Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła - Panathinaikos na zdjęciach

IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.05, 22:54
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: FUDAL Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:04
        bARDZO DOBRZE TO ZAGRALI. WISLA O.K.
        • Gość: Zbyszek Celeszczuk Zobaczcie ile Wisła straciła na DROGICH biletach IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 04:17
          Zakładając, że przeciętny bilet kosztował 150 zł i wiedząc, że kibiców na La
          Estadio Reymonta przyszło 12 000, wiemy, że Wisła z biletów uzyskała kwotę 1,8
          mln zł.
          Niestety największy w ostatnich latach sukces klubowej piłki przyszło święcić
          piłkarzom przy nie do końca wypełnionym stadionie.

Jeśli kwotę 1,8 mln zł podzielimy przez pojemność La Estadio (16 000 widzów), to
          wyjdzie nam średnia cena biletu, która byłaby konkurencyjna dla 150PLN-ów, a
          niewątpliwie polepszyłaby atmosferę na stadionie i dała szansę kolejnym 4
          tysiącom kibiców zobaczyć mecz na poziomie, jakich w lidze mało. Ta kwota to
          112,50 zł, czyli i tak mniej niż najtańszy bilet jaki sprzedano na ten mecz.

Wniosek z tego taki, że gdyby bilety były 10% tańsze, Wisła zarobiłaby więcej
          niż teraz.
          Warto o tym pomyśleć przed awansem do fazy grupowej LM.
      • Gość: lorack no dobra,niech bedzie ten Engel ;) IP: *.cable.ubr14.newt.blueyonder.co.uk 09.08.05, 23:19
        pierwszy, najtrudniejszy krok za nimi.
        teraz tylko dopelnic formalnosci i... LM wreszcie w KRakowie!

howgh i pozdrowienia dla fanow dobrej pilki!
      • Gość: wlodek34 Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 09.08.05, 23:45
        apropo czy maciej szczeny był czezwy w czasie transmisi telewizyjnej ciekawe
        coooooooooooo
        • Gość: ja Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.gdynia.mm.pl 09.08.05, 23:56
          A ty byles, czy jestes na wakacjach od szkoly? Radze "twojej pani od polaka"
          zrobienie kartkowki po przybyciu zen. Przekaz jej ode mnie, zeby ci kilka pasow
          za te byki wtrynila. Kurna, K I B I C E, jak ich maluja, tak pisza. Wiesniaki.
      • Gość: Marek (Ericitas) Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:30
        A ja właśnie byłem na meczu z Panathinaikosem i było mistrzowsko... a co do
        Radka, to nie wińcie go, bo nie grał tak źle, każdemu zdarza się błąd. A co do
        awansu, to jestem pewny, że awansujemy, bo Grecy nie strzelą nam dwóch bramek
        za nic, bo są beznadziejni, co by nie powiedzieli.
        Wisła - ta drużyna ma potencjał! Podobało mi się z kolei, jak kibice wychodzili
        ze stadionu i podśmiewali się: "Euro Champion!", "Mistrz Europy!", "Grecy!".
        I dobrze, bo nie można rokrocznie grać w elitarnej Lidze Mistrzów i być zawsze
        kelnerem, jak Rosenborg do niedawna albo Sparta Praga. Jak się jest cienkim, to
        się w końcu wypadnie i to stanie się w tym roku z Panathinaikosem.
        Dziękuję, pozamiatane.
        • Gość: ja Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.05, 00:32
          Uwazaj, bo hemoroidow sie nabawisz. Taka laweczka gdzie wieje spod spodu i siapi
          na leb jest zwodnicza.
        • Gość: gyges Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 07:40
          MOgles zostawic namiary jakby jednak Wisle sie nie udalo. Pod wzgledem wyrazania
          emocji masz plusa. Z opcena trzezwosci umyslu juz gorzej ;> Powodzenia
        • Gość: am' Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.aster.pl 12.08.05, 16:33
          i być zawsze
          > kelnerem, jak Rosenborg do niedawna albo Sparta Praga. Jak się jest cienkim, to
          >
          > się w końcu wypadnie i to stanie się w tym roku z Panathinaikosem.

kim sie jest jezeli sie tam nawet nigdy nie weszlo ?

> Dziękuję, pozamiatane.
      • Gość: foto Re: Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.chello.pl 10.08.05, 01:25
        img150.imageshack.us/img150/7130/brozinho2qn.jpg
      • krzych.korab GDYBY SĘDZIA NIE POPEŁNIŁ KILKU BŁĘDÓW 10.08.05, 09:03
        to wynik byłby lepszy.
      • Gość: kolo WISŁA OLSZA I IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 10.08.05, 09:11
        Niepokonana Nasza Wisełlka Kochana
      • am.bejrach Wisła - Panathinaikos na zdjęciach 10.08.05, 09:56
        UWAZAM ZE MECZ BYL DOBRY.WKONCU W POLSKIEJ PILCE ATAK NIE KONCZY SIE W
        OBRONIE!!!
      • Gość: Marek Mecz wisły IP: *.chorzow.pik-net.pl 10.08.05, 10:58
        Najważniejsze, oczywiście oprócz wygranej jest to, że pokazują się od
        bardzo dobrej strony młodzi gracze. Jestem pod wrażeniem, jak ambitnie
        i walecznie zachowywał się Pan Błaszczykowski, świetnie lecz trochę
        samolubnie Pan Brożek. Nota bene, chyba za wcześnie myśleć, o tym że
        godnie zastąpił Pana Żurawskiego.
        W tych młodych ludziach, nadzieja na lepsze czasy polskiego futbolu.
        Czego Wam wszystkim i sobie jak najszczerzej życzę.
        Pozdrawiam prawdziwych kibiców.
      • Gość: Paka48 4 gole Polaków a tylko 3:1 IP: 85.219.133.* 10.08.05, 12:42
        Tylko Polacy strzelai, a zostało 3:1. Oby w Atenach strzelali nie tylko Grecy!
        • Gość: bazyliszek Re: 4 gole Polaków a tylko 3:1 IP: *.chello.pl 10.08.05, 13:51
          gole strzelało dwóch Polaków i dwóch Nigeryjczyków, w tym jeden z polskim
          paszportem...
      • Gość: tomi3 mecz IP: *.msz.gov.pl 10.08.05, 14:46
        nie jestem kibicem wisly ale podoba mi sie ich gra, 2 lata temu jak byla parma,
        bayep, manchester.c tez nikt nie wierzyl ze wisla ich pokona. Do boju
      • Gość: bacuchlop Wisła - Panathinaikos na zdjęciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:23
        najlepsze jest to że Żurawski odszedł wtedy gdy Wisła ma szanse wejsc do lm a
        celtic pokazał swoją klasę w eleminacjach hehehe a tak pragnął zagrać w lidze
        mistrzów. pozdro 600
      • Gość: zylek Wisła już prawie w raju IP: *.tkdami.pl 10.08.05, 22:41
        Oświęcim zawsze z Wisłą!!! Jazda jazda jazda białą gwiazda!!FRANKOWSKI THE
        BEST!!!
      • Gość: Irek Wisła Kraków IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 12.08.05, 10:39
        Wisła Kraków to jedyny poważny zespół!!!
        Poco ta cała reszta zakłada adidasy,w gumofilcach im lepiej
      • Gość: irek wisła IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 12.08.05, 10:41
        Wisła Kraków to jedyny poważny zespół
        Cała reszta niepotrzebnie się poci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka