Gość: kolabor IP: *.torun.mm.pl 30.09.05, 00:20 czy baraże również typujemy ? czy już zamieścić klasyfikację końcową ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: typowanie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.09.05, 06:50 Według mnie niewielkie jest już prawdopodobieństwo zmiany kolejności końcowej, więc można podać. A baraż możemy wytypowac tutaj dla zabawy- większa frekwencja będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: typowanie IP: *.wancom.pl 30.09.05, 08:05 Może tutaj wytypujmy? Żeby troche osob zobaczyło że jest "takie coś". _____ www.speedway.typ.hk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor QRDE IP: *.torun.mm.pl 30.09.05, 17:33 na czas jakiś rozstanie z netem... ale mam nadzieję, że to długo nie potrwa MAVERICK, jak coś to ja zgłaszam akces do przyszłorocznego konkursu :) i jak znowu znajdziesz dla mnie jakąś fuchę, to ja chętnie :P (matematyk, pseudomoderator :D) i dzięki wszystkim za walkę w tym sezonie :P pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: QRDE IP: *.wancom.pl 30.09.05, 18:53 Spoko... czym się! I wracaj szybko. (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor mniejsze QRDE IP: *.torun.mm.pl 30.09.05, 20:53 w ogóle... co za bzdet :P namieszali mi. jeszcze jakoś mam przez miesiąc :P potem będzie problem, chyba że do tego czasu coś wymyślę (patrz: praca :)) to żem się ośmieszył. sorry za zamieszanie. jak już to za miesiąc to powtórzę :P pozdr Odpowiedz Link Zgłoś