Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

idą wybory...

25.08.05, 02:32
    do wyboru, do koloru...

Erwina Ryś-Ferenc - nr 1 na liście PSL w Warszawie.

Janusz Wójcik - nr 2 Samoobrony na Podlasiu.

Zbigniew Pacelt - nr 24 na liście PO w Świętokrzyskim.

Roman Kosecki - nr 10 na liście PO w Warszawie.

Ryszard Szurkowski - SDPl (nie znam szczegółów).

jak ktoś zna więcej nazwisk niech wpisuje...
    Obserwuj wątek
      • wisi.mi.to Re: idą wybory... 26.08.05, 11:03
        niezawodny senator Grzegorz Lato z ramienia SLD
        pierwsze miejsce na liście kandydatów do izby wyższej ,okręg rzeszowsko –
        tarnobrzeski.
      • Gość: adam81w Re: idą wybory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:27
        ew moglby byc KOsceki ale raczej nie .

a pan wojcik startem w samoobronie osmiesza sie i traci swoj autorytet w moich
        oczach . taki trener w takiej g... partiii
      • Gość: bazyliszek Re: idą wybory... IP: *.chello.pl 16.09.05, 02:45
        podkusiło mnie dziś jakieś licho do obejrzenia programów wyborczych
        przygotowanych przez komitety. ludzie, co za cyrk osobliwości! marnie wypadają
        kandydaci z czołowych partii, ale najlepsi są oczywiście przedstawiciele
        egzotycznych ugrupowań z poparciem w granicach błędu statystycznego. te ich
        uśmiechy jakby wymuszone torturą, gesty lalek teatralnych, głos jak z taśmy. a
        wszystko kręcone w scenografii studia osiedlowej telewizji. najbardziej
        wzruszające są jednak księżycowe pomysły na rozwiązanie wszystkich problemów
        naszej zbolałej ojczyzny i dramatyczne apele o oddanie głosu. głosu
        równoznacznego z uratowaniem Polski...
        piszę o tym w dziale sportowym, bo akurat trafiłem na audycję Polskiej Partii
        Narodowej. zanim zaczęli starą śpiewkę o "mniejszości narodowej, której nazwy
        nie można głośno mówić" - zapewne chodziło o Tatarów - sporo mówili o sporcie.
        przechadzający się po bieżni stadionu warszawskiego AZS (jesli dobrze
        dostrzegłem) Leszek Bubel opowiadał o wychowaniu młodzieży w duchu prawdziwie
        polskiej tężyzny fizycznej. była krytka prezydenta Kaczyńskiego, który woli
        pokazywać się z rodziną na billbordach, bo wykąpać się nie ma gdzie - tu
        dramatyczne czarno-białe zdjęcia jakiejś zrujnowanej pływalni. potem
        dowiedziałem się, że za utopienie pieniędzy z Centrum Olimpijskim odpowiada
        Tusk - dowodem koronnym był jego billboard wyborczy przy tej samej ulicy.
        pojawił się także Paweł Skrzecz na tle worka treningowego, który startuje z
        listy PPN (Skrzecz, nie worek). od razu przypomina się bon mot Kuleja o "dobrze
        trafionych bokserach". trzeba było trzymać wyżej gardę panie Pawle, bo ciosy w
        głowę naprawdę mogą zaszkodzić. a na koniec było - uwaga, uwaga - o tym jak PPN
        zrobi nam kibicom dobrze i zwiększy liczbę transmisji telewizyjnych zastępując
        nimi głupie serialne i wulgarną rozrywkę. zilustrowane to było postacią faceta
        z lekką nadwagą i tępym wyrazem twarzy, który wpierd... chipsy przed
        telewizorem. nie wiem tylko czy to miał być aktualny obraz miłośnika "Mody na
        sukces" i "Magdy M." czy przyszły szczęściarz oglądający mecze eliminacyjne
        polskich drużyn w Pucharze UEFA po zapewnieniu relacji przez PPN. o wyniki
        możemy być spokojni - Polska Partia Narodowa zapewni godziwe płace polskim
        trenerom by nie wyjeżdżali za granicę, więc żaden Oman już nam nie zabierze
        Wójcika i społki.
        nie wiem też jak damy radę temu wszystkiemu: najpierw szkoła lub praca, potem
        basen, a wieczorem transmisje. kiedy znajdziemy czas na pogonienie tych Tatarów?
        • a.adas Re: idą wybory... 18.09.05, 17:31
          eliminacyjne mecze polskich drużyn w Pucharze UEFA? To ja już wolę spoty
          wyborcze!

Leszek Bubel? To ten co promuje szermierkę na gołe miecze krzyżackie? Po
          brzuchu poznać, ze sport kocha

No i się nie martw, nie martw - pracą będzie ganianie za... Tatarami, to polscy
          maratończycy będą bez problemu schodzić ponizej dwóch godzin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka