Torunian.
        Przy całym szacunku - Bajer nieobliczalny? Może w sezonie 2003. Teraz to jest
        on bardzo obliczalny, a chęć pokazania się z jak najlepszej strony w Toruniu
        może mu się tylko odbić czkawką (sportowej złości w nim od dawna brak...)
        W sobotnim GP we Wrcoławiu z Apatora jedzie tylko Crump. Z Wybrzeża Hancock i
        Chrzanowski. Będą zmęczeni (?) a Chrzanek po debiucie może być nawet
        wypompowany o ile do gp podejdzie poważnie.
        Juniorzy Wybrzeża toruńskiego toru raczej nie wyssali z mlekiem matki........
        Reasumując: wg mnie 52-38. Ale.............. Tak mnie skutecznie straszono
        przed sezonem spadkiem Apatora, że teraz obawiam się o każdy wynik. :)
        Będzie dobrze!
        Pzdr
      • Gość: cs Uwazajcie na Bajera !!! IP: 195.215.5.* 29.04.05, 12:58
        moze zainkasowac 2 punkty i przechylic szale zwyciestwa.
        • Gość: Jazon Re: Uwazajcie na Bajera !!! IP: *.torun.pl 29.04.05, 13:37
          2 punkty? Nie ma sprawy, niech ma nawet ze 4, pod warunkiem że zdobedzie je na
          kolegach:)
      • Gość: Iviiiii;] Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:54
        owszem wszystko przemawia za nami-ale to jest sport. Nasi zawodnicy moga miec
        slabszy dzien, byc w gorszej dyspozycji. Teoretycznie mamy juz 2 pkt w
        kieszeni, lecz teoria nie zawsze pokrywa sie z praktyka;] co do bajera... a, w
        sumie zostawei to bez komentarza, jak bedzie przekoanmy sie w niedziele. pzdr;]
      • Gość: Mario Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:58
        Typowanie w tym roku wynikow Apatora jest dość ciężkie. Jeżeli juniorzy pojadą
        na dotychczasowym poziomie można być spokojnym o wynik, jezeli nie to Smith i
        Puszakowski niewiele zdziałają.
        • Gość: Szrek Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:07
          Do tej pory siłą Apatora był wyrównany skład. Dlaczego to ma się zmienić? Z tego
          co wiem Karol Ząbik, Marcin Jaguś, MPuszakowski i Andy Smith sporo dziś
          trenowali, w parkingu sporo czasu spędził R.Kowalski. Podejście do meczu
          właściwe, nic tylko zamienić je na właściwy wynik. Jade do Torunia oglądać
          kolejna wygraną.
          • Gość: torunianin Na Dziurach nikt nie wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:26
            Jak będzie taki tor jak z Bydgoszczą i z Tarnowem to nikt w toruniu nie
            wygra.Tylko gorzej będzie jak ktoś z naszych przypierdzieli w płot to wtedy
            zaczną się płacze.Ale czego nie robi się dla wyniku.Zróbcie tor do walki bo
            takich biegów jak w 2 poprzednich meczach aż nie chce się oglądać.Jak tak dalej
            będzie to przestanę przychodzić na mecze.
            • Gość: Szrek Re: Na Dziurach nikt nie wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 07:43
              Zanim zrezygnujesz z przychodzenia na stadion zdaj sobie sprawę z jednego: żeby
              zawody były ciekawe musi w każdym biegu startować minimum 3ch dobrych zawodników
              z zamiarem walki. Nie miej pretensji do klubu Apator że na zawody do Torunia
              przyjeżdżają czasami neptycy pozbawieni woli walki. To nie problem Torunia tylko
              prezesów, którzy dali się wyżej wymienionym naciagnąć na kasę
              • Gość: Chris Re: Na Dziurach nikt nie wygra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.04.05, 10:00
                Widzisz Szrek mam podobne zdanie do Twojego, ale drażnią mnie takie wypowiedzi
                tego człowieka co narzeka na stan toru,to typowy kibic niedzielny.Założe się że
                w zeszłym roku ten sam osobnik psioczył,że toruński tor jest przygotowany pod
                gości, a mecze na styku wygrywane 46: 44 to najwiekszza kara jaka mogła spotkać
                torunski klub. Takiemu to nie dogodzi, beton niedobry, przyczepny piasek też
                niedobry, jak mu się nie podoba to niech nie chodzi na mecz tylko zajmie się
                grilem i kopaniem działki w niedzielne popołudnie. Tor do walki?? Jakoś Andy
                Smith udowadnia,że tor jest idealny do walki, a to że Gollobowie spodziewali
                się takiego betonu jak w zeszłym roku to już odrębna kwestia.
                • Gość: cs Re: Na Dziurach nikt nie wygra IP: *.k102.webspeed.dk 30.04.05, 10:59
                  Tor do walki to sie robi na mistrzostwa Pomorza juniorow, a na lige ustawia sie
                  tor tak, zeby wygrac.
                  Tak bylo zawsze i chyba nie zmieni sie to jeszcze dlugo.
      • Gość: Iviiiii;] Re: Przed meczem Apator - Lotos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 13:47
        ej ja nie wiem po co ta dyskusja na temat "nieodpowiedniego toru do walki".
        Chyba kazdy klub, ktory jest gospodarzem meczu, zrobi sobie tak itor aby wygrac.
        To chyba logiczne ze trzeba jak najbardziej wykorzystac plus wlasnego toru. a
        walke mozna anwiazac na kazdym torze, wazne sa checi.
        • maatti Re: Przed meczem Apator - Lotos 01.05.05, 09:15
          Tak zgadzam się po części, tylko nie rozumiem, o co pretensje Bydgoszczan przed
          meczem w Gdańsku? tor jest równy dla wszystkich... nawet dziury są jednakowe dla
          każdego zawodnika ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka