Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

APATOR LEJE WROCŁAW!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:21
    WEDŁUG OPINI WIELU ZNAWCÓW (PRZEDEWSZYSTKIM Z BYDZI) APATOR TO CIENKA DRUŻYNA.
    cO WY NA TO???
    Obserwuj wątek
      • Gość: TZGBTŚ Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:26
        Przyznam szczerze ze przed sezonem balem się o postawę Apatora (20 lat
        interesuję się żużlem) byłem wciekły na zarząd. Modzież czyni cuda.
        A ze mnie to żaden ekspert jak i z reszty fachowców.
        • Gość: kibic Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.05.05, 20:41
          Ludzie, stonujcie... Zobaczie, kogo dziś nasi zlali... Pachola, Jamroży,
          Świderski, Gapiński, Słaboń i Andersen. Ide o zakłasd, że dzisiaj każda drużyna
          eligi zdobyłaby we wrocku kompelt punktów...
          • Gość: TZGBTŚ Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:17
            eo dlaczego innych leja we wrocławiu>
            Masz racje, hampel alboi miskowiak wygrali by mecz!?
      • Gość: bemolka Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.torun.mm.pl 23.05.05, 20:47
        ależ mi w tym sezonie chłopcy sprawiają dużo radości :D sorry, może i każdy by
        u nich wygrał, ale myśmy ich rozjechali - a jak nasi jeździli, te starty
        (zwłaszcza Ząbika)...
      • mozilla.org szacunek 23.05.05, 21:21
        • maatti Re: szacunek 24.05.05, 09:47
          Gratulacje dla Aniołów, ja się cieszę z tego wyniku, bo tracimy do WTS tylko 2p.
          i w perspektywie mecz u siebie z opcją zdobycia 3 punktów
      • Gość: cs A pomyslcie tylko IP: 195.215.5.* 24.05.05, 10:15
        co by Apator zrobil, gdyby zamiast Smith'a jezdzil Protas.
        • Gość: sasiad Re: A pomyslcie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:37
          nic. niektorzy maja krotka pamiec, przypominam czasy dream teamu.
          • Gość: iks Re: A pomyslcie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 10:49
            Mnie tam nie zawsze myslenie dobrze wychodzi, wiec moze byc CS rozwinal temacik?
      • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.05.05, 11:27
        Nie piej z radosci. Jest bardzo dobrze ale 2 runda jest trudniejsza
        • Gość: malin Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.iweb.pl 24.05.05, 11:44
          Spoko, play-off'y juz chyba mamy pewne, a to byl glowny cel na ten sezon.
          Wiadomo... w miare jedzenia apetyt rosnie... mysle ze pierwsza czworke bedziemy
          mieli!
          • Gość: Toma Toruń Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:54
            Jestem mile zaskoczony postawą Apatora, tak jak chyba większość kibiców. Jednak
            przestrzegałbym przed nadmiernym optymizmem oraz zwiększonymi oczekiwaniami.
            Runda rewanżowa będzie na pewno trudniejsza (wyjazdy Tarnów, Czewa, Bydgoszcz,
            Gdańsk). Zdobycie jakiegolwiek punktu bonuswegpo na tych zepołach będzie dużym
            osiągnięciem.
            • Gość: sadura1 Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: 195.245.217.* 24.05.05, 12:47
              Nie no - w Bydgoszczy powinno się udać!!! (Mówię o bonusie, choć wygrana byłaby
              totalnym odjazdem......)
              Pzdr
              • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.05.05, 22:24
                Wazne bedzie jak Puszak bedzie sie rozwijał i czy bedzie pewniejszy.
                Zrobilem mala symulacje nastepnych 7 meczy i mysle ze wyprzedzi nas tylko Tarnow
                Obym sie mylil
                • Gość: kibic Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: 83.238.70.* 24.05.05, 22:39
                  o tak! pewnie wszyscy teraz zagryzają paznokcie i czekają na twoje prognozy, bo
                  jeszcze się tu nie pojawił tak wielki autorytet jak ty! w końcu przewidziałeś
                  zwycięstwo Apatora we Wrocławiu i krzyczałeś żeby torunianie jechali mecze dzień
                  po dniu!
                  czekamy na kolejne przepowiednie w twoim wykonaniu!!!
                  • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.05.05, 23:36
                    Kibic - Jestes wielkim inteligentem. Ja proponowalem odpoczynek dla zawodnikow
                    ktory ma im pomoc w walce. Ty swoimi tekstami chcesz teraz udowodnic ze wygrali
                    bo nie mieli odpoczynku. "Kibic" jestes wielkim inteligentem. Ja nie mam słów
                    Jakby jechali te 2 mecze w niedziele to ile by wygrali we Wroclawiu 60:30?
                    Probuje twoim tokiem rozumowania dojsc jaki moglby byc wynik.
                    • Gość: cs Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.k102.webspeed.dk 24.05.05, 23:42
                      I o co sie klocic ?
                      Starzy nie mieli problemu, ale juniorzy narzekali na zmeczenie, bo jechali w
                      piatek eliminacje IMSJ.
                      Tak ze termin nie byl najlepszy i bylo to widac na torze, Torunianie mieli duzo
                      szczescia i Crumpa, ktory wygral praktycznie mecz.
                      • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.05.05, 11:17
                        No ale jak sie nie klocic jak ten gosc probuje udowodnic ze lepiej nie
                        odpoczywac, lepiej nie miec przerwy bo to pomaga w wynikach.
                        'Kibic', nadal twierdze ze mecz po meczu przy dlugich wyjazdach do szkoda dla
                        zawodnikow i slabszy wystep.
                        Tego meczu nie wygralismy bo jechalismy mecz po meczu. Wygralismy bo tor nam
                        sprzyjal, mielismy dobre starty, Atlas byl oslabiony 1 zawodnikiem i w trakcie
                        meczu rozwalil sie drugi. To wszystko
                        To ze wygrALISMY nie zmienia tego faktu ze lepiej miec czas na odpoczynek i
                        przygotowanie sprzetu niz tego czasu nie miec i nie kmpromituj sie swoimi
                        wypowiedziami wiecej.
                        • Gość: kibic Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: 83.238.70.* 25.05.05, 13:21
                          proponuję ci nie pisz tyle wątków dziennie, bo jeszcze się zmęczysz a to będzie
                          miało fatalne skutki! jeden post dziennie jest zupełnie wystarczający. pamiętaj
                          o tym, że klawiatura wymaga odpoczynku (może zdefektować i będziesz potrzebował
                          tygodnia na naprawę) i twoje palce również potrzebują trochę odetchnąć!
                          • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 25.05.05, 22:10
                            Twoje argumenty sa powalajace.
                            • Gość: Szrek Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 08:26
                              Ludzie, dajcie sobie w końcu "odbój". Czy któryś z was zauważył, że mimo jazdy
                              dzień po dniu (dla K.Ząbika i Miedziaka 3 dni z rzędu!) - 3 dni z rzędu Apator
                              święcił sukcesy? Nie psujcie nam, kibicom tej drużyny radosci z tego powodu
                              swoją kłótnią.
                              Osobiście uważam, że ""JA" ma odrobine racji w swoich wywodach, ale ma fatalny
                              problem z właściwym jej uzasadnieniem (popracuj nad tym). "Kibic" z kolei, jak
                              przystało na kibica - reaguje na to co wyprawia "ja" jak... kibic.
                              Mamy dziś piękny dzień, Mamusia ma święto, Jurek Dudek zdobył wczoraj Puchar
                              Europy, a Apator wciąż na czele. Czy to nie powody do zadowolenia? Pozdrawiam
                              • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.05.05, 10:24
                                wiesz dlaczego dyskutuje, bo mysle ze moze ktos z dzialaczy to czyta.
                                Bo jest szansa na dobry wynik w tym sezonie i szkoda byloby gdyby niuanse na
                                koniec sezonu zaszkodzily nam w zdobyciu mistrzostwa, medalu czy bysmy nie
                                weszli do play off-u.
                                Tabela w chwili obecnej nie oddaje sytuacji w lidze. My bedziemy mieli duzo
                                trudniejsze rewanze, Tarnow bedzie mial duzo latwiej
                                PS A jak powinienem wyrazic fakt ze lepiej miec czas na odpoczynek, ew,
                                wyleczenie poobijan i malych kontuzji i przygotowanie sprzetu
      • Gość: ROSSI46 Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvgawex.pl 26.05.05, 12:56
        Torun wygral fuksem conajmniej 3 mecze!Ale fuks sie juz skonczyl i teraz
        zobaczymy.....prawdziwego Apatora,jak spada w tabeli i laduje na koniec sezonu
        w okolicach 6 miejsca!
        • Gość: kibic Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: 83.238.70.* 26.05.05, 12:59
          nie wygrał fuksem tylko bardzo dobrze wykorzystał słabości przeciwników! i
          chwała im za to!! tylko pogratulować!!!
        • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.05.05, 17:01
          No mial łatwiejsze mecze przede wszystkim od Tarnowa - to fakt
          Faktem jest tez to ze caly czas jeszcze Puszakowski i Smith nie jezdza
          optymalnie. Faktem jest tez wielki pech Puszaka.
          Sumujac to wszystko, jak nie bedzie kontuzji na koniec sezonu moze byc bardzo
          dobrze
          • Gość: Szrek Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:56
            Masz rację "JA". Apator miał w I rundzie o wiele łatwiejsze mecze niż Tarnów.
            Apator jeździł z: Lesznem, Tarnowem, Bydgoszczą, Gdańskiem, Zieloną Górą,
            Częstochową i Wrocławiem, gdy tymczasem Tarnów jechał przeciwko: Unii Leszno,
            Toruniowi, Bydgoszczy, Gdańskowi, Zielonej Górze, Wrocławiowi i Częstochowie. To
            przecież wielka różnica. Umiesz człowieka przekonać, nie ma co
            • Gość: ja Re: APATOR LEJE WROCŁAW!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.05.05, 23:38
              Bez komentarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka