Gość: staly czytelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:04 rewelacja:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: davideck Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 29.05.05, 22:08 :)))) Tym razem Autorzy przeszli samych siebie! R E W E L A C J A !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soft Erotic Re: ŻYGAĆ SIĘ CHCE JAK SIE CZYTA O KOSZYKÓWCE IP: *.magma-net.pl 30.05.05, 16:21 Poprawnie pisze się RZYGAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzyg Panowie, dzisiaj swietne! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.05, 22:10 gratuluje pomyslu, zycze powodzenia przy pisaniu nastepnych artykulow. BTW: zabraklo mi bicia sie w piersi za nazywanie SAS nudnym zespolem. Poszli z Phoenix na wymiane ciosow (czyli kto szybciej rzuci do kosza) i jak na razie wygrywaja. BTW (2): Calkowicie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze SAS to jedyny zespol w NBA ktory moze dostosowac swoj sposob gry do przeciwnika i wygrac jego metodami... (drugim jest Detroit) BTW (3): Jako kibic Spurs nie obawiam sie rezultatu z zadnym z przeciwnikow ze wschodu. Wolalbym jednak zeby grali z Detroit bo uwazam ich za lepszy zespol. Po takim zwyciestwie nie bedzie gadania czy rzeczywiscie Spurs sa najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin rewelacja nic dodać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:18 .. tak trzymać. Cghyba ten art jest nawet lepszy niż sama Zemsta Sithów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Najlepszy Ron Artest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:31 ten gość powinien grać w "Lśnieniu 2" he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowek Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: 212.182.42.* 29.05.05, 22:34 grant hill, allan iverson- dobre, dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonski Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.pc.tek.pl 29.05.05, 22:42 czytam Wasze artykuly od zawsze, choc nigdy ich nie komentowalem. jednak ten zasluguje naprawde na oklaski. najlepszy w historii. oby tak dalej, i koniecznie nie przejmujcie sie marudzeniem malkontentow- abnegatow z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin artykuł "pierwyj sort", ale był(y) lepszy(e) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:45 ... m.in. ten o Rickym Davisie :D :D :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Kimono Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.zab.nat.hnet.pl 29.05.05, 22:53 Padłem na cycki, hehe:) Kawałek o robotach chyba najlepszy:P BRAWO PANOWIE:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabas Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.mtm-info.pl 29.05.05, 22:56 Chylę czoła, niezle sie usmiałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hug Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.05, 22:59 roboty zdecydoanie najlepsze, choć rzeczywiscie trzeba przyznac ze ten artykuł swietny. nba i star wars - moja miłośc od 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin haha :) IP: *.hstl1.put.poznan.pl 29.05.05, 23:07 artykuł rozbawił mnie niezmiernie nic dodać nic ująć (najlepszy Artest zamrożony na pół odcinka :D jak to w reklamie Bud'a podsumować można tylko "True.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el bujo GÓWNO!!!!! NIE ZGADZAM SIĘ!!!!! IP: 80.51.165.* 30.05.05, 00:54 Nie uwarzam GW za szalenie ważne wydarzenie!!! Niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbaman Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:55 Panowie macie naprawde .. pisane :) Artykuł rewelacja! Śmiałem się do łez! Obi wan - O'neill, Chewbacca - Pat Ewing. Roboty. :) Klasa! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.05, 01:40 "C3PO - Grant Hill. Sympatyczny erudyta, któremu ciągle się coś psuje." - rewelacja!!!! Bym upadł od stół, jak bym nie był tak zmęczony. loooooooooooooool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Nie do końca macie rację Panowie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 02:53 Nie do końca macie rację Panowie, jeśli chodzi o Vadera alias Anakina Skywalkera. Otóż, gdybyście pamiętali starsze epizody Star Wars, a konkretnie "Powrót Jedi" to wiedzielibyście, że przepowiednia się spełniła. Tzn. w epizodzie VI Vader rozprawia się ze swoim mistrzem, po czym sam umiera i równowaga mocy zostaje przywrócona. Miejmy nadzieję, że Kobe nie spełni nigdy pokładanych w nim niegdyś nadzieji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzostwo swiata Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.mlyniec.gda.pl 30.05.05, 05:41 dawno sie tak nie usmialem!super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: 83.103.40.* 30.05.05, 07:49 super-extra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odi Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.gdynia.mm.pl 30.05.05, 10:37 EEEE tam...Najlepszy jest Michalowicz (Jar Jar:D) i nasi szturmowcy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filtr vadera Gdzie Boba Fett??? IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 30.05.05, 11:52 a kto jest Bobą Fett'em, największym łowcą nagród na tym padole???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrpw Re: Gdzie Boba Fett??? 30.05.05, 20:46 Łowca nagród Bobba Fett - to chyba Bruce Bowen - najbardziej nielubiany łowca przechwytów w NBA. Darth Maul to Dennis Rodman - bardzo zły, bardzo brzydki i nieprzesadnie mądry. Uprzedzając kolejne pytanie: Jabba the Hut to Oliver Miller. Nad tożsamością Lando Carlissiana, Jango Fetta i Qui Gon Jinna jeszcze pracujemy ;-) MRPW Odpowiedz Link Zgłoś
mrpw Re: Gdzie Boba Fett??? 31.05.05, 02:45 Tu się z kolegą nie zgodzę. Boba Fett to nie byle kto - łowca, najemnik, legenda galaktyki. No, to nie jest Bruce Bowen. Trzeba szukać kogoś z charyzmą. Tu już prędzej Dennis Rodman, który również był najemnikiem wielu panów, i który, jak Boba, też marnie skończył. MRPW II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filtr Re: Gdzie Boba Fett??? IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 31.05.05, 12:43 Hola hola!Boba to szara eminencja,zaden kolorowy tatoo-man. Rozsadza ekrany samą obecnoscią.Zimny,inteligentny ale bez awersji do nikogo. czysta robota, a sztuka jest sztuka...i nie skonczył marnie!!! Vide serwis o star wars nomen omen w GW ;) ;) hmmm...trudny orzech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sizon kapitalny artykul!! Han Solo - Ron Artest bobma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:44 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:57 Mega artykuł!. Ale lałem z Kobyego hehe. Pozdrowienia dla panów redaktorów i żeby lebron dołączył do kobego ale jako Imperator Palpatine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.szczecin.mm.pl 30.05.05, 17:47 wiedze o koszykowce Panowie maja duza, ale wyobraznie...niesamowita!! powinniscie zostac naukowcami, wyobraznia to podstawa, na pewno czegos wspanialego byscie dokonali :) P.S. dla mnie najlepsze to o Trybanskim :) hahaha, sorry Czarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.acn.waw.pl 30.05.05, 18:23 Witam! Cóż za ożywienie, tego widać trzeba kibicom! Ja jestem tradycjonalistą, jak szukam fantastyki czytam Fantastykę. W poważnej(chyba?!) gazecie szukam, rzeczowych sprawozdań, analiz rozważań dalekich od SF. Autorzy natomiast lubowali się do tej pory w plotkach i hipotezach, teraz opuścili rzeczywistość i poszli dalej...Panowie Płomyczek na Was czeka! NBA to nie kosmiczne jaja, to kosmiczna gra(ze wzgl. na poziom, jak byktoś miał wątpliwości)! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: 193.0.90.* 31.05.05, 11:13 Czesto czytam Wasze artykuły z ogromna radoscia, ale to co napisaliscie dzisiaj to woła o pomstę do Nieba. Panowie! Chcecie byc profesjonalistami to piszcie profesjonalnie o koszykówce. Widzieliscie cos podobnego na nba.com?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: 212.160.138.* 31.05.05, 12:56 Znasz pojęcie "felieton"? Chyba nie. Poza tym nba.com jest od podawania suchych informacji, wynikow i statystyk, ewentualnie relacji ze spotkan. Gdyby wszedzie pisano o nba tak jak na nba.com, to moznaby umrzec z nudow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SirHoe Niezle numery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:52 hehe jak zwykle, ducana wychwalili no i w meczu nr4 duncan sie na lini nie popisal :> pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas PANOWIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:48 PANOWIE... brak mi slow... jeszcze jestem w szoku... jeszcze sie smieje... NOBEL OSCAR I GOLDEN PALMEN DLA WAS! majstersztyk! Odpowiedz Link Zgłoś
kjml Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe 31.05.05, 21:02 Piękne. Szkoda że nikt nie pisze tak lekko i mądrze [jeśli nie w ty to w innych artykułach] o piłce noznej. Grafomańskich wypocin Steca nie da się czytać, a tutaj; na temat, zgrabnie, lekko i bardzo zabawnie. Gratuluję i dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 21:23 kjml napisał: > Piękne. Szkoda że nikt nie pisze tak lekko i mądrze [jeśli nie w ty to w innych > artykułach] o piłce noznej. Grafomańskich wypocin Steca nie da się czytać, a > tutaj; na temat, zgrabnie, lekko i bardzo zabawnie. > Gratuluję i dziękuję! No i redaktorzy mają sukces! Co do Steca, też go nie lubię z tych samych powodów przerost formy nad treść. I dlatego właśnie taki felieton(ktoś wcześniej pisał,że to felieton, dla mnie to wariacje na wymyślony temat) w dodatku sportowym to nieporozumienie. W jakiś dzień tygodnia(?)GW wypuszcza komiks, to idealne miejsce na ten rodzaj twórczości. Bo w końcu czy to źle, że o teatrze piszą na stronach poświęconych kulturze a o giełdzie na stronach poświęconych gospodarce itd. a sport to ma być tak niepoważna dziedzina, że można pisać co się chce?! A może to nowo moda jak w markecie, artykuły stale krążą co ma wzbudzić zainteresowanie i teraz w GW na stronach polityki będzie sport, na stronach gospodarczych kultura a na sportowych SF. A za tydzień oczywiście zmiana, żeby nie było nudy, bo polski czytelnik lubi niespodzianki. No i jest, tak ludowo, tylko czy fajnie? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:17 Artykuł fenomenalny... Kazalem bratu zgadywac kto jest kto na podstawie artykułu i prawie za kazdym razem trafial. Przestalem ogladac NBA ale wasze artykuly to zawsze rewelacja. Ten jest fenomenem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeque Re: Rutkowski, Wujec: Powstań, Lordzie Kobe IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 16:11 komuś się może ten artykuł wydać śmieszny, mnie troszeczkę mniej. o osobiście kłuje mnie "głupie" porównanie mojego ulubionego Pata Ewinga więc redaktor mi nadzwyczajniej podpadł... Odpowiedz Link Zgłoś