Gość: flexx IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:32 Siatkarski cuuuuuuuuddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet26 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 22:35 Zaden cud,juz dzisiejszy PS pisze ze "Gruszka wali jak z armaty"hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:12 Hej, flexx, uważaj z tymi prochami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet26 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:18 Stary,myslalem ze kitujesz.WOW.To jest dopiero sensacja...No ale w koncu mieli tendencje zwyzkowa...gdyby nie przekrety to min 1 mecz z Argentytna powinni wygrac.Mogliby jeszcze tak jutro...No ale poki co trzeba sie cieszyc tym co sie ma.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbeb Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.07.02, 23:20 Mówicie o tym meczu co go o 0.00 mają pokazywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet26 Re: Brazylia -Polskta 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:24 Tak,o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbeb Re: Brazylia -Polskta 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.07.02, 00:12 No to obejżyjmy to cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melassa Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dream.pu.ru 13.07.02, 09:35 Jestem w Petersburgu i lepszej wiadomoci z kraju nie moglam dostac, mam radoche jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna flexx - zwracam honor! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:27 Przepraszam Cię :) Myślałam, że kontynuujesz wątek oniryczny bo mecz miał być o północy ale sprawdziłam w telegazecie i rzeczywiście wygraliśmy! 3-0! I naprawdę z Brazylią! Zaimponowali mi, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thedude Re: flexx - zwracam honor! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:56 No i Papke z Prusem do szczescia niepotrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: flexx - zwracam honor! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:36 Gość portalu: thedude napisał(a): > No i Papke z Prusem do szczescia niepotrzebni. A tu dude swoje... pewnie nie możesz przeboleć że w 1 meczu Świder był najlepszy. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexx Re: flexx - zwracam honor! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:35 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Przepraszam Cię :) Myślałam, że kontynuujesz wątek oniryczny bo mecz miał być o > > północy ale sprawdziłam w telegazecie i rzeczywiście wygraliśmy! 3-0! I naprawd > ę > z Brazylią! Zaimponowali mi, nie ma co. > Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.07.02, 01:33 Boze!!! Ile Polacy zniszczyli zagrywek,ok. 50% to byl na prawde cuuuddd!!! ze wygrali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 14.07.02, 20:39 eee.. jakby w noge wygrali z Brasilią 3:0 to byłby cud... siatkówka to zbyt przypadkowy sport, nawet naszym sie czasem co trafi. Mnie polska siatka bardzo obrzydla po ostatnich aferach i zalosnych wystepach kadry. No, ale moze wyjdą z grupy... wtedy im pogratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 21:54 Gość portalu: m04 napisał(a): > eee.. jakby w noge wygrali z Brasilią 3:0 to byłby cud... > siatkówka to zbyt przypadkowy sport, nawet naszym sie czasem co trafi. Mnie > polska siatka bardzo obrzydla po ostatnich aferach i zalosnych wystepach kadry. > > No, ale moze wyjdą z grupy... wtedy im pogratuluję Chyba jesteś trochę niesprawiedliwy. Grali bardzo dzielnie, pokazali charakter i jak tak będą grali w kolejnych meczach to mają szanse. Nie wiem o jakich aferach mówisz, jeśli o Biesiadzie to nie ma w tym winy siatkarzy a prezes PZPS to nie cała siatkówka. Ja się cieszę, że chłopaki się powoli odnajdują, to bardzo sympatyczna reprezentacja. A 3-0 z Brazylią to naprawdę jest coś (nawet jeśli ma się świadomość, że Brazylijczycy trochę im ułatwili zadanie chyba ich nieco lekceważąc). W naszym sporcie nieczęsto niestety jest okazja się czymś cieszyć więc jak trafiło się szczęślwe zwycięstwo nad tryumfatorem zeszłorocznej Ligi Światowej to dlaczego się nie cieszyć? Tym bardziej, że na zwycięstwo nad Brazylią w nogę raczej chyba nie ma co liczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 14.07.02, 22:49 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Grali bardzo dzielnie, pokazali charakter > i jak tak będą grali w kolejnych meczach to mają szanse. Hm, moze, problem w tym, ze w czasie transmisji spałem :) Dotychczas zawsze jak decydowalem sie ich ogladac kosztowalo mnie to wele nerwów pzdr Odpowiedz Link Zgłoś