mad85 11.09.05, 22:48 Kiedys na forum podawął ktos linki do spore ilosci gier typu piłkarzykii buł tam link do czegos takiego z ligi mistrzów. Nie moge znalesc tego na forum. Pomoze mi ktos i poda mi linka do tego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregory61 Re: Gry internetowe 12.09.05, 00:30 wejdz na stronę uefa tam znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
rychu1990 Re: Gry internetowe 12.09.05, 18:06 gregory61 napisał: > wejdz na stronę uefa tam znajdziesz ludzie blagam pomozcie mi! Zarejestrowalem sie tam w tej grze ale nie moge sie potem zalogowac! Po rejestracji wpisuje normalnie tak jak trzeba i gdzie trzeba username i haslo i klikam enter ale nic sie nie pojawia tylko jakby odswieza sie strona! Co sie dzieje? Dzieki za pomoc! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mszlasa Re: Gry internetowe 12.09.05, 18:10 Mam ten sam problem. Mialem wejsc na swoje konto pocztowe aby potwierdzic rejestracje ale czekam juz 3 dni i nadal nie dostalem maila z tej gry. Czy to normalne tak dlugo czekac???? prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
barfor2 Re: tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 19:35 Mail powinien przyjsc za kilka minut. I tam masz link na ktory trzeba wejsc aby potwierdzic rejestracje. A potem jest juz wszystko normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu1990 Re: tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 19:47 ale tam jest napisane access denied Odpowiedz Link Zgłoś
pokal1 Re: tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 21:18 tia, mam dokladnie to samo acces denied, nie wiem czemu niby jest brak dostepu, ale w sumie odpuscilem sobie bo troche niektore czesci punktacji mi sie nie podobaly, a pozatym to nie chcialo mi sie tracic czasu na kolejne proby Odpowiedz Link Zgłoś
mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 16:03 Juz znalazłem . Oto link do nich en.uclfantasy.uefa.com/ . Zpraszam wszytkich którzy sie zarejestruja do udziału takze w mojej lidze prywatnej oto jej kod 71935-12154. Odpowiedz Link Zgłoś
mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 18:43 u mnie mial przyszedł zaraz i dział wszytko ok. jedyny bład jaki miałem podczas rejestracji to ze w dacie urodzenia nie mozna wpisywac krpek a trzeba \ Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Gry internetowe 12.09.05, 19:47 Może wystąpić problem z naszymi skrzynkami mailowymi. Niektóre skrzynki na portalach odrzucają maila z Uefa traktując go jako spam lub wrzuca do folderu ze spamem (i usuwa np. o północy każdego dnia). Trzeba odebrać maila poprzez stronę www a nie program pocztowy. Najlepiej skrzystać z WP. Jak juz odbierze się tego maila to trzeba otworzyć adres tam podany i mamy potwierdzenie rejestracji. Później układamy skład i mozemy przyłączyć się do ligi ŁKS Małysz - kod to 9789-2124 Odpowiedz Link Zgłoś
mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 20:28 tutaj mari masz racje. to samo miał mój kumpel. na poczcie tlenu. Zapraszam wszystkich do mojej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Gry internetowe 13.09.05, 08:28 Potwierdzam. Serwer Gazety, traktuje maile rejestracyjne jako spam i nie możesz aktywować swojego konta. Mialem to samo. Założyłem skrzynkę na WP i tam maile dochodzą. Umieszczane są automatycznie w folderze spam, ale stamtąd mozesz je odczytać. Kliknij potem na link aktywujący i gotowe. Po wejściu na stronę CHL, możesz grać. Odpowiedz Link Zgłoś