Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gry internetowe

11.09.05, 22:48
    Kiedys na forum podawął ktos linki do spore ilosci gier typu piłkarzykii buł
    tam link do czegos takiego z ligi mistrzów. Nie moge znalesc tego na forum.
    Pomoze mi ktos i poda mi linka do tego??
    Obserwuj wątek
      • gregory61 Re: Gry internetowe 12.09.05, 00:30
        wejdz na stronę uefa tam znajdziesz
        • rychu1990 Re: Gry internetowe 12.09.05, 18:06
          gregory61 napisał:

> wejdz na stronę uefa tam znajdziesz

ludzie blagam pomozcie mi! Zarejestrowalem sie tam w tej grze ale nie moge sie
          potem zalogowac! Po rejestracji wpisuje normalnie tak jak trzeba i gdzie
          trzeba username i haslo i klikam enter ale nic sie nie pojawia tylko jakby
          odswieza sie strona! Co sie dzieje? Dzieki za pomoc! Pozdro
          • mszlasa Re: Gry internetowe 12.09.05, 18:10
            Mam ten sam problem. Mialem wejsc na swoje konto pocztowe aby potwierdzic
            rejestracje ale czekam juz 3 dni i nadal nie dostalem maila z tej gry. Czy to
            normalne tak dlugo czekac???? prosze o odp.
            • ponczekmen tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 19:23
              • barfor2 Re: tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 19:35
                Mail powinien przyjsc za kilka minut. I tam masz link na ktory trzeba wejsc aby
                potwierdzic rejestracje. A potem jest juz wszystko normalnie...
                • rychu1990 Re: tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 19:47
                  ale tam jest napisane access denied
                  • pokal1 Re: tez nie umiem przez to przejsc 12.09.05, 21:18
                    tia, mam dokladnie to samo acces denied, nie wiem czemu niby jest brak dostepu,
                    ale w sumie odpuscilem sobie bo troche niektore czesci punktacji mi sie nie
                    podobaly, a pozatym to nie chcialo mi sie tracic czasu na kolejne proby
      • mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 16:03
        Juz znalazłem . Oto link do nich en.uclfantasy.uefa.com/ . Zpraszam
        wszytkich którzy sie zarejestruja do udziału takze w mojej lidze prywatnej oto
        jej kod 71935-12154.
        • mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 18:43
          u mnie mial przyszedł zaraz i dział wszytko ok. jedyny bład jaki miałem podczas
          rejestracji to ze w dacie urodzenia nie mozna wpisywac krpek a trzeba \
          • marwi75 Re: Gry internetowe 12.09.05, 19:47
            Może wystąpić problem z naszymi skrzynkami mailowymi. Niektóre skrzynki na
            portalach odrzucają maila z Uefa traktując go jako spam lub wrzuca do folderu ze
            spamem (i usuwa np. o północy każdego dnia). Trzeba odebrać maila poprzez stronę
            www a nie program pocztowy. Najlepiej skrzystać z WP. Jak juz odbierze się tego
            maila to trzeba otworzyć adres tam podany i mamy potwierdzenie rejestracji.

Później układamy skład i mozemy przyłączyć się do ligi ŁKS Małysz - kod to
            9789-2124
            • mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 20:28
              tutaj mari masz racje. to samo miał mój kumpel. na poczcie tlenu. Zapraszam
              wszystkich do mojej ligi
            • dobrek40 Re: Gry internetowe 13.09.05, 08:28
              Potwierdzam. Serwer Gazety, traktuje maile rejestracyjne jako spam i nie możesz
              aktywować swojego konta. Mialem to samo. Założyłem skrzynkę na WP i tam maile
              dochodzą. Umieszczane są automatycznie w folderze spam, ale stamtąd mozesz je
              odczytać. Kliknij potem na link aktywujący i gotowe. Po wejściu na stronę CHL,
              możesz grać.
      • mad85 Re: Gry internetowe 12.09.05, 20:29
        kod mojej ligi to 71935-12154.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka