Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świata..!

17.09.05, 17:54
    Tego jeszcze chyba nie było...A może ktoś wie kiedy wcześniej w ten sposób
    wyłonioni Mistrza Świata na...ŻUŻLu !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: cs Po co w ogole pakowac forse w speedway ? IP: *.k102.webspeed.dk 17.09.05, 20:33
        Mozna by po prostu w marcu rozlosowac kolejnosc we wszystkich zawodach i bylo by
        po sprawie.
        Tanio, szybko, zawodnicy by nie odnosili kontuzji...
        • Gość: Kibic z Tarnowa Re: Po co w ogole pakowac forse w speedway ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:39
          Paranoja i bezsens...
          Naprawde brak slow - zamiast finalow mozna zbierac do jednej bazy osiagniecia
          ligowe zawodnikow wystepujacych w finale, i potem wyliczyc ile moga punktow
          zdobyc...
          Jezeli jest to final a tor byl jaki byl - zawody powinny zostac przelozone...
      • kibic.zalogowany Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa 17.09.05, 20:42
        jeśli Suchanek nie chciał wyjechać na tor, to sędzia mógł włączyć 2 minuty i
        wykluczyć Czecha! proste i banalne!!!
        losowanie jest absurdem! na miejscu Kasprzaka tak zdobyty tytuł byłby dla mnie
        nic nie warty...
        • exces Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa 18.09.05, 07:53
          Myślałem, że decyzja Stilla to jego własna inicjatywa w wyścigu sędziów do
          tytułu "DĘTKI ROKU", {a może wymyslimy specjalną kategorię-wyłącznie dla
          sędziów?)ale jak podają "Sportowe Fakty" jest w tym pomyśle z losowaniem POLSKI
          ślad>>"W takiej sytuacji sędzia zawodów wraz z Andrzejem Grodzkim (obserwatorem
          z ramienia FIM) postanowili przeprowadzić losowanie o złoty medal!!<<.Czego jak
          czego, ale Pana Andrzeja Grodzkiego o takie pomysly nawet bym nie
          podejrzewał...! ;):)
          • Gość: Toma Toruń Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa IP: *.petrus.com.pl 18.09.05, 10:30
            W niedzielę 25 września w siedzibie TV Polsat odbędzie się losowanie DMP na
            żużlu.
            • Gość: byzydura Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa IP: *.tvgawex.pl 18.09.05, 11:53
              jeszcze fajniej by bylo, gdyby to Czech wygral losowanie, mimo ze nie wyjechal
              do wyscigu dodatkowego! to dopiero bylaby parodia :)))
              jednak fakt faktem, Kasprzak Mistrzem Świata, gratulacja i powodzenia, niech
              kroczy drogą Hampela!
            • Gość: MAVERICK PL Jestem za! :D :P IP: *.wancom.pl 18.09.05, 16:28
              LOL!
              Jestem za :D bo wtedy szanse BTZ za złoto rosną z "30%" na 50% :D
              cza se tylko na niedziele dobre miejsce zapewnić na "losowanie" :D
              • Gość: Toma Toruń Re: Jestem za! :D :P IP: *.petrus.com.pl 18.09.05, 17:22
                Podobno dzialacze obu klubów stawiają tarota chodzą do wróżki i badają który
                zawdonik ma najwięcej szczęścia
                • Gość: MAVERICK PL Re: Jestem za! :D :P IP: *.wancom.pl 18.09.05, 21:10
                  It's not funny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka