Gość: moniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 17:49 Klecha to największy pacan żużla. Wjechać w taśmę w takim biegu. To trzeba być matołem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Klecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:54 To ty jesteś raczej matołem. Temu zawodnikowi zależało na zdobyciu jedynego medalu w kategorii juniorów , bo za rok jest seniorem, takie nerwy tak presja ja się nie dziwię ,że tak się stało. Jest mi bardzo go żal ,że się tak stało , no ale trudno, nie on pierwszy i nie ostatni. A co do zrywania taśmy w ważnych biegach , to Gollob nie lepszy, przecież wjechał podczas GP w Pradze w finale bodajże w 2001 roku w taśmę , co jeszcze się wtedy pożarł z Wojaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kub_a Re: Klecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:13 dał plame.brąz miał już w kieszeni.co do pacana to największych można spotkać na tym forum jednym z nich jest moniek ... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniek Re: Klecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:14 Jest pacanem, bo wcale nie musiał się rwać do przodu, wystarczyło przyjechać na drugim miejscu, a przeciwników w tym biegu miał żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Klecha!!! IP: *.wancom.pl 03.10.05, 07:50 Och... jaki ty jesteś wspaniały 'moniek' Dobrze że ty nigdy sie nie pomyliłeś i nie miałeś mega wtopy. Jesteś moim idolem, tyle w tobie zawiści, braku zdrowego rozsądku i obiektywnego spojrzenia. Szkoda, że takich ludzi jest tak "mało" Po prostu można się na tobie wzorować. Dlaczego ja cie nie znam? chlip... blee... Odpowiedz Link Zgłoś