Gość: Miszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:43 po ostatniej kolejce odechcialo mi sie zuzla na jakis czas. 1. wojaczek wydaje dziwne werdykty w toruniu 2. holta sie rzuca na andersena 3. bydlo walczy na stadionie w lesznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byzydura Re: Degręgolada IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 10:58 nie od dzis wiadomo, ze sie dzieje zle... nie wspomniales o gksż, kaczmarku, pożal sie Boże regulaminie i wielu innych rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: DegrENgolada ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:06 Nie przesadzajmy- glupie decyzje arbitrow zawsze były i będą, zawodnikom tez bedą czasem puszczać nerwy. Fakt, ze rozróba w Lesznie rzeczywiście może zaniepokoić- nie słyszałem dawno żeby na stadionie trzeba bylo strzelac z gumowych pocisków. Oby nie był to znak nowych czasów. Mysle jednak że stadiony pozostana bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Degręgolada IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.05.05, 10:46 Sedzia Wojaczek jest slaby, ale naprawil swoj wczesniejszy blad ktory moglby wypaczyc wynik meczu. Dobrze ze Holta zalatwia swoje sprawy tak a nie na torze Kibice oszolomy byli sa i beda Odpowiedz Link Zgłoś