Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:49
    Klecha to największy pacan żużla. Wjechać w taśmę w takim biegu. To trzeba
    być matołem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ona Re: Klecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:54
        To ty jesteś raczej matołem. Temu zawodnikowi zależało na zdobyciu jedynego
        medalu w kategorii juniorów , bo za rok jest seniorem, takie nerwy tak presja
        ja się nie dziwię ,że tak się stało. Jest mi bardzo go żal ,że się tak stało ,
        no ale trudno, nie on pierwszy i nie ostatni. A co do zrywania taśmy w ważnych
        biegach , to Gollob nie lepszy, przecież wjechał podczas GP w Pradze w finale
        bodajże w 2001 roku w taśmę , co jeszcze się wtedy pożarł z Wojaczkiem.
      • Gość: kub_a Re: Klecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:13
        dał plame.brąz miał już w kieszeni.co do pacana to największych można spotkać
        na tym forum jednym z nich jest moniek ... pozdro
        • Gość: moniek Re: Klecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:14
          Jest pacanem, bo wcale nie musiał się rwać do przodu, wystarczyło przyjechać na
          drugim miejscu, a przeciwników w tym biegu miał żadnych.
          • Gość: MAVERICK PL Re: Klecha!!! IP: *.wancom.pl 03.10.05, 07:50
            Och... jaki ty jesteś wspaniały 'moniek' Dobrze że ty nigdy sie nie pomyliłeś i
            nie miałeś mega wtopy. Jesteś moim idolem, tyle w tobie zawiści, braku zdrowego
            rozsądku i obiektywnego spojrzenia. Szkoda, że takich ludzi jest tak "mało"
            Po prostu można się na tobie wzorować. Dlaczego ja cie nie znam? chlip...

blee...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka