Gość: poczciwiec IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.07.05, 22:19 przyjemniaczki . . . piski kobiet? chcialbym tak wygladac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bochumik Polacy w sumo silni IP: *.versanet.de 20.07.05, 22:20 Kto jest odpowiedzialny za opis tego zdjęcia? Wstyd. Ono przedstawia Kobiety! Rie jest dzielną Japonką, która wytrwała do końca zawodów mimo kontuzji i widocznego bólu pleców (takie lądowanie zaliczyła nie raz). Jej przeciwniczka - Niemka - zdobyła złoty medal w tych zawodach. Zabrakło widać nie tylko polskich kibiców, ale i reporterów... chociaż Ci ostatni powinni być w stanie odróżnić kobietę od mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bochumik cd Re: Polacy w sumo silni IP: *.versanet.de 20.07.05, 22:24 Dla polskich reporterów - Komentarz był do ostatniego zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczciwiec Re: Polacy w sumo silni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.07.05, 00:07 a jednak autor wyraznie zaznaczyl ze to nie jest babka Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Polacy w sumo silni 21.07.05, 00:34 A jednak wystarczy wejsc na strone worldgames2005.de i zobaczyc informacje prasowa. Albo spojrzec na zdjecie. Mezczyzni walcza "w stringach", kobiety w koszulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepinski Wstyd dla redakcji i polaków IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 02:33 Ton komentarzy pod zdjęciami jest - najdelikatniej mówiąc - chamski! Za grosz nie ma szacunku dla sportowców. Nie ma też zrozumienia dla ludzi, którzy z natury są otyli i sumo stało się dla nich alternatywą dla chamstwa podobnego tym tekstom. Sam uprawiam sumo od 8 lat. Od dziecka byłem otyły. W podstawówce na WF-ie nikt nigdy nie wybierał mnie do drużyny. Dobry byłem tylko w pchnięciu kulą. Moja otyłość dyskryminowała mnie również w życiu prywatnym. Robiono ze mnie łacha żartami w stylu podpisów pod zdjęciami. Dźwigi, wagi w "ge esie" i takie tam... No to się śmiejcie dalej! Od 12 lat mieszkam w Niemczech. Sumo stało się dla mnie najważniejsze w życiu. Ważę 235kg przy 195cm. W klubie nie mam sobie równych. Prawdopodobnie niedługo trafię do reprezentacji, ale oczywiście będzie to reprezentacja Niemiec. A Wy się dalej cieszcie gwiazdami z MTV... ja chcę medali. Chciałbym widzieć minę dziennikarzyny za naście lat jak od ślęczenia przed maszyną do pisania dupa i brzuch mu urosną. Ciekawe czy też będzie wzywał dźwig!!!! Prostak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczciwiec Re: Wstyd dla redakcji i polaków IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.07.05, 07:38 235? stary, czym Ty sie odzywiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Wstyd dla redakcji i polaków IP: *.qdnet.pl 21.07.05, 07:48 Witam - ale nie dla wszystkich Polaków - tez trenuje sumo - wczesniej judo - ale jestem kruszyna przy tobie - 182 cm/123 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczciwiec Re: Wstyd dla redakcji i polaków IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.07.05, 08:44 amerykanie powinni byc potega w tym sporcie biorac pod uwage ich powszechna otylosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Polacy w sumo silni IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.07.05, 11:35 W krajach orientu mistrzowie sumo sa niemalze bohaterami narodowymi. Sa ulubiencami tlumow, kobiety za nimi szaleja. To prawdziwi wojownicy. Byc otylym, wazyc 200kg i zmeczyc sie 100metrowym spacerem to nie sztuka ( vide uwaga o Amerykanach ). Zawodnicy sumo moga rzucic 200kg przeciwnikiem! Tluszczu przy tych 200kg sie nie uniknie, wyobrazcie sobie jednak ile u zawodnika sumo jest pod nim miesni! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Polacy w sumo silni 21.07.05, 11:46 Panie red., jakim debilem trzeba być, żeby nie wiedząc, że Rie jest imieniem żeńskim, ale doskonale znając żeńskie imie Sandra, mając do tego zdjęcie wielkiej baby z biustem rozmiaru XXXXL przewróconej na matę przez drugą wielką panią podpisać z uporem maniaka, że to jednak są mężczyźni? Czy wy wszyscy jesteście tam trzeźwi? Buuuu... ja też chcę fuchę w wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Polacy w sumo silni 21.07.05, 12:27 Pozostaje tylko miec nadzieje, ze placa im proporcjonalnie do jakosci pracy. -- Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Polacy w sumo silni 21.07.05, 14:27 Po komentarzu p. Andrzeja Lepinskiego i moim szanowna redakcja trochę zmodyfikowała chamski I błędny podpis pod zdjęciem 2. Chamski już nie jest, a błędny tylko troszeczkę. Ale namawiam jednak do lekkiego wysiłku i zmiany wszystkich końcówek na żeńskie. Podpowiem może jak powinno to wyglądać: Rie Tsuihiji z Japonii leży powalona przez zawodniczkę z Niemiec, Sandrę Koeppen. Czy poniższy link przekonuje was, że to jednak kobieta? mdn.mainichi-msn.co.jp/waiwai/face/archive/news/2001/20011018p2g00m0dm998000c.html Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Polacy w sumo silni 21.07.05, 14:29 Moze i po Twoim. Ja im wyslalem maila rano. Sukces ma wielu ojcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczciwiec Re: Polacy w sumo silni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.07.05, 18:55 sukces? u mnie ta babka jest dalej podpisana facetem (odswiezylem okno przegladarki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz z Olsztyna Re: Polacy w sumo silni IP: *.man.olsztyn.pl 10.08.05, 17:55 Myślę, że są dobrzy - ale to nie jest sport Polski. Odpowiedz Link Zgłoś