Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A co w końcu z Matyskiem???

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:22
    Niedawno słyszałem że ma przejść do jakiegoś dobrego europejskiego klubu. Nie
    mówił do jakiego , ale powiedział że napewno nie będzie to klub niemiecki.
    Wiecie coś o tym?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kuba Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pik.gliwice.pl 14.09.01, 12:30
        na razie rozpoczął trening w fortunie koln
        • Gość: juraw Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: 193.150.166.* 14.09.01, 16:16
          to rzeczywiscie dobry, europejski klub i w dodatku nie niemiecki...
        • Gość: wojtek Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:39

> na razie rozpoczął trening w fortunie koln

Ludzie ja chyba mam omamy wzrokowe,Matysek do tak cienkiego klubu! wstyd i jeszcze
          raz wstyd bo on jest na poziomie Dudka a według mnie jest jeszcze lepszy
          • Gość: ssonic Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pkp.wroc.pl 15.09.01, 10:44
            Przecież Kuba jaja sobie z Was robi.Źródło????
            • Gość: TYTUS Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.upc-b.chello.nl 15.09.01, 15:26
              K-mac szkoda mi Matyska...Nalezy mu sie klub na poziomie Liverpoolu, bo nie
              jest gorszy od Dudka (a jak w formie, to moze i lepszy).
              PZDR.
            • Gość: macias Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 15:55
              Tak podalo Tempo...
            • Gość: kuba Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.pik.gliwice.pl 17.09.01, 09:41
              Gość portalu: ssonic napisał(a):

> Przecież Kuba jaja sobie z Was robi.

Rozpączął trening bo Bayer nie zezwolił mu nawet w swoim drugim zespole wracać do
              formy - a nie oznacza to że podpisał jakiś kontrakt
              • Gość: FKS Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 17:44
                lepsze to niz mialby trenowac z groclinem...czasu jest coraz mniej iklub bedzie
                mu trudniej znalesc...oby nie musial wracac do Polski..
                • lhp Re: A co w końcu z Matyskiem??? 17.09.01, 19:53
                  Baba Jaga wrocil do Polski, to moze Matysek zostanie bramkarzem Groclinu,
                  Drzymala szuka....

Pzdr
                  • Gość: juraw Re: A co w końcu z Matyskiem??? IP: 193.150.166.* 18.09.01, 17:03
                    w ten sposob Groclin juz w najblizszym sezonie zapewni sobie mistrzostwo...to byloby cos...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka