Gość: mmm IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 29.06.05, 09:19 A jutro jak wstane to nie chce widzieć ani Liczki ani Basalaja w Wisle ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: Ide spać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:34 Obudziłeś się?? www.wislaportal.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Ide spać. IP: *.g.pppool.de 29.06.05, 12:56 Hitem jest ponowne zatrudnienie Kapki..... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Ide spać. 29.06.05, 13:07 no to krzyz na droge! niech zabierze ze soba jeszcze liczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Ide spać. IP: *.lublin.mm.pl 29.06.05, 16:57 Podobno przeszedl w pakiecie z Zurawskim do Celtiku. To dlatego tak naciskal Macka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Ide spać. IP: *.lublin.mm.pl 29.06.05, 16:58 sport.onet.pl/1122161,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Ide spać. 29.06.05, 17:39 zajebiscie. ale to dopiero poczatek, najwazniejsza proba dopiero przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek strefa mroku... IP: *.chello.pl 29.06.05, 17:27 mmm idzie spać a Wisła zmienia prezesa i trenera zgodnie z jego życzeniem. Porter wypija parę lampek koniaku i Legia gromi Wisełkę na Łazienkowskiej. jeszcze parę postów Cyfry i ktoś sprawi, że meteor spadnie na stadion Cracovii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Ide spać. IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 29.06.05, 17:50 I slowo stalo sie cialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Ide spać. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:33 Oj zeby wam sie jeszcze ten Liczka nie zaczal podobac. JA nie wiem czy bym sie cieszyl ze wujo Engel przejmuje druzyne. Kto wie czy zaraz nie pojawia sie pomysly sciagniecia doswiadczonego srodkowego pomocnika o filigranowym wzroscie zwanego aerobakiem a potem pojawi sie zapewne mistrz Championship Managera asysten Jr. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Ide spać. 29.06.05, 19:44 Gość portalu: Razorfan napisał(a): > Oj zeby wam sie jeszcze ten Liczka nie zaczal podobac. JA nie wiem czy bym sie > cieszyl ze wujo Engel przejmuje druzyne. Kto wie czy zaraz nie pojawia sie > pomysly sciagniecia doswiadczonego srodkowego pomocnika o filigranowym wzroscie > > zwanego aerobakiem a potem pojawi sie zapewne mistrz Championship Managera > asysten Jr. Nie no asystentem ma byc niby Klejdinst. Moze Engel spróboje namówic Jacka Baka a jak nie to nawet Hajte(cos ucichlo zainteresowanie Austrii Wieden), szczególnie jesli mialby odejsc Klos. A moze... Olisadebe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.06.05, 20:47 Czyli ulubieńcach Engela. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... 29.06.05, 20:52 Gość portalu: majrix napisał(a): > Czyli ulubieńcach Engela. Mówie powaznie. Engel to chyba ostatnia szansa na odrodzenie Olisadebe. Hajto jak by zap..przal na treningach to móglby spokojnie zastapic Klosa a i gra w parze z Glowackim byla by z pozytkiem dla kadry. Bo o Baka chyba bedzie ciezko. Swierczewski nie moze odejsc z Lecha;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.06.05, 21:00 Tomka Hajte bardzo cenię i uważam że w każdym klubie w Polsce byłby wzmocnieniem. Jeszcze ze 2 lata może pograć na dobrym poziomie. A co do Olisadebe, prawdę mówiąc to mi nie zależy na tym jak i gdzie gra. Może to i niepopularne co powiem, ale jakoś mi się nie uśmiecha gra z Białym Orłem kogoś, kto nawet pełnego zdania nie wypowiedział po polsku, ja w każdym razie tego nie słyszałem. Takie mam zdanie od kilku lat i je podtrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... 29.06.05, 21:03 Gość portalu: majrix napisał(a): > Tomka Hajte bardzo cenię i uważam że w każdym klubie w Polsce byłby > wzmocnieniem. Jeszcze ze 2 lata może pograć na dobrym poziomie. A co do > Olisadebe, prawdę mówiąc to mi nie zależy na tym jak i gdzie gra. Może to i > niepopularne co powiem, ale jakoś mi się nie uśmiecha gra z Białym Orłem kogoś, > > kto nawet pełnego zdania nie wypowiedział po polsku, ja w każdym razie tego nie > > słyszałem. Takie mam zdanie od kilku lat i je podtrzymuje. Ja tez, zauwaz ze nic tu nie wspomnialem o reprezentacji (chociaz tresc by na to wskazywala) niech sie Oli odrodzi i strzela bramki dla Wisly i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.06.05, 21:05 No i słusznie :) Za takie słowa życze Ci aby zespół z Gorzowa awansował do ekstraklasy :) Takie ładne miasto jak Gorzów zasługuje na I ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 29.06.05, 21:54 Edyta Gorniak bedzie spiewac hymn Wisly przed meczem eliminacyjnym do LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.06.05, 22:57 :))))))))) A poza tym będzie spiewać "jak długo na Wawelu... " przed każdym meczem :))))))) ciekaw już jestem jej interpretacji :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... 29.06.05, 22:26 Gość portalu: majrix napisał(a): > No i słusznie :) Za takie słowa życze Ci aby zespół z Gorzowa awansował do > ekstraklasy :) Takie ładne miasto jak Gorzów zasługuje na I ligę. Dzieki:D Niestety narazie marzeniem jest III liga a z takimi dzialaczami jakich obecnie mamy i to moze byc trudne:/ Wyobraz sobie ze wlasnie zwolnili z funkcji trenera nasza zywa legende Zenona Burzawe, w "nagrode" za ogromny postep zespolu w 2 lata. Obejmowal 9 druzyne okregówki i w 2 lata z niewielkimi wzmocnieniami (a nawet po drodze oslabieniami bo po rundzie jesiennej pop. sezonu odszedl najskuteczniejszy strzelec) omal nie awansowal do III ligi (2 miejsce jako beniaminek!szanse awansu stracilismy w przedostatniej kolejce dopiero po porazce z liderem, wczesniej wygralismy z nimi w GW-ie 1:0) a zastapil go malo znany trener którego nawet nie warto wymieniac z nazwiska:/ I dlatego szlag mnie trafia ze takie Czermno czy Nowe Miasto Lubawskie ma II lige:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Zapomniałeś o Kałużnym i Świerczewskim... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 29.06.05, 23:02 Może coś się ruszy z czarną mafią, co pociągnie za sobą "działaczy", może wtedy w piłce pojawią się poważni sponsorzy w poważnych klubach. Miejmy nadzieję że prokurator Olejnik szybko się wykuruje i nadal będzie robił porządek w piłce. Nawiasem mówiąc można podejrzewać że jego wypadek był związany z działaniami w piłce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra jeden juz jest..... IP: *.g.pppool.de 30.06.05, 09:42 Świerczewski rozmawia z Wisłą Jak poinformowała „Gazeta Poznańska” Piotr Świerczewski podjął rozmowy w sprawie transferu do Wisły. Pomocnik Lecha Poznań już przed rokiem był łączony z przejściem do Wisły, ale teraz wydaje się to bardziej prawdopodobne, ponieważ będzie mógł pracować z Jerzym Engelem. Świerczewski był jednym z ulubieńców Engela podczas jego pracy w drużynie narodowej. Zawodnik był liderem tamtejszej reprezentacji, która wywalczyła awans do finałów mistrzostw świata w 2002 roku. autor: maaarcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: jeden juz jest..... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 30.06.05, 09:55 Kurcze szybszy ode mnie jestes. Czyzbys spedzal na wislackich stronach 24h/dobe? Hakow szukasz? Na kogo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: jeden juz jest..... IP: *.g.pppool.de 30.06.05, 10:01 A co oznacza zatrudnienie Zdzisia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: jeden juz jest..... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 30.06.05, 10:06 Ufff, tyle pytan. Nie wiem. Podobno Zdzichu jest tymczasowo. W kazdym razie klade sie spac i nie chce zadnego Swierczewskigo w Wisle widziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: jeden juz jest..... IP: *.g.pppool.de 30.06.05, 10:11 To spij spokojnie jak sie obudzisz to moze znowu Kasper bedzie trenowal Wisle....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: jeden juz jest..... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 30.06.05, 18:39 Kasperczak na trenera - to tak samo prawdopodobne jak kobieta-prezydent. Na razie mamy mowce Engela. A w radzie nadzorczej, Miette ktory nie omieszkał juz pozdrowic warszawskie gazety i "przyjaciol" z drugiej stronu Błoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek oj, oj... IP: *.chello.pl 30.06.05, 00:52 podobno pierwszym pomysłem Engela, storpedowanym przez Kapkę i Mielcarskiego, było sprowadzenie z Polonii gwiazdy defensywy (a defensywa była wszak ostatnio silną stroną "Czarnych Koszul"...) Chorwata Ivana "Przecinaka" Udarevicia. swoją drogą - pasowałby do Mijailovica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: oj, oj... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 30.06.05, 02:42 Na razie wyglada na to, ze Engel bedzie takim samym popychadlem w Wisle jak Liczka (bo jak inaczej traktowac kogos kto forsuje Udarevicia). Mam dla niego rade - niech spotyka sie teraz z Cupialem jak najczesciej, bo cos mi sie wydaje, ze jak sie rozpocznie sezon to szybko sie Cupialowi znudzi i wiecej okazji na spotkania nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Halo? Kiler dostal na pania zlecenie IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 29.06.05, 23:54 Tak mi sie przypomnialo jak Kapka zwalnial Liczke. I jeszcze "sam go zatrudniles to go sam teraz zwolnij", czyli "sama sie zwiazales, to sie sama rozwiaz". A teraz jeszcze Praski polecial. Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A Franek już w formie, choć na razie tylko słownej 30.06.05, 16:32 Zweryfikujemy kolejnego szkoleniowca, bo wszystkich najlepszych w Polsce przeżyłem przez te siedem lat gry w Wiśle, a czeka mnie jeszcze więcej, bo kariery nie kończę. Kiedyś może wydam książkę z rankingiem trenerów. Na dzisiaj Kapserczaka mam w głowie i pewnie on by zajął pierwszą pozycję, chociaż Smuda dobrze się prezentował, no i Janas też jest w dobrej dyspozycji. A Liczki mi szkoda trochę, bo to uczciwy i pracowity szkoleniowiec. Czegoś mu jednak brakowało. Nie wiem czego. Jednak nie szło to w dobrym kierunku. miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,2793891.html Odpowiedz Link Zgłoś