Gość: ktp IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:22 Niedawno słyszałem że ma przejść do jakiegoś dobrego europejskiego klubu. Nie mówił do jakiego , ale powiedział że napewno nie będzie to klub niemiecki. Wiecie coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pik.gliwice.pl 14.09.01, 12:30 na razie rozpoczął trening w fortunie koln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: 193.150.166.* 14.09.01, 16:16 to rzeczywiscie dobry, europejski klub i w dodatku nie niemiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:39 > na razie rozpoczął trening w fortunie koln Ludzie ja chyba mam omamy wzrokowe,Matysek do tak cienkiego klubu! wstyd i jeszcze raz wstyd bo on jest na poziomie Dudka a według mnie jest jeszcze lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssonic Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pkp.wroc.pl 15.09.01, 10:44 Przecież Kuba jaja sobie z Was robi.Źródło???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.upc-b.chello.nl 15.09.01, 15:26 K-mac szkoda mi Matyska...Nalezy mu sie klub na poziomie Liverpoolu, bo nie jest gorszy od Dudka (a jak w formie, to moze i lepszy). PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 15:55 Tak podalo Tempo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pik.gliwice.pl 17.09.01, 09:41 Gość portalu: ssonic napisał(a): > Przecież Kuba jaja sobie z Was robi. Rozpączął trening bo Bayer nie zezwolił mu nawet w swoim drugim zespole wracać do formy - a nie oznacza to że podpisał jakiś kontrakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FKS Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 17:44 lepsze to niz mialby trenowac z groclinem...czasu jest coraz mniej iklub bedzie mu trudniej znalesc...oby nie musial wracac do Polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: A co w końcu z Matyskiem??? 17.09.01, 19:53 Baba Jaga wrocil do Polski, to moze Matysek zostanie bramkarzem Groclinu, Drzymala szuka.... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: 193.150.166.* 18.09.01, 17:03 w ten sposob Groclin juz w najblizszym sezonie zapewni sobie mistrzostwo...to byloby cos... Odpowiedz Link Zgłoś