Gość: RAdek IP: *.net.pulawy.pl 15.05.05, 19:25 szczerze mówiąc, to fuks, że Sopot wygrał pierwszy mecz... Po prostu Urlep zapomniał o ekstazy-łyku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Teraz czas na Kijewskiego i Winnickiego......... IP: *.mlyniec.gda.pl 15.05.05, 20:59 Teraz czas na Kijewskiego i Winnickiego.......hahahahaha,chyba nie ma na co czekac............nic nie wymysla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koTleś Re: Adam Romański: O budowaniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 21:12 Panie Adamie. Co raz w tym sezonie staram się zwrócić uwagę na pańską stronniczość (ku zespołom z dużą kasą). Ten artykuł dobitnie pokazuje iż jest Pan rozczarowany postawą sopockiej drużyny. Rozumiem miłość do Sopotu i ich pieniędzy, ale chyba troszkę obiektywizmu potrzeba...Może powinien Pan zostać wróżką??Przewidyuwanie wyników wychodzi Panu jak nikomu innemu. Proszę pomyśleć o zmianie profesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Adam Romański: O budowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:48 Stronniczość p. Romańskiego to jednak nic w porównaniu z "wyczynami" Sobczyńskiego w tv. To co on robi to poprostu skandal, w końcu abonament płaci nie tylko prokom, chyba ,że płaci bezpośrednio do jego kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Adam Romański: O budowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:55 To prawda, Sobczynski to mega stronnik pr(...)mu. Jak mu nie wstyd i temu drugiemu lolkowi tak kaszanic relacji z meczow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reddog Re: Adam Romański: O budowaniu IP: *.chello.pl 15.05.05, 23:21 A mi sie artykuł Adroma podoba !!! i nie widzę tu stronniczości (mimo że kibicuję Anwilowi :) - wręcz jest to pochwała dla Urlepa i włodarzy z W-ka za taktykę doboru zespołu. Mam nadziję, że ta myśl trenerska Aniwlu i coraz większe zgranie Anwilu doprowadzi do drugiego MP !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek2213 Re: Adam Romański: O budowaniu IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 15.05.05, 23:45 Zgodzę się z moim poprzednikiem. Do AdRoma pretensji mieć nie można. Chłopina zna się na baskecie. Jednak Sobczyńskiemu takie 4:1 lub 4:2 dla Anwilu by się przydało. Te jego "niestety Filip nie trafił", "niestety Anwil wyrównał stan" albo inne teksty typu "nasi przegrali" trochę rażą (przyp. sport w sobotnich wiadomościach). Ale stara się i to doceńmy. Ja jako urodzony we Włocku też bym miał wpadki. Tego "niestety" uniknąć się nie da, tyle, że ja jestem kibicem Anwilu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Adam Romański: O budowaniu 16.05.05, 18:06 Gość portalu: koTleś napisał(a): > Panie Adamie. Co raz w tym sezonie staram się zwrócić uwagę na pańską > stronniczość (ku zespołom z dużą kasą). Ten artykuł dobitnie pokazuje iż jest To Wy nie wiecie, że Krauze płaci redachtorom od każdego wypowiedzianego czy napisanego Prokoma !!! Ile wtedy może zaoszczędzić na reklamie.... NIektórym nie płaci ale oni liczą, że zapłaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasadziu Re: Adam Romański: O budowaniu IP: *.zep.com.pl 16.05.05, 10:56 KIJEK SAMOBIJEK !!! ............................. Nic Nas na Kujawach tak mocno nie wzrusza ! Jak trafne decyzje trenera "Geniusza" "EuGeniusz" to trener nietuzinkowy Z nim każdy zespół ma "Mistrza" z głowy .............................. On bardzo wiele drużyn trenował Nie jeden świetny budżet zmarnował Mądry to taktyk i strateg znany Lecz przez kibiców niezbyt lubiany ............................... Ma zaś "EuGeniusz" u swego boku Wielkiego "ASA" w obecnym roku On nie "Ślimaczy" lecz kombinuje ................................. Biada Krauzemu ,szkoda Prokomu Bo dziś nie muszę mowić nikomu Iż mimo starań ,olbrzymiej forsy Prokom od Anwiu znów był gorszy .................................. Ta myśl mnie krzepi ,ta myśl mnie wspiera Kochajmy "GIENIA SUPER TRENERA" Lecz pamiętajmy w wielkiej miłości By "Geniusz" zawsze trenował GOŚCI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUEHEHE Anwil wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:55 po pierwsze to kazdy wie ze Urlep od kilku sezonow ma klopoty z budowaniem obrego skladu,a to ze znalazly sie pieniadze na Crispina i reszte to była KONIECZNOŚĆ naprawienia błedów transferowych z jesieni! a na koniec dodam JEBAĆ PROKOM JEBAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś