Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 20:48 Tomek Gollob I bieg. Cudownie. Tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Brawo Tomasz Gollob 08.09.01, 21:14 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Tomek Gollob I bieg. Cudownie. Tak dalej. Ale nie poszlo dalej... :((( szkoda dawno nie byl nawet w polfinale pieprzony defekt w biegu 18 ostatnio sprzet psuje mu szyki ale pozostaje walka o srebro,Zreszta obiektywnie patrzac wlasnie jest Tomek #2 na swiecie.mam nadzieje ze potwierdzi to srebrem... ale zobaczymy czy przy jego 83 punktach sie uda-pisze to nie wiedzac jeszcze ile Crump wykrecil. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Brawo Tomasz Gollob IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 22:32 Niestety ja zaczynam się bać czy on się nie spali w Szwecji.Myślę ,że już nie ma szans w tym roku.Gorzej jak go jeszcze Crump wyprzedzi.To bedzie kaplica. Co więcej boję się ,że to może wpłynąć na klimat w klubie. Aha .Protas wypierdzielaj............! Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Brawo Tomasz Gollob 08.09.01, 22:46 No jak narazie to go Crump wyprzedzil...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Brawo Tomasz Gollob 08.09.01, 22:58 Nie sadze. Jacek to juz przeszlosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Po GP Polski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:55 I po bólu... Gollob 9., Crump 1., co oznacza że Polak spada na 3 pozycję i ma 5 pkt. straty do rudego kangura... Patrząc na finałowy wyścig nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że Rickardsson jedzie pod Crumpa, niemal go eskortuje do mety. Zaś szczególnie braterskie uściski obu panów po wyścigu i obecność Nilsena przy cieszącym się Australu tylko to potwierdziły. 3 lata temu Jimmy tworzył bowiem ze swym rodakiem niezły duet w GP, wzorując się na teamie Exide, co zaowocowało podziałem medali. Nilsen, tak jak i Tatum, chce w przyszłym roku utworzyć team w SGP (pomysł BSI) - czyżby chciał w nim widzieć Crumpa i Rickardssona?... "Zgadały się dwie rude pały" - to jedna z opinii po Coventry. A nie chciano w to wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Dlaczego Gollob nie będzie mistrzem?!!? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 18:22 Gollob jest bardzo dobry, ale mistrza to on nigdy nie zdobędzie. Jest za słaby psychicznie! Oczywiście do psychologa nie pójdzie bo to Tomasz Gollob i wie wszystko najlepiej. Szkoda bo innym psycholog pomógł np. Małysz, reprezentacja Polski w piłce kopanej. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Dlaczego Gollob nie będzie mistrzem?!!? 09.09.01, 18:31 Tomek bedzie mistrzem swiata, ale... pod warunkiem, ze Rickardsson zrezygnuje z uprawiania tego sportu. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Dlaczego Gollob nie będzie mistrzem?!!? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 18:34 Rzeczywiście w tym jedyna nadzieja. :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Dlaczego Gollob nie będzie mistrzem?!!? 09.09.01, 18:36 Nie wiem jak inni, ale ja w przyszlym roku juz chyba na GP nie ide. Szkoda nerwow i pieniedzy:((((( Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf666 Re: Brawo Tomasz Gollob IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:45 Zawsze był i będzie słaby psychicznie, intelektualnie itp., myli psychologa z psychiatrą i boi się go, mniej buty i wiary w to, co mówi Tato, lepszego mechanika a będzie mógł zwyciężać w poważnych imprezach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorek Re: Brawo Tomasz Gollob - tak ale... IP: 217.97.134.* 10.09.01, 08:38 Dla mnie Tomek nie jest profi. Poczytajcie nawet dzisiejszą G.Pomorską i wywiad z nim. Jeździł na silniku, który SAM przygotowywał. Drugi silnik też SAM przygotowywał ale był źle wyregulowany, a że miał bieg po biegu to nie zdążył SAM popracować przy sprzęcie. Dla mnie to wystarczy - nie jest do końca profi albo się boi, że ktoś mu coś spaprze. A tymczasem Ricki siedział wygodnie między biegami i popijał herbatkę mimo, że jego sprzęt też nie był do końca ok. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Brawo Tomasz Gollob - tak ale... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:32 Nic z tego nie pojmuję, jak pretendent do tytułu mistrzowskiego może nie posiadać perfekcyjnie zestrojonych choćby dwóch maszyn? Może problem w tym , że kolesie kręcą w trzech ligach i nie mają fizycznie możliwości zadbać o silniki z dnia na dzień. Dylemat ilość czy jakość Tomek rozstrzygnął ze stratą dla siebie . Mam przeczucie, że się już nie pozbiera. Odpowiedz Link Zgłoś