exces 17.09.05, 17:54 Tego jeszcze chyba nie było...A może ktoś wie kiedy wcześniej w ten sposób wyłonioni Mistrza Świata na...ŻUŻLu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cs Po co w ogole pakowac forse w speedway ? IP: *.k102.webspeed.dk 17.09.05, 20:33 Mozna by po prostu w marcu rozlosowac kolejnosc we wszystkich zawodach i bylo by po sprawie. Tanio, szybko, zawodnicy by nie odnosili kontuzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Tarnowa Re: Po co w ogole pakowac forse w speedway ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:39 Paranoja i bezsens... Naprawde brak slow - zamiast finalow mozna zbierac do jednej bazy osiagniecia ligowe zawodnikow wystepujacych w finale, i potem wyliczyc ile moga punktow zdobyc... Jezeli jest to final a tor byl jaki byl - zawody powinny zostac przelozone... Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa 17.09.05, 20:42 jeśli Suchanek nie chciał wyjechać na tor, to sędzia mógł włączyć 2 minuty i wykluczyć Czecha! proste i banalne!!! losowanie jest absurdem! na miejscu Kasprzaka tak zdobyty tytuł byłby dla mnie nic nie warty... Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa 18.09.05, 07:53 Myślałem, że decyzja Stilla to jego własna inicjatywa w wyścigu sędziów do tytułu "DĘTKI ROKU", {a może wymyslimy specjalną kategorię-wyłącznie dla sędziów?)ale jak podają "Sportowe Fakty" jest w tym pomyśle z losowaniem POLSKI ślad>>"W takiej sytuacji sędzia zawodów wraz z Andrzejem Grodzkim (obserwatorem z ramienia FIM) postanowili przeprowadzić losowanie o złoty medal!!<<.Czego jak czego, ale Pana Andrzeja Grodzkiego o takie pomysly nawet bym nie podejrzewał...! ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa IP: *.petrus.com.pl 18.09.05, 10:30 W niedzielę 25 września w siedzibie TV Polsat odbędzie się losowanie DMP na żużlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: hi, hi KASPRZAK ...WYLOSOWAŁ Mistrzostwo Świa IP: *.tvgawex.pl 18.09.05, 11:53 jeszcze fajniej by bylo, gdyby to Czech wygral losowanie, mimo ze nie wyjechal do wyscigu dodatkowego! to dopiero bylaby parodia :))) jednak fakt faktem, Kasprzak Mistrzem Świata, gratulacja i powodzenia, niech kroczy drogą Hampela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Jestem za! :D :P IP: *.wancom.pl 18.09.05, 16:28 LOL! Jestem za :D bo wtedy szanse BTZ za złoto rosną z "30%" na 50% :D cza se tylko na niedziele dobre miejsce zapewnić na "losowanie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Jestem za! :D :P IP: *.petrus.com.pl 18.09.05, 17:22 Podobno dzialacze obu klubów stawiają tarota chodzą do wróżki i badają który zawdonik ma najwięcej szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Jestem za! :D :P IP: *.wancom.pl 18.09.05, 21:10 It's not funny. Odpowiedz Link Zgłoś