Gość: K_K_S IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 23:05 Podobno taki był wynik...nasi przegrywali nawet 1:4 i grali słabo. Ale to nic pewnego.Tak mi się tylko gdzies o oczy obiło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabo1 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 21.07.02, 23:11 Na stronie www.kfc-online.de/ można zobaczyć dwóch piłkarzy Lecha w nowych strojach Lotto na stadionie w Krefeld. Niestety zdjęcia są dosyć małe. Na jednym można rozpoznać Artura Bugaja, ale ten drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaifert Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 21.07.02, 23:22 no, no, coraz lepiej, jak juz Senegalczyk jest u nas na testach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: *.cr001.ddm.esat.net 21.07.02, 23:27 senegalczyk????????????/ serio??????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 11:02 jabo1 napisała: > Na stronie > <a href="http://www.kfc-online.de/"target="_blank">www.kfc-online.de/</a> > można zobaczyć dwóch piłkarzy Lecha w nowych strojach Lotto na stadionie w > Krefeld. Niestety zdjęcia są dosyć małe. Na jednym można rozpoznać Artura > Bugaja, ale ten drugi? Njalepsze jest to wytłuszczone- według tej strony Kolejorz bierze udział w PUEFA- czyzby piękne stroje pobudziły wyobraźnię niemieckich działaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaifert Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 08:11 zobacz sobie: wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=942706&dzial=pop010400 Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 10:31 W pierwszej chwili zwątpiłem,że to jakiś amatorski zespół. Ale porażka z zespołem Regionalliga powinien byc leciutkim ostrzeżeniem. No i gdzie ta żelazna obrona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita2 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 22.07.02, 11:20 jak dostajemy z zespołem z 4 ligi niemieckiej (czy tam 5tej) to jak my chcemy wygrać z Legią Wisłą czy takimi tam? Lech powinien się wziąć do roboty, bo nowy stadion nie a nam miejsca w czołówce ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
jabo1 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 11:32 Regionalliga to 3. liga Druga bramka dla KFC Uerdingen 05 (60 minuta) padła gdy Lech grał w składzie: Tyrajski Michalski Bosacki Kryger Matlak Jacek Bekas Remień Przysiuda Gomis Araszkiewicz Ilu z nich wybiegnie na stadion 2 sierpnia - ja obstawiam czterech (góra pięciu jeśli Kryger podpisze i jest w dobrej formie) Przed trzecią bramką (72 minuta) za Michalskiego wszedł Drajer, a za Matlaka Lewandowski - na boisku było ośmiu rezerwowych graczy Lecha. Trochę spokoju, zobaczymy jak będzie we wtorek z Maccabi Hajfa (ciekawostka - też grają w strojach Lotto, ale zielonych). Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 11:34 Gość portalu: lechita2 napisał(a): > jak dostajemy z zespołem z 4 ligi niemieckiej (czy tam 5tej) to jak my chcemy > wygrać z Legią Wisłą czy takimi tam? Lech powinien się wziąć do roboty, bo > nowy stadion nie a nam miejsca w czołówce ekstraklasy Trzeciej,. kolego, trzeciej-Regionalliga Nord- to odpowiednik naszej III ligi, grupa Północna. Poza tym nasi działacze tam zrobili taki "szum medialny",że rywale mysleli,że grają z uczestnikiem tegorocznego PUEFA a nie z beniaminkiem, więc się dodatkowo zmobilizowali:) To się nazywa propaganda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: *.man.poznan.pl 22.07.02, 12:02 Tak jest, propaganda na "6" :) ale Niemcy dość łatwo ulegają propagandzie, nie pierwszy raz w swojej historii ;P wspominałeś misza, że ta porażka jest pierwszym ostrzeżeniem; po rozmowie z kolegami z Trzcianki, którzy obserwowali poczynania naszych na treningach oraz wymęczonym 1:0 z Polonią Chodzież, nie wspominając w jakim stylu odprawili nas z kwitkiem sąsiedzi z Grodziska, śmiem twierdzić, że to nie jest już pierwsze ostrzeżenie; ktoś w klubie chyba to widzi i stąd nerwowe ruchy transferowe; w końcu w tym roku ligę mamy bardzo trudną; Lech na "zacyk" dostanie ostrą przeprawę walcząc o przetrwanie; może im się to przyda? ładnie jest nad jeziorem w Krzyżu, ci co byli to wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Lech-Krefeld 3:4 ? 22.07.02, 12:43 Niestety nie mogłem, choć pewnie do repry bym się nie załapał (choć wziąłem się ostro za treningi):)- czy jeszcze grywacie(my)w czwartki? P.S. za każdym razem jednak można tłumaczyc porażki tym,że faktycznie mocno eksperymentuje nasz Boguś. Jesli z Energie zagrają w składzie ligowym : Tyraj Michalski (Wójcik), Bosy, Kryger Remień, Piskuła, Jacek, Madej Golina,Reiss, Ślusarski (?) czy inny napadzior chocby Gomes to wtedy można będzie cos powiedzieć o grze Lecha, jakoś to ocenić- koniec przygotowań, ostatni sparing przed ligą.jeszcze poczekajmy z ostatecznymi wnioskami, choć na pewno Uerdingen to (masz rację nie pierwsze) ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Lech-Krefeld 3:4 ? IP: 80.48.251.* 22.07.02, 15:01 Ludzie nie gorączkujcie się. Ile to razy Lech pięknie grał w sparingach przed ligą a w lidze zawodził. Sparingi swoja drogą a liga swoją. Przy dopingu 20000 ludzi nie wypada grać źle. Odpowiedz Link Zgłoś