ph29 29.07.05, 01:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vick Michael Phelps to taki drugi Lance Armstrong IP: *.cable.mindspring.com 29.07.05, 05:04 Obaj na pewno jada na tym samym koksie, a swiat uwaza ich za wielkich sportowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seller na tym samym koksie IP: *.cable.mindspring.com 29.07.05, 06:10 co ty masz w glowie zamiast szarych komorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marley Rozciaganie. IP: *.lv.lv.cox.net 29.07.05, 08:12 Ludzie na forum zawsze komentuja wypowiedzi innych, zamiast skupis sie na temacie, dokladnie jak w Sejmie.. Jak ktos ma klopoty z elastycznoscia to koniecznie niech cwiczy joge, zaczac od tej dla poczatkujacych. W stanach to normalna sprawa, dlatego Pawel dobrze podpatrzyl rozciaganie u Phelpsa.Ja sama zaczelam stosowac joge, z oporami, i jesli jest sie systematycznym, elastycznosc poprawia sie z tygodnia na tydzien (3-4 razy w tyg, ok.30 min).Joga ma tez kojacy wplyw na umysl,i wcale nie trzeba niewiadomo jak mocno wczuwac sie w medytacje. Po prostu gleboko oddychac.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: na tym samym koksie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:57 Idź do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
ajwenhou Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem 29.07.05, 08:45 też to zauważyłem. wyślą takiego niby dziennikarza sportowego(?), a na pływaniu zna się chyba gorzej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem IP: *.aster.pl 29.07.05, 09:03 Może chciał napisać "na tym dystansie" ale zapomniał z emocji albo mu w redakcji wycięli bo tekst trzeba było skrócić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem 29.07.05, 09:38 O, moja wypowiedź nabijająca się z dziennikarza, który zapomniał o pierwszym mistrzu świata w historii polskiego pływania, została uznana za "niezgodna z regulaminem". Fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Korzeniowski: W Pekinie powalczę z Phelpsem 29.07.05, 09:41 A tekst o Korzeniowskim jako "pierwszym polskim mistrzu świata" dalej wisi. Naprawdę, ja rozumiem, że gdyby Szukała zdobył ten tytuł jakieś pięćdziesiąt lat temu, to można by zapomnieć - ale to całkiem niedawno przecież było. Swoją drogą, ciekawe - wszystkie złote medale na MŚ Polacy zdobyli w tym samym stylu :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoover500 Korzeniowski? To on teraz chodzi po dnie basenu? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.05, 10:14 A jak oddycha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Oświęcimia Szukała nr 1, Korzeń po nim - też piknie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:24 Ludzie, co wy macie z tym dopingiem? Chłopak z małego Oświęcimia zasuwał od najmłodszych lat na basenie, ma talent i szczeście do ludzi, to do czegoś doszedł (dopłynął). Zapierniczajcie przez kilkanaście lat - tak do dwudziestu kilomentów dziennie - może też "dadzą" wam medal. Brawa Paweł Korzeniowski! Odpowiedz Link Zgłoś
ajwenhou ładnie, ładnie 31.07.05, 10:22 gazeta schodzi na psy. pomylili sie i zamiast poprawić, przeprosić, to usuwają post! gdzie tu zlamanie regulaminu? Odpowiedz Link Zgłoś