Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uff, Arsenal-WestBrom 5-2

28.08.02, 22:23
    Do 30 min. 3-0 i wyglądało jakby to była "rzeź niewiniątek". Później Arsenal
    odpuścił i grając "na półgwizdka" oddał trochę pole WB i pozwolił im strzelić
    na 3-1 potem A. podwyższył na 4-1, potem znowu się zagapili i stracili
    jeszcze jedną bramkę (4-2). Jednak Arsenal zdecydowanie przwyższał w każdej
    formacji WestBrom i nawet zmiennicy podstawowej jedenastki potrafili dobić WB
    na 5-2. I co dziwe WB strzelił swoje pierwsze gole (jak narazei mają
    wszystkie mecze przegrane) a kibice byli bardzo zadowoleni z postawy swojego
    zespołu (i Arsenalu też, Wenger chyba mniej:).
    pzdr.
    Obserwuj wątek
      • bh2 Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 03.09.02, 19:44
        wczoraj swietny mecz Newcastle przeciw Liverpool,zwlaszcza
        Shearer w koncowce.
        pzdr
        • alfalfa Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 03.09.02, 22:59
          bh2 napisał:

> wczoraj swietny mecz Newcastle przeciw Liverpool,zwlaszcza
          > Shearer w koncowce.
          > pzdr
          Widziałem. W finale zamarłem. Jednak Newcastle ma klasę i nic dziwnego ze LM i
          takei wysokie miejsce w zeszłym sezonie. To takie zeszłoroczne Leeds. Manager
          zmienił trzech koleżków naraz! Widziałeś coś takiego w Premier? Albo potem jak
          się prawie pobili dwaj gracze N.? Speed i którys z młodszych, a za chwilę Speed
          zdobywa bramkę na 2-1! Rewelacja! Zwłaszcza dla kibica Necastle
          więc "zamarłem":)
          pzdr.
          • Gość: bh2 Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 IP: 213.249.157.* 04.09.02, 19:32
            i Man Utd ledwo ledwo wymeczyl 3 punkty z Boro po watpliwym karnym.Keane dostal
            dodatkowo kare dwoch meczow za red kartke z Chelsea (czyli razem trzy)za
            opierdolenie sedziego.A drugie dziecko Beckhama nazywa sie Romeo.
            pzdr
            • alfalfa Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 04.09.02, 21:04
              A pierwsze jest Julia?:)))
              Czytałeś albo czy znasz opinie o książce którą "napisał"(:0)) Kean? W Cyfra+
              strasznie się podniecają, że podobno przyznaje się w niej do jakiegos faulu po
              którym koles jeszcze nie doszedł do pełni sił (chyba ze dwa lata temu)?
              pzdr.
              • bh2 Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 05.09.02, 19:51
                tak,wczoraj i dzis Keane i jego ksiazka jest glownym tematem sportowym w
                gazetach,przebijajac nawet sobotni towarzyski z Portugalia.Z tego co wyczytalem
                (moj angielski nie jest jeszcze za dobry)to bedzie oficjalnie, dodatkowo
                oskarzony przez FA o ten faul.
                szkoda troche dwoch punktow straconych przez Liverpool,ale widac,ze w tym
                sezonie premiership zapowiada sie pasjonujaco.Niedlugo rusza tez serie A.
                • alfalfa Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 06.09.02, 21:30
                  Kean podobno zastanawia się nad zakończeniem kariery. Teraz ma mieć 2 mieś.
                  zawieszenia za uderzenie łokciem w twarz przeciwnika i oczywiście czerwoną
                  kartkę w ostatnim meczu. Zdaje się że na tych kilka meczy w tym sezonie dwa
                  razy miał "czerwień". Facet przegina imho.
                  Newcastle z sir Bobby`m Robsonem (ależ to jest super manager, w tym wieku! ten
                  by się przydał na trenera reprezentacji Polski!) w tym sezonie zamiesz, mój typ
                  na "czarnego konia". Ciekawe jak sobie poradzą w LM?
                  Kiedy Owen się przełamie i zacznie wykorzystywac sytuacje? Dlaczego Diouf
                  wszedł z ławki w drugiej połowie i dlaczego the Reds stracili dwie bramki w
                  dziesięć ostatnich minut?!!! Dudek - kontuzja pachwiny:( Ależ się wściekłem po
                  zakończeniu meczu!
                  pzdr.
                  ps. coś mocno zajęty jesteś ostatnio, co porabiasz w tej Brytanii?
                  • bh2 Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 07.09.02, 15:35
                    alfalfa napisał:

> Kean podobno zastanawia się nad zakończeniem kariery. Teraz ma mieć 2 mieś.
                    > zawieszenia za uderzenie łokciem w twarz przeciwnika i oczywiście czerwoną
                    > kartkę w ostatnim meczu. Zdaje się że na tych kilka meczy w tym sezonie dwa
                    > razy miał "czerwień". Facet przegina imho.
                    > Newcastle z sir Bobby`m Robsonem (ależ to jest super manager, w tym wieku!
                    ten
                    > by się przydał na trenera reprezentacji Polski!) w tym sezonie zamiesz, mój
                    typ
                    >
                    > na "czarnego konia". Ciekawe jak sobie poradzą w LM?
                    > Kiedy Owen się przełamie i zacznie wykorzystywac sytuacje? Dlaczego Diouf
                    > wszedł z ławki w drugiej połowie i dlaczego the Reds stracili dwie bramki w
                    > dziesięć ostatnich minut?!!! Dudek - kontuzja pachwiny:( Ależ się wściekłem
                    po
                    > zakończeniu meczu!
                    > pzdr.
                    > ps. coś mocno zajęty jesteś ostatnio, co porabiasz w tej Brytanii?
                    Newcastle moze byc grozny w tym sezonie,ale rowniez L-pool,Man
                    Utd,Leeds,Arsenal,Chelsea..,w ogole wszystkie kluby sa bardzo mocne.Wszedzie
                    jest pelno obcokrajowcow(szczegolnie czarnych).Bobby Robson,bardzo sympatyczna
                    postac i dobry manager,nie bez przyczyny ma ten tytul.Dzis SanMarino-
                    Polska,pierwsze 3 punkty eliminacji.Boniek mnie pozytywnie zaskoczyl
                    (Kukielka,Wichniarek..)wydaje mi sie ze to najlepszy manager dla
                    Pl,dosw+kontakty.
                    co ja tu robie?zrzywam sie z tym krajem,bo mysle tu zamieszkac na stale + robie
                    pieniadze
                    pzdr
                    ps:a w czym ty siedzisz
                    • alfalfa Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 07.09.02, 19:34
                      A co z Birmingham? Wygrali u siebie 2-1 z Leeds! Wg. mnie miłą niespodzianka,
                      utarli im nosa!
                      3 pkty? Mam nadzieję... Boniek w Serie A niespecjalnie się sprawił jako trener,
                      więc zobaczymy, z Belgią było tak sobie a druga połowa już zupełnie bez wyrazu
                      (może z powodu zmian?). Na początek eliminacji drużyna piekarzy, listonoszy i
                      murarzy (podobno San Marino to kompletni amatorzy!):)) Jaki wynik? Może 2-0 dla
                      Polski? Co do składu to mi też się podoba, więcej młodych i głodnych sukcesów
                      (liczę na dobry występ Kossowskiego) więc może ambicja każe im się postarać
                      bardziej niż tym grzejącym ławy zagranicznym profesjonalistom?
                      pzdr.
                      ps. własna działalność it, branża paliwowa, nakręcam interes i może coś się
                      urodzi, jak nie (syf w Polsce nie chce się skończyć więc nic nie wiadomo a czas
                      mija) - zdesperowany może też wyląduję w GB? Ty się ochajtaj dla obywatelstwa i
                      masz sprawę załatwioną:) Ja już z żonką sie umawiałem, że jakby co, rozwodzimy
                      się, chajtamy w Anglii za kasę i zostajemy przebrzydłymi Angolami na krzywy
                      ryj:)
                      • Gość: bh2 Re: Uff, Arsenal-WestBrom 5-2 IP: 213.249.157.* 12.09.02, 16:54
                        no ladnie trafiles wynik Polski.sorry,ze mam takie przerwy w pisaniu,ale
                        czasami nie mem po prostu mozliwosci(zwlaszcza teraz,kiedy caly dzien pracuje).
                        we wtorek ogladalem arsenal-man city live,niby nic specjalnego,ale oglada sie
                        fantastycznie.wczoraj liverpool znowu stracil 2 punkty w koncowce;chociaz Dudek
                        nie mial nic do powiedzenia.man utd przegral na old traford 0-1 z bolton(co sie
                        dzieje z Beckhamem,za duzo pieniedzy?)
                        ps:zapomnialem ci dodac ze ja siedze w branzy miesnej.
                        2ps:zebym sie tu chajtna,musialbym sie najpierw w polsce rozwiezc.
                        pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka