counterpablo 12.09.05, 18:17 sorry za ten wątek.. ale tak musiało być.. zobaczę przy okazji, kto tu jest prawdziwym człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masterpablo Dobre... można pomóc... 12.09.05, 18:20 mnie się to podoba... popieram ten pomysł... fakt, że to nie miejsce dla tego wątku, ale co tam... warto zrobić w życiu coś dobrego.. dać coś od siebie... pozdro i gratuluję serca... :) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:13 Kto popiera niech się wpisze... kto nie popiera niech się też wpisze... pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_22 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:26 Ja popieram jak najbardziej. I jeszcze stronę Polskie Sztuczne Serce :) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:34 tak... racja... a jeśi przyłączy się do nas więcej osób to zdziałamy wiele więcej... pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:58 Ja na pajacyka codziennie a jesli nie to zawsze kiedy mam dostep do neta Odpowiedz Link Zgłoś
4klaperson Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 20.09.05, 19:53 popieram, popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
placek11 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 20:54 ja popieram też Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_1_9_8_3 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 20:53 POPIERAM !! !! !! Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 13.09.05, 19:43 tu sie chyba duzo osob wstydzi milosci do blizniego... tylko nie wiem czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 13.09.05, 19:49 To jest forum "pilkarzyki" które ma sluzyc rozwiazywaniu problemów w grze i pomaganiu nowym uczestnikow na nie okazywaniu serca a ni obnoszenia sie z tym jaki kto jest dobry i wspanialy moze jeszcze zareklamuje TVN nie jestes sam i cos tam z Polsatu...po co takie cos na pokaz? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_1_9_8_3 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 13.09.05, 22:54 Nie wszyscy wiedzieli o tej stronie.Ja nie wiedziałem i nie wydaje mi sie ze ty dennis26 tez wiedziałes.Nikt tu sie z tym nie obnosi, tylko jak tobie starzy od urodzenia podtawiali zarcie pod ryj, to nie mysl ze kazdy tak ma jak ty, a takie jedno klikniecie duzo robi.A pozatym jak cie nie podoba to na ch.. tu wchodziłeś i sie wpisywałes. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 07:50 Jakbys byl pajacu spostrzegawczy to wchodząc na forum piłkarzyków widziałbys na górze baner z podpisem kliknij w pajacyka.Ta strona jest reklamowana wszedzie i nie mow mi ze dopiero wczoraj dowiedziales sie o jej istnieniu,no chyba ze dopiero sie urodziłes Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 14:25 Dzieci bawią się Intejnetem!Daj im kontynuować dennis :) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 14:45 hmmm... spoko ludki... nie denerwujcie sie... nie kloccie... bedzie dobrze... nie mamy sie o co klocic... tyle ludzie maja problemow... a my sie klocimy nie wiadomo po co... fakt... moze nie trzeba sie chwalic... ale chodzilo glownie zeby ktos to przeczytal... i zeby sie tam troche cyferek narobilo... nie kloccie sie... pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 10:02 moze dlatego ze w prawym gornym rogu tej strony jest pajacyk no i kazdy ktory chce to na niego kliknie, a jesli ktos klika na niego kto nie znaczy ze za kazdym razem mam sie pochwalic ze to zrobliem? ci ktorym na tym zalezy sie tym chwalic nie musza Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-1 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 15:37 Steram sie być na tej stronie codzienie Odpowiedz Link Zgłoś
counterpablo A ILE RAZY DZIENNIE KLIKACIE?? 15.09.05, 09:54 Bo jest taka sprawa... że przy odpowiednim ustawieniu przeglądarki Opera... istnieje możliwość wielokrotnego wspomagania Pajacyka... w ciągu jednego dnia istnieje wówczas możliwość klikania na Pajacyka... cały dzień... nie pamiętam jak to się dokładnie ustawia, ale bodajże usuwanie ciasteczek po każdym wyłączeniu opery... i wówczas... przy każdym uruchomieniu Opery możemy kliknąć na Pajacyka... (proponuję go ustawić jako stronę główną)... POZDRO :) Odpowiedz Link Zgłoś
counterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 16.09.05, 20:17 PODBIJAM Pamięci Arkadiusza Gołasia [*] :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
counterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 10:07 www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu www.polskieserce.pl - Polskie Sztuczne Serce PODBIJAM... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 11:54 w łeb se podbij Odpowiedz Link Zgłoś
counterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 16:12 widzisz rejmistrz... ja przynajmniej mam w co podbijac... a ty nie... biedna psina.... haha!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 18:57 beczka smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 19.09.05, 06:48 Ja pozrywałem boki ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 19.09.05, 20:58 a se zrywaj... kwiatki na łące... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 07:27 a tak poza tematem, counterpablo,masterpablo i jeszcze widzialem wonderpablo czy wy jesteście bracmi? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 08:12 Z jednej matki ale różnych ojców :))) To zapewne jedna i ta sama osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 08:26 Wlasnie tez myslalem ze to jedna osoba ale to jak odpowiadal by na swoje posty:) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 18:24 ja tam sie do nich nie przyznaje... :P:P:P ja ich nie znam... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś