Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu...

12.09.05, 18:17
    sorry za ten wątek.. ale tak musiało być.. zobaczę przy okazji, kto tu jest prawdziwym człowiekiem...
    Obserwuj wątek
      • masterpablo Dobre... można pomóc... 12.09.05, 18:20
        mnie się to podoba... popieram ten pomysł... fakt, że to nie miejsce dla tego wątku, ale co tam... warto zrobić w życiu coś dobrego.. dać coś od siebie... pozdro i gratuluję serca... :)
      • masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:13
        Kto popiera niech się wpisze... kto nie popiera niech się też wpisze... pozdro :)
        • prezes_22 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:26
          Ja popieram jak najbardziej. I jeszcze stronę Polskie Sztuczne Serce :)
          • masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:34
            tak... racja... a jeśi przyłączy się do nas więcej osób to zdziałamy wiele więcej... pozdro :)
            • szczur16 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 19:58
              Ja na pajacyka codziennie a jesli nie to zawsze kiedy mam dostep do neta
          • 4klaperson Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 20.09.05, 19:53
            popieram, popieram...
        • placek11 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 20:54
          ja popieram też
      • mlody_1_9_8_3 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 12.09.05, 20:53
        POPIERAM !! !! !!
      • masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 13.09.05, 19:43
        tu sie chyba duzo osob wstydzi milosci do blizniego... tylko nie wiem czemu...
        • dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 13.09.05, 19:49
          To jest forum "pilkarzyki" które ma sluzyc rozwiazywaniu problemów w grze i
          pomaganiu nowym uczestnikow na nie okazywaniu serca a ni obnoszenia sie z tym
          jaki kto jest dobry i wspanialy moze jeszcze zareklamuje TVN nie jestes sam i
          cos tam z Polsatu...po co takie cos na pokaz?
          • mlody_1_9_8_3 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 13.09.05, 22:54
            Nie wszyscy wiedzieli o tej stronie.Ja nie wiedziałem i nie wydaje mi sie ze ty
            dennis26 tez wiedziałes.Nikt tu sie z tym nie obnosi, tylko jak tobie starzy od
            urodzenia podtawiali zarcie pod ryj, to nie mysl ze kazdy tak ma jak ty, a
            takie jedno klikniecie duzo robi.A pozatym jak cie nie podoba to na ch.. tu
            wchodziłeś i sie wpisywałes.
            • dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 07:50
              Jakbys byl pajacu spostrzegawczy to wchodząc na forum piłkarzyków widziałbys na
              górze baner z podpisem kliknij w pajacyka.Ta strona jest reklamowana wszedzie i
              nie mow mi ze dopiero wczoraj dowiedziales sie o jej istnieniu,no chyba ze
              dopiero sie urodziłes
              • rejmistrz Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 14:25
                Dzieci bawią się Intejnetem!Daj im kontynuować dennis :)
              • masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 14:45
                hmmm... spoko ludki... nie denerwujcie sie... nie kloccie... bedzie dobrze... nie mamy sie o co klocic... tyle ludzie maja problemow... a my sie klocimy nie wiadomo po co... fakt... moze nie trzeba sie chwalic... ale chodzilo glownie zeby ktos to przeczytal... i zeby sie tam troche cyferek narobilo... nie kloccie sie... pozdro :)

• kordzio1 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 10:02
          moze dlatego ze w prawym gornym rogu tej strony jest pajacyk no i kazdy ktory
          chce to na niego kliknie, a jesli ktos klika na niego kto nie znaczy ze za
          kazdym razem mam sie pochwalic ze to zrobliem? ci ktorym na tym zalezy sie tym
          chwalic nie musza
      • stanley-1 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 14.09.05, 15:37
        Steram sie być na tej stronie codzienie
      • counterpablo A ILE RAZY DZIENNIE KLIKACIE?? 15.09.05, 09:54
        Bo jest taka sprawa... że przy odpowiednim ustawieniu przeglądarki Opera... istnieje możliwość wielokrotnego wspomagania Pajacyka... w ciągu jednego dnia istnieje wówczas możliwość klikania na Pajacyka... cały dzień... nie pamiętam jak to się dokładnie ustawia, ale bodajże usuwanie ciasteczek po każdym wyłączeniu opery... i wówczas... przy każdym uruchomieniu Opery możemy kliknąć na Pajacyka... (proponuję go ustawić jako stronę główną)... POZDRO :)
      • dobrek40 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 16.09.05, 14:01
        podbijam
      • counterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 16.09.05, 20:17
        PODBIJAM Pamięci Arkadiusza Gołasia [*] :( :( :(
      • counterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 10:07
        www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu
        www.polskieserce.pl - Polskie Sztuczne Serce

PODBIJAM... :)
        • rejmistrz Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 11:54
          w łeb se podbij
          • counterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 16:12
            widzisz rejmistrz... ja przynajmniej mam w co podbijac... a ty nie... biedna psina.... haha!! :)
            • rejmistrz Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 18.09.05, 18:57
              beczka smiechu
              • dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 19.09.05, 06:48
                Ja pozrywałem boki ze śmiechu
      • masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 19.09.05, 20:58
        a se zrywaj... kwiatki na łące... :):):)
        • dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 07:27
          a tak poza tematem, counterpablo,masterpablo i jeszcze widzialem wonderpablo
          czy wy jesteście bracmi?
          • marwi75 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 08:12
            Z jednej matki ale różnych ojców :)))

To zapewne jedna i ta sama osoba...
            • dennis26 Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 08:26
              Wlasnie tez myslalem ze to jedna osoba ale to jak odpowiadal by na swoje posty:)
      • masterpablo Re: www.pajacyk.pl - Polska Strona Głodu... 21.09.05, 18:24
        ja tam sie do nich nie przyznaje... :P:P:P ja ich nie znam... :P:P:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka