Gość: Merchut IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 19:24 Areczka niestety przegrala choc do przerwy prowadzila 1-0. Szkoda straconych pechowo punktow.:( Ale w nastepnym meczu z Ruchem bedzie lepiej!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PETRA Re: Arka-Petra1-2 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 20:05 to jest kara dla kibiców Arki za używanie nazwy O.... której nikt w Płocku nie uznaje! TYLKO PETRA ZKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merchut Re: Arka-Petra1-2 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.01, 21:31 Gość portalu: PETRA napisał(a): > to jest kara dla kibiców Arki za używanie nazwy O.... której nikt w Płocku nie > uznaje! > TYLKO PETRA ZKS! Ale przyznaj,ze mieliscie farta! (a tak wogole byles na tym meczu???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETRA Re: Arka-Petra1-2 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 21:49 nie byłem, myślałem o wyjeździe ale zbieram kasę na wakacje itp :) a był ktoś od nas wogóle? BO na hodze napisali że nie, hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merchut Re: Arka-Petra1-2 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 15:05 Nikogo nie bylo,chyba ze ktos byl w tlumie bez szalika Orlenu(Petry) i siedzial nic nie krzyczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETRA Re: Arka-Petra1-2 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 19:21 hmm... a ja jednak slyszalem ze bylo z 25 osob i to raczej z dobrego zrodla. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Arka-Orlen 1-2 IP: *.qdnet.pl 22.07.01, 16:51 arka gdynia- kurwa, świnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olej Re: Arka-Orlen 1-2 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 19:18 Pierwsze zwyciestwo. I TAK bedzie do konca! A Arka no coz, pozostanie jej tylko trzecia liga. No juz nie wspominajac o okregowej, bo moze tylko tam sie nadaje hihihi:). Szkoda mi tej pierwszej ligi, ale chyba malo kasy dawalismy. Pozdrowionka dla wszystkich a w szczegolnosci dla upadlej Arki! Odpowiedz Link Zgłoś