Gość: qL IP: 195.205.215.* 03.09.02, 14:03 hmmmm, widziałem wczoraj mecz na zywo i cos mi nie pasuje, bo nie bylo widac zeby cos go bolalo. I na koniec wybronil piekny strzal... ale zeby Dudek symulowal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fle_xx Re: Kontuzja Dudka, Liberda w składzie na mecz z 03.09.02, 14:15 Gość portalu: qL napisał(a): > hmmmm, widziałem wczoraj mecz na zywo i cos mi nie pasuje, bo > nie bylo widac zeby cos go bolalo. I na koniec wybronil piekny > strzal... ale zeby Dudek symulowal?? Co do Dudka wypada wierzyc. Ale na San Marino nie powinien jechac Liberda tylko Waldemar Piątek z KSZO! Ten chłopak jest w rewelacyjnej formie, bardzo czesto wybierany na bohatera spotkania 2 raz z rzedu obronil karnego. Liberda tez jest w dobrej Formie ale wg.mnie Piatek bardziej zasluzyl na powolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz-n Re: Kontuzja Dudka, Liberda w składzie na mecz z IP: *.inter.tuniv.szczecin.pl 03.09.02, 14:18 nie Piatek tylko Majdan Odpowiedz Link Zgłoś
gregus Re: Majdana!!! 03.09.02, 14:30 co ten Boniek robi? przecież tylko Majdan się nadaje... Kowalewski - cieniak Liberda - ? ? ? no i po co eksperymentować??? Odpowiedz Link Zgłoś