buka007 13.07.07, 07:31 czarny kot przebiegnie Ci drogę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggy76 Re: Piątek, trzynastego 13.07.07, 10:49 "czarny kot przebiegnie Ci drogę..." Hi hi, mnie takowy przebiega drogę kilkadziesiąt razy dziennie, bo mam go na wyposarzeniu. Dzisiaj już chyba z 20 razy - ale dzień sie jeszcze nie skończył... A tak naprawdę, nie wierzę w przesądy, odkoąd pamiętam zawsze mieliśmy w domu czrnego kota, przeżyłam z nimi niejeden piątek 13tego - i dziękuję, ja i moja rodzinka mamy się bardzo dobrze. Dla mnie bardziej pechowym dniem - choć to może zabrzmieć dziwnie - jest dzień moich urodzin, od kilku lat właśnie w tym dniu spotyka mnie jakaś przykra niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Piątek, trzynastego 13.07.07, 15:14 moja zuzia też dziś ze trzynaście razy mi pomiędzy nogami przebiegła... Odpowiedz Link Zgłoś
maggy76 Re: Piątek, trzynastego 13.07.07, 23:37 Dzień ma się ku końcowi i nic złego się nie wydarzyło - i już chyba się nie wydarzy.... nie wierzcie w przesądy, a tym bardziej w czrnego kota. Mieć kota, jakiejkolwiek maści to sama przyjemność - chcialabym mieć taki spokój i dystans do życia jakie one mają. Odpowiedz Link Zgłoś
debest3 Re: Piątek, trzynastego 14.07.07, 17:49 wybawiłem sie świetnie na imieninach kolegi...potem szybkie przenosiny do Zielonki na spotkanie forumowe...a tam jeszcze lepiej...a potem szczęśliwie dotarłem do domu....czyli co?raczej wczoraj nie miałem pecha? Odpowiedz Link Zgłoś