Gość: kibic IP: 192.168.1.* / 157.25.128.* 25.07.01, 09:05 Czy Kucharski powinien być odsunięty od gry w naszej lidze za brutalne faule- myślę że tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: Kucharski IP: 195.205.4.* 25.07.01, 09:07 Myślę, że każdy, kto gra brutalnie powinien zostać odsunięty, nie tylko Kucharski. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Kucharski 25.07.01, 09:13 Kucharski to znany boiskowy cham, sam depcze przeciwnikw korkami po twarzy, a jak w ferworze walki Tomasz Ciesielski wszedl zbyt ostro, to Czarus biadolil, wyzywal ciesielskiego od brutali i innych najgorszych, sedziemu tez sie dostalo "pilka". A teraz kucharski biega po twarzy zawodnikom ze slaska i nic sie nie dzieje. Powinien dostac kare pieniezna i zostac odsuniety od kilu spotkan, poza tym po ostatnich "popisach strzeleckich" okuka sam odsunie kucharskiego Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Kucharski 25.07.01, 09:35 Za to co zrobił Kucharski w meczu ze Śląskiem powinien dostać czerwień i półroczną dyskfalifikacje.Zawodnik wroclawski ma pół głowy spuchniętej,2cm brakował by stracił oko! tak nie powinien sie zachowywać kapitan zespołu który chce coś w lidze osiagnąć! Żałosne:(( Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolajl Re: Kucharski IP: *.at.ibm.com 25.07.01, 10:19 Ciekawy jestem czy widizales cala sytuacje chocby na wideo. Moja rada jest, zeby wyrobic sobie zdanie nie tylko na podstawie wypowiedzi jednej ze stron. Jestem kibicem Legii, ale jestem zdania, ze powinno sie karac wszystkich brutalnie faulujacych. Jezeli Kucharski zrobil to specjalnie to jego takze. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Do mikolajla 25.07.01, 10:54 Otóż sytuacji nie widziałem,widziałem za to efekt.Facet wyglada strasznie.O tej sytuacji pisały: Soport,Tempo,Przegląd Sportowy,a także w portale internetowe.Wszystkie informacje zawierały jedno zdanie "brutalny faul Kucharskiego,ktory mogac przeskoczyc lezacego zawodnika Slaska nadepnał go korkami na głowe". Czyzby nagle wszyscy kłamali? Przecież w pilce zdarzaja sie faule i to bardzo brutalne,a jednak nie robi wokol nich aż takiego szumu.Bo są przypadkowe. Podam ci jeden przyklad z przed 2 lat: Mecz derbowy Ruch-Gornik. W starciu z Gierczakiem,przewraca sie mlody zawodnik niebieskich Molek.Efekt starcia,poważne złamanie nogi.Gosciu ma z głowy rok gry w pilkę.I co sie dzieje? Gierczak oficjalnie go przeprasza i jezdzie do niego do szpitala! Choć wcale nie musiał,nikt do niego nie mial pretensji o ten faul. Ciekawe co zrobi Kucharski? Czy stac go będzie chociaż na przeprosiny? Zobaczymy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Kucharski IP: 195.136.95.* 25.07.01, 09:41 Chcialem oficjalnie zaprotestowac .... przeciwko duyskryminacji najlepszego zawodnika czolowego klubu w tym kraju. .. to lhp ze kibicujesz Polonii przeslania ci obiektywne spojrzenie ... campo, i ty Brutusie przeciwko obiektywizmowi ?? :-))) Chcielibyscie zeby Kucharskiego odsunac i Legii dupe sprac ?? niedoczekanie !! :-))) Nie jestem wielbicielem tego zespolu ... ale swoj rozum mam. . wyraznie pobrzmiewa u was ton subiektywny ... ''Kucharski be'' .. ''Ciesielski - to tylko ryska na lydzie'' .. .badzmy obiektywni .. oba faule byly brutalne i nadawaly sie na czerwona kartke ... i max 2 spotkania off ... max .. .jeden w zupelnosci wystarczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apispy Re: Kucharski IP: *.pkp.wroc.pl 25.07.01, 14:09 No właśnie..Bądźmy obiektywni!Kucharski powinien za to otrzymać bardzo surową karę!!! Takie wybryki nie przynoszą Legi dobrej sławy.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: Kucharski IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 25.07.01, 14:14 Kibicuje Legii, ale... to nie pierwszy taki wybryk Kucharskiego. Pamietacie, jak przylozyl Szczesnemu? Zreszta po faulu Ciesielskiego tez sie staral odegrac w kolejnym meczu z Polonia (inna sprawa, ze potem podal mu reke). Mam wrazenie, ze facet jest niezrownowazony psychicznie. Zwrociliscie uwage na te jego nerwowe tiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Kucharski IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 14:42 Ogladalem mecz Slaska z Legia na Canale+ , niech Kucharski nie opowiada banialukow, faulowal z premedytacja. Zgadzam sie z obi, facet jest niezrownowazony psychicznie i nie jest to jego pierwszy wyczyn, jednak to co zrobil Szewczykowi to nic innego jak BANDYTYZM, ten bandyta nie ma za grosz wyobrazni. Szefowie Legii powinni baczniej obserwowac Kucharza i wyslac psychola na obserwacje, chluby on Legii nie przysporzy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgret Re: Kucharski IP: *.012.popsite.net 25.07.01, 16:51 wszystko ladnie koledzy, zgadzam sie, ze chamstwo nalezy tepic, ale jak wyobrazacie praktyczne regulacje? Zawieszenie za liczbe fauli, za ich rodzaj, za fizjonomie klienta? I kto mialby o tym decydowac, Zarzad PZPN, czy Boniek, a moze np. Listkiewicz(kibic Polonii chyba?)A gdzie zgodnosc z przepisami UEFA? Uwazam, ze w tym partykularnym przypadku sedzia dal ciala, bo przepisy FIFA jasna mowia, ze w takiej sytuacji jak ta z niedzieli pokazuje sie czerwien i dziekuje bardzo, do widzenia bardzo. Wystarczy, zeby nasi sedziowie gwizdali to co widza i tacy wirtuozi boiska jak Czarus sa skonczeni. a jesli nie skoncza go sedziowie, to obawiam sie,ze w jednym z najblizszych meczow jakis nowy Ciesielski(w kazdym zespole jest przynajmniej po dwoch)wykona na nim wyrok, jak Kazmirz na kocie.Takie sa prawa przyrody, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Kucharski 16.08.01, 21:14 Tylko miesiac w zawieszeniu na piec miesiecy za taki faul i 2 tys. zł kary to chyba jakies kpiny, PZPN powinien potraktowac sprawe serio i dowalic temu brutalowi jakas normalna kare Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Kucharski IP: 212.244.177.* 17.08.01, 11:17 Nie wiem czemu maja słuzyć takie kary! PZPN sam z siebie robi sobie jaja. Kara powinna być o jedno zero większa i w USD. I to nie tylko dla Kucharskiego,ale dla każdego zawodnika czy działacza,który nie przestrzega zasad fair play ! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Kucharski IP: 194.134.232.* 17.08.01, 12:07 Hejka, widzialem zagrania Kucharksiego w meczu ze slaskiem, i uwazam ze powinna go spotkac kara, gral wyjatkowo chamsko i brutalnie, w meczu z amica rowniez.. ale abstrahujac od kucharskiego, powinnismy pojsc za przykladem premiership gdzie po analizie zapisu video, federacja orzeka dyskwalifikacje i kary, sprawdza to sie wysmienicie u nas jest szopka, tylko co jakis czas pzpn podejmuje jakies kroki, a potem i tak umarza kary i dyskwalifikacje (vide srutwa i baszczysnki)- parodia pozdr P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Kucharski IP: *.elite.com.pl 17.08.01, 12:18 Kucharski to piłkarz Legii, a Legii się krzywdy nie robi. Piłkarze są naj, kibice są naj (a że demolują i podpalają własny stadion,że robią zadymy na boiskach Luksemburga, gdzie w całej historii futbolu w tym kraju nie było zadymy na stadionie to niewinne wybryki). Zachowanie Kucharskiego to też niewinny wybryk.Jak Legia przegrywa to wszystkie gazety sportowe w Polsce rozdzieraja szaty, a Wy się czepiacie,że Czaruś zaangażował się zbyt mocno w grę. A że mógł faceta okaleczyć do końca życia to co? Taki jest sport.Aha i jeszce jedno śmiałem sie do rozpuku jak czytałem W GW zapowiedź meczu Legia - Groclin w poprzedniej kolejce."Na Legię zostaną wpuszczeni kibice po raz pierwszy od czasu kiedy spłonęła trybuna". Spłonęła trybuna !!!!Sama! To też był niewinny wypadek . Dobre.Odczepcie sie od najukochańszej i uwielbianej drużyny w tym kraju i jej piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytr Re: Kucharski IP: *.orion.pl 17.08.01, 16:11 W Premiership nieoficjalnie przestrzega sie zasady, ze dyskwalifikacja faulujacego nie powinna byc krotsza niz przewidywana niezdolnosc do gry poszkodowanego, zas kara finansowa powinna byc zblizona do utraconych zarobkow poszkodowanego. Zatem kluczowe znaczenie ma, ile czasu niezdolny do gry byl (jest) faulowany zawodnik Slaska. Czy ktos moze wiem co sie z nim dzieje? Kiedy wznowi treningi? Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Kucharski 17.08.01, 16:46 nie ma znaczenia, bo Polska to nie Premiership. Poza tym nie pamiętam przypadku by w Polsce komukolwiek odwieszono w piłce nożnej jakąś karę, czy to piłkarzowi czy klubowi. Pomimo naruszenia zawiasów rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Kucharski 17.08.01, 16:55 zresztą to kryterium uważam za idiotyczne. Przecież Szewczykowi nic naprawdę się nie stało, ale do olbrzymiego nieszczęścia które zakończyłoby pewnie jego karierę zabrakło naprawdę niewiele. A Kucharski moim zdaniem atakował z premedytacją. Pozatym denerwuje mnie jako człowiek. Jego wypowiedzi prasowe (np. dzisiejszy PS) po prostu są nie do przełknięcia dla normalnego człowieka. Mam nadzieję że Legia zagra w UEFA z jakimś wyspiarskim albo skandynawskim zespołem i wtedy Kucharz po jednym ostrym wejściu dostanie od jakiegoś obrońcy taki wycisk że popamięta to do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytr Re: Kucharski IP: *.ppp.polbox.pl 18.08.01, 01:37 Ja tez slyszalem, ze tak naprawde Kucharski nic mu nie zrobil, bo Szewczyk gral juz w nastepnym meczu. O co wiec caly ten krzyk? Na podstawie opinii niektorych z Panow mozna by wywnioskowac, ze Kucharski conajmniej go zabil... Moim zdaniem - a nie jestem fanem Kucharskiego - wszystko to jest bicie piany i zawracanie glowy. Odpowiedz Link Zgłoś