Gość: Dionizy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.07.02, 14:06 Jak podaje jeden z portali Legii, jest to bardzo możliwe. Czy uważacie to za dobry pomysł? www.legianet.com/index.php?strona=news&item=2201 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: 193.0.117.* 08.07.02, 14:18 Chyba zmienie operatora sieci komórkowej z której korzystam. Nie będę finansował patałachów z Legii. Niech żyje Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciekl Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.internetia.pl 08.07.02, 14:30 To jest niemożliwe, ogólnopolski operator niebedzie sponsorował druzyny tak nielubianej w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:42 Gość portalu: maciekl napisał(a): > To jest niemożliwe, ogólnopolski operator niebedzie sponsorował druzyny tak nie > lubianej w całej > Polsce. legia jest njpopularniejszym zespołem piłkarskim w kraju. a ze swoimi problemami udaj się do odpowiedniego lekarza specjalisty. frekwencja na sparingach z zagłębiem sosnowiec (2500 osób) i z ceramedem bielsko (ok. 2000) świadczy o tym dobitnie. który bowiem inny zespół cieszy się takim zainteresowaniem podczas sparingów rozgrywanych na wyjazdach? może polonia, która zbiera ostatnio od każdego po d...e? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.07.02, 12:08 Nie najlepiej świadczy to o Plusie.Pakować pieniądze w tą zdychającą kobyłę jaką jest Legia to najzwyklejsza głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolu Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.radio.com.pl 09.07.02, 12:55 Byłoby to bardzo dobrze dla klubu, ale do podpisania umowy jeszcze daleka droga. Na razie Plus GSM nie wyrażał zbyt wielkiego entuzjazmu i sponorowanie drużyny ze stolicy to raczej pobożne życzenie jej kibiców. Legia jest klubem budzącym w naszym kraju chyba największe emocje. Prawie nie ma ludzi interesujących się piłką, mających do niej obojętny stosunek.Z jednej strony znienawidzona przez rzesze "Widzewiaków", "Lechitów", "Wiślaków" i wielu innych, z drugiej strony jest to drużyna posiadająca najwięcej fanklubów, nie tylko w Warszawie, ale i w całej Polsce. Gość portalu: k napisał(a): > Nie najlepiej świadczy to o Plusie.Pakować pieniądze w tą zdychającą kobyłę jak > ą > jest Legia to najzwyklejsza głupota. Gdyby tak jak Ty myśleli prezesi Telefoniki czy ITI to nie byłoby sukcesów Wisły a Widzew właśnie ogłaszałby upadłość. A może twierdzisz, że te kluby były w dobrej kondycji finansowej, gdy pojawili się sponsorzy? Pewnie sprawia Ci dziką satysfakcję, kiedy nielubiane przez Ciebie drużyny upadają i aż mdli Cię na myśl, że Legia z nowym sponsorem może wyjść na prostą i powalczyć dla Polski o Ligę Mistrzów. A o Plusa się nie martw. Już raz "przejechali się" na sponsorowaniu polskiej reprezentacji siatkarskiej, teraz będą ostrożniejsi i podejmą trafną decyzję. Mam nadzieję, że zostaną sponsorem Legii, czego jej życzę nie tylko jako jej kibic, ale kibic całego polskiego futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.07.02, 13:19 Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że nie chcieli u nich grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajo95 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 13:26 Gość portalu: k napisał(a): > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że n > ie > chcieli u nich grać. na przykład kogo zniszczyli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajs Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 01:40 Gość portalu: kajo95 napisał(a): > Gość portalu: k napisał(a): > > > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak > > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci > > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego > że n > > ie > > chcieli u nich grać. > > na przykład kogo zniszczyli??? > Zeby nie było: Jestem kibicem Legii. Ok - klub za PRL'u niszczył tych, którzy nie chcieli tam grać, ale teraz jest najlepszym klubem w Polsce, nie mówię o mistrzu w 2002, ale w ostatnich 10 latach tylko Legia cały czas walczyła o tytuł, a ty (k) jesteś tylko zwykłym patałachem, bo ja kibicowałem nawet Widzeowi jak grał w Lidze Mistrzów, bo reprezentował Polskę. Powiedz mi k kto cię zrobił to cię pomszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolu Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.radio.com.pl 09.07.02, 14:31 Gość portalu: k napisał(a): > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że n > ie > chcieli u nich grać. Po prostu brakuje Ci racjonalnych argumentów, którymi potrafiłbyś wytłumaczyć swą niechęć do Legii. Nie jest to oczywiście do niczego potrzebne, bo sympatia lub antypatia do któregolwiek z klubów to rzecz bardziej powiązana z emocjami niż z rozumem. Jednak pisane sloganów w stylu: "Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że nie chcieli u nich grać", wystawia Ci świadectwo, iż tak na prawdę urodziłeś się w latach 90. (góra 80.), nie znasz wcześniejszej historii i powielasz zasłyszane gdzieś hasła albo jesteś totalnym ignorantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 09.07.02, 17:12 Gość portalu: k napisał(a): > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że n > ie > chcieli u nich grać. Juz kajo pytal, kogo tez Legia zniszczyla, ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob11 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.comarch.pl 09.07.02, 20:06 Gość portalu: Porter napisał(a): > ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze > > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi. Chyba już nie jest, co widzać po transferach nie ma kasy nie ma zawodników - będzie kasa będą zawodnicy którzy zawsze marzyli o grze w tym klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 10:34 Gość portalu: Bob11 napisał(a): > Gość portalu: Porter napisał(a): > > > ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze > > > > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi. > > Chyba już nie jest, co widzać po transferach > nie ma kasy nie ma zawodników - będzie kasa będą zawodnicy którzy zawsze marzy > li > o grze w tym klubie To, ze ktos marzy o grze w jakims klubie nie oznacza, ze ma grac za darmo. Nawet nasi grajkowie nie poszliby do Realu grac za dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2-D2 Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: 168.143.113.* 10.07.02, 11:43 Gość portalu: Porter napisał(a): > Gość portalu: k napisał(a): > > > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak > > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci > > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego > że n > > ie > > chcieli u nich grać. > > Juz kajo pytal, kogo tez Legia zniszczyla, ja chcialbym tylko zwrocic uwage, ze > > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z naszej ligi. ROTFL Brawo Porter! Jeszcze pare takich tekstow i bedziesz mial wlasny dzial w 'Gazecie na plaze'!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.widzew.net / 10.65.74.* 10.07.02, 20:22 Jestes gówniarz i niewiele pamiętasz z historii Legii.Przypominam sobie nie tak odległe czasy jak dzisiejszy trener kadry ukrywał się do czasu przjęcia na AWF przed powołaniem do Legii.Sprawa Wijasa-ponieważ nie chciał grać w Legii, wysłali go na prowincję i kadrowicz grał w trzeciej czy nawet w czwartej lidze.Smolarka za odmowę gry po zakończeniu służby wojskowej przeniesiono do Starej Miłosnej gdzie sprzątał stajnie.Jeśli chodzi o kibiców ,to też nie uważam ich za najlepszych.Bo co to za kibic który niszczy stadion własnej drużyny,lub bije jej piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 01:03 Gość portalu: R2-D2 napisał(a): > Gość portalu: Porter napisał(a): > > > Gość portalu: k napisał(a): > > > > > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla > Polski,ja im życzę jak > > > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać > istnieć. Mam w pamięci > > > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu > piłkarzy tylko dlatego > > że n > > > ie > > > chcieli u nich grać. > > > > Juz kajo pytal, kogo tez Legia zniszczyla, ja > chcialbym tylko zwrocic uwage, ze > > > > gra w Legii byla zawsze (i jest) marzeniem pilkarzy z > naszej ligi. > > ROTFL Brawo Porter! Jeszcze pare takich tekstow i > bedziesz mial wlasny dzial w 'Gazecie na plaze'!! Co ja na to poradze? fakt pozostaje faktem: Legia jest klubem z tradycjami, nie ma wiekszego ryzyka, ze nagle sie rozleci, jak na polskie warunki jest swietnie zorganizowana, ma zwykle dobrych trenerow, odnosi sukcesy i nie schodzi ponizej niezlego poziomu, wiec gra w pucharach a to pozwala przejsc do jakiegos niezlego klubu zachodniego. Porownaj transfery Murawskiego, Karwana, Kowalewskiego (czy nawet Czereszewskiego) z probami transferow innych polskich graczy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: 213.195.132.* 10.07.02, 22:36 Gość portalu: k napisał(a): > Niech Legia walczy o LM dla siebie a nie dla Polski,ja im życzę jak > najgorzej.Takie kluby już dawno powinny przestać istnieć. Mam w pamięci > mocarstwowe zapędy Legii za komuny.Zniszczyli wielu piłkarzy tylko dlatego że n > ie > chcieli u nich grać. kwaśniewski i spółka też sporo zniszczyli (i niszcza dalej) a ponad połowa społeczenstwa ich popiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloom Re: PLUS GSM sponsorem Legii?? IP: *.chello.pl 09.07.02, 18:58 po PZU, ITI teraz Plus i znowu nic z tego nie będzie dlaczego? bo nikt nie zapłaci Polmotowi 12 mln dol za akcje Legii jeżeli Polmot, a dokładnie Zaryjczyk, nie przestanie być tak zachłanny to Polmot i Legia mogą tylko stracić No chyba, że wydarzy się cud i Legia awansuje do LM Odpowiedz Link Zgłoś