Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:32
    Siatkarski
    cuuuuuuuuddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: facet26 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 22:35
        Zaden cud,juz dzisiejszy PS pisze ze "Gruszka wali jak z armaty"hahahahahahaha
      • Gość: kataryna Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:12
        Hej, flexx, uważaj z tymi prochami :)))
      • Gość: facet26 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:18
        Stary,myslalem ze kitujesz.WOW.To jest dopiero sensacja...No ale w koncu mieli
        tendencje zwyzkowa...gdyby nie przekrety to min 1 mecz z Argentytna powinni
        wygrac.Mogliby jeszcze tak jutro...No ale poki co trzeba sie cieszyc tym co sie
        ma.Pozdrawiam
      • Gość: robbeb Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.07.02, 23:20
        Mówicie o tym meczu co go o 0.00 mają pokazywać ?
        • Gość: facet26 Re: Brazylia -Polskta 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:24
          Tak,o tym
          • Gość: robbeb Re: Brazylia -Polskta 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 13.07.02, 00:12
            No to obejżyjmy to cudo.
        • Gość: melassa Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dream.pu.ru 13.07.02, 09:35
          Jestem w Petersburgu i lepszej wiadomoci z kraju nie moglam dostac, mam radoche
          jak cholera.
      • Gość: kataryna flexx - zwracam honor! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:27
        Przepraszam Cię :) Myślałam, że kontynuujesz wątek oniryczny bo mecz miał być o
        północy ale sprawdziłam w telegazecie i rzeczywiście wygraliśmy! 3-0! I naprawdę
        z Brazylią! Zaimponowali mi, nie ma co.

• Gość: thedude Re: flexx - zwracam honor! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 23:56
          No i Papke z Prusem do szczescia niepotrzebni.
          • Gość: flexx Re: flexx - zwracam honor! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:36
            Gość portalu: thedude napisał(a):

> No i Papke z Prusem do szczescia niepotrzebni.

A tu dude swoje... pewnie nie możesz przeboleć że w 1 meczu Świder był
            najlepszy.
            pozdro
        • Gość: flexx Re: flexx - zwracam honor! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:35
          Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Przepraszam Cię :) Myślałam, że kontynuujesz wątek oniryczny bo mecz miał być
          o
          >
          > północy ale sprawdziłam w telegazecie i rzeczywiście wygraliśmy! 3-0! I
          naprawd
          > ę
          > z Brazylią! Zaimponowali mi, nie ma co.
          >

Spoko.
      • Gość: mrW Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.07.02, 01:33
        Boze!!! Ile Polacy zniszczyli zagrywek,ok. 50%
        to byl na prawde cuuuddd!!! ze wygrali!
      • Gość: m04 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 14.07.02, 20:39
        eee.. jakby w noge wygrali z Brasilią 3:0 to byłby cud...
        siatkówka to zbyt przypadkowy sport, nawet naszym sie czasem co trafi. Mnie
        polska siatka bardzo obrzydla po ostatnich aferach i zalosnych wystepach kadry.
        No, ale moze wyjdą z grupy... wtedy im pogratuluję
        • Gość: kataryna Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 21:54
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> eee.. jakby w noge wygrali z Brasilią 3:0 to byłby cud...
          > siatkówka to zbyt przypadkowy sport, nawet naszym sie czasem co trafi. Mnie
          > polska siatka bardzo obrzydla po ostatnich aferach i zalosnych wystepach
          kadry.
          >
          > No, ale moze wyjdą z grupy... wtedy im pogratuluję

Chyba jesteś trochę niesprawiedliwy. Grali bardzo dzielnie, pokazali charakter
          i jak tak będą grali w kolejnych meczach to mają szanse. Nie wiem o jakich
          aferach mówisz, jeśli o Biesiadzie to nie ma w tym winy siatkarzy a prezes PZPS
          to nie cała siatkówka. Ja się cieszę, że chłopaki się powoli odnajdują, to
          bardzo sympatyczna reprezentacja. A 3-0 z Brazylią to naprawdę jest coś (nawet
          jeśli ma się świadomość, że Brazylijczycy trochę im ułatwili zadanie chyba ich
          nieco lekceważąc). W naszym sporcie nieczęsto niestety jest okazja się czymś
          cieszyć więc jak trafiło się szczęślwe zwycięstwo nad tryumfatorem
          zeszłorocznej Ligi Światowej to dlaczego się nie cieszyć? Tym bardziej, że na
          zwycięstwo nad Brazylią w nogę raczej chyba nie ma co liczyć...
          • Gość: m04 Re: Brazylia -Polska 0:3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.167.* 14.07.02, 22:49
            Gość portalu: kataryna napisał(a):

> Grali bardzo dzielnie, pokazali charakter
            > i jak tak będą grali w kolejnych meczach to mają szanse.

Hm, moze, problem w tym, ze w czasie transmisji spałem :)
            Dotychczas zawsze jak decydowalem sie ich ogladac kosztowalo mnie to wele nerwów

pzdr

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka