puciek2 19.09.05, 19:19 Dlaczego nie zmieniła się cena Przemysława Kazimierczaka ? Czyżby za karę bo jego piękna bramka doprowadziła do remisu z Ległą ? puciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.19 Re: Przemysław Kazimierczak brak zmiany ceny ? 20.09.05, 18:59 Redakcja nie musi zmieniać ceny po każdym golu zawodnika :) i dobrze, że tego nie robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Przemysław Kazimierczak brak zmiany ceny ? 21.09.05, 01:12 no prosze jak sie kaziu rozstrzelal, od 7mies (o ile odbrze pamietam) nie strzelil gola, a teraz od piatku do wtorku 3 bramki(dzis dwie z LKS), no brawo, a pomyslec z mialem go sprzedac Odpowiedz Link Zgłoś
puciek2 Re: Przemysław Kazimierczak brak zmiany ceny ? 23.09.05, 00:44 Potrafisz znaleźć w tej edycji jeszcze jednego zawodnika, który strzelił bramkę a nie wzrosła mu cena ? Oczywiście od momentu gdy były wprowadzone zmiany cen. Odpowiedz Link Zgłoś
denver7 on się nazywa KAŹMIERCZAK!!! 23.09.05, 10:11 Kazimierczak gra w Wiśle Płock. Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: on się nazywa KAŹMIERCZAK!!! 23.09.05, 15:12 buheheeheheheheheheh nie moge poprostu co to za idiota pisal :P Odpowiedz Link Zgłoś
denver7 szczur16 - sam jesteś idiotą 23.09.05, 18:33 Co za debil, no nie mogę. Przemysław KAŹMIERCZAK (Pogoń Szczecin) Krzysztof KAZIMIERCZAK (Wisła Płock) widzisz różnicę, baranie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: on się nazywa KAŹMIERCZAK!!! 23.09.05, 19:00 ja wiem ze kazmierczak gra w pogoni :P bo chyba chodze namecze :D Odpowiedz Link Zgłoś
denver7 Re: on się nazywa KAŹMIERCZAK!!! 23.09.05, 20:05 no to do czego się czepiasz, skoro wiesz, że w Pogoni gra Kaźmierczak?? Mnie po prostu już wq..wia to ciągłe przekręcanie nazwiska tego chłopaka. Tym bardziej, że to kandydat na piłkarza dużego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś