Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))))))

16.09.02, 23:17
    Czegoś takiego na żywo nie widziałem!!! Wyrzut z autu, błąd bramkarza i
    bramka, na 2-0!!!!:))) To trzeba zobaczyć a (współczuję bramkarzowi) na pewno
    będą okazje! Birmngham bardziej "chciało" i sukces!
    pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bh2 Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) IP: 213.249.157.* 17.09.02, 11:24
        wiec to ogladales;))))
        • alfalfa Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) 17.09.02, 12:34
          Widziałem i myślałem, że padnę!:) To może przebić tylko bramka Jojki
          (pamiętasz, widziałeś jak sam sobie wrzucił do bramki? chciał podać z łapy do
          swojego ale zobaczył że nadbiega przeciwnik, więc zagarnął do siebie i ... :).
          Po 16latach takie derby i taka "bramka" :) Villa wydawała się normalnie jakby
          im ktoś młotkiem w łeb palnął, trzecia bramka też po śmiesznym błędzie. A przed
          drugą wyglądało że za chwilę będzie remis. Bramkarz ma teraz przesrane,
          współczuje mu.
          pzdr.
          ps a jakie komentarze byłu w pubie? I co tam prasa na ten temat?
      • Gość: yatze Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) IP: 213.249.157.* 17.09.02, 15:35
        co by tu dodac.bramkarz stal sie mala gwiazda.widzialem z nim dzisiaj ze dwa
        wywiady w tv.przy okazji pokazali podobne wyczyny z przeszlosci i okazuje sie
        ze jojko nie byl osamotniny w swoich dokonaniach.jak widac mam dzis
        wolne.przypominaja sie wakacje-super nicnierobienie
        dzis valencia-liverpool(choc mnie liga mistrzow troche nudzi-jest za dluga,od
        przyszlego sezonu ma byc krotsza to moze bedzie ciekawiej)
        pzdr
        • alfalfa Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) 17.09.02, 16:05
          He, he, widziałem jeszcze skróty z l. hiszpańskiej i też jeden kolo się nie
          popisał - piłka się kulała (no prawie:) on miał ją z ziemi ale jakoś tak
          złapał, że przepuścił rękoma, "zniósł jajo" i wpadła do siatki. I tak miał
          szczęście bo jego drużyna wygrała.

Masz wolne? To fajnie, używaj! A ja akurat odwrotnie - pozmieniało mi się
          zawodowo i teraz pracuję tak, że co drugi tydzień mam dyżur 24/7 na zmianę ze
          wspólnikiem a poza tym 7/365 (bez nocek). Własną działalność podjąłem, na
          poważnie. Ma być lepsza kaska za wiecej roboty, zobaczymy... Wczoraj zrobiłem
          300km i nawet nie usiadłem (poza jazdą, oczywiście) przez 9h.

L.M. bym poglądał (chyba się uzależniłem od odgłosów dopingu na stadionie, mogę
          nie patrzeć ale jak jest mecz to tv gra, coś sobie w kompie dłubię albo czytam
          i tak to leci:) tylko że już płacę 119 pln/m za C+ a na Polsat mi mimo wszystko
          żal kasy (a ze zwykłej anteny mam 44 piłkarzy na boisku i łeb jak banie po
          meczu ale mimo wszystko, jak będzie realcja Liverpool -Valencia to oglądam
          musowo:). Podobno mają zmienić system rozgrywek L.M. i Pucharu UEFA? Ciekawe
          czy wreszcie będzie to L.M. czy znowu liga od pierwszego do czwartego z
          wybranych krajów a eliminacji nawet mistrzów krajowych dla innych? To jest bez
          sensu. Ten "puchar pocieszenia" tj. UEFA też podupadł, tv rządzi sportem i na
          zdrowie dla sportu to nie wychodzi, niestety. W czwartek jakieś relacje są tv2,
          pewnie polskie zespoły.
          pzdr.
          ps. widziałeś Serie A? Bolonia zrobiła niezłą niespodziankę, nie? wygrać z Romą
          2-1, to musiał być święto!
          • Gość: yatze Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) IP: 213.249.157.* 17.09.02, 17:54
            tak,ale tez chievo wygralo w rzymie z lazio.niestety zapatrzeni w siebie angole
            nic nie pokazuja oprocz p,ship i mam tylko wyniki i strz. bramek.no widze ze
            harujesz jak wol,ale np. tutaj to normalne.od poniedz. do piatku ostra harowa a
            w weekend ostra jazda.ja na dniach przenosze sie do londynu;moze wybiore sie na
            highbury zobaczyc henry i vieira live choc bilety sa okropnie drogie.
            pzdr
            ps;napisz (jak chcesz)numer telefonu,to moze w czasie meczu tyrkne zebys poczul
            atmosfere
            • alfalfa Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) 18.09.02, 19:33
              Gość portalu: yatze napisał(a):

> tak,ale tez chievo wygralo w rzymie z lazio.niestety zapatrzeni w siebie
              angole
              >
              > nic nie pokazuja oprocz p,ship i mam tylko wyniki i strz. bramek.no widze ze
              > harujesz jak wol,ale np. tutaj to normalne.od poniedz. do piatku ostra harowa
              a
              >
              > w weekend ostra jazda.ja na dniach przenosze sie do londynu;moze wybiore sie
              na
              >
              > highbury zobaczyc henry i vieira live choc bilety sa okropnie drogie.
              :)) No to nieźle, pozazdrościć (ile ta przyjemność?). Jak moja żonka była w
              Londynie dwa lata temu też ją namawiałem żeby się na Highbury wybrała, chociaż
              był sierpień, przed sezonem:)) Mam kilka zdjęć z zewnątrz (mówiła mi że ledwo
              znalazła ten stadion, bo z zewnątrz całkiem nie wyląda, same kamienice, całkiem
              zabudowany, kilkakrotnie okrążyła zanim znalazła:).
              > pzdr
              > ps;napisz (jak chcesz)numer telefonu,to moze w czasie meczu tyrkne zebys
              poczul
              >
              > atmosfere
              Chętnie, super pomysł! Ale wiesz, to kosztuje i to Ciebie, więc się zastanów
              (może lepiej odłóż na następny bilet na mecz:). Co do numeru to wolałbym na
              forum nie podawać, jak chcesz napisz na priva: alfalfa3@wp.pl to odpiszę z
              numerem. A może jakoś nagrasz i przez maila prześlesz? Nie wiem, sam zdecyduj.
              pzdr.
              ps. a Liverpool kiepsko zaczął LM, niestety...
      • Gość: Gradus Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) IP: *.kobylanka.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:25
        Ale bramkarz tej pilki raczej nie dotknal i podobno wg przepisow bramka nie
        powinna zostac uznana...
        • bh2 Re: Birmingham-Villa 3-0!!!! Bramka kuriozum:)))) 21.09.02, 16:29
          ale sedzia uznal ze bramkarz wlasnie dotknal pilki i uznal gola zgodnie z
          przepisami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka