Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

IDEA, PROKOM czy ANWIL?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 15:25
    Co sądzicie o tej nierównej walce, w które zwycięzcą jest tylko jeden?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ck Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: 192.168.10.* / *.popnet.pl 11.09.01, 00:21
        Zwyciężą kibice. A złoto zostanie we Wrocławiu! I będzie już 17
      • Gość: Remwil Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 14:03
        Anwil wreszcie sięgnie po tytuł (mam nadzieję)
      • Gość: Remwil Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: 217.97.64.* 12.09.01, 14:04
        Anwil wreszcie sięgnie po tytuł (mam nadzieję)
        • Gość: wujek Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: 192.168.0.* / *.osemka.p.lodz.pl 13.09.01, 18:27
          Anwil zwyciezy potem bedzie slask a potem prokom ale nasze druzyny zajda wysoko
          w pucharach i nastepny rok 2 druzyny w eurolidze
      • Gość: 23 Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 00:43
        W tym roku jak zwykle Włochu złoję Ci dupę, jak nie będziesz ze mną! Do
        zobaczenia w piątek! hehe
      • hol Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? 14.09.01, 05:20
        Gość portalu: Włoch napisał(a):

> Co sądzicie o tej nierównej walce, w które zwycięzcą jest tylko jeden?

slask ma jednak lepszy zespol, wiec wygra
        • Gość: KsR Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:56
          Prokom.
          • Gość: grego Re: IDEA, PROKOM czy ANWIL? IP: *.gda.pl 16.09.01, 14:50
            No nie wiem, czy zwolennicy Sląska po dzisiejszym Superpucharze są nadal tak
            pewni siebie. Ja bym na ich miejscu taki spokojny nie był. Ja sercem jestem za
            Prokomem, ale Anwil będzie bardzo silny no i Sląsk łatwo nie odda korony.
            Bedzie ciekawie, szykuje sie najciekawszy sezon w ostatnim dziesiecioleciu.A
            poniewaz jestem optymistą to stawiam na Prokom.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka