Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    11.09.05, 21:12
    wszystko potrafię zrozumieć - można przegrać z wyżej notowanym przeciwnikiem.
    ale tracić punktowane pozycje na rzecz juniorów???? panowie protasiewicz i
    sawina - udowodniliście, że jesteście zawodnikami, których sukcesy są czymś
    wyjątkowym a nie zwykłym, regularnym. poza jonssonem bydgoszcz nie posiada
    prawdziwego lidera. przykre to.

Obserwuj wątek
      • Gość: MAVERICK PL MILCZ! IP: *.wancom.pl 11.09.05, 21:35
        • Gość: MAVERICK PL MILCZ! IP: *.wancom.pl 11.09.05, 21:36
          Taki jesteś mądry? To spójrz na wyniki poszczególnych zawodników z Wrocławia i
          Torunia.
          • deltalima Re: MILCZ! 11.09.05, 21:38
            a co to qrwa, komuna? równe żołądki? co mnie obchodzą wyniki torunia i
            wrocławia? mnie interesują wyniki bydgoszczy. a tracenie jednego (!!!!) punktu
            na dystansie na rzecz juniorów (!!!!) przeciwnika przez zawodników zwanych
            liderami to blamaż.
            • Gość: Jazon Dziwie Ci się Deltalima... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 11.09.05, 21:46
              Trudno nie porównywać wyniku Bydgoszczy do wyniku Apatora czy WTS. Nie Wy
              pierwsi zapomnieliście w Tarnowie jak sie jeździ. Smutne to, ale trudno. Mam
              nadzieje że Tarnów udławi sie swoim złotym medalem, oczywiście nie zapominając o
              dorobieniu jednego kompletu dla tormistrza.
              • deltalima Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 21:51
                dlaczego mi się dziwisz? ja szczerze gratuluję tarnowianom! pokazali bydgoszczy
                miejsce w szyku i udowodnili bydgoskim liderom, że są panami własnego podwórka
                a na innych torach objeżdżają ich (na dystansie, w walce o trzecie miejsce!!!)
                juniorzy przeciwnika. wstyd panowie sawina i protasiewicz! w walce o złoto nie
                może sięto zdarzać!

ps. jeszcze raz powtarzam - pogromy wrocławian i torunian mnie nie interesują.
                mnie interesują wyniki mojej drużyny i jeśli poszczególnych zawodników
                ktośnazywa liderami to to zobowiązuje.

ps..oczywiście liczę na wygraną 56-34 w bydgoszczy. i oczywiście będę kibicował
                polonii do końca życia nawet gdy będzie się ścigać z pcimiem dolnym o
                pozostanie w siódmej lidze. jednak nie licz na to, że będę nieobiektywny.
                • Gość: MAVERICK PL Re: Dziwie Ci się Deltalima... IP: *.wancom.pl 11.09.05, 21:57
                  "jednak nie licz na to, że będę nieobiektywny."
                  Nieobiektywny? A zadaj sobie pytanie czy jesteś obiektywny skoro nie chcesz
                  porównać wyników jakie osiągneły tam inne druzyny w końcówce sezonu [Toruń i
                  Wrocław] do wyniku osiągniętego tam dzisiaj przez Bydgoszcz.
                  Co masz na myśli przez ten sój obiektywizm? Jak byś mógł to podziel sie ze mną i
                  innymi, bo ja Twojego obietywizmu nie rozumiem, niestety. :|
                  • deltalima Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 22:01
                    i trudno! nie wiem jak ci to wytłumaczyć. skoro inni przegrali to znaczy (wg
                    ciebie rzecz jasna), że porażki innych teamów można usprawiedliwić??? i skąd to
                    narzekanie na tarnowski tor? nie spostrzegłem, żeby jonsson miał na nim
                    jakiekolwiek kłopoty.
                    • Gość: MAVERICK PL Re: Dziwie Ci się Deltalima... IP: *.wancom.pl 11.09.05, 22:11
                      "skoro inni przegrali to znaczy (wg ciebie rzecz jasna), że porażki innych
                      teamów można usprawiedliwić???" <
                • Gość: Krzysztof Re: Dziwie Ci się Deltalima... IP: 212.180.138.* 11.09.05, 22:01
                  A ja jestem z nich zadowolony. Twoje wywody to brednie. Bieg w którym Protas
                  wyleciał przez J.G. zakończył się zwycięstwem Tarnowa 5:1. Gdyby sędzia wydał
                  oczywisty werdykt i wykluczył Golloba wynik najprawdopodobniej byłby 5:1 ale
                  dla Polonii. W końcowym rozrachunku dałoby to wynik 38:52 i tak faktycznie nasi
                  pojechali.Uważam że to dobry wynik! A Ty Deltalimo ochłoń napij się zimnej wody
                  i nie rób z siebie pajaca. Brawo Polonia!!!...jeszcze nie wszystko
                  stracone;)...mam taką nadzieję!!!
                  • deltalima Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 22:08
                    gratuluję samopoczucia! i szukania winy wszędzie tylko nie na własnym podwórku.
                    jesteśzadowolony z wyniku 34-56? zaiste, wspaniałomyślny z ciebie kibic.
                    • Gość: Krzysztof Re: Dziwie Ci się Deltalima... IP: 212.180.138.* 11.09.05, 22:14
                      Ja uznaję wynik 52:38. Może jestem i wspaniałomyślny ale Ty jesteś zwykłym
                      pieniaczem na 100%! Wyluzuj facet bo zaczynasz być żałosny z tą swoją nagonką!
                      Chcesz posmucić to poserfuj na INTERIĘ to portal i poziom postów dla Ciebie!
                      • kibic.zalogowany Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 22:19
                        a kogo interesuje to co ty uznajesz?

jest 56-34 i taki jest wynik meczu! koniec kropka!

może jeszcze się znajdzie ktoś, kto będzie uznawał wynik 46-44, bo kierował się
                        własnymi wyliczeniami?
                      • deltalima Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 22:21
                        skąd te personalne wycieczki? może skupisz się na meritum? piszesz, że w
                        pamiętnym biegu j.gollob-protasiewicz byłoby prawdopodobnie 5-1 dla naszych
                        gdyby nie faul jacka. zakładasz więc, że buczkowski w tym biegu przyjechałby na
                        metę przed wspomnianym gollobem i burzą. odważna to teza.
                        • loramo Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 22:23
                          nie pajacu bo jacek powinien byc byc wykluczony za faul jak sam podkreslasz.
                          • deltalima Re: Dziwie Ci się Deltalima... 11.09.05, 22:27
                            oczywiście, że jacek powinien być wykluczony. co nie zmienia faktu, że liderzy
                            drużyny nie powinni być objeżdżani przez juniorów. i lider drużyny nie powinien
                            się wywracać przez nikogo nie sfaulowany. liderzy drużyny powinni być również
                            dobrze spasowani do toru. nie powinni natomiast przywozić 5-8 punktów w sześciu
                            (!!!) startach. dlatego twierdzę, że mamy tylko jednego lidera.

BRAWO ANDREAS!
          • Gość: abcd Re: MILCZ! IP: *.torun.mm.pl 11.09.05, 21:40
            Zajmij się swoimi , nie szukaj usprwiedliwienia kosztem innych , gdyż
            to twoi walczą o złoto .
            • Gość: byzydura Re: MILCZ! IP: *.tvgawex.pl 11.09.05, 22:40
              nie rozumiem jak mozna być takim ignorantem jak Sawina, ktory uparcie środkiem
              toru jechał (pytanie po co? chyba po to zeby go wyprzedzili wszyscy), a Protas
              to, co zrobil w 15biegu to postawa juniora, a nie kapitana drużyny.
              • deltalima Re: MILCZ! 11.09.05, 22:42
                no, chociaż jeden obiektywny, nie zaślepiony kibic.
              • kibic.zalogowany Re: MILCZ! 11.09.05, 22:48
                byzydura... proponuję idż do Zdzicha niech wypie... ze składu Sawinę i Protasa,
                bo Ty sam pojedziesz 100 razy mądrzej i lepiej od nich!!!
                • deltalima Re: MILCZ! 11.09.05, 22:57
                  byzydura nie jest trenerem a tym bardziej zawodnikiem więc się kolego nie
                  ośmieszaj. a żużlowcy jeżdżą dla kibiców, mamy prawo ich oceniać i jeśli ktoś
                  się mieni liderem to ten fakt go zobowiązuje do godnej zawodowca postawy!
                  • kibic.zalogowany Re: MILCZ! 11.09.05, 23:10
                    wiesz... bodajże przedwczoraj "kibic" z IP neoplusa uważał byzydurę za koleżankę...
                    a teraz ty sam siebiue ośmieszasz wmawiając mi takie rzeczy!

a skoro jesteś takim krytykiem to proponuję poskarż się na Piotra, bo
                    zawodnikowi takiej klasy nie powinny zdarzać się sytuacje, gdzie w 4 jego
                    biegach zapisano w programie 5-1 w plecy...
                    nie zauważyłeś tego faktu? czy może nie jesteś w stanie do tego dojść, a za to
                    uświadamiasz mnie takimi jałowymi faktami odnośnie byzydury...
                    • deltalima Re: MILCZ! 11.09.05, 23:21
                      przeczytaj jeszcze raz moje posty. tym razem ze zrozumieniem.
                      • kibic.zalogowany Re: MILCZ! 11.09.05, 23:31
                        szkoda czasu na czytanie wypocin przedszkolaka :)
                        • kibic.zalogowany Re: MILCZ! 11.09.05, 23:32
                          ok! przesadziłem! stwierdzam to przed twoją odpowiedzią! przyznaję...
                        • deltalima Re: MILCZ! 11.09.05, 23:36
                          no cóż, myślałem że porozmawiamy poważnie. skoro jednak ograniczasz się do
                          wycieczek personalnych to kończę i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka