Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zdjęcia z BLMŚJ....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:58
    Jak wyzej - zdjecia z Blotnych Losowanych Mistrzostw Swiata Juniorow :)
    strony.tarman.pl/~chrapusta/cpg/thumbnails.php?album=42
    Super ze to Polak ma mistrza - ale patrzac na to bloto jakie zafundowali
    austriacy - noz sie w kieszeni otwiera - cud ze nie doszlo do podobnej
    tragedii jak w Rownem...
    I jeszcze final MS bez band dmuchanych...
    Obserwuj wątek
      • cancro Re: Zdjęcia z BLMŚJ.... 19.09.05, 20:32

Moje zdjęcia nie są tak dobre, dlatego załączam jedynie skana programu. Jak na
        Austrię program jest rewelacyjny - wierzcie mi!
        img365.imageshack.us/img365/8985/program5dq.jpg
        Co do "wspaniałych kibiców", jak zwykle znalazła się menda, która zapijaczona z
        biało-czerwonym cylindrem na głowie, przewracała się na głównej trybunie. Nie
        wiedziałem, gdzie podziać oczy! No ale "Unia z Tarnowa, polskiego żużla
        królowa". Pogratulować królowej takich sług! :-)
        • Gość: Kibic z Tarnowa Re: Zdjęcia z BLMŚJ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:25
          troche jadu nigdy nie zaszkodzi prawda?
          • cancro Re: Zdjęcia z BLMŚJ.... 19.09.05, 21:37
            No pewnie! Za to zbyt wiele piwa szkodzi zawsze! Kto nie może pić alkoholu niech
            pije mleko i to świeżutkie, żeby mu nie zaszkodziło! Rozumiem, ze twoim zdaniem
            to co wyprawiał ten troglodyta, godne jest najwyższej pochwały? I jeszcze jedno.
            Jest mi obojętne skąd było to pijane w sztok ciele. Skąd by nie był
            zareagowałbym w ten sam sposób. To nie ja darłem mordę, ze jestem z Tarnowa, czy
            skądkolwiek. Na stadionie było pół Europy, a on zrobił obciach Polsce! Czy
            uważasz , że wszystko jest OK? Dlaczego mam się wstydzić za buraka, który
            przewraca się na mnie, bo koledzy z którymi pił zostawili go samego. Dziękuje
            niebiosom, ze nie doszło do jeszcze bardziej pożałowania godnych ekscesów.
            Ukłony!
            • Gość: Kibic z Tarnowa Re: Zdjęcia z BLMŚJ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:39
              Tak tak... malo brakowalo zeby ten pijany kibic doprowadzil do wybuchu III
              wojny swiatowej... i rozsiewal ptasia grype...
              Takich burakow w naszym kraju jest setki tysiecy i nic na to nie poradzisz...
              Tyle ze ja akurat dalem linka do zdjec - a ty tworzysz od razu epopeje na
              temat "pijaczyny z tarnowa"...
      • Gość: j Re: Zdjęcia z BLMŚJ.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.05, 21:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka