Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paweł Janas ogłosił skład na mecz z Albanią

• Gość: m dobrze, że nie grał jerzy Dupek! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:10
        pewnie by wypracował jakąś sytuację dla Albanii, drewniany gwiazdorek.
      • Gość: ok! Pretensje do perkusisty, że nie umie grać na trabc IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 23:00
        Nie ma sensu narzekać na pilkarzy, oni grali jak potrafią a raczej jak
        niepotrafia.Drużyna piłkarska jest jak orkiestra, ktora kieruje dyrygent.On
        decyduje kto gra i na jakim instrumencie, od dobiera sobie zespol.I jesli kaze
        perkusicie grać na trąbce, to nic dziwnego, że ta melodia zabrzmi falszywie.Czy
        można mieć pretensje do Karwana, Sobolewskiego, Radomskiego czy Kałużnego (
        poprzednio), że nie potrafia pilki przyjąć, podać czo rozegrać?Nie żadajmy od
        nich rzeczy niemożliwych.Selekcja,dobor zawodnikow, taktyka gry Janasa
        przekonuje mnie tak samo, jak wola walki Gołoty.Dopoki reprezentacją nie zajmie
        sie trener na miarę Kasperczaka, Smudy czy Kaczmarka , dopoty polska piłką
        beda kopać Karwany i Kałużne.
      • Gość: Adam Re: Paweł Janas ogłosił skład na mecz z Albanią IP: *.mmt.kth.se 29.05.05, 23:40
        It's all good! It is no good idea to play difficult game before a VERY
        important game! This was good warm up! Polska must be on top when meeting
        Azerbaijan!
      • Gość: ja Re: Paweł Janas ogłosił skład na mecz z Albanią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:44
        to jest tak zwana "polska zdolna mlodziez"... tylko ze oni maja juz 30 lat heheh
      • Gość: sm BRAC SIE DO ROBOTY BO BEDZIE BLAMAZ !! IP: *.udn.pl 30.05.05, 07:59
        Howgh!
      • Gość: R2D2 kpiny IP: *.de.ibm.com 30.05.05, 12:15
        Chciałem zobaczyć reprezentację, która ma frajdę z gry i która potrafi się w
        trybie "spacerowym" rozprawić z Albanią. Po meczu czułem się oszukany - mecz
        trwał 34 sekundy. Potem nie było już nic. Szkoda, że piłkarze zakpili z tych
        kliku tysięcy kibiców na stadionie oraz tych, którzy zasiedli przed TV. Może to
        doprowadzić do sytuacji, kiedy nawet ważne mecze będzie oglądała niewiększa
        widownia. W drugiej połowie chciałem aby Albania strzeliła dwa gole - wtedy
        wstyd byłoby nie tylko kibicom, ale także i piłkarzom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka