wera666 26.09.05, 20:39 Nie śledziłem dokładnie jednej kwestii: czy gramy w Piłkarzyki do końca rundy jesiennej, czy też do tej edycji liczymy również dwie kolejki rundy rewanżowej, które zostaną rozegrane jeszcze w tym roku? Dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
austria Re: Austria - Pytanie 27.09.05, 10:30 Konkurs trwa dotąd aż gra liga. Czyli może to być 15 kolejek, ale może być i 17 Odpowiedz Link Zgłoś
falkor1 Re: Austria - Pytanie 27.09.05, 11:39 Ale mam nadzieję, że będzie to jasno sformułowane w okolicach 13 kolejki:) Żeby się ktoś za szybko nie cieszył:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrax Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 04:06 W sumie jest to bardzo dobre pytanie i tez chcialbym wiedziec tylko ze odpowiedz AUSTRII jest troche arogancka i niewystarczajaca, ze by nie powiedziec ze nic z niej nie wynika. Prosze o konkret tak czy nie? Bo ja zrozumialem ta odpowiedz tak ze jak pogoda pozwoli zagrac pilkarzom to licza sie wszystkie mecze rozegrane w tym roku bez wzgledu na to ze bedzie to juz runda rewanzowa. Ale jak znam zycie to pare meczy przeloza z powodu sniegu itp. na wiosne i co wtedy? Prosze o odpowiedz szanowną redakcje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 12:35 NA jesień zaplanowano 17 kolejek i tego się trzymamy. Jeśli PZPN postanowi że kolejek będzie 15 to będzie to ostatnia kolejka Piłkarzyków Wygraj Ligę. Nie będzie takiej sytuacji, że np. w 16 kolejce liczymy 3 mecze bo pozostałe zostaną przełożone na wiosnę. Wszystko jednak jeszcze przed nami. Może za miesiąc będziemy wiedzieli więcej Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 12:37 Mnie ta odpowiedź zadowala ;) --- bojkotkp.com Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 12:49 Mnie również. Prawie każde ustalenie można zaakceptować, jeśli się o nim wie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory61 Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 13:53 pamiętacie co było z 4 kolejką? hehehehe, jak zwykle redakcja ma ostatni głos i możemy być "mile" zaskoczeni Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 13:55 Pamiętamy, odbyła się i bardzo dobrze. --- bojkotkp.com Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-1 Re: Austria - Pytanie 29.09.05, 10:09 Odbyła sie?? Chyba żartujesz,Tto o co było tyle szumu? Odpowiedz Link Zgłoś
gregory61 Re: Austria - Pytanie 28.09.05, 14:00 miałem na myśli, przyznanie punktów za liderowanie, brak odpowiedniej informacji o zaistniałej sytuacji i jej skutkach (kto gra w tym zaległym meczu), to samo odnosi się do cen piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś