Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem

29.07.05, 01:05
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: vick Michael Phelps to taki drugi Lance Armstrong IP: *.cable.mindspring.com 29.07.05, 05:04
        Obaj na pewno jada na tym samym koksie, a swiat uwaza ich za wielkich sportowcow.
        • Gość: seller na tym samym koksie IP: *.cable.mindspring.com 29.07.05, 06:10
          co ty masz w glowie zamiast szarych komorek
          • Gość: Marley Rozciaganie. IP: *.lv.lv.cox.net 29.07.05, 08:12
            Ludzie na forum zawsze komentuja wypowiedzi innych, zamiast skupis sie na
            temacie, dokladnie jak w Sejmie..
            Jak ktos ma klopoty z elastycznoscia to koniecznie niech cwiczy joge, zaczac od
            tej dla poczatkujacych. W stanach to normalna sprawa, dlatego Pawel dobrze
            podpatrzyl rozciaganie u Phelpsa.Ja sama zaczelam stosowac joge, z oporami, i
            jesli jest sie systematycznym, elastycznosc poprawia sie z tygodnia na tydzien
            (3-4 razy w tyg, ok.30 min).Joga ma tez kojacy wplyw na umysl,i wcale nie
            trzeba niewiadomo jak mocno wczuwac sie w medytacje. Po prostu gleboko
            oddychac.To tyle.
          • Gość: Patrycja Re: na tym samym koksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:57
            Idź do psychiatry.
      • ajwenhou Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem 29.07.05, 08:45
        też to zauważyłem.
        wyślą takiego niby dziennikarza sportowego(?),
        a na pływaniu zna się chyba gorzej ode mnie.
        • Gość: muka! Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem IP: *.aster.pl 29.07.05, 09:03
          Może chciał napisać "na tym dystansie" ale zapomniał z emocji albo mu w redakcji
          wycięli bo tekst trzeba było skrócić ;)
          • ph29 Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem 29.07.05, 09:38
            O, moja wypowiedź nabijająca się z dziennikarza, który zapomniał o pierwszym
            mistrzu świata w historii polskiego pływania, została uznana za "niezgodna z
            regulaminem". Fajne.
            • ph29 Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem 29.07.05, 09:41
              A tekst o Korzeniowskim jako "pierwszym polskim mistrzu świata" dalej wisi.
              Naprawdę, ja rozumiem, że gdyby Szukała zdobył ten tytuł jakieś pięćdziesiąt
              lat temu, to można by zapomnieć - ale to całkiem niedawno przecież było.

Swoją drogą, ciekawe - wszystkie złote medale na MŚ Polacy zdobyli w tym samym
              stylu :).
      • Gość: hoover500 Korzeniowski? To on teraz chodzi po dnie basenu? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.05, 10:14
        A jak oddycha?
      • Gość: Paweł z Oświęcimia Szukała nr 1, Korzeń po nim - też piknie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:24
        Ludzie, co wy macie z tym dopingiem? Chłopak z małego Oświęcimia zasuwał od
        najmłodszych lat na basenie, ma talent i szczeście do ludzi, to do czegoś
        doszedł (dopłynął). Zapierniczajcie przez kilkanaście lat - tak do dwudziestu
        kilomentów dziennie - może też "dadzą" wam medal.
        Brawa Paweł Korzeniowski!
      • ajwenhou ładnie, ładnie 31.07.05, 10:22
        gazeta schodzi na psy.
        pomylili sie i zamiast poprawić, przeprosić,
        to usuwają post!
        gdzie tu zlamanie regulaminu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka