Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piowar...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:01
    całkiem długi ten artykuł...
    Obserwuj wątek
      • Gość: pracvownik KP Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:31
        Bojkot trwa nadal!
        A sprzedaż spada, wiem co mówie bo kumpel pracuje w KP:) Nie dajmy sie zwieść
        sciemnianiu przedstawicieli KP!
        • Gość: www.bojkotkp.com [...] IP: *.icpnet.pl 30.08.05, 06:56
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: BIGI_LECH Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 17:25
          Jak traktowany jest produkt kp wystarczy zapytać na stacji PKN na Bułgarskiej,
          po meczu ze scyzorykami część kibiców musiała pić Podkarpackie bo nic innego
          już nie było (czyt. na zielone nikt nawet nie spojrzał).
          Zdrowie Pana rzecznika.
          A swoją drogą to ja nie wiem, jak to będzie kiedy bojkot ustanie. Klient
          spróbował innego produktu, a może przy nim zostanie?
          Panie Kwiatkowski wyśle Pan jakiegoś PH to szczegółów Pan się dowie, no i
          termin odbioru przeterminowanych uzgodnicie.
        • Gość: pyra Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.icpnet.pl 04.09.05, 17:36
          a co ma byc ja bym nasral w takim przypadku na kolejorza po tym jak sie
          zachowuja w stosunku do browarow,ktore i tak daja za duzo siana,bo pilkarze i
          zarzad wykazuja zero perspektyw i wynikow ,
          • Gość: Eye Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.block.alestra.net.mx 04.09.05, 18:15
            Trzeba zrobic z LECHA Spółkę Akcyjną- wtedy łatwiej bedzie o $$ na klub
            Ale to i tak nie ma nic wspólnego z frajerskimi zagraniami KP - dlaczego nie
            moge wejsc na strone bojkotkp ??
            POZDRO dla wszytskich patriotów regionalnych
          • Gość: Eye Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.block.alestra.net.mx 04.09.05, 18:16
            Trzeba zrobic z LECHA Spółkę Akcyjną- wtedy łatwiej bedzie o $$ na klub
            Ale to i tak nie ma nic wspólnego z frajerskimi zagraniami KP - dlaczego nie
            moge wejsc na strone bojkotkp ??
            POZDRO dla wszystkich patriotów regionalnych
      • Gość: hurtownik oj spada wam spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:20
        spada sprzedaż i to bardzo,a po takich bzdurach jakie mówi rzecznik kp bedzie
        spadać nadal,nie pijemy i nie bedziemy pili dopóki cos sie nie zmieni
        • Gość: o Kwiatkowski sobie klamie:) IP: *.icpnet.pl 30.08.05, 02:00
          panie Kwiatkowski rosnie wam sprzedaz? w ktorej sieci w Poznaniu? Pracuje jako
          przedstawiciel handlowy i wiem co sie dzieje w sklepach. I bojkot trwa. Za
          buraczenego Sudola.
        • Gość: lach wszyscy za kolejorzem IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 01:47
          Bardzo dobrze, że ktoś wreszcie utarł nosa tym tatarzykom z KP. Bardzo dobrze,
          że teraz książęta chmielowi nerwowe ruchy wykonują. Konkurencja ma łebską
          zabawę. W Żywcu, Okocimiu i innych browarach codzień szampany strzelają. To są
          właśnie samobójcze gole, które cieszą najbardziej, warte awansu do Ligi
          Mistrzów. Panowie czas skończyć tę kaskaderską jazdę z zamkniętymi oczami. Czas
          swe ślepia otworzyć. Gadacie o biznesie? O dobrych interesach? Jedno i drugie
          smiechu warte. Tak zachowują się rybki złapane w sieci. Jeszcze przed chwilą
          mające świat pod obcasem, ufające swej swej sile, butne i skąpe. Teraz wijace
          się w pułapce. Tak kończą ci, którzy nosa ponad stan noszą. Cały
          brand,strategie, cele chugo strzelił. I o co poszło? O tych kilka nędznych
          papierków. Mogliscie mieć pomnik w Poznaniu. Zostaną po was suche badyle, jak
          po choinkach na Gwiazdkę. Amen
          • jurekzie Re: wszyscy za kolejorzem 31.08.05, 17:35
            Gość portalu: lach napisał(a):

> Bardzo dobrze, że ktoś wreszcie utarł nosa tym tatarzykom z KP. Bardzo dobrze,
            > że teraz książęta chmielowi nerwowe ruchy wykonują. Konkurencja ma łebską
            > zabawę. W Żywcu, Okocimiu i innych browarach codzień szampany strzelają. To są
            > właśnie samobójcze gole, które cieszą najbardziej, warte awansu do Ligi
            > Mistrzów. Panowie czas skończyć tę kaskaderską jazdę z zamkniętymi oczami. Czas
            >
            > swe ślepia otworzyć. Gadacie o biznesie? O dobrych interesach? Jedno i drugie
            > smiechu warte. Tak zachowują się rybki złapane w sieci. Jeszcze przed chwilą
            > mające świat pod obcasem, ufające swej swej sile, butne i skąpe. Teraz wijace
            > się w pułapce. Tak kończą ci, którzy nosa ponad stan noszą. Cały
            > brand,strategie, cele chugo strzelił. I o co poszło? O tych kilka nędznych
            > papierków. Mogliscie mieć pomnik w Poznaniu. Zostaną po was suche badyle, jak
            > po choinkach na Gwiazdkę. Amen

Ale Lach przy...ał nic dodać nic ująć !!! BRAWO !!!
      • Gość: kibic x Ale sciema IP: 217.97.158.* 30.08.05, 05:55
        Ten gosc mysli że mu uwmierzymy ze maja super sprzedaz he he
        Jak tak dobrze sie powodzi to po co te oswiadczenia i zdejmowanie flag?
        Oj chłopcy chyba wam jednak sprzedaz spadła i to nie tylko w wielkopolsce
        My wierzymy tylko w kks:)
        • Gość: kurpi3 Jak to jest, zawsze piłem lecha, teraz nie piję, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:41
          moi kumple też, a P. Kwiatkowski twierdzi, że im sprzedaż nie spada. Ja jednak
          sądzę, że spada i to bardzo, bo ludzi takich jak ja i moi kumple jest znacznie
          więcej.
          • Gość: ŻEL zawsze piłem lecha i zawsze będę :) IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 10:15
            i zaznaczam że jestem kibicem Lecha, chodzę na mecze i w żadnym razie nie
            identyfikuje sie z tym bojkotem!
      • Gość: kpemployee Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.snpl.krakow / *.devs.futuro.pl 30.08.05, 08:04
        "Akcja nie ma zatem charakteru masowego."

Heh, panie rzeczniku - gdybym tak mogl tu wkleic ostatni raport ze sprzedazy :))
        Niestety, ale w WLKP lecimy z leszkiem (zielonym) na pysk.

• Gość: KKSiak Skonczyly sie czasy, kiedy to klient zabiegal o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:26
          towar. Dzisiaj producet zabiega o klienta, wiec panowie z KP obrażanie klienta
          nic wam nie da. Mowicie w swoich wypowiedziach o aspekcie ekonomicznym, prosze
          bardzo, nie pije piwa, spada wam sprzedaz, hmmm ciekawe, gdzie tu ekonomia.
          Czas powiedziec, ze to wy popelniacie blad, w ktorym trwanie nic dobrego nie
          przyniesie. Ciekawe kiedy zarzad stwierdzi, ze nalezy pousowac panow
          dyrektorow, bo przynosza swoimi decyzjami straty ...
        • Gość: www.bojkotkp.com Zapraszamy na www.bojkotkp.com IP: *.icpnet.pl 30.08.05, 08:52
          Ilość wejść na tą syronke rośnie systematycznie.
        • Gość: piwosz Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.icpnet.pl 31.08.05, 10:12
          głupoty gadasz Ja zawsze piłem leszka i z powodu jakiego kretyńskiego bojkotu
          nie zamieżam przestać. LECH PILS, PREMIUM, ŻUBR, DĘBOWE :)
      • Gość: Marek Pech Kulczyka IP: *.bracz.edu.pl 30.08.05, 08:35
        Interesy z Kulczykiem przynoszą pecha. Wisła właśnie się o tym przekonała.
      • Gość: pyra to szympanse nie kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:56
        a co myślicie pseudokopacze i pseudokibice że ktoś da wam pieniądze za frajer
        do roboty , pokażcie że na nie zasługujecie.Narazie jesteście cienkie bolki !!!
        • Gość: www.bojkotkp.com [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kanasta Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow 30.08.05, 09:27
        "Jeszcze nigdy o tej porze roku nie mieliśmy tak dobrych wyników, jak teraz -
        mówi. - Akcja nie ma zatem charakteru masowego"
        A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
      • Gość: gaw Wzrosła sprzedaż piwa ...tak ale Żywiec IP: *.devs.futuro.pl 30.08.05, 09:42
        Pan Kwiatkowski swoimi wypowiedziami dowodzi że uważa kibiców za
        półgłówków.Twierdzi że wzrosła sprzedaż piwa.I jest to prawda jeśli chodzi o
        Żywca Tatrę Okocimia itd.Transparenty zostały wywieszone na stadionach i
        sprzedaż rzekomo wzrosła więc po co dalej KP wraca do tematu? Nawet dziecko nie
        uwierzy w kłamstwa Kwiatkowskiego. Proponuje wymienić cały dział marketingu a
        panowie Kwiatkowski i Sudoł na produkcje butelki myć.Może wtedy się
        sprawdzą...
      • Gość: BK Ludzie w Auchan jest Becks za 2,69!!! IP: *.transpost.com.pl 30.08.05, 09:58
        Po co zatem pić te pomyje z KP? Żywczyk też jest w godnej cenie. A sprzedaż
        Lecha wg KP niech "prawie" rośnie, "ale prawie, to nie znaczy to samo..."
        • Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:27
          Akcja nie ma też na celu reklamowania innego piwa.Nie pijemy KPiny i tyle.PZDR
      • Gość: kce gks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:34
        jestem kibicem gks katowice i tez bojkotuje ale tyskie (za piwem lech nie
        przepadam) kibice musza sie w takich akcjach wspierac , zrobcie liste osob na
        necie tak jak jest na www.ratujmygiekse.pl to sie napewno podpisze
      • freon Skad w rzeczniku tyle pogardy dla ludzi? 30.08.05, 12:55
        Nadety pan "rzecznik" nie rozumie nawet, ze obraza swoich wlasnych klientow. Na
        co on liczy? Nie wiem jak mozna byc tak nierozsadnym.
        • brahol1 Zagłebie Lubin 30.08.05, 13:14
          piłem tyskie wypijałem rocznie około 300 browarków do tego jeszcze piłem lecha
          na karczmach piwnych poniewaz jestem górnikiem - to tak na marginesie nasze
          górnicze świeto jest 4 gródnia.teraz pije okocim i jest gitara.piwa z kompanie
          nie biore do pyska tak jak wielu moich kolegów kibiców.pan kwiatkowski robi
          dobra minę do złej gry .sprzedaż spada u nas tez . kibice Zgłebia Lubin
          wspierają słuszny protest kibiców Lecha Poznań. Walczcie a wygracie na
          pewno.Zagłebie Lech Arka
          braholHZL
      • Gość: lukka99 Komuś spada, komuś rośnie IP: *.net-serwis.pl 30.08.05, 14:02
        Nie jestem kibicem Lecha Poznań, ale też jakoś nie wierzę w zapewniena p.
        Kwiatkowskiego o rekordowej sprzedaży poduktów KP. Sądzę jedak, że sprzedaż
        Lecha (piwa) dość drastycznie spada, przynajmniej w Wielkopolsce (jestem z
        Waszawy i sam od czasu do czasu lubię wypić Lecha - bo to jeddnak dobre piwo
        jest...). Na kłopotach KP w Poznaniu na pewno korzystają inne browary, bo kibic
        jak to kibic lubi piwko wypić. Teoretycznie nad sponsorowaniem poznaskiego
        klubu mogłaby się zastanowić konkurencja. Ale jaki sponsor wejdzie z pieniędzmi
        do klubu w sytuacji gdy mimo podpisanych umów ( Btw. wykopcie zarząd, za tak
        marną umowę!), efekt marketingowy jest żaden, a nawet przynosi straty. Lepiej
        olać Lecha, olać sport i dalej wrzyć browar. I prawdopodobnie tak będzie. A
        ludzie i tak piwo będą pili, a za dużego wyboru nie ma - cały piwny rynek w
        Polsce to w praktyce trzy koncerny - SAB, Haineken i Calsberg.
      • Gość: poznaniak Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.05, 15:12
        BOJKOT KP IDZIE W POLSKĘ OJ POROBIŁO SIĘ > >>
        sport.wp.pl/kat,32288,wid,7838929,wiadomosc.html?rfbawp=1125407076.699
        • Gość: www.bojkotkp.com Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.icpnet.pl 30.08.05, 16:30
          Kwiatkowski ma maniery prezesa Sudola. Buraczane maniery. Sudol idz i sobie
          uszyj wiecej garniturow bo sloma Tobie ciagle wystaje.
      • Gość: kokos Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:26
        Musi spadać moi kumple z lekka biorąc 10 , w pracy przyjezdnym zabroniłem jak
        chcą sie czuć Poznaniakami to nastepna 10 , plus rodzina - spada jak nic. to
        działa jak łańcuszek. Ostatnio teść kupił żubra jak go zrypałem..........
        • Gość: Pyzy Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:43
          SPADA........................ JESZCZE SPADA, SPADAĆ BĘDZIE ..............
      • Gość: poznaniak 1970 Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.05, 17:50
        Kibicuję Klubowi Lech od dziecka , chodziłem na mecze jak grał Hirek Bartczak ,
        Józef Adamiec < hi > Niewiadomski , Bąk > Juskowiak itp no i najlepszy
        napastnik polski Mirek Okoński !!! przeżywałem wspaniałe chwile z Lechem
        podczas meczów w europejskich pucharach !!! niezapomnę meczu z Barceloną !!!
        mimo porażki wspaniałe przeżycia .....!!! Ale poza klubem zawsze myślałem i
        nawet byłem pewien że taki Browar KP z marką piwa Lech jest i będzie w
        przyszłości coraz możniejszym sponsorem klubu Lech < wówczas jeszcze była
        komuna sponsoring dopiero wchodził > ale wierzyłem w to że Lech i KP to
        wspaniały duet i że musi to przynieś w przyszłości obopólne sukcesy piwa jak i
        piłkarskiego Klubu Lech . Byłem tak tego pewien że zawsze stając przed wyborem
        zakupu piwa bez wahania wybierałem piwo Lech zawsze mimo różnych imprez i chęci
        znajomych do zakupu innego piwa proponowałem im Lecha i mówiłem
        dlaczego ..... . Przyznam się że w ostatnich trzech latach byłem na Kolejorzu
        na stadionie tylko dwa razy ale zawsze byłem zainteresowany wynikiem meczu a z
        reguły słuchałem relacji w poznańskim radio Merkury i popijałem piwko Lech Pils
        lub Premium wraz z żoną ..... no i czasami dziadkami . Zawsze czułem się
        zobowiązany do zakupu piwa Lech jak tylko była ku temu okazja to piłem Lecha ,
        to nie był tylko patriotyzm mieszkańca wielkopolski ale przedewszystkim
        zobowiązanie wobec duetu <sponsor+ klub > KIBICA LECHA POZNAŃ > DZIŚ CZUJĘ DUŻY
        ŻAL DO KAMPANI TYM BARDZIEJ ŻE BYŁO TAK GŁOŚNO TYLE NEGOCJACJI Z KLUBEM 2 LATA
        OBIECYWANIA ŻE JEŚLI BĘDZIE SUKCES TO MOŻECIE LICZYĆ NA KAMPANIE > SUKCES BYŁ
        PUCHAR POLSKI I TO Z NIE Z BYLE KIM BO Z LEGIĄ !!! A SPONSORINGU JAKI WÓWCZAS
        PRZED ROZGRYWKAMI W EUROPEJSKICH PUCHARACH POWINIEN BYĆ NIESTETY NIE BYŁO !!!!
        realia są takie że klub mający budżet tak mały borykający się z długami no
        niestety nie jest wstanie sam poradzić sobie w rywalizacji o dobre miejsce w
        lidze czy sukcesy międzynarodowe . Mam żal do Kampanii Piwowarskiej i niestety
        nie piję już wyrobów tej firmy , a szkoda ...... bo zawsze miałem do niej
        sentyment . Akcje w pełni popieram uważam że kibice ci uczestniczący w meczach
        i tacy jak ja mają w pełni prawo upomnieć się o swoje !!! wiem że firma
        Wrigley w Poznaniu na odcinkach z kwotą wypłaty zawsze pisze Pamiętaj że twoje
        wynagrodzenie jest uzależnione od klientów kupujących nasze wyroby itp
        Dlatego apeluję również ja do KP czy warto tracić takich klientów czy warto
        tracić klientów którzy byli również normalnymi poznaniakami , wielkopolaninami
        którzy namawiali do picia piwa właśnie Lech i tłumaczyli dlaczego > pamiętam
        jeszcze kilka zabawnych sytuacji < Ah te dziewczyny !!! > Ok chłopaki popieram
        bojkot i proponuję zróbcie może coś na wzór marszu małej manifestacji coś w
        stylu pomarańczowej alternatywy !!! rok szkolny jak i akademicki tuż
        tuż ...... jednak proszę róbcie to tak żeby było to mimo wszystko zaproszenie
        do negocjacji z KP > hm być może z nowym rodzącym się związkiem miłośników
        piłkarskiego klubu LECH który chce już jako jakaś formacja pokazać jak dużą
        siłę zarazem klientelę posiada > powodzenia
      • Gość: Pyzy Zdaniem rzecznika, bojkot kibiców nie ma wpływu na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:33
        "{Zdaniem rzecznika, bojkot kibiców nie ma wpływu na sprzedaż piw Kompanii. -
        Jeszcze nigdy o tej porze roku nie mieliśmy tak dobrych wyników, jak teraz - mówi."
        Skoro nie ma wpływu- to o co ten cały ambaras KP ?

Kibice Kolejorza nie piją piwa KP, sprzedaż tych piw rośnie, KP w większym
        stopniu sponsoruje Kolejorza i jest git;)

Trzeba i to szybko siąść do stołu i pogadać. Odwrót KP od sponsorowania
        Kolejorza nic nie da. Kolejorz znajdzie kasę (w końcu KP tak dużo nie daje), KP
        nie znajdzie tak szybko nowego rynku dla swoich napojów i ... jest problem -
        WIELKI PROBLEM.
        KP i ludzie z KP muszą pamiętać - to jest akcja przeciw takiemu traktowaniu
        Kolejorza, klubu i jego kibiców. Nie trzeba było obiecywać.
        Marketing KP jest totalnie do bani. Za jednym nieodpowiedzialnym pociągnięciem -
        dwie straty - rynek w Wielkopolsce siada, Tyskie trudno osiągalne w Champions
        League i jest pasztet. Straty trudne do oszacowania. Marketing KP zapomniał o
        układach między kibicami, w Krakowie jest Wisła (i to wcale nie jest
        najpopularniejszy klub w tym mieście)ale jest jeszcze Cracowia. Kibice tego
        klubu są z nami. Aksja siega o wiele dalej niz mogłoby się zdawać ludziom z KP.
        Z tego wynika, że marketing KP tak naprawdę o niczym nie pomyślał - kasa
        zupełnie odebrała możliwość logicznego myślenia tym ludziom.

Warto pewne rzeczy przedyskutować duzo wcześniej.
        KP im mniej w tej chwili wydaje oświadczeń tym lepiej. Nie obrażać swoich
        potencjalnych klientów - to podstawa.

KP musi - MUSI zrozumieć - jesteśmy NAJWIĘKSZYM SPONSOREM tego klubu.
        Wywieszenie transparentów na ostatnim meczu zostało źle odebrane, prezes
        Kolejorza tak to okreslił : "Naszym zadaniem jest dbać o to, aby sponsor czuł
        się u nas dobrze i aby jego image nie był naruszany".
        Ja i moi znajomi - kibice Kolejorza - przez takie a nie inne zachowanie
        (sponsoring Wisły K.) zostaliśmy ośmieszeni w oczach kibiców z całej Polski. W
        tej sytuacji jako NAJWIEKSZY SPONSOR nie czuje się dobrze na swoim stadionie i
        jakby tego było mało mój "image" został w pewien sposób naruszony.
        My jako sponsor - NAJWIEKSZY SPONSOR klubu Kolejorz protestujemy przeciw takiemu
        traktowniu nas i naszego klubu i takie mamy prawo!!!!

www.bojkotkp.com

Zresztą - może już czas pomysleć o nowym sponsorze. Zawiesić bojkot, dogadać się
        z kimś innym i ....... zapomnieć o wyrobach KP na zawsze.

• Gość: Piwosz żubr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:38
        Witam Ja żubra zastąpiłem HARNASIEM też6% a cena jeszcze lepsza 4pak w Auchan
        7,69 POZDRAWIAM
      • Gość: sajmon Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:39
        Tak trzymać Panowie, jestem z wami, bojkot KP
        • Gość: PYRA Re: Co dalej z konfliktem kibiców z Kompanią Piow IP: *.adv.inet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:25
          Od kiedy pamiętam zawsze piłem wyroby KP. Ulubione piwo to LECH i Redd's. Ale
          to się skończyło, przez złe zachowanie KP wobec mojego kochanego klubu LECH
          POZNAŃ nie wzeme tego piwa do ust. Teraz pije Żywca i Okocim i im nabijam kasę.
          I niech żaden prezesik nie gada, że im rośnie sprzedaż bo to bzdura jakich
          mało!!! Sam widzę w sklepach, marketach, że ludzie nie biorą wyrobów z KP tylko
          innych. Nawet nagłe akcje promocyjne Tyskiego nie nie dają i piwsko zalega na
          regałach. Radze prezesom z KP przemyśleć sprawę i przeprosić kibiców i klub. Bo
          na nic się zda szantażowanie kibiców poprzez szantaż klubu. Żądanie zdjęcia
          transparentów i tekst typu, że sponsor się źle czuje na stadionie...to może
          zdrowo wkur...
          BOJKOTKP trwa i będzie trwał!!!
          • Gość: Kibol Re: Co dalej .................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:13
            Dalej spada i spadać będzie, w sobotę impreza i pijemy tylko Żywca !!!!!!!
            Od pewnego czasu omijam knajpy w zielone barwy. Czesto odwiedzam ogródek Lizard
            King na Starym (full ludzi)wiadomo co sie tam pija !!! Obok zielony ogródek Bee
            Jay`s (sponsor KP) i pusto aż miło ........................
            • Gość: aaa Re: Co dalej .................... IP: *.kp.pl 13.09.05, 15:26
              Stary, takim jesteś wiernym kibicem Lecha, że przerzuciełeś się na piwo Zywiec?
              A wiesz, że Zywiec i Królewskie to ta sama firma, a Królewskie spobsoruje
              Legię? Oni się na pewno z tego faktu bardzo cieszą...
      • Gość: Żywiec Kompania piwowarska w Wielkopolsce traci rynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:45
        nie od dziś wtajemniczeni wiedzą, że KP traci rynek w Wlkp. W tej chwili taki
        spór z kibicami Kolejorza jest im na rękę (na krótka metę oczywiście). Jakiś
        dupek z KP zachowa jeszcze przez kilka miesiecy posadę, bo ma wytłumaczenie. KP
        zaniża loty i tyle.............. a jak będą zadzierać z kibicami (ich grupa
        docelową) to może być już tylko gorzej (czytaj - źle). Kto dogoni psa .....
        Żywiec i Okocim, kto pierwszy ten lepszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka