Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PLUS GSM sponsorem Legii??

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.07.02, 14:06
    Jak podaje jeden z portali Legii, jest to bardzo możliwe. Czy uważacie to za
    dobry pomysł?

www.legianet.com/index.php?strona=news&item=2201

Obserwuj wątek
      • Gość: Alex Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: 193.0.117.* 08.07.02, 14:18
        Chyba zmienie operatora sieci komórkowej z której korzystam. Nie będę
        finansował patałachów z Legii. Niech żyje Polonia
      • Gość: maciekl Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.internetia.pl 08.07.02, 14:30
        To jest niemożliwe, ogólnopolski operator niebedzie sponsorował druzyny tak nielubianej w całej
        Polsce.
        • Gość: kajo95 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:42
          Gość portalu: maciekl napisał(a):

> To jest niemożliwe, ogólnopolski operator niebedzie sponsorował druzyny tak nie
          > lubianej w całej
          > Polsce.

legia jest njpopularniejszym zespołem piłkarskim w kraju. a ze swoimi problemami
          udaj się do odpowiedniego lekarza specjalisty.
          frekwencja na sparingach z zagłębiem sosnowiec (2500 osób) i z ceramedem bielsko
          (ok. 2000) świadczy o tym dobitnie. który bowiem inny zespół cieszy się takim
          zainteresowaniem podczas sparingów rozgrywanych na wyjazdach? może polonia, która
          zbiera ostatnio od każdego po d...e?
      • Gość: k Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.07.02, 12:08
        Nie najlepiej świadczy to o Plusie.Pakować pieniądze w tą zdychającą kobyłę jaką
        jest Legia to najzwyklejsza głupota.
        • Gość: kroolu Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.radio.com.pl 09.07.02, 12:55
          Byłoby to bardzo dobrze dla klubu, ale do podpisania umowy jeszcze daleka droga.
          Na razie Plus GSM nie wyrażał zbyt wielkiego entuzjazmu i sponorowanie drużyny ze
          stolicy to raczej pobożne życzenie jej kibiców. Legia jest klubem budzącym w
          naszym kraju chyba największe emocje. Prawie nie ma ludzi interesujących się
          piłką, mających do niej obojętny stosunek.Z jednej strony znienawidzona przez
          rzesze "Widzewiaków", "Lechitów", "Wiślaków" i wielu innych, z drugiej strony
          jest to drużyna posiadająca najwięcej fanklubów, nie tylko w Warszawie, ale i w
          całej Polsce.

Gość portalu: k napisał(a):

> Nie najlepiej świadczy to o Plusie.Pakować pieniądze w tą zdychającą kobyłę jak
          > ą
          > jest Legia to najzwyklejsza głupota.

Gdyby tak jak Ty myśleli prezesi Telefoniki czy ITI to nie byłoby sukcesów Wisły
          a Widzew właśnie ogłaszałby upadłość. A może twierdzisz, że te kluby były w
          dobrej kondycji finansowej, gdy pojawili się sponsorzy?
          Pewnie sprawia Ci dziką satysfakcję, kiedy nielubiane przez Ciebie drużyny
          upadają i aż mdli Cię na myśl, że Legia z nowym sponsorem może wyjść na prostą i
          powalczyć dla Polski o Ligę Mistrzów.
          A o Plusa się nie martw. Już raz "przejechali się" na sponsorowaniu polskiej
          reprezentacji siatkarskiej, teraz będą ostrożniejsi i podejmą trafną decyzję.
          Mam nadzieję, że zostaną sponsorem Legii, czego jej życzę nie tylko jako jej
          kibic, ale kibic całego polskiego futbolu.

• Gość: k Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.07.02, 13:19
            Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak
            najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci
            mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że nie
            chcieli u nich grać.
            • Gość: kajo95 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 13:26

> Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak
              > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci
              > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że n
              > ie
              > chcieli u nich grać.

na przykład kogo zniszczyli???

• Gość: Ajs Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 01:40
                Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> Gość portalu: k napisał(a):
                >
                > > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak
                > > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci
                > > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego
                > że n
                > > ie
                > > chcieli u nich grać.
                >
                > na przykład kogo zniszczyli???
                >

Zeby nie było: Jestem kibicem Legii. Ok - klub za PRL'u niszczył tych, którzy
                nie chcieli tam grać, ale teraz jest najlepszym klubem w Polsce, nie mówię o
                mistrzu w 2002, ale w ostatnich 10 latach tylko Legia cały czas walczyła o
                tytuł, a ty (k) jesteś tylko zwykłym patałachem, bo ja kibicowałem nawet
                Widzeowi jak grał w Lidze Mistrzów, bo reprezentował Polskę. Powiedz mi k kto
                cię zrobił to cię pomszczę!
            • Gość: kroolu Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.radio.com.pl 09.07.02, 14:31

> mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że n
              > ie
              > chcieli u nich grać.

Po prostu brakuje Ci racjonalnych argumentów, którymi potrafiłbyś wytłumaczyć swą
              niechęć do Legii. Nie jest to oczywiście do niczego potrzebne, bo sympatia lub
              antypatia do któregolwiek z klubów to rzecz bardziej powiązana z emocjami niż z
              rozumem. Jednak pisane sloganów w stylu: "Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego
              że nie chcieli u nich grać", wystawia Ci świadectwo, iż tak na prawdę urodziłeś
              się w latach 90. (góra 80.), nie znasz wcześniejszej historii i powielasz
              zasłyszane gdzieś hasła albo jesteś totalnym ignorantem.

• Gość: Porter Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 09.07.02, 17:12

> ie
              > chcieli u nich grać.

Juz kajo pytal, kogo tez Legia zniszczyla, ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze
              gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi.
              • Gość: Bob11 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.comarch.pl 09.07.02, 20:06
                Gość portalu: Porter napisał(a):

> ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze
                >
                > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi.

Chyba już nie jest, co widzać po transferach
                nie ma kasy nie ma zawodników - będzie kasa będą zawodnicy którzy zawsze marzyli
                o grze w tym klubie
                • Gość: calagan Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 10:34
                  Gość portalu: Bob11 napisał(a):

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                  >
                  > > ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze
                  > >
                  > > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi.
                  >
                  > Chyba już nie jest, co widzać po transferach
                  > nie ma kasy nie ma zawodników - będzie kasa będą zawodnicy którzy zawsze marzy
                  > li
                  > o grze w tym klubie

To, ze ktos marzy o grze w jakims klubie nie oznacza, ze ma grac za darmo. Nawet
                  nasi grajkowie nie poszliby do Realu grac za dziekuje.
              • Gość: R2-D2 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: 168.143.113.* 10.07.02, 11:43
                Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: k napisał(a):
                >
                > > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla
                Polski,ja im życzę jak
                > > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać
                istnieć. Mam w pamięci
                > > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu
                piłkarzy tylko dlatego
                > że n
                > > ie
                > > chcieli u nich grać.
                >
                > Juz kajo pytal, kogo tez Legia zniszczyla, ja
                chcialbym tylko zwrocic uwage, ze
                >
                > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z
                naszej ligi.

ROTFL Brawo Porter! Jeszcze pare takich tekstow i
                bedziesz mial wlasny dzial w 'Gazecie na plaze'!!
                • Gość: M Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.widzew.net / 10.65.74.* 10.07.02, 20:22
                  Jestes gówniarz i niewiele pamiętasz z historii Legii.Przypominam sobie nie tak
                  odległe czasy jak dzisiejszy trener kadry ukrywał się do czasu przjęcia na AWF
                  przed powołaniem do Legii.Sprawa Wijasa-ponieważ nie chciał grać w Legii, wysłali
                  go na prowincję i kadrowicz grał w trzeciej czy nawet w czwartej lidze.Smolarka
                  za odmowę gry po zakończeniu służby wojskowej przeniesiono do Starej Miłosnej
                  gdzie sprzątał stajnie.Jeśli chodzi o kibiców ,to też nie uważam ich za
                  najlepszych.Bo co to za kibic który niszczy stadion własnej drużyny,lub bije jej
                  piłkarzy.
                • Gość: Porter Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 01:03
                  Gość portalu: R2-D2 napisał(a):

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: k napisał(a):
                  > >
                  > > > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla
                  > Polski,ja im życzę jak
                  > > > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać
                  > istnieć. Mam w pamięci
                  > > > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu
                  > piłkarzy tylko dlatego
                  > > że n
                  > > > ie
                  > > > chcieli u nich grać.
                  > >
                  > > Juz kajo pytal, kogo tez Legia zniszczyla, ja
                  > chcialbym tylko zwrocic uwage, ze
                  > >
                  > > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z
                  > naszej ligi.
                  >
                  > ROTFL Brawo Porter! Jeszcze pare takich tekstow i
                  > bedziesz mial wlasny dzial w 'Gazecie na plaze'!!

Co ja na to poradze? fakt pozostaje faktem: Legia jest klubem z tradycjami, nie
                  ma wiekszego ryzyka, ze nagle sie rozleci, jak na polskie warunki jest swietnie
                  zorganizowana, ma zwykle dobrych trenerow, odnosi sukcesy i nie schodzi ponizej
                  niezlego poziomu, wiec gra w pucharach a to pozwala przejsc do jakiegos niezlego
                  klubu zachodniego. Porownaj transfery Murawskiego, Karwana, Kowalewskiego (czy
                  nawet Czereszewskiego) z probami transferow innych polskich graczy w tym roku.
            • Gość: gazza Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: 213.195.132.* 10.07.02, 22:36

> ie
              > chcieli u nich grać.
              kwaśniewski i spółka też sporo zniszczyli (i niszcza dalej) a ponad połowa
              społeczenstwa ich popiera
      • Gość: Bloom Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.chello.pl 09.07.02, 18:58
        po PZU, ITI teraz Plus i znowu nic z tego nie będzie
        dlaczego? bo nikt nie zapłaci Polmotowi 12 mln dol za akcje Legii
        jeżeli Polmot, a dokładnie Zaryjczyk, nie przestanie być tak zachłanny to Polmot
        i Legia mogą tylko stracić
        No chyba, że wydarzy się cud i Legia awansuje do LM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka