Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gołota - "Teraz albo nigdy 4"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:17
    BĘDZIE TRANSMISJA W JAKIMŚ RADIO??? Niestety wyjeżdżam i nie mogę oglądać???
    Obserwuj wątek
      • Gość: che Och Rysiu! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.05.05, 23:21
        "Jeśli kupisz popcorn u Ryśka, dostaniesz bilet gratis" - to Rysio nie jeździ
        już taksówką? Co na to Halinka?
        • Gość: stach Re: Och Rysiu! IP: *.kom.pl / *.stalowka.kom.pl 20.05.05, 23:22
          halinka ma to w dupie
          • azx Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser po 21.05.05, 08:45
            90 s. walki z Lewisem. A potem to już tylko szarpał gotowiznę. Jest po prostu bokserem drugiego rzutu i nic tego nie zmieni. Może byc mistrzem świata pod nieobecność wielkich. Ale dla nas to i tak bardzo duzo. To jednak trochę taki Małysz boksu.
            • Gość: MadS Re: Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser p IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.05.05, 10:10
              A co ty zuczku mozesz wiedziec? Takich narzekajacych na wszystkich sportowcow to
              mamy cala polske. A byles kiedys w ringu, ba! wstales kiedys od telewizora? ?
              Imho kazdy ma prawo do rehabilitacji. I Andrzej Golota tez. Zycz mu powodzenia,
              a nie gderaj.
              • Gość: zakk Re: Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser p IP: *.media / *.media-saturn.com 21.05.05, 12:15
                ja mu zycze jak najlepiej,ale nie od dzis wiadomo ze golota jest
                slaby psychicznie obawiam sie ze presja polskich kibicow w hali
                sprawi iz andrzej znow tego wszystkiego nie wytrzyma...i przegra.

obym sie mylil..
                • Gość: oszuwar Re: Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser p IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:23
                  Skoro Gołota jest skończony to pokażcie mi jakiegoś polskiego boksera lepszego
                  od niego. Ja wiem my polacy potrafimy tylko marudzić. Pozdrowienia dla
                  wszystkich którzy dobrze życzą Gołocie.
          • Gość: malczewski Re: Och Rysiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:42
            chyba grażynka
      • Gość: mago Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 23:24
        Oczywiście,że nigdy Ty Gołoto-łobuzie! Dobry to ty jesteś na studenta po 5-u
        piwach ale nie na ring. Do tego trzeba mieć jaja i głowę a nie zakończenie szyi
        i zwiędniete orzeszki. I proszę: nie ci..j już tyle, bo te krosty na plecach
        zostaną ci na całe życie, a i jeszcze nowych głupot narobisz.......
        • Gość: axn Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.media4.pl 21.05.05, 00:59
          Mago ty kastracie....
        • Gość: jarek UNITED CENTER W SRODKU DZIELNICY POLSKIEJ ? IP: 68.72.173.* 21.05.05, 17:42
          dla mnie to ta hala jest w srodku ...ale murzynowa panie redaktorze
      • Gość: jimmy Gołota coraz wyższy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:26
        Andrzej, powodzenia, będę trzymał kciuki. Nocka zawalona:)
      • Gość: Tolo No to sie ponapier...my wieczorkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:54
        Symetria
      • Gość: patriota Endrju, nacieraj bambucha, za Polskę !!! IP: *.chello.pl 20.05.05, 23:58
        naprzód Endrju, teraz albo nigdy, wóda już się chłodz, tylko nie spie..tego!
      • Gość: Pit Re: Gołota nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.05, 00:03
        • Gość: ziom Re: Gołota nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:26
          master endrju, rozwal gnoja! :D
      • Gość: Miroslaw Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.cable.mindspring.com 21.05.05, 00:36
        Wspaniale wydarzenie, nasz rodak walczy o Mistrzostwo Swiata w Stanach, a wiemy
        ze nie latwo tam byc nawet najlepszym rzemieslnikiem. Boze, dodaj Mu sil,
        • Gość: przemek Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: 68.23.102.* 21.05.05, 00:44
          "United Center leży w części dzielnicy, gdzie mieszka mnóstwo Polaków."
          Naprawde....to jest bardzo ciekawe. Z tego co wiem mnostwo polakow mieszka w
          okolicach belmont/central i kilku jeszcze innych miejscach ...ale NAPEWNO nie w
          okolicach UNITED center !! no juz bez przesady...w chicago sa miejsca w ktorych
          nigdy polaka nie widzieli...
          • Gość: axn Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.media4.pl 21.05.05, 01:03
            Chyba ciebie hydrauliku... Bo Polacy na poziomie są wszędzie , tylko problem w
            tym ze, ty niewychodzisz poza swoje getto, bo byś zabłądził...robolu
            • Gość: Resoviak z Chicago Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 01:32
              w poblizu hali,to ogolnikowe stwierdzenie,bo redaktor nie mial chyba na mysli
              Cabrini Green...
            • Gość: syk Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 02:19
              Jak sie ktos chce wypowiadac na jakis temat to powinien miec chociaz minimalne
              pojecie o tym co pisze. United Center jest umiejscowione w samym srodku getta,
              jak to nazwales, tylko, ze nie polskiego a murzynskiego. Ludzie na poziomie nie
              bardzo maja tam co robic, no chyba, ze sie na mecz albo jakis koncert wybieraja
              do tej hali :)
            • Gość: przemek Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: 68.23.102.* 21.05.05, 22:14
              axn...naprawde smieszny jestes. chodze na mecze bullsow a wiec wiem gdzie jest
              united center, i zapewniam Cie ze w tej okolicy polakow nie ma. tak naprawde,
              jednak, to nie jest wazne ale ty oczywsice musialas wyjechac z takim tekstem.
              polacy na poziomie mieszkaja w downtown ale w innym rejonie np. lincoln park,
              czy apartamenty przy lake shore drive. ja oczywiscie jestem robolem i mieszkam
              w ghhetice...z tym sie musze zgodzic tylko ze moje ghetto to jest NILES, IL i
              robolem to ja jestem ale w DEPAUL University. pozdrawiam.
      • Gość: Siuks kogo obchodzi ta walka ? a potem bedzie 5 raz 6 , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 02:25
        7 , 8
      • Gość: bar Leniarski ty idioto! IP: *.polskieradio.com 21.05.05, 03:07
        United Center w polskiej dzielnicy??? Tam jest czarniej niz u ciebie w dupie.
      • Gość: ciekawy ciekawostka!! IP: *.pl / *.crowley.pl 21.05.05, 03:26
        cytowani w powyższym artykule amerykańscy dziennikarze - znawcy boksu, mają przynajmniej w 3 przypadkach (na 5) żydowskie nazwiska (Michael Hirshley, Harold Lederman, Michael Katz). no a gazeta... sami wiecie;-) zatem czy to zbieg okoliczności??
      • Gość: chicago cubs United Center leży w części dzielnicy, gdzie miesz IP: *.biz.mindspring.com 21.05.05, 04:06
        United Center leży w części dzielnicy, gdzie mieszka mnóstwo
        Polaków.....hahhahah...tam jest getto....czarnych.....zadni tam polacy nie
        mieszkaja....ani biali
        • Gość: kiko alez z was cymbaly IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.05.05, 04:45
          nie chodzi o to ze tam sami czarni mieszkaja ale o to ze duzo polakow tam
          mieszka w okolicy
          • Gość: chicago cubs Re: alez z was cymbaly...to ty sie zastanow....czy IP: *.biz.mindspring.com 21.05.05, 21:56
            to ty sie zastanow....czy w tej dzielnicy mieszkaja polacy,,,,,bo o ile mi
            wiadomo.....to united center jest w dzielnicy " near west side"...a tam polakow
            jak na lekarstwo...........polacy na polnocy mieszkaja w dzielnicy...logan
            square, avondale, irving park, portage park...itd.....ale coz ty wiesz lepiej
      • Gość: szerszen039 Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.red.bezeqint.net 21.05.05, 08:14
        GOLOTA!GOLOTA!GOLOTA!
        Zeby przyszla Ci sila i ochota,
        Wygrac ten mecz znamienity,
        Dla Chwaly Lechity,
        rob uniki w dobrym przykladzie,
        jak Putin o Polsce na defiladzie,
        rzuc przeciwnika na dechy,
        zeby mu braklo oddechu,
        pokaz swa technike i sile zawrotna,
        przemoz zwuciestwem nemezys przewrotna,
        czekamy na Twoje totalne zwyciestwo,
        na wygrana Polakow,na Twoje MESTWO!!!
        • Gość: mr hankey! GOLOTA ZWANY KARKIEM :) IP: *.adsl.xs4all.nl 21.05.05, 08:21
          spox! fajnie by bylo zebysmy mieli mistrza,
          z 2 manki golota to niestety debil
          i gdyby nie to, ze wybil sie w boksie
          bylby pewnie typowym karkiem w dresie
          co nap_i_e_r_dala ludzi na ulicy na
          zlecenie tych lub owych...
          Ciezko komus tu kibicowac :(
      • Gość: yarecky Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 08:29
        Szanowny panie korespondencie najbogadszy w chicago jest Robert Pritzker
        wlasciciwel sieci hoteli Hyatt jakies 7.6 bil $ Zrodlo Forbes.com Czasem warto
        sprawdzic zanim sie cos napisze, A tam gdzie jest United Cernter jest Getto
        murzynskie, Polacy tam sie pokazuja jak walczy Golota, pozdrowienia z Chicago
        • Gość: faakju [...] IP: *.bctel.ca 21.05.05, 08:53
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: fan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 08:58
            • Gość: mr hankey! [...] IP: *.adsl.xs4all.nl 21.05.05, 09:06
      • Gość: Burial Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: 213.76.148.* 21.05.05, 09:47
        Transmisja Polskie Radio Program 1; godz. 03:00
      • Gość: Tomek Po co oni pisza o tym frajerze??? IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 09:59
        Po ucieczce z ringu w walce (za duzo powiedziane) z Tysonem on jest przeciez
        juz bokserskim zombi. Czy naprawde jest az tak zdesperowany, zeby uprawiac
        sport ktorego nienawidzi i nie ma do niego predyspozycji psychicznych??? Na
        temat jego walk powinny sie pojawiac tylko krotkie notki a nie pelne
        podniecenia komentarze.
      • Gość: arek1986 Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:55
        jesli nie teraz to kiedy!!! jak Andrew byl w formie to go sedziowe okradali, a
        jak nie byl to... sami wiecie. Ja mam nadzieje ze w koncu sie uda. To nasza
        NARODOWA DUMA jesli chodzi oo boks w tej kategorii wagowej. ANDREW JESTESMY Z
        TOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kilo Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 11:55
        to se nagraj na video koles. odtrzydz jak przyjedziesz hahah
      • Gość: ja 41 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:02
        ladnie ladnie 41 lat temu to go nie bylo
      • r.p.mcmurphy spoko, Kaczynscy maja podobny obwod klaty... 21.05.05, 13:13

• Gość: TSD Jezeli oddasz pieniadze skradzione za walke z ... IP: *.hsd1.va.comcast.net 21.05.05, 13:51
        Mike'iem to ci wybacze Andrzeju. Jak na razie to jestem dla mnie czlowiekiem
        bez honoru.

Tomasz
      • Gość: macotra4 humor dnia IP: *.ual.com 21.05.05, 14:00
        siedze sobie w pracy jest 655 rano w sobote, na lotnisku spokojnie, typowy
        sobotni poranek, troche mi sie chce spac, wiec odpalilem sportowa strone Gazety
        i przestalo mi sie chciec spac. Bo dowiedzialem sie ze jestem mniejszoscia w
        chicagowskiej Poloni. otoz jestem bialy i nie mieszkam obok United Center. Autor
        artykulu widzial chicago chyba tylko na pocztowce. okolice United Center, naleza
        do najniebezpieczniejszych czesci miasta i powiedzialbym ze sa w 99 procentach
        zamieszkale przez Murzynow.!!!!!! Polonia ani zadni inni biali ludzie tam nie
        mieszkaja. Tak bardzo by sie chcialo zeby autorzy tekstow byli choc troche
        rzetelni.....
      • Gość: jerry Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.05.05, 15:29
        Popcorn u Ryska!!! Baranie !!! Za kogo nas masz !!!
      • Gość: Nie-dźwiedź Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.05, 21:21
        Co do radia - relacja w PR 1.
        • Gość: Dawidek Lat 11 Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.bc.hsia.telus.net 22.05.05, 23:47
          ku.. ten kutas znowu przegral....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka