Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: 192.168.1.* / 157.25.128.* 25.07.01, 09:05
    Czy Kucharski powinien być odsunięty od gry w naszej lidze za brutalne faule-
    myślę że tak.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marian Re: Kucharski IP: 195.205.4.* 25.07.01, 09:07
        Myślę, że każdy, kto gra brutalnie powinien zostać odsunięty, nie tylko
        Kucharski.
      • lhp Re: Kucharski 25.07.01, 09:13
        Kucharski to znany boiskowy cham, sam depcze przeciwnikw korkami po twarzy, a
        jak w ferworze walki Tomasz Ciesielski wszedl zbyt ostro, to Czarus biadolil,
        wyzywal ciesielskiego od brutali i innych najgorszych, sedziemu tez sie
        dostalo "pilka". A teraz kucharski biega po twarzy zawodnikom ze slaska i nic
        sie nie dzieje. Powinien dostac kare pieniezna i zostac odsuniety od kilu
        spotkan, poza tym po ostatnich "popisach strzeleckich" okuka sam odsunie
        kucharskiego

Pzdr
        • campo Re: Kucharski 25.07.01, 09:35
          Za to co zrobił Kucharski w meczu ze Śląskiem powinien dostać czerwień i
          półroczną dyskfalifikacje.Zawodnik wroclawski ma pół głowy spuchniętej,2cm
          brakował by stracił oko! tak nie powinien sie zachowywać kapitan zespołu który
          chce coś w lidze osiagnąć!
          Żałosne:((
          Pozdr.
          • Gość: mikolajl Re: Kucharski IP: *.at.ibm.com 25.07.01, 10:19
            Ciekawy jestem czy widizales cala sytuacje chocby na wideo.
            Moja rada jest, zeby wyrobic sobie zdanie nie tylko na podstawie wypowiedzi jednej ze stron.
            Jestem kibicem Legii, ale jestem zdania, ze powinno sie karac wszystkich brutalnie faulujacych. Jezeli Kucharski
            zrobil to specjalnie to jego takze.
            • campo Do mikolajla 25.07.01, 10:54
              Otóż sytuacji nie widziałem,widziałem za to efekt.Facet wyglada strasznie.O tej
              sytuacji pisały: Soport,Tempo,Przegląd Sportowy,a także w portale
              internetowe.Wszystkie informacje zawierały jedno zdanie "brutalny faul
              Kucharskiego,ktory mogac przeskoczyc lezacego zawodnika Slaska nadepnał go
              korkami na głowe".
              Czyzby nagle wszyscy kłamali? Przecież w pilce zdarzaja sie faule i to bardzo
              brutalne,a jednak nie robi wokol nich aż takiego szumu.Bo są przypadkowe.
              Podam ci jeden przyklad z przed 2 lat:
              Mecz derbowy Ruch-Gornik. W starciu z Gierczakiem,przewraca sie mlody zawodnik
              niebieskich Molek.Efekt starcia,poważne złamanie nogi.Gosciu ma z głowy rok gry
              w pilkę.I co sie dzieje? Gierczak oficjalnie go przeprasza i jezdzie do niego
              do szpitala! Choć wcale nie musiał,nikt do niego nie mial pretensji o ten faul.
              Ciekawe co zrobi Kucharski? Czy stac go będzie chociaż na przeprosiny?
              Zobaczymy.
              Pozdr.

• Gość: Mario29 Re: Kucharski IP: 195.136.95.* 25.07.01, 09:41
        Chcialem oficjalnie zaprotestowac .... przeciwko duyskryminacji najlepszego
        zawodnika czolowego klubu w tym kraju. .. to lhp ze kibicujesz Polonii
        przeslania ci obiektywne spojrzenie ... campo, i ty Brutusie przeciwko
        obiektywizmowi ?? :-))) Chcielibyscie zeby Kucharskiego odsunac i Legii dupe
        sprac ?? niedoczekanie !! :-))) Nie jestem wielbicielem tego zespolu ... ale
        swoj rozum mam. . wyraznie pobrzmiewa u was ton subiektywny ... ''Kucharski
        be'' .. ''Ciesielski - to tylko ryska na lydzie'' .. .badzmy obiektywni .. oba
        faule byly brutalne i nadawaly sie na czerwona kartke ... i max 2 spotkania
        off ... max .. .jeden w zupelnosci wystarczy ...
        • Gość: apispy Re: Kucharski IP: *.pkp.wroc.pl 25.07.01, 14:09
          No właśnie..Bądźmy obiektywni!Kucharski powinien za to otrzymać bardzo surową
          karę!!! Takie wybryki nie przynoszą Legi dobrej sławy.. pozdr.
      • Gość: Obi Re: Kucharski IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 25.07.01, 14:14
        Kibicuje Legii, ale... to nie pierwszy taki wybryk Kucharskiego. Pamietacie,
        jak przylozyl Szczesnemu? Zreszta po faulu Ciesielskiego tez sie staral odegrac
        w kolejnym meczu z Polonia (inna sprawa, ze potem podal mu reke). Mam wrazenie,
        ze facet jest niezrownowazony psychicznie. Zwrociliscie uwage na te jego
        nerwowe tiki?
        • Gość: czarek Re: Kucharski IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 14:42
          Ogladalem mecz Slaska z Legia na Canale+ , niech Kucharski nie opowiada
          banialukow, faulowal z premedytacja. Zgadzam sie z obi, facet jest
          niezrownowazony psychicznie i nie jest to jego pierwszy wyczyn, jednak to co
          zrobil Szewczykowi to nic innego jak BANDYTYZM, ten bandyta nie ma za grosz
          wyobrazni. Szefowie Legii powinni baczniej obserwowac Kucharza i wyslac
          psychola na obserwacje, chluby on Legii nie przysporzy.
          Pzdr
      • Gość: zgret Re: Kucharski IP: *.012.popsite.net 25.07.01, 16:51
        wszystko ladnie koledzy, zgadzam sie, ze chamstwo nalezy tepic, ale jak
        wyobrazacie praktyczne regulacje? Zawieszenie za liczbe fauli, za ich rodzaj,
        za fizjonomie klienta? I kto mialby o tym decydowac, Zarzad PZPN, czy Boniek, a
        moze np. Listkiewicz(kibic Polonii chyba?)A gdzie zgodnosc z przepisami UEFA?
        Uwazam, ze w tym partykularnym przypadku sedzia dal ciala, bo przepisy FIFA
        jasna mowia, ze w takiej sytuacji jak ta z niedzieli pokazuje sie czerwien i
        dziekuje bardzo, do widzenia bardzo. Wystarczy, zeby nasi sedziowie gwizdali to
        co widza i tacy wirtuozi boiska jak Czarus sa skonczeni. a jesli nie skoncza go
        sedziowie, to obawiam sie,ze w jednym z najblizszych meczow jakis nowy
        Ciesielski(w kazdym zespole jest przynajmniej po dwoch)wykona na nim wyrok, jak
        Kazmirz na kocie.Takie sa prawa przyrody, niestety.
      • lhp Re: Kucharski 16.08.01, 21:14
        Tylko miesiac w zawieszeniu na piec miesiecy za taki faul i 2 tys. zł kary to
        chyba jakies kpiny, PZPN powinien potraktowac sprawe serio i dowalic temu
        brutalowi jakas normalna kare

Pzdr
        • Gość: campo Re: Kucharski IP: 212.244.177.* 17.08.01, 11:17
          Nie wiem czemu maja słuzyć takie kary!
          PZPN sam z siebie robi sobie jaja.
          Kara powinna być o jedno zero większa i w USD.
          I to nie tylko dla Kucharskiego,ale dla każdego zawodnika czy działacza,który
          nie przestrzega zasad fair play !
          Pozdr.
          • Gość: Puchatek Re: Kucharski IP: 194.134.232.* 17.08.01, 12:07
            Hejka,
            widzialem zagrania Kucharksiego w meczu ze slaskiem, i uwazam ze powinna go
            spotkac kara, gral wyjatkowo chamsko i brutalnie, w meczu z amica rowniez..
            ale abstrahujac od kucharskiego, powinnismy pojsc za przykladem premiership
            gdzie po analizie zapisu video, federacja orzeka dyskwalifikacje i kary,
            sprawdza to sie wysmienicie
            u nas jest szopka, tylko co jakis czas pzpn podejmuje jakies kroki, a potem i
            tak umarza kary i dyskwalifikacje (vide srutwa i baszczysnki)- parodia
            pozdr
            P.
          • Gość: misza Re: Kucharski IP: *.elite.com.pl 17.08.01, 12:18
            Kucharski to piłkarz Legii, a Legii się krzywdy nie robi. Piłkarze są naj,
            kibice są naj (a że demolują i podpalają własny stadion,że robią zadymy na
            boiskach Luksemburga, gdzie w całej historii futbolu w tym kraju nie było
            zadymy na stadionie to niewinne wybryki). Zachowanie Kucharskiego to też
            niewinny wybryk.Jak Legia przegrywa to wszystkie gazety sportowe w Polsce
            rozdzieraja szaty, a Wy się czepiacie,że Czaruś zaangażował się zbyt mocno w
            grę. A że mógł faceta okaleczyć do końca życia to co? Taki jest sport.Aha i
            jeszce jedno śmiałem sie do rozpuku jak czytałem W GW zapowiedź meczu Legia -
            Groclin w poprzedniej kolejce."Na Legię zostaną wpuszczeni kibice po raz
            pierwszy od czasu kiedy spłonęła trybuna". Spłonęła trybuna !!!!Sama! To też
            był niewinny wypadek . Dobre.Odczepcie sie od najukochańszej i uwielbianej
            drużyny w tym kraju i jej piłkarzy.
        • Gość: ytr Re: Kucharski IP: *.orion.pl 17.08.01, 16:11
          W Premiership nieoficjalnie przestrzega sie zasady, ze dyskwalifikacja
          faulujacego nie powinna byc krotsza niz przewidywana niezdolnosc do gry
          poszkodowanego, zas kara finansowa powinna byc zblizona do utraconych zarobkow
          poszkodowanego. Zatem kluczowe znaczenie ma, ile czasu niezdolny do gry byl
          (jest) faulowany zawodnik Slaska.
          Czy ktos moze wiem co sie z nim dzieje?
          Kiedy wznowi treningi?
          • pc Re: Kucharski 17.08.01, 16:46
            nie ma znaczenia, bo Polska to nie Premiership. Poza tym nie pamiętam przypadku
            by w Polsce komukolwiek odwieszono w piłce nożnej jakąś karę, czy to piłkarzowi
            czy klubowi. Pomimo naruszenia zawiasów rzecz jasna.
            • pc Re: Kucharski 17.08.01, 16:55
              zresztą to kryterium uważam za idiotyczne. Przecież Szewczykowi nic naprawdę
              się nie stało, ale do olbrzymiego nieszczęścia które zakończyłoby pewnie jego
              karierę zabrakło naprawdę niewiele. A Kucharski moim zdaniem atakował z
              premedytacją. Pozatym denerwuje mnie jako człowiek. Jego wypowiedzi prasowe
              (np. dzisiejszy PS) po prostu są nie do przełknięcia dla normalnego człowieka.
              Mam nadzieję że Legia zagra w UEFA z jakimś wyspiarskim albo skandynawskim
              zespołem i wtedy Kucharz po jednym ostrym wejściu dostanie od jakiegoś obrońcy
              taki wycisk że popamięta to do końca życia.
              • Gość: ytr Re: Kucharski IP: *.ppp.polbox.pl 18.08.01, 01:37
                Ja tez slyszalem, ze tak naprawde Kucharski nic mu nie zrobil, bo Szewczyk gral
                juz w nastepnym meczu. O co wiec caly ten krzyk? Na podstawie opinii niektorych
                z Panow mozna by wywnioskowac, ze Kucharski conajmniej go zabil...
                Moim zdaniem - a nie jestem fanem Kucharskiego - wszystko to jest bicie piany i
                zawracanie glowy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka