Gość: nina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:04 ktoś był? będę wdzięczna za każde info, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noyle Re: Czarnogróra 25.05.05, 11:46 byłem i bylo fajnie www.jacek.czarnydunajec.pl/index.php?id=78&url=crna.html pozdr j.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Czarnogróra IP: *.cto.gda.pl / *.cto.gda.pl 25.05.05, 13:10 Wybieram się na przłomie czerwca i lipca.Chyba przez Włochy, promem Bari- Bar. Info www.montenegrosmiles.com/ Pozdrowienia Ted Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Czarnogróra IP: *.net.autocom.pl 29.05.05, 11:40 warto jechać. piękniej niż w chorwacji, taniej ale biedniej.Byłam w zeszłym roku w budvie. czy masz konkretnne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romki Re: Czarnogróra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:16 hej planujemy w tym roku wypad,ale ten kraj to dla nas niewiadoma.Jeśli możesz coś powiedzieć to będziemy wdzięczni za wszystkie informacje np.trasa koszt zakwaterowania ,opłaty drogowe,a może konkretne namiary na kwaterę?zależy mi aby cena była logiczna tzn<10 euro Co warto ze sobą zabrać żeby oszczędzić na wydatkach?dzięki a Ty gdzie w tym roku się wybierasz? pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Czarnogróra IP: *.local.net / 195.205.225.* 08.06.05, 09:36 Ja jade 16.06 do Ulcinja. A biorę sporo jedzonka tzn. puszki itp. reszte kupię na miejscu. Za kwatere płacę ok 5,2 E Odpowiedz Link Zgłoś