Gość: andrew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:17 BĘDZIE TRANSMISJA W JAKIMŚ RADIO??? Niestety wyjeżdżam i nie mogę oglądać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: che Och Rysiu! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.05.05, 23:21 "Jeśli kupisz popcorn u Ryśka, dostaniesz bilet gratis" - to Rysio nie jeździ już taksówką? Co na to Halinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Och Rysiu! IP: *.kom.pl / *.stalowka.kom.pl 20.05.05, 23:22 halinka ma to w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
azx Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser po 21.05.05, 08:45 90 s. walki z Lewisem. A potem to już tylko szarpał gotowiznę. Jest po prostu bokserem drugiego rzutu i nic tego nie zmieni. Może byc mistrzem świata pod nieobecność wielkich. Ale dla nas to i tak bardzo duzo. To jednak trochę taki Małysz boksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadS Re: Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser p IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.05.05, 10:10 A co ty zuczku mozesz wiedziec? Takich narzekajacych na wszystkich sportowcow to mamy cala polske. A byles kiedys w ringu, ba! wstales kiedys od telewizora? ? Imho kazdy ma prawo do rehabilitacji. I Andrzej Golota tez. Zycz mu powodzenia, a nie gderaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Re: Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser p IP: *.media / *.media-saturn.com 21.05.05, 12:15 ja mu zycze jak najlepiej,ale nie od dzis wiadomo ze golota jest slaby psychicznie obawiam sie ze presja polskich kibicow w hali sprawi iz andrzej znow tego wszystkiego nie wytrzyma...i przegra. obym sie mylil.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszuwar Re: Umówmy się: Gołota sie skończył jako bokser p IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:23 Skoro Gołota jest skończony to pokażcie mi jakiegoś polskiego boksera lepszego od niego. Ja wiem my polacy potrafimy tylko marudzić. Pozdrowienia dla wszystkich którzy dobrze życzą Gołocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malczewski Re: Och Rysiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:42 chyba grażynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 23:24 Oczywiście,że nigdy Ty Gołoto-łobuzie! Dobry to ty jesteś na studenta po 5-u piwach ale nie na ring. Do tego trzeba mieć jaja i głowę a nie zakończenie szyi i zwiędniete orzeszki. I proszę: nie ci..j już tyle, bo te krosty na plecach zostaną ci na całe życie, a i jeszcze nowych głupot narobisz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axn Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.media4.pl 21.05.05, 00:59 Mago ty kastracie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek UNITED CENTER W SRODKU DZIELNICY POLSKIEJ ? IP: 68.72.173.* 21.05.05, 17:42 dla mnie to ta hala jest w srodku ...ale murzynowa panie redaktorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Gołota coraz wyższy ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:26 Andrzej, powodzenia, będę trzymał kciuki. Nocka zawalona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo No to sie ponapier...my wieczorkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:54 Symetria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Endrju, nacieraj bambucha, za Polskę !!! IP: *.chello.pl 20.05.05, 23:58 naprzód Endrju, teraz albo nigdy, wóda już się chłodz, tylko nie spie..tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Gołota nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.05, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Gołota nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:26 master endrju, rozwal gnoja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.cable.mindspring.com 21.05.05, 00:36 Wspaniale wydarzenie, nasz rodak walczy o Mistrzostwo Swiata w Stanach, a wiemy ze nie latwo tam byc nawet najlepszym rzemieslnikiem. Boze, dodaj Mu sil, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: 68.23.102.* 21.05.05, 00:44 "United Center leży w części dzielnicy, gdzie mieszka mnóstwo Polaków." Naprawde....to jest bardzo ciekawe. Z tego co wiem mnostwo polakow mieszka w okolicach belmont/central i kilku jeszcze innych miejscach ...ale NAPEWNO nie w okolicach UNITED center !! no juz bez przesady...w chicago sa miejsca w ktorych nigdy polaka nie widzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axn Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.media4.pl 21.05.05, 01:03 Chyba ciebie hydrauliku... Bo Polacy na poziomie są wszędzie , tylko problem w tym ze, ty niewychodzisz poza swoje getto, bo byś zabłądził...robolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak z Chicago Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 01:32 w poblizu hali,to ogolnikowe stwierdzenie,bo redaktor nie mial chyba na mysli Cabrini Green... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 02:19 Jak sie ktos chce wypowiadac na jakis temat to powinien miec chociaz minimalne pojecie o tym co pisze. United Center jest umiejscowione w samym srodku getta, jak to nazwales, tylko, ze nie polskiego a murzynskiego. Ludzie na poziomie nie bardzo maja tam co robic, no chyba, ze sie na mecz albo jakis koncert wybieraja do tej hali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: 68.23.102.* 21.05.05, 22:14 axn...naprawde smieszny jestes. chodze na mecze bullsow a wiec wiem gdzie jest united center, i zapewniam Cie ze w tej okolicy polakow nie ma. tak naprawde, jednak, to nie jest wazne ale ty oczywsice musialas wyjechac z takim tekstem. polacy na poziomie mieszkaja w downtown ale w innym rejonie np. lincoln park, czy apartamenty przy lake shore drive. ja oczywiscie jestem robolem i mieszkam w ghhetice...z tym sie musze zgodzic tylko ze moje ghetto to jest NILES, IL i robolem to ja jestem ale w DEPAUL University. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siuks kogo obchodzi ta walka ? a potem bedzie 5 raz 6 , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 02:25 7 , 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Leniarski ty idioto! IP: *.polskieradio.com 21.05.05, 03:07 United Center w polskiej dzielnicy??? Tam jest czarniej niz u ciebie w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy ciekawostka!! IP: *.pl / *.crowley.pl 21.05.05, 03:26 cytowani w powyższym artykule amerykańscy dziennikarze - znawcy boksu, mają przynajmniej w 3 przypadkach (na 5) żydowskie nazwiska (Michael Hirshley, Harold Lederman, Michael Katz). no a gazeta... sami wiecie;-) zatem czy to zbieg okoliczności?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago cubs United Center leży w części dzielnicy, gdzie miesz IP: *.biz.mindspring.com 21.05.05, 04:06 United Center leży w części dzielnicy, gdzie mieszka mnóstwo Polaków.....hahhahah...tam jest getto....czarnych.....zadni tam polacy nie mieszkaja....ani biali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko alez z was cymbaly IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.05.05, 04:45 nie chodzi o to ze tam sami czarni mieszkaja ale o to ze duzo polakow tam mieszka w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago cubs Re: alez z was cymbaly...to ty sie zastanow....czy IP: *.biz.mindspring.com 21.05.05, 21:56 to ty sie zastanow....czy w tej dzielnicy mieszkaja polacy,,,,,bo o ile mi wiadomo.....to united center jest w dzielnicy " near west side"...a tam polakow jak na lekarstwo...........polacy na polnocy mieszkaja w dzielnicy...logan square, avondale, irving park, portage park...itd.....ale coz ty wiesz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszen039 Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.red.bezeqint.net 21.05.05, 08:14 GOLOTA!GOLOTA!GOLOTA! Zeby przyszla Ci sila i ochota, Wygrac ten mecz znamienity, Dla Chwaly Lechity, rob uniki w dobrym przykladzie, jak Putin o Polsce na defiladzie, rzuc przeciwnika na dechy, zeby mu braklo oddechu, pokaz swa technike i sile zawrotna, przemoz zwuciestwem nemezys przewrotna, czekamy na Twoje totalne zwyciestwo, na wygrana Polakow,na Twoje MESTWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr hankey! GOLOTA ZWANY KARKIEM :) IP: *.adsl.xs4all.nl 21.05.05, 08:21 spox! fajnie by bylo zebysmy mieli mistrza, z 2 manki golota to niestety debil i gdyby nie to, ze wybil sie w boksie bylby pewnie typowym karkiem w dresie co nap_i_e_r_dala ludzi na ulicy na zlecenie tych lub owych... Ciezko komus tu kibicowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarecky Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 08:29 Szanowny panie korespondencie najbogadszy w chicago jest Robert Pritzker wlasciciwel sieci hoteli Hyatt jakies 7.6 bil $ Zrodlo Forbes.com Czasem warto sprawdzic zanim sie cos napisze, A tam gdzie jest United Cernter jest Getto murzynskie, Polacy tam sie pokazuja jak walczy Golota, pozdrowienia z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakju [...] IP: *.bctel.ca 21.05.05, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 08:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr hankey! [...] IP: *.adsl.xs4all.nl 21.05.05, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burial Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: 213.76.148.* 21.05.05, 09:47 Transmisja Polskie Radio Program 1; godz. 03:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Po co oni pisza o tym frajerze??? IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 09:59 Po ucieczce z ringu w walce (za duzo powiedziane) z Tysonem on jest przeciez juz bokserskim zombi. Czy naprawde jest az tak zdesperowany, zeby uprawiac sport ktorego nienawidzi i nie ma do niego predyspozycji psychicznych??? Na temat jego walk powinny sie pojawiac tylko krotkie notki a nie pelne podniecenia komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek1986 Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:55 jesli nie teraz to kiedy!!! jak Andrew byl w formie to go sedziowe okradali, a jak nie byl to... sami wiecie. Ja mam nadzieje ze w koncu sie uda. To nasza NARODOWA DUMA jesli chodzi oo boks w tej kategorii wagowej. ANDREW JESTESMY Z TOBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.05.05, 11:55 to se nagraj na video koles. odtrzydz jak przyjedziesz hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 41 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:02 ladnie ladnie 41 lat temu to go nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Jezeli oddasz pieniadze skradzione za walke z ... IP: *.hsd1.va.comcast.net 21.05.05, 13:51 Mike'iem to ci wybacze Andrzeju. Jak na razie to jestem dla mnie czlowiekiem bez honoru. Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macotra4 humor dnia IP: *.ual.com 21.05.05, 14:00 siedze sobie w pracy jest 655 rano w sobote, na lotnisku spokojnie, typowy sobotni poranek, troche mi sie chce spac, wiec odpalilem sportowa strone Gazety i przestalo mi sie chciec spac. Bo dowiedzialem sie ze jestem mniejszoscia w chicagowskiej Poloni. otoz jestem bialy i nie mieszkam obok United Center. Autor artykulu widzial chicago chyba tylko na pocztowce. okolice United Center, naleza do najniebezpieczniejszych czesci miasta i powiedzialbym ze sa w 99 procentach zamieszkale przez Murzynow.!!!!!! Polonia ani zadni inni biali ludzie tam nie mieszkaja. Tak bardzo by sie chcialo zeby autorzy tekstow byli choc troche rzetelni..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.05.05, 15:29 Popcorn u Ryska!!! Baranie !!! Za kogo nas masz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-dźwiedź Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.05, 21:21 Co do radia - relacja w PR 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidek Lat 11 Re: Gołota - "Teraz albo nigdy 4" IP: *.bc.hsia.telus.net 22.05.05, 23:47 ku.. ten kutas znowu przegral.... Odpowiedz Link Zgłoś