Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy)

IP: *.nat.visnet.pl 30.09.02, 11:56
    Jezeli tak to prosze o kontakt i pomoc wczoraj zaczalem w to grac i nie
    wszystko jaze. :(
    szczegolnie mi chodzi jak sie sledzi mecz plizz !
    www.itsagoal.com
    Obserwuj wątek
      • jarek55 Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 30.09.02, 17:12
        Mam podobny problem, tez gram od wczoraj. Czy mozna ogladac jakos mecze,
        chociaz nie wiem czy bedzie mi sie chcialo siedziec do 3 w nocy bo wtedy moja
        druzyna rozgrywa mecze... Jak ktos ma jakies ciekawe porady i wskazowki
        dotyczace ITSAGOAL niech sie podzieli
        pzdr i z gory thx
      • Gość: RedMack pytanko do jarka !! IP: *.nat.visnet.pl 30.09.02, 17:30
        w jakiej grasz konferencji i jak sie nazywa twoj team ??
        • Gość: jarek55 Re: pytanko do jarka !! IP: 80.48.32.* 30.09.02, 17:57
          Gram w dywizji 534 a moj zespol to "Sbs Sulejowek".
          Dzisiaj w nocy gralem mecz z wiceliderem mojej ligi i poleglem 2-0 :(((
          pzdr
      • bartosz.t Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 30.09.02, 19:06
        Z tego co ja się orientuję trzeba wejść na zestaw par w porze ich rozgrywania,
        a natępnie wejść na mecz. Osobiście gram w its a goal i hattricka i uważam że
        ten drugi jest bardziej "dojrzały", choć najlepiej byłoby połączyc oba to
        powastałby SUPERMANAGER!!!!!!
      • Gość: zwirek Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.02, 19:13
        moje mecze też są o 3 czy 4 rano jedyny problem to że niemoge kupować ale
        pewien koleś powiedział że po 8 kolejkach można robić transwery to jeszcze 2
        kolejki i moge kupować narazie trenuje kadre to co mam i rozbudowuje stadion
        Pozdrowienia dla graczy Piłkarzyków Hattricka i Itsagoal
      • jackos POMOCY!!!!!!!! 30.09.02, 20:53
        Błagam ten kto już załorzył drużynę nie ch powie co trzeba zrobić na początku
        (jakieg trenera czy opłaca się na początku stadion rozbudowywać kogo zatrudniać
        i tym podobne rzeczy) BLAGAM POOOMOOOCYYYYY!!!!!!
        • jackos do tych co już mają drużynę w its a goal pomożcie 30.09.02, 21:08
          Napiszcie co i jak trzeba zrobić na początku pliiiiiiiiz
          • Gość: zwirek Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.02, 21:24
            Kup trenera, doktora, faceta od utrzymania stadionu itp jak niemasz
            • jackos Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 21:28
              to na razie mam ale czy mógłbyś powiedzieć coś na początek no nie wiem co
              trzeba trenować u zawodników jak załatić aby drużyna się rozwijała a czego broń
              boże się wystrzegac?
              • Gość: zwirek Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.02, 21:38
                Jak pisałem w innych tematach też dopiero się wgryzam naj lepiej to zaglądać
                wszędzie i na stadion zobacz jaką masz pojemność stadionu rozbuduj go troch
                chyba że jest duży bo aj dostałem stadion który miał 28000 miejsć ale
                poprawiłem oświetlenie, parking, kible, tablice świetlną o i reklamy można
                ustawić (masz kase)
                • jackos Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 21:43
                  no to zaje... ja mam stadion o pojemności wystarczającej na polską lige 4000 :))
                  czyli musze go rozbudować i "upiększyć"
                  • Gość: zwirek Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.02, 21:51
                    A jaką średnią masz u mnie około 22000 przychdzi więc stadion ma jeszcze 6000
                    wolnych miejsc.
                    Do 7000 tys ale uważaj na kase zobacz ile będzie kosztowała rozbudowa i wtedy
                    będziesz wiedział czy rozbudować czy nie
                    • jackos Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 21:57
                      Na razie to nie mam żadnej średniej drużyne załorzyłem jakąs godzinę temu a
                      moja dywizja 714 (fajny numerek co?) liczy na razie 4 drużyny a więc mam na
                      razie czas na przemyślenie i uporządkowanie wszystkiego :)
                    • jackos Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 22:09
                      Mam jeszcze pytanko a propos treningu: co ile im się zwiększa wybrana przeze
                      mnie umiejętnośc co dzień co tydzień? Na razie to bramkarzom ustawiłem handling
                      obrońcom tackling pomocnikom passind i napastnikom shotting potem będę zmieniał
                      • Gość: zwirek Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.09.02, 22:13
                        wiesz że jeszcze niewiem ale chyba co dziennie tak mi się wydaje moja div 399
                        druzyna Kuznia
                        • jackos Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 22:17
                          Kurde ciekawe ile będe czekał na 16 kolesi którzy zgłoszą się do ligi< nie da
                          się jej jakoś zmienic? :)
                          • jackos Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 22:21
                            popatrzyłem na twoją ligę- nie jest z tobą źle raczej się utrzymasz :))Wiesz
                            jakbyś mi przetransferował paru kolesi to bym się nie obraził :))
                  • jarek55 Re: do tych co już mają drużynę w its a goal pomo 30.09.02, 23:32
                    ja mam stadion 12000 miejsc i narazie go nie rozbudowywuje bo max. kibicow jaki
                    u mnie byl to 10000, a zdarzylo sie to raz (dzisaj mam mecz z liderem ligi u
                    siebie zobaczymy ile ludzi przyjdzie hyhy...)
                    narazie inwestuje w oswietlenie, kibelki, parking i te inne pierdoly
                    pzdr
      • Gość: RedMack ja juz nie wiem wogole o co chodzi ? IP: *.nat.visnet.pl 01.10.02, 04:58
        Posluchajcie wstalem dzisiaj specjalnie w porze meczu zeby zobaczyc jak gra moj
        zespol.A tu kupa wielka na stronie itsagoal jakis
        itsagoal.com is currently updating. Please check back in 102 minutes.

Update Progress : 36%

kto wie o co tu chodzi bo ja wymiekkam ??
        • Gość: Jackos Re: ja juz nie wiem wogole o co chodzi ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 18:01
          za to moja liga nareszcie liczy już 20 zespołów i za 10 godzin gram mecz
          otwarcia :)) mam nadzieję że mój trener dobrze przygotował drużynę do sezonu i
          na rozpoczęcie wygram
          • Gość: zwirek Re: ja juz nie wiem wogole o co chodzi ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.10.02, 18:44
            Powodzenia ja dziś wygrałem na wyjeździe 1-0
            • Gość: gwiazdor1 Re: ja juz nie wiem wogole o co chodzi ? IP: *.chello.pl 01.10.02, 19:03
              wiecie co? tez sobie zagram
        • Gość: RedMack jakie macie druzyny i w ktorych divisiach ? IP: *.nat.visnet.pl 01.10.02, 20:51
          podajcie druzyny i divisie moze zorganizujemy jakies frendli game ?
          mam nadzieje ze te mecze beda sie odbywac w kozystniejszych godzinach :)
          moja druzyna to Wks Mad Dogs div 467 !!
          pytanie do wszystkich czy komus sie udalo sledzic mecz na itsagoal ??
          • jarek55 Re: jakie macie druzyny i w ktorych divisiach ? 01.10.02, 21:07
            no no... mozna by jakiegos friendlisa zorganizowac ale chyba dopiero w weekend
            bo w tygodniu sa ciagle mecze
            Sbs Sulejowek div. 534
            • Gość: zwirek Re: jakie macie druzyny i w ktorych divisiach ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.10.02, 21:56
              Div 399 Kuznia
              • Gość: jackos Re: jakie macie druzyny i w ktorych divisiach ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 23:05
                Legia Jack Mistrz div 714

Wygrałem na inauguracje wyjazdowy mecz!!! 2:0 yeeeeahh!! jestem wiceliderem ale
                dziś gram z liderem i wszystko może się zmienić (on wygrał 3:0 ale grał u
                siebie a wiadomo u siebie łatwiej :)))

A prpos jak wpisuje wasze dużyny do fiends to mi pokazuje że nia ma takich
              • Gość: Jackos Re: jakie macie druzyny i w ktorych divisiach ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 23:25
                Ja i zwirek już wczoraj umówiliśmy się na dwumecz gramy w sobote i niedzielę o
                17 PAMIĘTAJCIE ustawcie agresję niską aby nie pouszkadzać sobie
                zawodników !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Jackos Do RedMacka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 23:22
            Co oznaczają takie gwiazdki przy twoim meczu (swoją drogą gratulacje za
            zdemolowanie przeciwnika))?
            • Gość: RedMack Re: Do RedMacka IP: *.nat.visnet.pl 03.10.02, 01:54
              thx!! doslownie to znaczy (5 gwiazdkowe osiagniecie) super wyczyn :)
      • Gość: gwiazdor1 JEDNO PYTANKO IP: *.chello.pl 01.10.02, 19:15
        nie wiecie dlaczego od razu po zalozeniu ligi mam 5 zwyciestw 7 remisow i 10
        porazek jestem na 15 miejscu w tabeli na 20 druzyn?
        • Gość: Jackos Re: JEDNO PYTANKO IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.10.02, 19:20
          nie wiem masz farta bo połowa roboty już wykonana
        • jarek55 Re: JEDNO PYTANKO 01.10.02, 20:52
          ja tez dostalem zespol z 25 punktami na 12 miejscu w tabeli
          niektorzy zostaja przydzieleni do nowych lig a niektorzy dostaja zespoly jush w
          srodku sezonu
      • jarek55 I znowu porazka... 01.10.02, 20:49
        I znowu porazka tym razem przegralem z liderem mojej ligi 1-0, ale to byl
        zaciety mecz, myslalem ze bedzie remis ale niestety...

mozna w koncu jakos ogladac te mecze???
        bo nie wiem czy mam wstawac o 3.00 w nocy...
        pzdr
      • gwiazdor1 WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! 02.10.02, 10:44
        Wygralem w swoim pierwszym meczu 3-0 i to na wyjezdzie!!!!Jestem thebesciak!!!!
        Teraz rozbuduje sobie stadionik i yakie tam duperele-tylko szkoda ze przejalem
        druzyne w trakcie sezonu i bylem na 15 miejscu,no ale teraz awansowalem i
        jestem na 13.Do lidera brakuje mi jakies 30 punktow
        • Gość: RedMack Re: WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! IP: *.nat.visnet.pl 02.10.02, 11:06
          to fajnie ja rowniez na 3 mecze 2 wygralem w tym ostatni 5-0 na wyjezdzie !!
          wydaje mi sie ze jest wiele martwych druzyn ;)czekam talko az mi umozliwia
          transfery wtedy pokaze klase !!
          na 100% nie mozna sledzic meczy takie jest moje zdanie !!
          • Gość: jarek55 Re: WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! IP: 213.195.142.* 02.10.02, 11:52
            ha! ja tez zanotowalem pierwsza wygrana!! wygralem na wyjezdzie 3-1
            mam pytanko: mozna gdzies zobaczyc statystyki z meczu???
            • Gość: RedMack Re: WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! IP: *.nat.visnet.pl 02.10.02, 12:21
              nie wiem ja nie znalazlem zadnych a szkoda ze nie ma !!:(
              jest tylko krotki opis najciekawszych akcji match detail /match raport
              troche to malo zeby stwiedzic jak kto zagral :(
              jeszcze jedno pytanko jaki to jest czas na polski 9:30 GM - 14.00 GM bo w tym
              czasie chyba bede mogl dokonywac transferow :)
              • Gość: lucas... Re: WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.140.18.* 02.10.02, 13:45
                Chyba nie mozna ogladać meczy (2 razy próbowałem}.
              • Gość: jarek55 Re: WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! IP: 80.48.32.* 02.10.02, 14:55
                nie wiem jaki to jest czas ale mam to samo co Ty, tez moge dokonywac transferow
                w tych godzinach
                • gwiazdor1 Re: WYGRALEM PIERWSZY MECZ!!!!!!! 02.10.02, 15:53
                  szkoda ze nie mozna sledzic swoich meczy na zywo-(na pewno nie mozna)wczoraj
                  sledzilem bo chcialem to sprawdzic ale okazalo sie ze zarwalem nocke na darmo
                  • Gość: RedMack ktos mi powie co z tym czasem ?? IP: *.nat.visnet.pl 02.10.02, 16:04
                    trensfery mozna dokonywac w czasie 9:30GMT-14:00GMT
                    jaki to jest czas na polski ??
                    • martta Re: ktos mi powie co z tym czasem ?? 03.10.02, 11:47
                      oznacza to czas Greenwich i nie mozna wtedy dokonywac transferow
      • gwiazdor1 Tylko remis 03.10.02, 08:00
        Zremisowalem 1-1-a chcialem miec komplet zwyciestw :(
        • Gość: jarek55 Re: Tylko remis IP: 80.48.32.* 03.10.02, 09:08
          druga z rzedu wygrana, tym razem na wlasnym boisku 2-0
          narazie jestem na 11 miejscu ale jest dobrze bo pne sie do gory w tabeli:)
          • Gość: RedMack Re: Tylko remis IP: *.nat.visnet.pl 03.10.02, 10:56
            Ja rowniez tylko zremisowalem :( tym bardziej jestem zly
            ze mi strzelili w 90 min ale pech :(
            • Gość: Dafidoo Re: Tylko remis IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:48
              ja jestem w dywizji 463 jako Kania Gostyn!!!! przjealem druzeyne w trakcie
              sezonu!!! pierwszy mecz zremisowalem, a drugi wygralem!!!!
      • gwiazdor1 GODZINA-WIEM JUZ;) 03.10.02, 15:24
        No wiec transfery mozna dokonywac o godzinie 15-to na 100% a moze tez i w innych
        • Gość: RedMack tak i siak !! IP: *.nat.visnet.pl 03.10.02, 15:34
          wiem od 15 ten napis o godzinach transferowych juz mnie nie blokowal !!
          ale board mi jeszcze nie pozwala dokonywac transferow (mowi ze zamalo meczy)!!
          jezeli ktos juz zrobil jakis zakup to niech napisze !
      • Gość: jarek55 chce ktos zagrac mecz towarzyski??? IP: 80.48.32.* 03.10.02, 15:43
        chce ktos zagrac mecz towarzyski w sobote albo w niedziele o jakiejs rozsadnej
        godzinie (napewno nie o 3 w nocy)???
        • Gość: RedMack Re: chce ktos zagrac mecz towarzyski??? IP: *.nat.visnet.pl 03.10.02, 16:07
          a to nie ty mnie zapraszales na 19 w sobote na maecz (bo jezeli tak to ja
          zaakceptowalem)
          • Gość: jackos Re: chce ktos zagrac mecz towarzyski??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 16:09
            Zremisowałe, u siebie 0:0 z liderem (rozegraliśmy dopiero 2 mecze, ja byłem
            wiceliderem), podejrzewam że wygrałbym ale w 35 min mój kapitan musiał zejść
            dostał wstrząsu mózgu i nie zagra w następnym meczu. :C buuu...
          • Gość: jackos Re: chce ktos zagrac mecz towarzyski??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 16:11
            A mam jeszcze pytanko: il; % zmęczenia jest już za mało aby gracz normalnie
            grał? ja zmiemiam kolesia który ma 71% ale nie wiem czy to za mało powiedzcie
            coś na ten temat
          • Gość: jarek55 Re: chce ktos zagrac mecz towarzyski??? IP: 80.48.32.* 03.10.02, 16:18
            a to spoko, nie widzialem ze zaakceptowales
            powodzenia w najblizszych meczach i do zobaczenia na boisku :)
            • gwiazdor1 PO CO SA REZERWOWI? 03.10.02, 19:59
              Jezeli nie moge dokonywac zmian w czasie meczu,to po co mi tych pieciu czy tam
              nawet szesciu pilkarzy na lawce?Musi byc jakis sposob aby sledzic te mecze na
              zywo-tylko jaki?
              • Gość: lucas... Re: PO CO SA REZERWOWI? IP: 2.4.STABLE* / 10.140.18.* 03.10.02, 20:43
                Jak ktoryś z zawodników złapie kontuzje w czasie meczu to
                nastepuje automatyczna zmiana na rezerwowego.
                • gwiazdor1 Re: PO CO SA REZERWOWI? 03.10.02, 21:34
                  aha to spoko ale wolalbym sam ich dokonywac
                  • Gość: zwirek Kiedy IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.10.02, 22:33
                    Kiedy są zmieniane atrybuty piłkarzy co dziennie chodzi mi o trening ?
                    • gwiazdor1 Re: Kiedy 03.10.02, 22:51
                      u mnie zmieniaja sie tylko niektore wspolczynniki-moze zalezy to od pilkarza
                      albo od elementu wyszkolenia np.sila chyba potrzebuje wiecej niz jeden dzien
                      • Gość: Jackos Re: Kiedy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 17:19
                        gwiazdor1 napisał:

> u mnie zmieniaja sie tylko niektore wspolczynniki-moze zalezy to od pilkarza
                        > albo od elementu wyszkolenia np.sila chyba potrzebuje wiecej niz jeden dzien

Współczynnikki zwiększają się tylko jak każesz je podwyższyć (musisz mieć
                        trenera), co do czasu wydaje mi się że statystyki zwiększają się ok co 2-3 dni
                        (tak jest u mnie), a co do zmian dokonuje pewnie ich trener którego masz, a
                        zmienia kontuzjowanych albo (mam nadzieję) zmęczonych
      • gwiazdor1 Zwyciestwo!!!!!!! 04.10.02, 09:50
        Moj zespol ponownie odniosl efektowne zwyciestwo na wyjezdzie i znow 3-0!!!
        Jestem coraz wyzej w tabeli.
        • Gość: Jackos Re: Zwyciestwo!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 17:20
          ja wygrałem na wyjeździe z 5 drużyą 1-0, ale nie awansowałem z 4 bo przeciwnicy
          także odnieśli zwycięstwa
          • Gość: zwirek Re: Zwyciestwo!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.10.02, 18:01
            wygrana 1-0
            • Gość: jarek55 to chyba tylko ja przegralem :(( IP: 80.48.32.* 04.10.02, 19:20
              to chyba tylko ja przegralem :((
              3-1 w plecy...
              • redmack79 Re: to chyba tylko ja przegralem :(( 04.10.02, 21:00
                moge cie pocieszyc ja tez w plecki ale 0-1 na wyjezdzie
                wsumie na 5 meczy 2z 2p 1r
                :)
              • redmack79 pytanie do wszystkich ?? 04.10.02, 21:01
                czy ktos juz dokonal jakis transferow ??
                tzn sprzedal lub kupil jakiegos pilkaza
                • Gość: zwirek Re: pytanie do wszystkich ?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.02, 00:53
                  Ja moge kupować ale piłkarze odrzucają moje propozycje za mało chyba kasy im
                  daje ale teraz złożyłem pięciu graczą oferte zobaczymy może kogoś kupie
        • Gość: jackos Mam pytanko organizacyjne IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 17:34
          Jak można zmienić nazwę drużyny i stadionu? Jeśli wogóle można
          Pomóżcie jeżeli wiecie.
          • jackos Re: Mam pytanko organizacyjne 05.10.02, 13:57
            plz pomożcie bo przez przypadek nazwałem mój stadion moją ksywką i to trochę
            głupio wygłąda :(
      • maximus10 DOBRA ZACZNE GRAĆ W ITSAGOAL 05.10.02, 16:58
        DUŻY MINUS TO BRAK TRANSFERÓW PRZED PIERWSZYM MECZEM ALE OKI
        ZNA KTOŚ POLSKĄ STRONE O ITSAGOAL A PRZY OKAZJI DAJCIE DO TEGO LINK :)
        • Gość: jackos Re: DOBRA ZACZNE GRAĆ W ITSAGOAL IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 17:11
          gram w tej chwili mecz towarzyski jak mam go obejrzeć?
      • wojtass6 Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 08.10.02, 11:54
        Ja gram juz 3 sezon i nie moge nikogo kupic!!! Chyba to oleje! Moze ma ktos
        recepte na ten problem < mam juz 15 baniek na koncie>
        • redmack79 do wojtasa ?? 08.10.02, 12:54
          a board ci pozwola na dokonywanie transferow ??
          i jaki masz board rating ??
        • redmack79 ... ja ...e !! 08.10.02, 12:58
          3 mecz wplecy moi graja jak patalachy z podobnymi do sie bie druzynami .
          nie wiem co jest grane juz stosuje rozne taktyki ale nic zawsze w plecy a
          bramki strzelaja jak na lekarstwo :(
          podzielcie sie swoimi doswiadczeniami poradzcie jakas ciekawa taktyke bo ja juz
          wymiekam !
      • Gość: FOKS Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.nowydwor.k.pl 08.10.02, 17:00
        dzisiaj postanowilem sprawdzic co to wlasciwie jest.Zalozylem swoja druzynke
        przydzielili mnie do jakies dywizji zdaje sie ze 180 o ile pamietam.Jednak to
        co mnie denerwuje to bardzo dlugie ladowanie sie tej stronki i poszczegolnych
        opcji(zreszta niektore wogole nieraz sie nie chca otworzyc)Czy ktos ma podobne
        problemy z ladowaniem sie stronki???Dodam tylko ze z innymi stronkami wogole
        taki problem nie istnieje.Jezeli tak ma to wygladac to chyba podziekuje za taka
        zabawe!
        • Gość: Cedm Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:08
          Nie tylko Ty masz taki problem.Gram od dwóch dni idwa mecze w plecy a ładowanie
          jak włączam o6 rano to dwie godzinki czekania dobrze że mam czas,Został mi
          jeden bramkarz a transfer nie do pomyślenia.Dobrze że dostałem drużyne z
          czołówki to chyba nie spadne.
          • jackos Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 08.10.02, 19:46
            Weźcie zrozumcie moją drużynę: mam komplet zwycięstw na wyjedździe i same
            remisy u siebie (nieważne jaki przeciwnik czy niezły czy słaby). Apropos
            taktyki ja gram 1-3-5-2 atacking bias normal Play style wing coś tam agression
            6/10 i jakoś sobie radzę
            • Gość: FOKS Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.nowydwor.k.pl 09.10.02, 22:17
              czy ktos wie czy mozna zmienic a wlaciwie to chcialbym dodac do nazwy druzyny-
              Slask miejscowosc(Wroclaw).Czy ktos ma pojecie czy takie dodanie jest mozliwe
              bo cos nie moge znalezc.
      • wackier Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 11.10.02, 10:15
        nie ma takiej możliwości.
        Nazwę drużyny tworzysz w momencie zakładania loginu
        Jak sobie wystukałeś - taką masz
        Pozdrowienia
        • Gość: FOKS Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.nowydwor.k.pl 11.10.02, 12:33
          Dzieki.Dzisiaj jest bardzo dobry dzien :) po debiutanckim remisie 1:1 i porazce
          na wyjezdzie 1:2 w koncu wygrana u siebie 3:0
          • Gość: zwirek Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.10.02, 21:11
            czy miał ktoś problemy z wejściem na strone itsagoal bo ja od 17 nie moge wejść
            • Gość: jarek55 Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: 80.48.32.* 11.10.02, 22:23
              ja tez mam dzisaaj problem z wejsciem na ta stronke, probuje od poludnia tak
              mniej wiecej co godzina i nic...
              • gwiazdor1 Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 11.10.02, 23:14
                0no i ja tez caly czas bylo napisane ze cytuje"connection time out"ale juz jest
                spoko-po kilkanastu probach udalo mi sie zalogowac:)
                • Gość: zwirek Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.02, 12:48
                  jakiś głupek usuną nasze wiadomości
      • Gość: no qrde ja PROPOZYCJA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 13:39
        Proponuje założyć forum ITSAGOAL <i chyba to zrobie> TAM NIKT NICZEGO NAM NIE
        SKASUJE
        • Gość: Cedm Re: PROPOZYCJA IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 14:25
          Bardzo dobry pomysł
          • Gość: zwirek Re: I dalej kupa IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.02, 16:07
            dalej nie można wejść na strone
            • jackos Re: I dalej kupa 12.10.02, 16:14
              jak to możliwe że nasze ostatnie wiadomości zostały skasowane?
              Apropos mam nadzieję ze mój mecz towarzyski ze zwirkiem nie zostanie rozegrany
              bo mam agresję na 6 a moji jak taką mają to otrzymują sporo kartek i od razy
              przepraszam cie zwirek jak kontuzję ktoś u ciebie złapie
              • jackos Dlaczego usunięto nasze teksty 12.10.02, 16:22
                Oto wyciąg z regulaminu gazety, być morze złamaliśmy któryś podpunkt
                (najbardzioej pasuje ten z reklamą), ale to wydaje mi się śmieszne
                BRAWO GAZETA!!!:

"4.
                Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
                treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
                etnicznej, czy też propagujących przemoc.

5.
                Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
                treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
                naruszających zasady Netykiety.

6.
                Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
                Gazeta.pl przekazów reklamowych.

7.
                Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i
                6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
                Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
                pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać sądowi,
                prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostające w jej posiadaniu
                dane osób naruszających postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu."
                • jackos Re: Dlaczego usunięto nasze teksty 12.10.02, 16:30
                  Słuchajcie założmy może forum prywatne o nazwie ITSAGOAL w katalogu sport i
                  będziemy sobie tam rozmawiać? może założyć je?
                  • Gość: zwirek Re: Dlaczego usunięto nasze teksty IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.02, 16:38
                    popieram
              • Gość: zwirek Re: I dalej kupa IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.02, 16:24
                spoko nie będzie tak źle tylko żeby można było wejść na stronr bo mnie to
                zaczyna wk.....ć
                • jackos Re: I dalej kupa 12.10.02, 16:46
                  Hmm ale za nim założymy nasze priv forum to pobijmy rekord postów na forum
                  piłkarzyki naszym tematem :))) brakuje nam około 50 co wy na to? :)
                  • Gość: jarek55 Re: I dalej kupa IP: 80.48.32.* 12.10.02, 16:55
                    co jest do chuja wafala z ta strona??? juz drugi dzien nie moge na nia wejsc!!!
                    moze im server padł... ale to nie zmienia postaci rzeczy! powinni wszystkich
                    jakos powiadomic!
                    o co chodzilo z tym usuwaniem postow?

Ps. a co do forum ITSAGOAL to dobry pomysl, popieram
                    • Gość: ja!!! Re: I dalej kupa IP: KALIOPE:* / 192.168.3.* 12.10.02, 18:20
                      ja sie przezucilem na www.managerzone.com tam przynajmniej niema problemow puki
                      co ;-)
                      • Gość: cedm Re: I dalej kupa IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 18:07
                        Gość portalu: ja!!! napisał(a):

> ja sie przezucilem na www.managerzone.com tam przynajmniej niema problemow
                        puki
                        >
                        > co ;-)
                        Moze mi pomożesz co do managerzone.com :zarejestroawałem się odesłali mi e mail
                        podali jakieś literyliczby.Nie znam angielskiego chyba mam czekac na second
                        email.
                        • Gość: ja!!! Re: I dalej kupa IP: KALIOPE:* / 192.168.3.* 13.10.02, 19:34
                          tak dostaniesz jeszcze drugiego mejla z haslem
                          • Gość: cedm Re: I dalej kupa IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 08:43
                            Dzięki
                            • Gość: redmack79 Do goscia JA !! IP: *.nat.visnet.pl 14.10.02, 12:57
                              stary zarejestrowalem sie na tym glownie(z 2 tyg temu)ale dawno takiego syfu
                              nie widzialem jak ten manager.Mam pytanko jak mozna sie wycofac bo nie chce
                              blokowac miejsca !!
                              • Gość: ja!!! Re: Do goscia JA !! IP: KALIOPE:* / 192.168.3.* 14.10.02, 23:14
                                aj dont noł jak sie z tego wyrejestrować...:(
      • qreq Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 13.10.02, 14:07
        Niedawno dołączyłem do piłkarskiego managera jakim jest it`s a goal, po 7
        kolejkach mam 18 pkt i jestem liderem swojej dewizji. Mam pytanie: jeśli zajmę
        jedno z pierwszych trzech miejsc, to czy są za to przewidziane jakieś promocje,
        nagrody finansowe dla klubu który prowadzę ? Pozdro dla wszystkich managerów
        grających w tę rewelację :))
        • Gość: cedm Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 18:09
          qreq wszedłeś dzisiaj na strone itsagoal ja nie mogę od wczoraj co się dzieje.
          • Gość: qreq Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.10.02, 18:19
            Nie, nie wszedłem. Wczoraj wyskakiwał napis " żądany URL nie istnieje " a
            dziś " nie ma takiej strony www " :)) zapewne coś kombinują z serwerem.
            • Gość: qreq Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.10.02, 18:23
              Cholera, dziś mam wyjazdowy mecz z vice-liderem dewizji, a nawet nie wiem czy
              mam wystawiona podstawową 11 do meczu ehhh... To sobie pospałem...
              • Gość: cedm Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 19:01
                ja też przechlapałem mam ostatni skład a wykluczyli mu zawodnika pewnie zaczne
                w 10-tke.U mnie wyskakuje jakiś inny itsa ale to związane z bisnesem.
                • Gość: jarek55 Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: 80.48.32.* 13.10.02, 20:24
                  w morde... i jak tu grac? z tego co pamietam to tez nie mam wystawionej
                  podstawowej 11-stki, lipaaaa!!
                  a co bedzie jak bede mial tylko 10 zawodnikow, walkower???
                  • Gość: qreq Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.10.02, 20:49
                    To jest parodia, nie dość, że nie było żadnego powiadomienia o błędach i
                    wyłączeniu strony, to jeszcze nie wiadomo kiedy uruchomią ją ponownie ! Ciekawe
                    co będzie jeśli wogóle jej nie włączą do rozpoczęcia meczów.
                    • Gość: xxx raczej nie ma wlkowerow IP: *.chello.pl 13.10.02, 21:14
                      mialem juz taka sytuacje ze nie wystawilem 11 graczy(nie moglem wejsc na strone)
                      i przegralem mecz 1-5-wiec raczej wlkowerow nie ma;)
                      • Gość: Dafidoo Re: IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 13:15
                        Mi tez sie nie wlacza od jakiegos czasu. hmm ciekawe kiedy wlacza!!!

a www3.managerzone.com - gra ktos w to?? jakie ma funkcje??
                      • Gość: Dafidoo Re: kiedy bedzie forum itsgoal?? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 13:17
                        kiedy??
                        • Gość: FOKS Re: kiedy bedzie forum itsgoal?? IP: *.nowydwor.k.pl 14.10.02, 15:06
                          mam nadzieje ze skoro stronka nie dziala to jednak liga jest wstrzymana ;-)
                          • Gość: zwirek Re: czy komuś IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.10.02, 16:34
                            czy komuś udało się wejść na strone bo to juz 3 dzień jak coś nie tak z tą
                            stroną
                            • Gość: qreq Re: czy komuś IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.02, 17:14
                              Strona już się włącza, tyle, że wyskakuje napis " under construction ", co oni
                              tam mogą zmieniać... Może robią puchary :)) - czyżby koniec it`s a goal ?
                              Ciekawe jak długo to potrwa, lepiej żeby liga nie została zawieszona na czas
                              nieokreślony, zero informacji na ten temat, a na innych oficjalnych forach it`s
                              a goal także nie wiedzą co się dzieje. Jak widać oficjele ze strony managera
                              nie przywiązują wielkiej wagi do ludzi, którzy grają w ich " wynalazek ", a
                              szkoda...
                  • jackos Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 14.10.02, 16:48
                    jak nie masz cxałej 1 to nie ma walkowera ja raz grałem z kolesiem który miał w
                    składzie 7 zawodników!!!!!! No ale wygrałem 5:0 więc nie wiem co lepsze :)
                    • jackos Forum ITSAGOAL 15.10.02, 19:52
                      Ponieważ nikt jakoś nic zrobił w kwestii naszego forum więc sam założyłem forum
                      ITSAGOAL oto jego link:
                      www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10091
                      zaparaszam wszystkich managerów na moje forum. I jeszcze jedno niedługo rozdam
                      uprawnienia do adminowania stałym bywalcom tego wątku

z pzdr Admin :)) Jackos
                      • gwiazdor1 :(((((((((((((( 16.10.02, 07:06
                        Kiedy wreszcie bede mogl zagladnac do mojej druzynki?????????To juz chyba piaty
                        dzien-nie wiem bo nie licze ale to tak na oko.Mam tylko nadzieje ze liga
                        zostala zawieszona bo nie chcialbym zobaczyc np. kilku porazek wiecej niz
                        mialem.
                        • jackos Podbijanie postów 17.10.02, 17:06
                          a ja podbiję liczbę postów aby nasz wątek miał najwięcej postów na tym forum :)

up
      • jackos Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 17.10.02, 17:16
        up
      • jackos Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 17.10.02, 17:52
        up
      • jackos Re: ITSAGOAL gra ktos w to ??(pomocy) 17.10.02, 17:53
        up
        • zwirek3 Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 18.10.02, 16:45
          We are sorry to announce that itsagoal.com has closed.

The good news is that we are working on a new version that will
          include everything that itsagoal.com featured and much, much more!

Please click below to get the latest information about IAG2!
          • jackos Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 18.10.02, 18:54
            up
          • jackos Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 18.10.02, 18:55
            up
          • jackos Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 18.10.02, 18:55
            up
          • jackos Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 18.10.02, 18:56
            up
          • jackos Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 18.10.02, 18:56
            up
            • jackos Re: ITSAGOAL będzie nowy IAG2 ! 22.10.02, 22:15
              jackos napisał: