Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>>

IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.05, 21:49
    zero do czterech? Czy ktoś to oglądał?
    Obserwuj wątek
      • fle_xx Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> 27.07.05, 22:07
        0:5 przegrali w Bratyslawie! Mamy megasensacje! Z ciekawszcyh wyników tez:
        Rabotnicki Skopje-Lokomotiv Moskwa 1:1
      • Gość: m04 Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.lublin.mm.pl 27.07.05, 22:09
        Huh... Przypominaja mi sie felietony w Wyborczej, który klub jest bardziej
        znakomity - Trabzonspor czy Celtic. Wychodzi na to, ze oba sa slabsze od Wisly.
        Rózne moga sie zdarzyc rzeczy, np. remis z Valeranga, ale 1-3 z Cypryjczykami
        (no, to jeszcze do odrobienia)? 0-5 ze Slowakami???
        • Gość: Porter Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:14
          Od Wisły to pewnie są lepsze, ale z Legią nie mieliby czego szukać. Ot,
          polepszył sobie Artur.
        • fle_xx Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> 27.07.05, 22:14
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> Rózne moga sie zdarzyc rzeczy, np. remis z Valeranga, ale 1-3 z Cypryjczykami

Uwierz mi, bo z reka na sercu ci powiem ze wiedzialem ze Trabzonspor nie wygra
          na Cyprze. Mialem okazje tam byc, troche porozmawiac z tubylcami i wcale sie
          nie dziwie ze Anorthosis wygral, bo zagral na megamotywacji...
          • Gość: m04 Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.lublin.mm.pl 27.07.05, 22:49
            A jak wytlumaczysz 0-5 z Artmedia a.k.a Patrzalka? Oni przegrali dwa pierwsze
            mecze w swojej lidze. Nie maja w skladzie zadnych reprezentantów. Jakakolwiek
            porazka z nimi którejkolwiek polskiej druzyny to bylaby kleska.
            • fle_xx Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> 27.07.05, 22:53

> A jak wytlumaczysz 0-5 z Artmedia a.k.a Patrzalka? Oni przegrali dwa pierwsze
              > mecze w swojej lidze. Nie maja w skladzie zadnych reprezentantów. Jakakolwiek
              > porazka z nimi którejkolwiek polskiej druzyny to bylaby kleska.

Tego nawet nie próbuje wytlumaczyc, jak zobaczylem wynik na telegazecie to galy
              mi z orbit wyszly:D Ale cos mi sie kojarzy ze Petrzalka o malo co nie
              wyeliminowala Rangersów w tamtym roku, bo zdaje sie Radolski opowiadal...
            • Gość: Porter Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:54
              Może chłopaki w Celticu zagrali u buków.
              • fle_xx Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> 27.07.05, 22:57
                Gość portalu: Porter napisał(a):

> Może chłopaki w Celticu zagrali u buków.

Moze Szymkowiak, Zuraw i Boruc sie dogadali?:)
                • Gość: rodosek Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 27.07.05, 23:07
                  6:0 w rewanżu nie zrobią, no chyba że będzie sędziował polski sędzia, oni - co
                  pokazuje polskie podwórko, nie takie rzeczy robili :) :) a tak na poważnie -
                  szkoda żurawia, chcial sobie chlopak pograc w LM, no to ją sobie jak zwykle,
                  poogląda w tv. dobrze że Boruc tej piątki nie puścił...
                  • Gość: m04 haha - strachan IP: *.lublin.mm.pl 27.07.05, 23:11
                    Przy stanie 0:2 myślałem, że opanowaliśmy sytuację (sic!!!). Jednak
                    zmarnowaliśmy dobre okazje, a przeciwnik zdobył kolejne trzy gole – dodał.

No malo nie umarlem ze smiechu.
                  • Gość: Porter I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:15
                    Otóż prawdopodobne jest, że Mr. Strachan zostanie oddelegowany na inny odcinek
                    zadań - np. otrzyma odpowiedzialną pracę w klubowym magazynie sprzętu, czy też
                    w klubowm barku, serwując VIPom single malt'y. A jego następca pozbędzie się
                    piłkarzy, których do klubu ściągnął Strachan. I dla Boruca to nie będzie
                    tragedia, ale Żurawiowi nie mogłoby trafić się niemal nic gorszego.
                    • Gość: mmm Re: I co dalej? IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 27.07.05, 23:54
                      Komentarz kibica:

"[Zurawski] ran about like a headless chicken."
                      • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:25
                        Polski komentator powiedziałby: najlepszy w Celticu był Żurawski, który
                        walczył, biegał, szarpał, ale nie znajdował zrozumienia u partnerów. Nic
                        dziwnego, że Strachan widząc to zmienił go w 62. minucie, by zachować siły
                        swojego asa atutowego na rewanż. Niestety, po zejściu Żurawia gra Celticu
                        całkiem się posypała i stracili kolejne bramki. Tak to im układa Sport PR.
                        • Gość: mmm Re: I co dalej? IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 28.07.05, 03:48
                          eeee czytales - nie liczy sie.
                          • Gość: m04 Re: I co dalej? IP: *.lublin.mm.pl 28.07.05, 09:20
                            Nie wydaje mi sie, by pastwienie nad Zurawskim bylo odpowiednie, bo
                            beznadziejnie zagrala cala druzyna, a powyzszy komentarz wybrano tendencyjnie
                            (wiekszosc opinii na temat jego gry jest neutralnych).
                            • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.orion.pl 28.07.05, 12:17
                              Ja się nie pastwię nad Żurawskim, na którym oparta jest (nad czym ubolewam, ale
                              nie mam na to wpływu) reprezentacja, więc muszę mu dobrze życzyć, ani nawet nad
                              ludźmi, którzy nadmuchali balon geniuszu Macieja (bo zrobili to za przyzwoite
                              pieniądze i fachowo), tylko nad stadem baranów, które dają sobie takie rzeczy
                              wmówić. Widzę tu analogię dla wyborców, którzy przed poprzednimi wyborami
                              prezydenckimi uważali, że p. Kwaśniewski (absolwent LO, 163 cm wzrostu) jest
                              lepiej wykształcony od p. Krzaklewskiego (doktora informatyki) i wyższy od p.
                              Olechowskiego (2m wzrostu).
                              • Gość: m04 Re: I co dalej? IP: *.lublin.mm.pl 28.07.05, 17:42
                                Geniuszem nie jest, ale nie ma w tej chwili polskiego pilkarza, który by wiecej
                                potrafil zrobic z pilka.
                                • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.orion.pl 28.07.05, 20:33
                                  Z tym, że pod warunkiem, iż przeciwnik nie przeszkadza. Po prostu drugi
                                  Chomątek.
                                  • Gość: m04 Re: I co dalej? IP: *.lublin.mm.pl 28.07.05, 22:31
                                    Gdyby przeciwnik nie przeszkadzal, to i Wlodarczyk móglby zostac królem
                                    strzelców.
                                    • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:42
                                      Nie jestem pewien. Włodarowi przeszkadza jego drugie ja. Dlatego nie trafia do
                                      pustej bramki. A tak serio - ja nie wierzę w sportowców, którzy unikają walki,
                                      a Żuraw do tej grupy należy. Ma wszystko - szybki, z odejściem, kopytem, jak
                                      się patrzy, do tego inteligncja boiskowa i przegląd pola. Tylko charakteru mu
                                      brak. Kiedyś sobie myślałem, że doskonałego gracza można by złożyć z Żurawia i
                                      Kucharskiego, dodając do zalet Macieja wyłącznie nieustępliwość i waleczność
                                      Kucharza (no i może jeszcze łatwość brania odpowiedzialności za zespół i
                                      instynkt przy rozgrywaniu kontrataków). Bez charakteru nie ma mistrza. Ale kto
                                      wie, mnie się zdaje, że Żuraw może jeszcze sam zauważyć, co mu trzeba do
                                      osiągnięcia sukcesów. Bo ta idiotyczna klaka w Polsce mogła mu tylko
                                      zaszkodzić. Na tym forum ktoś kiedyś napisał, że to drugi Deyna. Przecież takie
                                      nonsensy nie biorą się znikąd.
                    • Gość: Cyfra Re: I co dalej? IP: *.g.pppool.de 28.07.05, 09:44

> Otóż prawdopodobne jest, że Mr. Strachan zostanie oddelegowany na inny
                      odcinek
                      > zadań - np. otrzyma odpowiedzialną pracę w klubowym magazynie sprzętu, czy
                      też
                      > w klubowm barku, serwując VIPom single malt'y. A jego następca pozbędzie się
                      > piłkarzy, których do klubu ściągnął Strachan. I dla Boruca to nie będzie
                      > tragedia, ale Żurawiowi nie mogłoby trafić się niemal nic gorszego.

Juz cala prasa sie rozpisuje dlaczego zamaist Zurawia nie kupil super strzelca
                      zdobywcy jednej z bramek w zwyciezkim meczu z Super Teamem Switem - WLODARA
                      Ten super snajper i znakomity technik - pisze szkocka prasa- nie tylko zapewnil
                      by nam udzial w LM,ale doprowadzil by nas sam w pojedynke do zdobycia tego
                      zasczytnego pucharu.

• Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.orion.pl 28.07.05, 12:20
                        Obawiam się, że jeśli przyjdzie nowy trener, to Żuraw i Włodar przydatni dla
                        drużyny mogą być podobnie (głębokie rezerwy, do szybkiego pozbycia się), a
                        Włodar byłby znacznie tańszy. Tak, że dobrze kombinjesz. A ta Patrzałka jest
                        lepsza, czy gorsza od Świtu, bo nie wiem?
                        • Gość: Cyfra Re: I co dalej? IP: *.g.pppool.de 28.07.05, 22:54
                          Jesli chodzi o Wlodara to oni juz maja chlopcow do podawania pilek i to za
                          darmo...A z ta Patrzalka to jak sie wam uda ograc pierwszego rywala/jak bedzie
                          z Cypru/ to moze na nia traficie i sam sie przekonasz...
                          • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:02
                            Jak to mówią: zobaczy sze... Przecież sam wiesz, że z Legią nic nie wiadomo.
                            Może wyłożyc się na byle kim, a może zagrać doskonale z teoretycznie silnieszym
                            przeciwnikiem. Doskonale widać było tpo w sparingu z Lewerkuzenem: do przerwy
                            grali mniej więcej, jak z Arką, po przerwie tak, jak wszyscy kibiice Legii by
                            chcieli. Nie mam pojęcia od czego to zależy.
                            • Gość: Cyfra Re: I co dalej? IP: *.g.pppool.de 28.07.05, 23:07
                              Tylko widzisz Aptekarze nie grali na swoim normalnym poziomie.Wiem bo ogladam
                              prawie wszystkie ich mecze.Nie mowiac juz ze grali bez 6 swoich podstawowych
                              zawodnikow i byli prosto po urlopie.Im sie grac nie chcialo.
                              Poza tym ubytek Boruca i Sagana to wedlug mnie 50% wartosci Legii.
                              • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:19
                                Ja w ogóle nie pisałem o Aptekarzach, chodziło mi o grę Legii. Do przerwy grali
                                tragicznie, a po przerwie - z tym samym przeciwnikiem - doskonale. Przy nieco
                                lepszej skutecznośći wynik mógł byc naprawde okazały.
                      • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.orion.pl 28.07.05, 12:21
                        A - i szkocka prasa wie, że osobowe formy czasownika z "by" pisze się razem.
                        • Gość: Cyfra Re: I co dalej? IP: *.g.pppool.de 28.07.05, 23:00

> A - i szkocka prasa wie, że osobowe formy czasownika z "by" pisze się razem
                          Juz Zapomniales ze jestem dylektykiem i dotego przebywam od 17 lat zagranica.
                          Dlaczego na tym forum nie ma korektora ?
                          • Gość: Porter Re: I co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:05
                            Ja Cię przepraszam za zwrócenie uwagi. Nie jestem dyslektykiem, mam świetną
                            pamięć wzrokową, a odstatnio napisałem na tym Forum "spóścić" własnie tak:
                            przez "o z kreską".
                            • Gość: Cyfra Re: I co dalej? IP: *.g.pppool.de 28.07.05, 23:12
                              Nie ma sprawy.Bardzo dobrze ze zwrociles.Poprostu musze wiecej pisac po polsku.
      • Gość: bazyliszek Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.chello.pl 27.07.05, 23:26
        ze składu na dole strony wygląda na to, że Żurawski grał w pomocy:
        news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/c/celtic/4718461.stm
        • Gość: m04 Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.lublin.mm.pl 27.07.05, 23:37
          Chyba jednak nie - Suttona zniesli na poczatku meczu, wiec Zuraw pewnie
          przesunal sie do ataku.
          • Gość: bazyliszek Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.chello.pl 27.07.05, 23:48
            fakt, nie zwróciłem uwagi.
            wygląda jednak na to, że Strachan wpuścił od poczatku 3 napastników. no ale to
            jest fachura z Premiership, w przeciwieństwie do tego amatora ze Słowacji co to
            nawet sparingu z Zabrzem nie umiał wygrać...
            ;-)
          • hanatol Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> 28.07.05, 23:50

> Chyba jednak nie - Suttona zniesli na poczatku meczu, wiec Zuraw pewnie
            > przesunal sie do ataku.

Sutton nie gra w ataku.
            Ostatnio był wystawiany na środku pomocy (a Petrov na prawej).
        • fle_xx Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> 28.07.05, 16:16
          Ja mam pamiec do nazwisk pilkarzy, ale zaden z Petrzalki mi sie nawet o uszy
          nie obil. Ale nie o tym chcialem. Zdaje sie ze w wypadku przejscia do III Rundy
          Slowacy przejma rozstawienie Celticu?
          • Gość: mmm Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 28.07.05, 16:26
            > Slowacy przejma rozstawienie Celticu?

Tak.
      • Gość: skalar Re: CELTIC PODOBNIEŻ PRZERŻNĄŁ>>> IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.05, 16:02
        szukam jakiejs w miarę zaktualizowanej strony o tej Petrzałce, i na razie
        nic... widać chłopaki jeszcze nie skończyli świętować;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka