Gość: www.bogacze.tk IP: *.access.as9105.com 04.06.05, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koneser oby dudek nie puscil kolejnej szmaty IP: *.arcor-ip.net 04.06.05, 16:34 wszyscy mowia o finale lm, ale moim zdaniem on w tym meczu zagral katastrofalnie do momentu karnych, oby dzis nie puscil szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 16:48 Pusci , nie pusci , pusci , nie pusci, pusci , nie pusci, bec i siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.Szpakowski "...ODPOWIEDNIO POKRYĆ RYWALA..." IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.06.05, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Wszyscy rozegrali 6 spotkan tylko Polska 7 05.06.05, 04:58 Ciekawe z kim grali to siodme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczydło z sali 12 Re: Wszyscy rozegrali 6 spotkan tylko Polska 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:08 pomijając, że 7 x 3 to 21 a punktów jest osiemnascie, czyli 3 stracili, a stracili wlasnie 3 i to w meczu z Anglia, czyli calosc sie zgadza, to wymienie: 2 mecze z Azerami 2 mecze z północnymi Irl. po razie z: Walia, Anglia, Austrią czyli siedem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi$lak Wisełka rządzi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 18:57 Frankowski, Kłos, Żurawski - i trzy zero dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Wisełka rządzi IP: *.sympatico.ca 04.06.05, 20:28 Klos,Zurawski,Frankowski-i 3:0 dla Polski! teraz czekam na rewanz w finale z Niemcami i niczego juz mi w zyciu nie trzeba; tylko nie unosic sie honorem i nie grac jak bedzie padal deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty IP: *.muzak.rmf.pl 04.06.05, 21:50 Wszyscy bramkarze puszczaja czasami jakies szmaty, a w finale LM to raczej obrona zawalala przy 2 bramkach na 100% do jednej mozna sie bylo przyczpic ale w finale LM nie puszczał szmat chyba ze ogladalem inny final :) Odpowiedz Link Zgłoś
edward7 Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty 04.06.05, 23:11 stary.... masz uraz do jurka?? odpuść sobie. szmaciarze to byli ci wszyscy koledzy szewczenki... mecz trwał 90 min. i to dida sie ze szmacił. to ze ktos broni niekonwencjonalnie to zaraz szmaciarz?? moja rada - wyspowiadaj sie, to ci ulży, narka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grabol7 Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty 05.06.05, 00:02 Dudek i tak jest zejszczany po same pachy... a Crespo mu porobił 3 bramką... Liverpool miał wiecej szczescia niz Dudek talentu a karne to loteria a nie jakas umiejetność wiec dajcie sobie spokoj z tym pajacem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mailman Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 00:16 A tobie to odmówiono mózgu, grałeś kiedyś w piłkę??? albo stałeś w ligowej bramie??? nie sądzę jeb.. malkontencie. zamknij swoją jadaczkę, skoro jesteś niespełnonym cieniasem który nic nie osiągnął to nie umniejszaj sukcesów innych. Pierd.. malkontent, takich jak Ty powinno się dezintegrować! Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj12 Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty 05.06.05, 01:45 Bravo Mailman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozi Re: oby dudek nie puscil kolejnej szmaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 03:45 Gostek Ciebie pojebało?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DER DIE DAS Dlaczego nasi nie mieli oznak żałoby po Nowaku? IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.05, 04:19 Od kiru korony by im pospadały? WSTYD!!! Koledzy... w pędzel ich mać... WSTYD!!! Reprezentanta pochowali, a nikomu do baranich łbów nie przyszło, żeby kir do trykotów doszyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios Caly rok maja zalobe nosic?? IP: *.com.pl / *.abp.pl 05.06.05, 14:30 w meczu z Albania byla minuta ciszy i grali z czarnymi opaskami, nie potepiaj, skoro nie wiesz, jak bylo, wstydz sie, obrazasz ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der die das Dlaczego nasi nie mieli oznak żałoby po Nowaku? IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.05, 04:20 Od kiru korony by im pospadały? WSTYD!!! Koledzy... w pędzel ich mać... WSTYD!!! Reprezentanta pochowali, a nikomu do baranich łbów nie przyszło, żeby kir do trykotów doszyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: """""""""""""""""" A JA LUBIE LISTKIEWICZA... IP: *.ny325.east.verizon.net 04.06.05, 16:34 A JA LUBIE LISTKIEWICZA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszcz Re: A JA LUBIE LISTKIEWICZA... IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:44 Jest moim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KosmicznyWinnetou Re: A JA LUBIE LISTKIEWICZA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:04 i jesteś dupkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzius Re: A JA LUBIE LISTKIEWICZA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:52 ...A ja lubię swoja mamę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 NO TO LISTKIEWICZ JEST TWOJA MAMA??? IP: *.150.popsite.net 04.06.05, 18:51 Gość portalu: dzidzius napisał(a): > ...A ja lubię swoja mamę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek A ja lubię Listka... IP: *.bojko.krakow.pl 05.06.05, 16:05 ...kopać w głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti Dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:09 zagrał dobry mecz w finale te 3 bramki .. nie mial nic do powiedzenia przy ich stracie bardziej porzy swoich zawinil dida... a dudek szewczenko w dogrywce to chyba wystarczy za komentarz... chyba ze ogladalismy inny final... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkfilip Re: Dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:21 ja tez widzialem ten mecz i mimo ze obrona strzalow szewczenki byla cudowna no i karne ok, to w meczu widac bylo sporo kiksow pana jerzego i duza niepewnosc: miniecie sie z centra w 2 polowie, miniecie sie z pilka dosrodkowana po ziemi w 2 polowie, pilka odbita od kolana w 2 polowie. troche za duzo tych pomylek i na mnie ten wystep nie zrobil dobrego wrazenie i nie smakuje mi pianie wszystkich o super bramkarzu dudku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mailman Re: Dudek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 00:12 Czytam opinie forumowiczów... i poprostu nuż w kieszni to mało... Ilu z tych jeb... malkontentów, narzekaczy itp. stało kiedy kolwiek na bramce, heh.. ilu z nich kiedykolwiek grało na normalnym boisku w piłkę?!?!? Jak wnioskuję z tych "komentarzy" to sądzę że poniżej 1% kiedykolwiek kopnęło piłkę... "Ludzie" zastanówcie się co wam przychodzi do tych pustawych łbów. Dudek nie jest najlepszym bramkarzem świata, ale finał LM był jego popisem mimo 2 kiksów, które pozostały bez konsekwencji. Dzisiejszy mecz bez zarzutów. Nie ma bramkarzy ze 100% skutecznością! Każdy się myli, każdy popełnia błędy. Tyle że forumowicze to niespełnieni w niczym malkontenic i potrafią jedynie narzekać.... szkoda że mózgów nie dodali do ciała w fazie produkcji idiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 01:11 ooo men za słowa idż do nieba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ball position IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.06.05, 17:12 ehhehe kto tam w Azerbejdżanie pisze te bzdury? w nazwiskach naszych piłkarzy to ja dawno tyle nie widzialem błędow... .. no i jeszcze "ball position - 55%" Poland :-) rany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti Re: ball position IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:17 szczesliwi ci co maja telewizor... w pracy siedze i tylko interia mi sie ostala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kietbowicz Slusarslu IP: *.chello.pl 05.06.05, 13:57 Na rezerwie byli: Slusarslu, Kietbowicz, Borvc... To dlatego, że ktoś inteligentnie ręcznie napisał im te nazwiska. Na przykład ręcznie, niewyraźnie, pisane "ki" jest podobne do "lu". I stąd to się wzięło. A z ball position to mieliśmy polewkę podczas meczu - zastanawialiśmy się, czy może mają oni tak rozwiniętą technikę, że potrafią uśrednić pozycję piłki na boisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo azerbejdzan 3:0 polska IP: *.mel.dialup.connect.net.au 04.06.05, 17:20 nie damy rady... ddd dudek da dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: azerbejdzan 3:0 polska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 17:24 Do olo. Tak myslisz??????? No to czekam dalej cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti a moze 0: 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:24 dudek jest jeden a pilkarzy na boisku ilu??? czyzby jeden dudek mial przegrac mecz buahahah chyba sie nam jakis azer trafil na forum... i udaje kogos innego... sieje zamet.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszuwar Re: a moze 0: 3 IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 04.06.05, 17:31 goll 1:0 Franek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOOOOOOOOOOOOOOOOO Re: a moze 0: 3 IP: *.zeelandnet.nl 04.06.05, 17:31 Franek Franek lowca bramek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf30 Re: azerbejdzan 3:0 polska - kolejny frustrat IP: *.dyn.optonline.net 04.06.05, 17:41 Zawsze mnie to zastanawiało skąd u Polaków bierze sie ta głupia zawisć. Jak juz komus uda się cos osiągnąć tak jak Dudkowi zdobyc Puchar Europy to zaraz znajdą się jacy frustraci, życiowi nieudacznicy, z których żaden nic nigdy w życiu nie osiągnął i zapewne nie osiągnie i swoje frustracje wyładowuja poprzez krytykę tych którzy naprawdę cos potrafią i czegos wielkiego dokonali. O tym że Dudek wielkim bramkarzem jest piszą dzisiaj wszyscy wystarczy poczytac na oficjalnej stronie UEFA gdzie wprost (bezstronne w tym przypaku media) nazywają go bohaterem meczu i jednym z najlepszych na boisku. Ale frustrat taki jak Ty może docenic tylko kogos kto jest idealny kto nie popełnia żadnych błędów sam nic nie osiągnąłes ale od innych wymagasz nieomylnosci. A takich ludzi nie ma nawet najwięksi bramkarze puszczali straszne szmaty w tym Kahn, Schmeichel, Dida, Toldo, Buffon, Casillas puszczali takie szmaty że szkoda mówić nie spomnę już o Bartezie którgo pierwszy raz wydziałem w jakims meczu pucharowym , grał wtdy jeszcze we Francji puscił 5 bramek wszystkie takie szmaty że szkoda mówić a później grał w MU i był uważany za najlepszego bramkarza swiata. Własnie o wielkosci każdego piłkarza decyduja własnie taie mecze jak finał Ligi Mistrzów czy Mistrzostwa Swiata takie mecze tworzą legendy i jestem pewien że w tym roku Dudek bedzie wysoko w rankingu na najleprzego piłkarza Europy. A tak na marginesie jest już 1:0 dla Polski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabytakdalej Re: azerbejdzan 3:0 polska IP: *.system / *.system-net.pl 04.06.05, 19:55 Parę osób powinno odszczekać to co tu nawypisywało. Jak widziałeś kilka meczy to nie znaczy, że znasz się na piłce. Kochani! Więcej wiary, więcej pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszww Re: Polska bez Krzynówka 04.06.05, 17:32 W końcu coś się zaczęło dziać :) Brawo Franek Strzał Kosowskiego ... bez komentarza, co on robi wogóle na boisku?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejv jaki wynik??? nie mieszkam w pl. dziki IP: *.adsl.cybercity.dk 04.06.05, 17:33 jakie jest wynik czy ktos wie? wlasnie slyszalem gdzies na jakies g.. tv internetowej ze podobno prowadzimy 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal_21 Re: jaki wynik??? nie mieszkam w pl. dziki IP: *.zeelandnet.nl 04.06.05, 17:35 Zgadza sie, jest 1-0 dla Polski po golu Frankowskiego w 28 minucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti gdzie sie podziali nasi malkontenci??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:36 :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszuwar Re: gdzie sie podziali nasi malkontenci??? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 04.06.05, 17:40 Właśnie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Co Szpakowski mówił o Bąku? IP: *.pronet.lublin.pl 04.06.05, 17:50 Jak w temacie. Coś że jego żona nieprzytomna? Co się stało, bo nie usłyszałem całości wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Co Szpakowski mówił o Bąku? IP: 80.50.249.* 04.06.05, 18:03 Wczoraj zona Baka miala wypadek samochodowy, byla nieprzytomna ale odzyskala przytomnosc , Bak sie przejal i stad niepokoj o jego forme. Jest dobrze , szkoda niewykorzystanej sytuacji Kosowskiego.2 - 0 i byloby po meczu. POLSKA BIALO - CZERWONI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Co Szpakowski mówił o Bąku? IP: 80.50.249.* 04.06.05, 18:03 Wczoraj zona Baka miala wypadek samochodowy, byla nieprzytomna ale odzyskala przytomnosc , Bak sie przejal i stad niepokoj o jego forme. Jest dobrze , szkoda niewykorzystanej sytuacji Kosowskiego.2 - 0 i byloby po meczu. POLSKA BIALO - CZERWONI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Szpakowski: "Kłos puścił Bąka po linii bocznej". IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: gdzie sie podziali nasi malkontenci??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 18:09 Pusci, nie pusci, pusci , nie pusci , pusci ,nie pusci , puuuuuusciiiiiiiil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin UWAGA! SZPAKOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 17:51 "pięknie Jacek Kłos" =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychu Re: Bąka żona miała wczoraj wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:04 samochodowy - o tym mówił szpakowski. a kosowski to chyba z 10 cm musi strzelać do pustej bramki, a i tak fifty-fifty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jah Re: UWAGA! SZPAKOWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:35 Najgorszy Kosowski- umie grać do tyłu! Szpakowski : wymarzona pogoda do grania; ok. 20 stopni , lekki wiatr.... "Wielbiciel Pań" w WIADOMOŚCIACH : w duszącym upale Nasi wygrali... Komu wierzyć? Telewizja kłamie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka** Re: UWAGA! SZPAKOWSKI IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.05, 21:44 Nie no sorry, jak dla was WIELKIM SUKCESEM jest wygrana z Azerbejdżanem czy jak tam to ja wysiadam. OK, można sie cieszyć, wygralismy super. Ale czemu od razu wywyższać wspaniałą gre naszych piłkarzy. Jaki to przeciwnik Azerbejdzan ?? heheh to po prostu oni byli slabi a my gralismy tak jak gramy. Wstydem byłoby przegrać, a nie ma nad czym rozpływać sie w komentach o naszej grze. 3 bramki łał no nie pogada, no ale jak mamy sparing z Albanią to nie ma bata musielismy wygrać no nie. To jak tak wspaniale 3 bramki strzelilismy to Anglie musimy MUSIMY POKONAĆ NOE NIE polscy kibice ??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima001 Re: UWAGA! SZPAKOWSKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 13:14 Na pewno jest to WIEKSZY SUKCES niz napisanie przez ciebie tego belkotliwego komentarza. I zapamietaj sobie ze wstyd to jest krasc i z du.y spasc a nie przegrac w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklamożerca Polska gola Coca Cola!!!!!! IP: 195.117.126.* 04.06.05, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti bedzie 0:3 czy nie bedzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:22 jeszcze jedna i mowcie na mnie nostradamus... 3 wyniki w 2 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: bedzie 0:3 czy nie bedzie.... 04.06.05, 18:24 bedzie, a jak nie bedzie to i tak Jestes Nostradamus!!!! pozdrawiam piwko masz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti Re: bedzie 0:3 czy nie bedzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:26 w pracy siedze pifko dopiero wieczorem... :) wczoraj 3:2 dzis 3:0 w zartach widzew niestety trafilem... i jeszcze jedna bramka... kurde cze,mu ja nie gram w profesjonalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUPLEJ 3:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:26 TRZY ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Mam nadzieję że wygrają IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 18:22 No , mam cos waznego do zalatwienia .Musze juz wyjsc z sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti Re: Mam nadzieję że wygrają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:25 nie odchodz a kto bedzie marudzil??? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Czy ja marudzę !!?? 04.06.05, 18:34 Jest dobrze 2:0 oby nogi Dudka zostały całe a jaka to praca o tej porze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti Re: Czy ja marudzę !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:35 wczesnie jeszcze pracuje do 20... kredyty udzielam w jednym z duzych sklepow w lodzi...:) e do marudzenia troszke ci jeszcze brakuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Ja nie marudzę najwyżej .. 04.06.05, 18:39 zwracam komuś uwagę 3:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus.... słowo sie rzeklo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:44 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: słowo sie rzeklo 04.06.05, 18:53 OBY TYLKO ŻYWCEM UCIEC!!z tego Azeru bo na mój gust zabiją nas !!! widzisz co się dzieję trener ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luketti- Nopstrada Re: słowo sie rzeklo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:16 tak???? no przeca nie mam telewizora w pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Mila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 18:35 Co za drewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Mila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.05, 18:37 drewno, a ja mówię Britney Spears!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal_21 Re: Mila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zeelandnet.nl 04.06.05, 18:41 Zuraw zuraw wladca muraw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Kosowski to jeszcze większe drewno niż Mila IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 18:55 jeszcze większe drewno to Kosowski-koleś totalnie nie przydatny dla drużyny, spaceruje sobie tam gdzieś koło linii, jak dostanie juz piłkę to od razu strata, dawno nie widziałem żeby celnie strzelił na bramkę-sorry ale on się nawet do II ligi nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISEŁKA kto za kosowskiego???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:32 szkoda że niema Karwana. To by była uciecha Kosowski jest w tej chwli najlepszy.brawo biała gwiazda BYŁA JEST i BĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek zienczuk najlepszy po krzynowku (na lewa flanke) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:00 wystarczylo ze wszedl i juz bylo kilka niesamowicie groznych sytuacji !! zawodnikiem meczu mirek szymkowiak, jak dla mnie. podobali mi sie tez marcin baszczynski, żuraw i jacek bak. slabi mila, niedzielan i kosowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajansiarz Re: Polska bez Krzynówka IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.06.05, 18:46 ładnie:-) Narazie 3:0! Jeszcze tylko pZPN się amputuje i wogóle będzie pięknie:P Aha - Torres mistrzostwo świata, hehe. Tak zacghowują sie kołcze na wioskach w B klasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spalony Re: Polska bez Krzynówka IP: *.icpnet.pl 04.06.05, 19:00 no ale w sumie to był ewidentny spalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Polska bez Krzynówka IP: 80.50.249.* 04.06.05, 19:05 Jak widze takie druzyny jak Azerbejdzan w eliminacjach to jestem za wywaleniem ich do grupy azjatyckiej (chociaz co tam np taka Korea czy Japonia zawinily zeby z nimi tez musieli grac) - zero skladnych akcji ,wieczne pyskowki o spalone - EWIDENTNE - to co zrobil ich trener...brakuje po prostu slow...Uderzony (techniczny?) ,potem bezczelnie idzie sobie przez boisko...wczesniej jakis kibol wybiega i biaga po murawie...Jeszcze butelki...Polacy wracajcie do kraju,jeszcze was tam pozabijaja... Szkoda "setki" Kosowskiego w 1 polowie i Zurawskiego w drugiej...No i poprzeczka Sobolewskiego...Ale jest dobrze ! 3 - 0 i jestesmy liderem grupy,byl to bardzo ciezki mecz,w sumie nie dziwie sie ze Anglicy sie z nimi szarpali na 1-0... MAMY LIDERA ! POLSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzynówek Re: Polska bez Krzynówka IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 18:59 Sędzia gwizdał dla Polaków. Nie zagwizdał gola na 1:1 Nie zagwizdał karnego gdy Bąk kopnął Azera w głowę Nie zagwizdał spalonego Niedzielana gdy ten podawał do Żurawskiego Torres dlatego pokazywał na kieszeń gdy schodził z boiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Re: Polska bez Krzynówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:07 Gol "na 1:1" na pewno był ze spalonego! No tak, Bąk trafił w piłkę, ale w głowę Azera też... Nie wiem co w takiej sytuacji powinien gwizdnąć. Przy 3. bramce Niedzielan nie był na spalonym, ale Żurawski w momencie podania Szymka na pewno. A skoro w końcu wziął udział w akcji, bramki nie powinno być... PS. "Ball position" było pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierce Re: Polska bez Krzynówka IP: *.jmdi.pl 04.06.05, 19:23 Nie zagwizdał też dwóch karnych dla Polski /po faulu na Franku i na Mili/, kartek prawie wogóle nie pokazywał a powinien. Nie kupiony tylko słaby jakis ten sędzia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas313 Re: Polska bez Krzynówka IP: *.arcor-ip.net 04.06.05, 20:14 > Nie kupiony tylko słaby jakis ten sędzia. To świadczy o tym, że mamy rosnącą markę w UEFA ;-) Na mecze drużyn silnych z daremnymi wysyła się słabych arbitrów bo nawet jak coś spartaczą, to i tak wynik meczu nie będzie za bardzo wypaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Polska bez Krzynówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:47 dokladnie - trzeciego gola chyba nie powinno być. Chyba, że zmodyfikowano przepisy. Żurawski był na pozycji spalonej i z niej zdobył bramkę. btw - KTOS (zamiast kłos ) tez bylo fajne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Polska bez Krzynówka 04.06.05, 22:37 i Janas Pawet. Mecz nam wyszedł. Właściwie wszyscy grali dobrze. Szymkowiak bardzo dobrze. Może tylko Żurawskki dał plamę, bo nie wykorzystrać takiej szansy to gorzej niż przestrzelić rzut karny. Ale Żuraw ma chody u dziennikarzy, bo nawet jego podanie prosto do Azera pochwalono (po w sumie bardzo ładnym rajdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Polska bez Krzynówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:04 ale karny za to co zrobili sebastianowi mili tez powinien byc - bez dwoch zdan ... zreszta i tak powinno byc 3:0 ->walkowerem za to co zrobil alberto torres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: Polska bez Krzynówka IP: *.devs.futuro.pl 04.06.05, 19:07 > Nie zagwizdał gola na 1:1 Bo był spalony. Fakt, że parę innych spalonych mogło budzić wątpliwości. > Nie zagwizdał karnego gdy Bąk kopnął Azera w głowę W grę wchodził chyba raczej wolny pośredni (niebezpieczna gra). Faktem jest, że zastanawiałem się, czy wpływy Listkiewicza sięgają aż do Hiszpanii ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Polska bez Krzynówka IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.06.05, 19:19 To pokazywanie na kieszeń to wg Szpaqa "obsceniczne gesty" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Polska bez Krzynówka IP: 217.153.136.* 04.06.05, 20:03 Obydwoje byli poza obrońcami, – więc w takiej sytuacji spalonego nie ma. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Polska bez Krzynówka IP: *.chello.pl 04.06.05, 21:05 poczytaj trochę przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polska bez Krzynówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:14 pzepisy mowia ze jezeli zawodnik jest na pozycji spalonej, ale w momencie podania nie absorbuje bramkarza to spalonego nie ma, nawet jezeli strzeli gola, przypominam gol brozka z meczu wisla groclin na 3:2, w tej sytuacji tez nie bylo spalonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sepp Piękne dni IP: 139.164.130.* 04.06.05, 18:59 polskiej piłki.Wygrana z Albanią i z Azerbejdżanem!!! ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sthlm GRATULACJE ze Szwecji! Bravo Polacy! IP: *.bredband.comhem.se 04.06.05, 19:07 Bez Krzynka ale udalo sie. Bravo Szymek - wyjazd do Turcji Ci sluzy!:) Zuraw i Franek zawsze swoje wcisna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajansiarz Re: GRATULACJE ze Szwecji! Bravo Polacy! IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.06.05, 19:14 Móndjal już bliziutko:-) Musze się nauczyć tych gestów Torresa, żeby zaszpanować ziomkom na dzielnicy:P Tak się tylko zastanawiam, kiedy Kosowski trafi w koncu do bramki. W bundeslidze marnuje identyczne, a nawet jeszcze lepsze okazje. Szkoda chłopaka... Ogólnie gratulacje dla całego zespołu! Polacy (zespół i kibice) - uciekajcie z tego Kaukazu, bo szału nima, a jeszcze kts Wam krzywdę zrobi. Sędzia karnego Azerom nie dał - to fakt. Ale kilka chwil wcześniej uczynił tak samo w drugą stronę. Ktoś tam wcześniej wspominał o kieszonce Torresa (z powodu spalonych). Azerowie kłócili sie nawet o te 5-metrowe, także sorry. A sympatyczny trener Azerbejdżanu chował w spodenkach miłąn niespodziankę dla arbitra i stąd te obsceniczne gesty:P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: GRATULACJE ze Szwecji! Bravo Polacy! 04.06.05, 22:40 Kosa zmarnował niezłą sytuację, ale Żuraw dużo lepszą. Nie ma co wyciągać ogólnych wniosków z tych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.06.05, 19:10 1:0 Franek po podaniu Szymka (była Wisła) 2:0 Kłos - Wisła 3:0 Żuraw -Wisła po podaniu Niedzielana ale akcje super zaczął Szymek (kiedys Wisła) :-) buce macie teraz tylko kilku pilkarzy z klasą na reprezentacje Artur Boruc, Tomek Kiełbowicz, Sagan...:-) a pieprzycie wciaz jacy to wielcy jestescie... hehe ----------- aha... jestem z Wroclawia... zawsze kibicuje Widzewowi i Wisle:-) WKS Slask to dno odkad nie ma Tarasiewicza i paru jeszcze kolesi... eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 19:17 Ico, mialem racje.Mowilem , ze z takim slabym przeciwnikiem musicie wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
seven BUHAHA schuja 04.06.05, 19:23 ty tam cos pie..les wyzej ze dudek nawpuszcza szmat i jechales sobie rowno po polakach, ale teraz zgrywasz wielkiego znawce, buhahah!!! smiac mi sie z ciebie chce, jak tez zawsze takie sieroty sie tlumacza, zebym nie wyjsc na debili :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: BUHAHA schuja IP: 80.50.249.* 04.06.05, 19:30 seven: on zawsze tak.Daj sobie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxca Re: BUHAHA schuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:42 TY znawca od Achonena poczekaj do zimy i nie mieszaj wpiłce ( do schuji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszuja Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:46 Schuja szmaciarzu ludzie pamiętają co napisałeś wczoraj - że będzie wymęczony remis. Więc teraz nie udawaj cwaniaka, tylko przyznaj, żeś trep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 20:47 Ty anty-ku jeden.Wczoraj napisalem na serio , ze musicie wygrac z Azerami , bo jest roznica klasy.Podniecajta sie i wy TRZY DEBILE piszacy powyzej ,az wam Angole wybija pilke nozna z glowy.Azerowie to byla druzyna typu nasz plac na wasz plac. Tak to czuje w mozu , ze na oczy po Anglikach nie przejrzycie.A najlepsza druzyna pilkarska to HOLANDIA. Jakby ci was dorwali , to by ino strzepy lecialy.Polskie strzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: 80.50.249.* 04.06.05, 21:45 Angole o ktorych wspominasz szujo wygrali tam 1-0 - wymeczyli bo w koncowce Azerowie mogli strzelic gola na remis...Nie podniecaj sie tak bo ci zwieracze puszcza - w przeciwienstwie do twoich braci niemiaszkow Polska Reprezentacja sama wywalczy awans do MS.A ta najlepsza druzyna pilkarska - Holandia ? Juz Czesi w ostatnim czasie przecwiczyli ich kilka razy czy to w eliminacjach czy w ME.Ale skad ty masz o tym wiedziec szczurku ? A teraz wracaj na zmywak bo dostaniesz kopa w d... od swojego niemieckiego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: 80.50.249.* 04.06.05, 22:26 Jestes taki spocony bo nikt nie rozmawia z toba na tym zmywaku czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? 04.06.05, 22:51 W obecnych eliminacjach Holandia pokonała Czechy 2:0 po golach van Hooijdonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.05, 22:54 A to dopiero poczatek. Holandia zostanie MISTRZEM SWIATA w pilce noznej. Ja wama to mowie wojt,sorry Schuja. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Ale z Ciebie szuja, nie dość że polska 05.06.05, 13:43 to jeszcze niemiecka:) całusy:)))) hymn niemiecki już znasz? Po pietnastu lat wkuwania słówek? z której grupy narodowosciowej wyjeżdżałeś? Pewnie piątej...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: 80.50.249.* 04.06.05, 22:56 Wiem ,chodzilo mi o poprzednie eliminacje ME i MS i same finaly ME - tam Czesi byli gora. A we wrzesniu rewanz tych eliminacji w Czechach.Pozyjemy - zobaczymy :) Trzymam kciuki za poludniowych sasiadow ,choc Holendrow akurat tez lubie - generalnie lubie pilke ofensywna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Gdzie ...? IP: 80.48.246.* 05.06.05, 11:34 W jakim mieście będą wrzesniowe mecze Polska- Austria i Polska -Walia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Refleksje po meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:04 Gra Polaków była w miarę. Na pewno mamy lepszą drużynę, niż ta z okresu eliminacji do mistrzostw Europy, przede wszystkim na ustabilizowany skład i przede wszystkim atak-Zurawski-Frankowski. Jeszcze dwa lata temu Janas co chwila cos zmienial a zurawski miał co chwila nowych partnerów w ataku. Jednak Azerowie jak i reszta naszej grupy, za wyjątkiem Anglii i może Austrii, to cieniasy i wygrane z nimi nie świadczą o dobrym poziomie polskiej piłki. Przyjdą mecze ze Szwecją, Portugalią, Anglią, Holandią, czy Czechami i pokażą na co nas naprawdę stać. kecz z wyjściowym składem z meczu z Azerami, tylko Krzynówek i Smolarek zamiast Mili i Kosowskiego, to możemy nawet z nimi ugrać remis. Mila dosiadający Azera - wyglądało to żenująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm100 Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: 82.177.87.* 05.06.05, 08:23 ...czytam Cię koleś od dłuższego czasu (jako zjawisko nadprzyrodzone Cie widzę, jakiś wybryk natury) - przecież Ty sie na niczym nie znasz, a Twoją przewodnią dewizą jest: powk...ć trochę ludzi; że też dają sie nabierać. Tymczsem palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy pamietasz smak Re: i co pojeby (fanatycy) z Ległej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:11 Waldka Prusika? Mandziejewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon to nawet w jeba...ej TVP nie ma zadnych skrotow??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats -press vienna Re: to nawet w jeba...ej TVP nie ma zadnych skrot IP: 213.47.170.* 04.06.05, 19:28 brawa dla polakow,nieoficjalnie sa juz rozmowy z zurawskim na przejdcie do austrii wieden. szkoda ,to tylko kasztany .austria jest naprawde cienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: to nawet w jeba...ej TVP nie ma zadnych skrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:34 tylko nie do austri wieden . do ruzomberoku ( to w slowacji ) ale nie do austri , to straszne ogorki a gdzie godnosc pilkarza . austria gra dobrze tylko dlatego ze wlascicielem jest amerykanski milioner . sami austryjacy tez maja kiepskich pilkarzy i nie mieliby zadnych sukcesow w pilce pucharowej gdyby nie gracze z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Brawo Polacy ! Wazne punkty na trudnym terenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:31 uffff a tak sie balem . no i jeszcze ci rozgoryczeni kibice i ten trener buhahahahahahahahahha co za ciul , rany boskie co za ciul . Misia porypalo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midwesterner Re: Brawo Polacy ! Wazne punkty na trudnym tereni IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 05.06.05, 03:34 W Ameryce ESPN2 pokazal wszystki trzy bramki Polakow. Z mojej kanapy wygladalo na to, ze Zurawski byl na spalonym kiedy dostal pilke i strzelil trzecia bramke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Brawo Polacy ! Wazne punkty na trudnym tereni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:47 hm kurde midwester ale to sie nie liczy wlasnie w pilce . jakby to powiedziec jeden gracz moze byc na spalonym podczas podania do przodu jezeli to podanie do przodu jest wykonane do innego gracza . zurawski formalnie nie byl na spalonym poniewaz podanie bylo do niedzioelana . zurawskiego wtedy jakby widzac to wg przepisow na boisku nie bylo , byl niedzielanm bo do niegobylo podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czujny Re: Brawo Polacy ! Wazne punkty na trudnym tereni IP: *.magma-net.pl 05.06.05, 12:35 Dobrze ci się wydawało , o to właśnie awanturował się Torres...Niedzielan przy podaniu od Szymkowiaka nie był na spalonym , ale już przy podaniu Niedzielana do Żurawskiego jestem przekonany na 99% ,że spalony był. naprawde trzeba być obiektywnym, pewnie i tak Polacy wygraliby może nawet jeszcze wyżej..pomyłki się zdarzają zresztą faul na Mili w polu karnym był ewidentny...trzeba się cieszyć z wygranej i mijmy nadzieje ,że w ostatnich meczach eliminacji Polacy zaprezentują dużo dużo lepiej ..a pomyłki sędziowskie nie będą nam potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka** Musimy wyjść z grupyyy ;P IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.05, 12:52 Dale dyskusja wre, wczoraj tak po meczu sobie weszłam na to forum. Moim zdaniem jak POlska wejdzie do tych Mistrzostw Swiata to bedzie fajnie, jak wygramy z Austrią choć bedzie trudno to Walie mozemy pokonać gdyż nie jest taka silna. Ale moja intuicja mówi ze bedzie cieżko. Ale chyba damy rade. Moim zdaniem Mistrzostwa znowy wygra Brazylia, ewentualnie Argentyna lub Anglia. Anglia w tym roku jest silna, Gerrard, Lampard i jakis Carragher.. . A osobiscie bym chciałą najdłużej Włochów oglądać na Mistrzostwach... . O Francji i innych druzynach dawniej dobrych coś słab o słychać ....ale mam nadzieje ze wszystko bedze dobrze i wyjdziemy na booraków w naszej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka** Re: Musimy wyjść z grupyyy ;P IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.05, 12:53 sorrki i "nie wyjdziemy na booraków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: Brawo Polacy ! Wazne punkty na trudnym tereni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:30 ech , drogi czujny , no wlasnie pomimo tego ze zurawski byl pierwszym pilkarzem przed bramkarzem rywali przy podaniu od niedzielana w omawianej sytuacji czyli normalny spalony to w takiej sytuacji jak wczoraj top juz nie byl spalony . od momentu podania do niedzielana i od moementu jak on przejal pilke zaczela sie jakby nowa akcja i coz nasz pilkarz zurawski znalazl sie na dobrej pozycji brawo . chce powiedziec ze taka sytuacja nie jest uwazana za spalony . tak zurawski byl pierwszym pilkarzem przed bramkarzem azerow ale nie byl na spalonym w tej sytuacji . a trener azerow mowil w wywiadzie ze wkurzyl sie na sedziego tech bo ten powiedzial mu ty sukin$ynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffef Re: Polska bez Krzynówka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.06.05, 19:32 zienczuk zmienil mile,czego nie uwzgledniliscie w skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pklamor gra polski IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 04.06.05, 19:33 polscy pilkarze pierszą polowę zagrali bardzo slabo ale w drugiej polowie polska dominowala na boisku i podwyszyla swoje prowadzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamor trener bez honoru IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 04.06.05, 19:35 trener torres nie umie przegrywac pokazał to dzisjaj podczas meczu udezając arbitra i swojmi gestami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w ja myslalem ze ten trener jak wkroczyl na boisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:39 to zrobi cos glupiego . na serio np wkurzony na swoich pilkarzy sam zacznie grac , wejdzie kopnie pilke " tak masz grac tak ! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskos Re: Polska bez Krzynówka IP: 193.24.198.* 04.06.05, 19:37 dziennikarzyno z wybiórczej litości.Szymkowiak ma tearaz jasne włosy,Sobolewski ciemne więc nie wiem jak Ty widziałeś asystę Szymka do Żurawia w drugiej połowie przy dwa zero i nie wykorzystraną przez Maćka.To Soibol biegł z piłka kilkanaście metrów i dogrywał do Żurawia.Po takich tekstach nic dziwnego,że głupoty piszecie też w poważniejszych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś