Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy Sezon

02.05.05, 21:34
    Zapraszamy.

www.freekick.org

wersja po polsku juz dostepna!
    Obserwuj wątek
      • grucha500 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 02.05.05, 22:09
        gram we freekicka juz drugi sezon ale niemam pojęcia jak ustawić żeby po
        polskiemu było jak wiesz to napisz
        • p.z Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 02.05.05, 22:14
          musisz wejsc w swoje ustawienia (chyba user settings)
          i zmienic tam preferowany jezyk z angielskiego na polski
          • p.z Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 02.05.05, 22:15
            sorry - to chodzilo o user info w sekcji about
            • allegro-socker1-zobacz do p.z 03.05.05, 11:36
              Ja dzisiaj się tam zapisałem i 8 maja gram pierwszy mecz. Ale jak mam sprawdzic
              o której zostanie on rozegrany ?
              Możesz mi to wytłumaczyć ? ( ja mam polską wersję w całości )
              • p.z Re: do p.z 03.05.05, 20:20
                mecz o ktorym piszesz jest to zapewne ostatni mecz trwajacej jeszcze kolejki -
                dostales druzyne, na miejsce takiej, ktora wczesniej prowadzil bot

bedzie rozegrany o 12:00 (w niedziele, tak jak wszystkie mecze ligowe)

natomiast w sobote, masz mecz druzyny mlodzikow tez o 12:00

uwazaj ,zebys tych samych graczy nie wystawil w obu meczach (jest to mozliwe
                gdyz mlodych mozesz wystawic tez w meczu seniorow, jesli sa na tyle dobrzy) bo
                beda potwornie zmeczeni i przegraja na 100% w niedziele

na srody mozesz umawiac sie na sparingi, a w czwartki grany jest puchar
                miedzynarodowy, ale obejmie cie juz w przyszlym sezonie (jutro juz polfinaly

jesli chodzi o mecz to jedyne co musisz zrobic to ustawic zespol i taktyke, mecz
                rozgrywa sie jakby zaocznie, dostajesz tylko sprawozdanie, statystyki i wynik
                opcja meczu online jest dostepna tylko dla VIPow - czyli po wniesieniu oplaty,
                jednak poza kilkoma udogodnieniami czysto nazwijmy to estetycznymi VIPy nie maja
                zadnej przewagi w samej grze
        • willi13 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 09.05.05, 22:41
          by zmienic na polski jezyk musisz tak zrobic:
          wybrac obcje z gornego menu: About -> User Info i tam wybrac: Preferred Language
          na Polish i zeby zatwierdzic zmiany musiz wpisac swoje haslo i kliknac OK :)

aha :) gram juz troche w FK, ale ta kolorystyka, te opcje tylu pilkarzy, jeju
          przez to na poczatku mozna zglupiec :(
          no ale musze przyznac ze jak juz sie troche obylem z gra to niewydaje sie taka
          zla, choc ciagle nie rozumiem czemu ja ludzie tak strasznie zachwalaja =)
          • p.z Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 10.05.05, 21:15
            na poczatku mozna sie faktycznie troche pogubic
            jednak juz po kilku kolejkach wszystko staje sie dosyc proste,
            a mnogosc cech pilkarzy no i przede wszystkim to ze nie sa przypisani
            do konkretnej formacji (np. koles jest obronca i koniec) to duzy plus

pozwala to trenowac zawodnika wg. wlasnych zalozen, ograniczaja Cie tylko
            jego "talenty"

pozatym mozna ustawic trening lub kupowac zawodnikow
            pod wlasna ulubiona taktyke dzieki pewnym
            cechom wspolnym dla wszysktich formacji jak np. gra w powietrzu, czy tez
            umiejetnosci czysto defensywne u pomocnikow

z kazdym problemem zawsze mozesz zwrocic sie o pomoc na forum:
            www.freekick.org/forum/global/index.php
        • dlaumor61 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 10.05.05, 21:47
          wejdz w swoje ustawienia i powtarzająć swoje login a na dole masz preferowany
          język - proste ?
      • dlaumor61 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 11.05.05, 06:41
        Ta gra jest super !
        Zaletą jej jest to, że róźni się od innych menagerów
        Posiada nie ograniczone możliwości treningu zawodników, który odbywa się
        codziennie !! (sokker, pmanager)
        Zawodnicy nie są na stałe przywiązani do jednych pozycji. Jak na dłoni widać,
        potencjalne i wytrenowane skille.(O-Rama)
        Kadra zespołu składa sie z drużyny juniorów (wiek 16-21) i seniorów (powyżej 21)
        Mecze są rozgrywane w dobrze dobranej porze dnia więc nie trzeba sie martwić, że
        zaspałeś i masz nie ustawioną drużynę (Hattrick)
        Juniorzy – sobota godz 12
        Seniorzy – niedziela godz 12
        Sparingi – środa godz 18
        mecze pucharowe międzynarodowe – czwartek godz 18
        Liga składa się z 14 drużyn
        Powstała polska wersja językowa , gdzie chłopaki włożyli sporo pracy i serca
        W czwartek kończy się I edycja pucharu międzynarodowego w którym polscy gracze
        odnoszą sukcesy – w finale zagra jeden z naszych (o rzut karny a finał byłby
        wyłącznie Polski).
        Dla taktyków ta gra to istne cacko!! Wręcz nie ograniczone możliwości ustawienia
        indywidualnych i zespołowych zaleceń taktycznych.
        Dlatego ją gorąco polecam
        • mario86 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 12.05.05, 18:16
          Gra jest naprawdę świetna. Na razie obrywam, ale już mnie wciągnęła.
          • majne Freekick ???? 12.05.05, 21:09
            skusilem sie na ta gre po waszych wypowiedziach. zalozylem druzyne ale jak mam
            sie poruszac po niej ?? czy ktos moglby mi pomoc ?? konkretnie chodzi mi o
            terminarze gdyz nie widze kiedy bede gral... i wogole moze jakis poradnik

z gory dziekuje
            • p.z Re: Freekick ???? 12.05.05, 23:16
              po pierwsze zacznij od forum: www.freekick.org/forum/global/index.php

tam, mozesz zadawac pytania, dowiedziec sie czegos wiecej i tak dalej

jesli masz nowa druzeyne to pierwszy mecz za tydzien w sobote (mlodziki) i w
              niedziele (seniorzy)

pozatym polecam stronke dla poczatkujacych www.freekick.prv.pl

mozesz tez pytac tutaj - w miare mozliwosci postaram sie odpowiadac

aha, zainteresuj sie FPA - to taki proramik, dzieki ktoremu latwiej jest
              zarzadzac druzyna, ustawiac sklad, terning itd.
              znajduje sie na stronie: www.mytinyspace.com/fpa/
            • willi13 Re: Freekick ???? 15.05.05, 11:52
              poruszamy sie bardzo prosto :)
              nastepne mecze sa na glownej stronei zespolu pod opcja: Next senior match albo
              "Nastepny mecz seniorow". Identycznie mamy jak zmienimy w gornej zakladce zespol
              na juniorow :)

do tego by prowadzic zespol musisiz wiedziec jakich zawodnikow masz, co
              znajdziesz w zakladce 'Pilkarze' w gornym menu Szatnia :)
              tam tez masz opcje 'kalendarz spotkan' ktora podaje jakie mecze rozegrales i
              jakie jeszce Ciebie w danym sezonie czekaja ;)

a jesli masz ciagle jezyk angielksi to musisz wejsc w opcje: About -> User Info
              i tam zmienic Langueage na Polish i wpisac password stary w celu zatwierdzenia
              zmiany i juz masz jezyk polski :) teraz tylko wejsc na forum i pytac, czytac i
              pytac :)

Polskie forum powinno byc ustawione domyslnie a jak nie to sie je ustawia u
              ustawieniach forum :) po wejsciu an forum trzeba sie zalogowac, opcje logowania
              sa na dole strony forum :)

pozdrawiam

ps. p.z. - ten manager Cool Pijax to musi byc jakis dobry,co nie ? tez chcialbym
              byc takim dobrym managerem w FK =)
              • michal198666 Re: Freekick ???? 16.05.05, 19:23
                jak długo można robić transfery jest jakieś ograniczenie ?
                • willi13 Re: Freekick ???? 17.05.05, 10:46
                  zawodnik na liscie transferowej jest dokladnie przez 5 dni i poza tym nie ma
                  zadnego ograniczenia z tym ze nie mozesz sie zadluzyc, wiec kwota maksymalnej
                  licytacji to taka jak stan Twojego konta =) do tego nie jest podawana cena
                  najwyzszej oferty tylko srednia z 10 najwyzszych ofert wiec zdarza sie ze czasem
                  zabraknie niewiele by kupic danego zawodnika a czase slono sie przeplaca :)
              • p.z Re: Freekick ???? 19.05.05, 18:09
                Tak , Cool Pijax to czolowka freekickowego swiatka.

Jednak sa do pokonania - wystarczy dobra taktyka i troche szczescia.
            • willi13 Re: Freekick ???? 15.05.05, 11:53
              poruszamy sie bardzo prosto :)
              nastepne mecze sa na glownej stronei zespolu pod opcja: Next senior match albo
              "Nastepny mecz seniorow". Identycznie mamy jak zmienimy w gornej zakladce zespol
              na juniorow :)

do tego by prowadzic zespol musisiz wiedziec jakich zawodnikow masz, co
              znajdziesz w zakladce 'Pilkarze' w gornym menu Szatnia :)
              tam tez masz opcje 'kalendarz spotkan' ktora podaje jakie mecze rozegrales i
              jakie jeszce Ciebie w danym sezonie czekaja ;)

a jesli masz ciagle jezyk angielksi to musisz wejsc w opcje: About -> User Info
              i tam zmienic Langueage na Polish i wpisac password stary w celu zatwierdzenia
              zmiany i juz masz jezyk polski :) teraz tylko wejsc na forum i pytac, czytac i
              pytac :)

Polskie forum powinno byc ustawione domyslnie a jak nie to sie je ustawia u
              ustawieniach forum :) po wejsciu an forum trzeba sie zalogowac, opcje logowania
              sa na dole strony forum :)

pozdrawiam

ps. dlaumor - ten manager Cool Pijax to musi byc jakis dobry,co nie ? tez chcialbym
              byc takim dobrym managerem w FK =)
              • dlaumor61 Re: Freekick ???? 16.05.05, 23:32
                już ja wiem !!! Co to za Willi wygrał ten mecz ???? Pijak jak każdy inny -)))
      • kubulek9 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 13.05.05, 19:53
        freekick jest świetny.jakby tos chciał zagrac mecz towarzyski to zapraszam.moja
        drużyna to FC Nowy Sącz
        • dlaumor61 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 13.05.05, 22:09

05-13: Cool Pijax International champions
          The polish club Cool Pijax is the first international champion in FreeKick. They
          defeated GG United from USA in an exciting final match in front of 57 672
          attendance.

Honour, glory and trophies to the succesful clubs!

A więc mamy pierwszego, polskiego, historycznego, mistrza pucharu międzynarodowego.
          Gratulacje należą się też pozostałym menagerom .Duże grono drużyn zaszło w tym
          pucharze bardzo wysoko.
          • dlaumor61 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 13.05.05, 22:14
            A nowy sezon już za tydzień !!!!
            Najlepszy czas aby zarejestrować swój zespół i wykazać się na międzynarodowej
            arenie !!!!
      • rybers Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 19.05.05, 18:28
        zrobilem sobie zespol ale ni cholery niewiem o co chodzi...tak wogole to jak
        tam sie gra tzn.jak sie mecze rozgrywa jakos poruszam ich po boisku czy jak??
      • rybers Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 19.05.05, 18:45
        a i jeszcze jedno czy te $ są wirtualne??
        • p.z Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 19.05.05, 22:18
          jeszcze raz: mecze rozgrywane sa zaocznie (na razie) - do Ciebie nalezy wybranie
          skladu, ustawienia i taktyki. czas spotkan to:
          mlodziki: sobota 12:00
          senoirzy: niedziela 12:00

rybers: wejdz na forum freekicka, a sporo rzeczy Ci sie wyjasni:
          www.freekick.org/forum/global/index.php
          • michal198666 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 19.05.05, 22:38
            Po ile średnio ida mlodziki 15 16 lat jak np. maja potencjal UO kolo 65 albo SK
            70 i czy warto zciagac takich i trenowac . Jeszcze ile czasu jest jak ktos
            podbije cene przy samym koncu licytacji doliczaja cos ?
            • p.z Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 20.05.05, 18:38
              jezeli koles ma oba potencjaly w okolicach 60 (mam na mysli zarowno SK jak i UO)
              to wtedy jest wart naprawde sporo. jesli jeszcze do tego ma dobry drybling i do
              rzeczy wytrzymalosc to juz jest wart krocie.

oczywiscie po wytrenowaniu jeszcze wiecej

jesli natomiast tylko jeden z kluczowych dla danej pozycji potencjalow jest we
              wspomnianych wyzej okolicach to stawka jest mniejsza, choc oczywiscie zalezy od
              kupujacego - gracz jest wart tyle na ile wyceni go najbardziej chojny kupujacy

jesli bidujesz w ostatnich 3 minutach to kolejne 3 minuty doliczane sa do konca
              aukcji
              • k-u-b-a-1 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 21.05.05, 13:14
                Ejj wiecie może czy jest więcej takich managerów bo one mi sie bardzo
                podobają.Ja znam trzy managery : hattrick, soccer i freekick.Są jeszcze
                jakieś ??
                • willi13 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 24.05.05, 13:56
                  tak sa, ale nie warto w nie grac :) FK wydaje sie najciekawszy :)
        • willi13 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 24.05.05, 13:57
          tak, pieniadze sa wirtulane, wydajesz je na wzmocnienia skladu i zarabiasz na
          meczach i sprzedajac zawodnikow po wytrenowaniu :)
          • p.z Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 24.05.05, 17:06
            oprocz biletow i transferow zrodlem kasy sa jeszcze sponsorzy:

jeden glowny wybierany na caly sezon i co tydzien dwoch dodatkowych wybieranych
            na jedna kolejke
            sponsorzy daja tez premie za zwyciestwo, hattrick, i zwyciestwo duza roznica goli
            • k-u-b-a1 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 25.05.05, 16:38
              Jeszcze jedno pytanko!!Czy aby zostać Vipem gry trzeba wpłacić prawdziwe
              pieniądze czy wirtualne ;/ bo chce zostać Vipem ale nie chce tracić tak dużo
              kasy.
              P.S jak ktoś chce zagrać ze mną sparing moja drużyna zwie sie Gryf Słupsk
              • willi13 Re: Interentowy Manager Pilkarski - Wkrotce Nowy 26.05.05, 11:15
                tak, niestety Vip jest prawdziwie platny :( ma on na celu wspomaganie finansowe
                tworcow gry by mogli pracowac nad gra.
      • jpzibi freekick is the best 30.05.05, 23:56
        ludziska, naprawdę fajna giera, zapraszam all. Sam gram dopiero trzy tygodnie,
        ale codziennie po kilka razy wchodzę na freekicka.
        • michal198666 Re: freekick is the best 31.05.05, 17:14
          Jaką ilość piłkarzy opłaca się mieć najwięcej w pierwszym sezonie?
          • willi13 Re: freekick is the best 07.06.05, 14:42
            bo ja wiem? raczej nieduzo tym bardziej ze nie masz szans powalczyc w pucharze
            wiec mysle ze wystarczy kolo 20 max. ale warto ciagle trenowac tych co nie graja
            a moga byc dobrymi zawodnikami, no i do tego dochodzi forma ktora jest wazna i
            jak sie ma wiecej rownarzednych zawodnikow to spadki formy nie oslabiaja zespolu
            a wzrosty natomiast go wzmacniaja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka