Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 08:03
    treśc tego posta już dałem wcześniej ale powtórzę się.
    jak czytam, że tych 3 gości jest ok to mi się chce wymiotować.
    skoro zarzeczny i kmiecik są tacy ok to czemu nikt im nie chce udzielać
    wywiadów? bo piłkarze i trenerzy mają ich w dupie. rzecz w tym, że można a
    nawet trzeba skrytykować piłkarza jeżeli na boisku odwala padlinę ale nie można
    go z tego tytułu obrażać i znieważać a z tego słyną ww dziennikarzyki.
    dlaczego boją się pokazać na jakimkolwiek meczu ligowym lub reprezentacji?
    bo kibole by ich roznieśli. sam byłem świadkiem na łazienkowskiej (3 lub 4 lata
    temu na meczu z widzewem) jak atlas pojawił się na loży honorowej (kto go tam
    zresztą wpuścił?) a kibole, było to jesze jakieś 15-20 minut przed meczem tak
    zaczeli na niego ryczeć i gwizdać , że biedaczyna nie wytrzymał i opuścił
    krytą. zresztą atlas jest juz skompromitowany za to jak się zachował gdy zabili
    dębskiego. nie rozumiem jak facet, który udaje takiego speca od moralności
    spieprza z miejsca zbrodni? nawet po karetkę nie zadzwonił!!!
    kmiecik. dlaczego tak nie cierpi engela i reprezentacji? bo po wygranym meczu z
    ukrainą, na bankiecie w hotelu świerszcz i hajto wypieprzyli go kopniakiem za
    drzwi w dowód wdzięczności za jego pełną optymizmu wiarę w drużynę narodową i
    umiejętności engela. biedny kmiecik nie załapał się na krzywy ryj na wódeczkę.
    a już zarzeczny to przeszedł samego siebie gdy przed meczem z bułgarią w
    warszawie, jak zwykle nawalony usiłował wyspać się w sobieskim i podawał sie za
    zielińskiego.
    taki to jest ten nasz kwiat dziennikarstwa sportowego.
    czytaliście kiedyś komentarz pomeczowy któregoś z tych buców? bo ja nie.
    czytam tylko ich wypociny, że ten głupi, tamten piegowaty, że w tym klubie
    kradną a w tamtym kupują mecze.
    nie mają zielonego pojęcia o piłce dlatego zamiast skupić się na tym co dzieje
    się na boisku wymyślają skandaliki i aferki żeby nie stracić roboty.
    mam nadzieję, że bojkotowanie "ps" przez kadrowiczów i legię sprawi, że
    zarzeczny i kmiecik szybko stracą pracę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hajto Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.chello.pl 11.09.01, 11:19
        Mam pytanie .Skad wiesz ze Kmiecika wypieprzyli nasi za drzwi w Katowicach?
        • Gość: macias Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 11:32
          Jak to skad?
          Przeciez on tam byl!
          I wszedzie indziej!...

W dodatku jest przekonany,
          ze nikt nie kupuje i nie
          sprzedaje meczy, bo tez tam
          jest (w gabinetach)...

Na dowod, ze jest tego pewien
          powtarza swoj post tysiackrotnie
          na forum... Zeby przypadkiem
          ktoras kopia nikomu nie umknela.

Peace i bez urazy :)

PS. Nie bronie nikogo z tej trojki
          - sa mi obojetni jak wiekszosc
          dziennikarzy.
          • Gość: kajo95 Re: Zarzeczny + Kmi... do maciasa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 12:14
            Gość portalu: macias napisał(a):

> Jak to skad?
            > Przeciez on tam byl!

w warszawie na meczu z widzewem byłem i sam widziałem jak atlas dosłownie uciekał
            z krytej. o pozostałych dwóch zajściach słyszałem bezpośrednio od osoby, która
            była ich świadkiem. zresztą nie musisz wierzyć.

> I wszedzie indziej!...

tzn. gdzie jeszcze?

> W dodatku jest przekonany,
            > ze nikt nie kupuje i nie
            > sprzedaje meczy, bo tez tam
            > jest (w gabinetach)...

gdzie to u mnie wyczytałeś?

> Na dowod, ze jest tego pewien
            > powtarza swoj post tysiackrotnie
            > na forum... Zeby przypadkiem
            > ktoras kopia nikomu nie umknela.

powtórzyłem swój post bo był pod wątkiem o nieciekawym tytule.

• Gość: kajo95 Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 12:07
          Gość portalu: Hajto napisał(a):

> Mam pytanie .Skad wiesz ze Kmiecika wypieprzyli nasi za drzwi w Katowicach?

nie w katowicach ale w kijowie.
          od uczestnika tego bankietu.
      • Gość: Robi Atlas IP: *.waw.prokom.pl 11.09.01, 15:36
        A pamiętacie jak Atlas czepiał się Tarasiewicza za kadencji niesławnego Łazarka?
        Skończyło się w sądzie i to nieciekawie dla globusa-pojebusa.
        • Gość: kajo95 Re: Atlas IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 15:47
          o tym akurat nic nie wiedziałem. napisz coś na ten temat.
          • Gość: Robi Re: Atlas IP: *.waw.prokom.pl 12.09.01, 12:11
            Po sławetnym meczu z Cyprem, który zremisowaliśmy u siebie (Łazarek wystawił
            jakiś niezrównoważony skład - wielu napastników, którym nie miał kto podawać),
            Atlas czepił się Tarasiewicza, który zdaje się nie grał w tym meczu. Zarzucił
            mu, że jak panienka nosi długie włosy i że dlatego właśnie Łazarek go nie
            wystawił. Przyczyny były inne, ale przecież pan Atlas to FACHOWIEC.

Tarasiewicz wytoczył mu sprawę o zniesławienie i o ile dobrze pamiętam wygrał
            ją dość szybko. Szczegółów wyroku niestety nie pamiętam (15 lat temu to było).

• Gość: ziutek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.waw.cdp.pl 21.09.01, 12:34
        a jak sie wam podoba kampania lewicowa w "ps" - samo sld - wieteska, rys-
        ferens, paszczyk, woronin!?
        • Gość: misza Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.elite.com.pl 21.09.01, 13:18
          A w poznaniu zastanawiamy się dlaczego PS, który pól roku temu obwieszczał
          wszem i wobec ile to Lech meczy nie nakupował (bo siana to mamy jak lodu), jaka
          to mafia rządzi klubem (he, he), teraz nagle jako jedyny ogólnopolski dziennik
          sportowy wychwalają pod niebiosa wspaniałą atmosferę, frekwencję itp. (felieto
          Kmiecika) Może juz im spada sprzedaż i wchodzą w dupę nawet nam,
          zznienawidzonym w Warszawie pyrusom. PS=skandale.
          • pc Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy 25.09.01, 11:31
            Myślę że Kmiecik próbuje sobie robić "plecy" przed spodziewaną kampanią na
            rzecz powołania Wichniarka. Na to, że swoimi tekstami tylko szkodzi temu
            piłkarzowi, na pewno nie wpadł.

Pozdr.
      • Gość: maniek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.waw.cdp.pl 25.09.01, 11:12
        podobno piłkarze reprezentacji chcą wystosować apel do kibiców, by nie kupowali
        przez miesiąc przeglądu sportowego. co o tym sądzicie? Inna plotka głosi, że
        Janusz Atlas przechodzi do innej gazety.
        • pc Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy 25.09.01, 11:29
          Co wyście się tak przyczepili Atlasa? Kiedyś było z niego niezłe &*#$&*@!* ale
          na stare lata raczej na pewno zmądrzał i jego teksty wyróżniają się (moim
          zdaniem) in plus jeżeli chodzi o PS. Czyli to że zmieni gazetę jest więc bardzo
          prawdopodobne :(

Pozostałych dwóch Panów niezbyt cenię, z tym że jeżeli chodzi o Zarzecznego, to
          chodzi tu raczej jedynie o język którego używa, natomiast Kmiecika ogólnie "nie
          trawię".
      • Gość: czytek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.waw.cdp.pl 25.09.01, 12:01
        moim zdaniem w "PS" zaczelo zle sie dziac na poczatku tego roku. mam w reakcji
        koelge kolegi. mowil ze zwolniono dwoch zastepcow, ktorzy nie zgodziliby sie na
        takie pisanei jak zarzeczny i kmiecik. ci dwaj przyszli pozniej. atlas
        rzeczywiscie pisze juz inaczej, nei atakuje bez sensu, tylko pisze
        merytorycznie. moim zdaniem beznadziejnie sa pierwsze strony w gazecie, okropne
        tytuly, jakies zdjecia bez sensu, cjoc np. dzis - za te krzywa bramke - ps
        trzeba pochwalic. ten koelga mowi, ze redaktor naczelny, piotr gorski we
        wszystkim slucha sie nimieckich wlasicieli, bo mu zalezy na kasie, ale podobno
        dni jego sa policzone...
        • Gość: kajo95 Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 12:21
          Gość portalu: czytek napisał(a):

>moim zdaniem beznadziejnie sa pierwsze strony w gazecie, okropne
          > tytuly, jakies zdjecia bez sensu,

te pierwsze strony "przeglądu szmatławego" bardzo przypominają "super expres".
          najwyraźniej jest to "zasługa" kmiecika, który przylazł do "ps" właśnie z "se".
          • Gość: jurek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 25.09.01, 16:21
            ale nie tylko Kmiecik przyszedl z Super Expressu. Zarzeczny jekies kilka lat
            temu byl tam takze redaktorem dzialu sportowego. ... wszystko pasuje !
            Kmiecika nie znam natomiast Zarzeczny powinien byc troche mniej wulgarny. Ale
            jego ciety dowcip podoba mi sie. Co do "Przegladu Sportowego", faktycznie
            zszedl na psy, zreszta w jakims poscie dot. wlasnie tematu PS juz o tym
            pisalem. I nie dotyczy tylko pilki noznej ale takze tekstow, a moze ich braku o
            zawodowym kolarstwie. Sa po prostu slabi i troche psuja swoja wypracowana przez
            kilkadziesiat lat renome. To tyle ode mnie

pozdrawiam

jurek
            • Gość: jurek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: 10.63.101.* / *.dhl.com 25.09.01, 16:24
              ... a pamietacie moze jak nawalony Zarzeczny pobil sie z Koseckim. To przeciez
              byla SLAWNA historia. Dali sobie pare razy po mordzie. Przypominacie sobie ten
              incydent ?

pozdrawiam

jurek
              • Gość: krotoszy Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.njl.dk 25.09.01, 18:13
                Atlas to prawdziwa dupa. Az dziw, ze tyle lat sie przechowuje po kolejnych
                poczekalniach. Kiedy ktos go wreszcie odstawi na boczny tor?! Toz to czlowiek,
                ktory urywa punkty wszedzie tam, gdzie sie pokaze. A ps to juz zupelnie jest na
                minusie m.in. przez niego. Czy ktos kiedys sie oswieci i przyjmie nowych ludzi
                do starych, dobrych tytulow i wypromuje je na nowo?

-
                • Gość: Stinger Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: 193.0.75.* 26.09.01, 12:09
                  Cóż Przegląd ogólnie schodzi (a raczej dawno już zszedl) na psy. Obecnie
                  spośród pracujących tam dziennikarzy cenię tylko Rafała Nahornego.
                  Ale jeden dziennikarz to za mało, by kupować ten szmatławiec.
                  Co do Kmiecika. Nie zapominajcie, ze do Super Ekspresu poszedl takze z
                  Przeglądu. Po prostu facet nie może nigdzie zagrzać miejsca. Nie wiem tylko
                  dlaczego Przegląd przyjął go z powrotem. Nie zapomnę, gdy przyszedl pijany na
                  mecz pucharowy Legia vs Odra (3:0). Wszystkie gazety napisaly, ze Legia zagrala
                  jeden z najlepszych meczów w sezonie, tylko Wielki Jacek określił grę Legii
                  jako bardzo mierną.
                  Co do Zarzecznego. Jego teksty są rzeczywiscie denne, ale juz w Canal Plus
                  wypada nie najgorzej.
                  Atlas - nic do niego nie mam, taki śmieszny człowiek.
                • Gość: ZK Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.01, 12:43
                  Gość portalu: krotoszy napisał(a):

> Atlas to prawdziwa dupa. Az dziw, ze tyle lat sie przechowuje po kolejnych
                  > poczekalniach. Kiedy ktos go wreszcie odstawi na boczny tor?! Toz to czlowiek,
                  > ktory urywa punkty wszedzie tam, gdzie sie pokaze. A ps to juz zupelnie jest na
                  >
                  > minusie m.in. przez niego. Czy ktos kiedys sie oswieci i przyjmie nowych ludzi
                  > do starych, dobrych tytulow i wypromuje je na nowo?
                  >
                  > A odkiedy to Przeglad Sportowy jest dobra gazeta sportowa?Nigdy nie byl!
                  Zaden szanujacy sie dziennikarz nigdy nie chcial pracowac w tej
                  gazecinie,brukowcu!W Polsce byly tylko dwie porzadne,obiektywnie piszace gazety
                  sportowe:"TEMPO" i "SPORT" - oczywiscie te stare!
                  > -

• Gość: p.gorski Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.09.01, 20:43
        to ja, naczelny redaktor przegladu i tempa. zakazuje zle pisac o mojej gazecie.
        piotr gorski
        • Gość: misiek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 21:12
          Gość portalu: p.gorski napisał(a):

> to ja, naczelny redaktor przegladu i tempa. zakazuje zle pisac o mojej gazecie.
          >
          > piotr gorski
          ty wale, komu ty zakazujesz. weż koło i puknij sie w czoło. przeproś lepiej
          piłkarzy, żeby twojej gazecie udzielali wywiadów.
          • Gość: misiek Re: Zarzeczny + Kmiecik + Atlas = Przegląd Szmatławy IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:53
            slyszalem, ze pilkarze beda rozmwiac z przegladem, ale nie z kmiecikiem. czy to
            prawda? co o tym sadzicie?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka