Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typujemy wynik meczu Barca-Legia ?

IP: *.datastar.pl 13.08.02, 13:39
    Witam wszystkich.
    Mam propozycję-może podążając śladem typowania naszej ligi skopanej pobawimy
    się w typowanie wyników naszych drużyn grających w pucharach?. Szkoda tylko
    że ta zabawa potrwa tak krótko ;-((

Obserwuj wątek
      • Gość: beast Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 13.08.02, 14:03
        Każdy awans do kolejnej rundy polskiej druzyny po konfrontacji z jakimkolwiek
        zespołem hiszpańskim to niespodzianka.Po konfrontacji z Barcelona czy Realem
        to już sensacja.Choć gdyby w zeszłym roku Wisła przeszła Barce to
        byłaby "tylko" duża niespodzianka(przynajmniej dla mnie).
        Jesli w tym roku Legia przejdzie Katalonczyków będzie to sensacja 10-lecia.
        Gdybyż to była Legia z dobrym bramkarzem, sprawnym Zielińskim i jeszcze z
        jednym dobrym obrońca,z Karwanem i Murawskim,a nawet z Mięcielem i
        Czereszewskim to może ewentualne zwycięstwo Legii przeszłoby do
        kategorii "zwykłej "niespodzianki,zwarzywszy dodatkowo na etap przygotowan do
        sezonu Barcelony,a tak...

Barcelona-Legia 3:0
        Legia-Braca 1:1
      • Gość: kataryna Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 14:12
        Gość portalu: Diabolo napisał(a):

> Witam wszystkich.
        > Mam propozycję-może podążając śladem typowania naszej ligi skopanej pobawimy
        > się w typowanie wyników naszych drużyn grających w pucharach?. Szkoda tylko
        > że ta zabawa potrwa tak krótko ;-((
        >

Barca-Legia 2:1 (Riquelme, Kluivert - Kucharski)
      • fle_xx Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 14:18
        Barca- Legia 1:1 (Tak tak sensacja na Wem... tzn Camp Nou ;) )
        Legia- Barca 1:1 i dogrywka także bez zmian... rzuty karne 5:3 dla Barcy
        niestety...
      • akkj Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 15:34
        5:0 albo 6:1.
        (Wariant optymistyczny).
        • Gość: Diabolo Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.datastar.pl 13.08.02, 16:02
          moje chciejstwa wyglądają tak

Barca-Legia 1-2
          Legia -Barca 0-0

heh już widzę szydercze post :)
        • fle_xx Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 19:52
          akkj napisał:

> 5:0 albo 6:1.
          > (Wariant optymistyczny).

Obrona w Barcelonie nigdy nie była ich najmocniejszą stroną ale żeby aż tak?;)
      • campo Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 15:59
        Ostatnie trzy potyczki z naszymi zespolami Barcelona wygrywala minimalnie,
        czasem fuksem(z Lechem), teraz czas na pierwszy wtop!...:-)

Barcelona - Legia 2-1
        Legia - Barcelona 1-0

Pzdr.
      • faniwan Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 16:02
        barca-legia 0-2
        legia-barca 0-2
        a w karnych raczej legia
        .
      • Gość: dexter Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 13.08.02, 16:19
        To raczej nie mój typ, ale życzenie: 1-1 a potem wielkie oczekiwanie na rewanż
        i emocje na Łazienkowskiej, pełny stadion (tylko mam nadzieje, ze znowu nie
        pikników, bo z tego co słyszałem mają być duże zamówienia od różnych firm itp.,
        od takich ludzi co pojawiają sie na Łazienkowskiej raz w roku na Valencię, czy
        właśnie Barcelonę). A jak wynik... sie okaże...
      • Gość: kostor Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 16:22
        b-l 1-1
        l-b 0-0
      • telewangelista Jedno jest pewne... 13.08.02, 19:15
        W Warszawie na pewno będzie remis, albo wygra Legia. Nie ma opcji, aby nawet po
        remisie w Barcelonie gwiazdorzy wzięli się i powalczyli w Warszawie. A Legia,
        przed 15 tysiącami fanatycznych kibiców będzie zmobilizowana potrójnie (patrz:
        Legia - Valencia rok temu).

Mój typ:

Barcelona - Legia 3:1
        Legia - Barcelona 2:1
      • krzrodek Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 19:20
        Barcelona - Legia 4:1
        Legia - Barcelona 1:1
      • balzer Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 19:23
        3:1
      • na5e Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 19:59
        Barcelona 4-Legia 1
        Legia 1-Barcelona 2
      • prof.chaos Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? 13.08.02, 20:45
        Prawdopodobnie 6:1. Wiadomo dla kogo.
      • Gość: davis Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.radom.pilickanet.pl 13.08.02, 22:26
        Barcelona - Legia 4:0
        Legia - Barcelona 1:1
      • Gość: dvibes Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 23:15
        po wywiadach na lotnisku raczej nie widac wiekszego entuzjazmu u legionistow.
        oczywiscie znowu te same teksty "bedziemy walczyc przez 90 minut" "oni sa
        takimi samymi ludzmi jak my", itd. niestety raczej nie widze szans na wyrownana
        walke. potrzebne bylyby spore wzmocnienia i przede wszystkim maksymalne
        sprezenie mentalne. na ifk swego czasu wszyscy az kipieli przed meczem w
        warszawie, pamietam te atmosfere:)

dlatego
        barca-legia 3:0 ("niestety, znowu pokazali nam miejsce w szeregu...")
        legia-barcelona 0:1 ("godnie zaprezentowalismy sie przed wspaniala warszawska
        publicznoscia. kto wie co by bylo, gdyby nie te glupie bledy w pierszym
        meczu...)

a w pierwszej rundzie uefa trafiamy na jakis wloski zespol sredniej klasy i po
        wyrownanym dwumeczu odpadamy po walce ("pozostaje nam walka o mistrzostwo").

pzdr
        dvibes

• Gość: Marcin Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 10:16
          Gość portalu: dvibes napisał(a):

> po wywiadach na lotnisku raczej nie widac wiekszego entuzjazmu u legionistow.
          > oczywiscie znowu te same teksty "bedziemy walczyc przez 90 minut" "oni sa
          > takimi samymi ludzmi jak my", itd. niestety raczej nie widze szans na
          wyrownana
          >
          > walke. potrzebne bylyby spore wzmocnienia i przede wszystkim maksymalne
          > sprezenie mentalne. na ifk swego czasu wszyscy az kipieli przed meczem w
          > warszawie, pamietam te atmosfere:)
          >
          > dlatego
          > barca-legia 3:0 ("niestety, znowu pokazali nam miejsce w szeregu...")
          > legia-barcelona 0:1 ("godnie zaprezentowalismy sie przed wspaniala warszawska
          > publicznoscia. kto wie co by bylo, gdyby nie te glupie bledy w pierszym
          > meczu...)
          >
          > a w pierwszej rundzie uefa trafiamy na jakis wloski zespol sredniej klasy i
          po
          > wyrownanym dwumeczu odpadamy po walce ("pozostaje nam walka o mistrzostwo").
          >
          > pzdr
          > dvibes
          >
          > Stary!Jestes genialny!Czytając Twoją wypowiedz poczułem się jakbym naprawdę
          oglądał pomeczowe wywiady:)))) Pozdrowionka!
          A wynik: Barca-Legia 4:0
          Legia-Barca 1:1
        • Gość: mm Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.warynski.net 14.08.02, 23:56
          jak na razie sie sprawdzilo
          • Gość: dvibes Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 00:24
            no tak, jak napisalem. niestety:((
            • Gość: beast Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 15.08.02, 00:31
              Ja tez trafiłem, ale nie czuję satysfakcji.Specjalnej;)
        • Gość: dvibes Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.02, 16:29
          mialem nosa, no nie?

rzeczywistosc swoje, marzenia swoje:(

dvibes
          • Gość: mm Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.warynski.net 29.08.02, 18:16
            Hehe, pozostaje jeszcze ostatnia trzecia czesc do odgadniecia. Gratuluje nosa i
            polecam odwiedzenie zakladow bukmacherskich.
            pzdr
      • Gość: m04 Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.lublin.mm.pl 13.08.02, 23:36
        Legia 1 Barca 3
        Barca 0 Legia 2

choc nie postawilbym na to zlamanego grosza :p
      • Gość: olaboga 10:0 dla Barci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 23:37
      • Gość: bandit Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 14.08.02, 10:52
        Jak dla mnie 4:0
        • Gość: hejira Re: Typujemy wynik meczu Barca-Legia ? IP: 213.17.161.* 14.08.02, 11:17
          Barca - Legia 2 - 0
          Legia Barca 1 - 2
          • Gość: lechita legia jest cieniutka IP: *.ggr.co.uk 14.08.02, 11:36
            4:1
            1:2
            ...żadnych szans!
            ta konfrontacja przypomina mi przepiękne wydarzenie i napawa optymizmem,
            jednak tylko dla mojej ukochanej drużyny tracę głowę, w pozostałych przypadkach
            jestem realistą.
            Jako polski kibol życzę jak najlepszego rezultatu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka