Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA znów gra: Spurs już wygrywają

IP: *.static.tiscali.nl 02.11.05, 07:51
    no i przykro, ale Lampe w skladzie sie nie znalazl, bo trener dobrze wie, ze
    Lampa w glowie ma durne blondyny, a kosz (mimo, ze niby sie stara) jest
    jednak na 2-gim miejscu. ale spoko, przynajmniej sobie zarobi i pozwiedza -
    ja mu zle nie zycze :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: thorgim Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają IP: *.egb.pl 02.11.05, 08:11
        Milwaukee Bucks wygrali na wyjeździe z Philadelphią 76ers 117:108, a wyjątkową
        skutecznościa popisali się w zespole gości Allen Iverson (35.) i Chris Weber
        (32.) oraz w druzynie gospodarzy Michael Redd (30.).

A mnie sie wydawało że Iverson w 76ers gra...... ale może się nie znam, w koncu
        to wyborcza pisze, co ja biedak moge wiedziec.....
        • Gość: bobsley Bo na stadionie było 20tyś kibiców Bucks :) IP: *.icpnet.pl 02.11.05, 10:12
          i wyborcza uznała ze role gospodarza sie odwróciły
          • Gość: Zed Re: Bo na stadionie było 20tyś kibiców Bucks :) IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:03
            O rany koleś!!! To w kosza się gra na stadionach? Ja pierdykam, nie wiedziałem...
      • Gość: nico_ns Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.11.05, 11:56
        "Milwaukee Bucks wygrali na wyjeździe z Philadelphią 76ers 117:108, a wyjątkową
        skutecznościa popisali się w zespole gości Allen Iverson (35.) i Chris Weber
        (32.) oraz w druzynie gospodarzy Michael Redd (30.)."

błąd z gospodarzami i gościami, chyba że bucks są na wyjazdach gospodarzami :)
      • Gość: barykent Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:47
        Jak to pierwszoroczniak Michael Finley? Chłop już parę lat w lidze gra.
        • Gość: melan Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają IP: *.os1.kn.pl 02.11.05, 12:53
          nawet całkiem, całkiem gra ...
        • Gość: k Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają IP: *.crowley.pl 02.11.05, 14:29
          konkretnie od 95 ego roku ten pierwszoroczniak gra, debiut po huju zaliczyl
      • jan_stereo Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają 02.11.05, 12:59
        Troche smieszny ten bład "NHL", nie sadziłem ze San Antonio Spurs sa tacy
        uniwersalni i nawet w hokeja pykaja i to jak skutecznie ;")
      • Gość: Bartosz Grębowicz To jest kpina! IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.11.05, 13:01
        Tyle bledow w jednym artykule?! Pierwszoroczniak Finley, liga NHL, goscie -
        gospodarze. Dziennikarz, ktory popelnil ten artykul to po prostu ignorant!
        • Gość: DarioGEe Re: To jest kpina! IP: *.neting.pl 02.11.05, 13:10
          Szczegolnie w kwestii sportu gw pelna jest niekompetentnych ludzi
          • Gość: kamil7894 Irytacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:00
            Mnie wkurza to, ze taki koleś co napisał ten artykuł, nawet nie jest łaskaw go
            poprawić!! Co za żenada, wstydź sie człowieku!!
        • Gość: nbl Re: To jest kpina! IP: *.aster.pl 02.11.05, 17:17
          z nhl poprawili na nbl

profesjonalizm pełną gębą

• Gość: Sok To chyba jakis dyletant pisal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 13:30
        Iversen, pierwszoroczniak Finley. Kto to pisal?
      • Gość: XX(X) i co jeszcze?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 13:45
        jaki "pierwszoroczniak Finley"?????????????nie mozecie chociaz jednego
        profesjonalnego reportazu napisac?????
      • Gość: elb Re: NBA znów gra: Spurs już wygrywają IP: *.oen.agh.edu.pl 02.11.05, 14:27
        Do autora artykułu:
        Piłeś, nie pisz!
      • Gość: MIG Jaki pierwszoroczniak Finley?? IP: *.cefarm.kielce.pl 02.11.05, 14:33
        Hmm, Panowie, liczę na to że nie będzieci pisać głupot w
        stylu "pierwszoroczniak Finley" - pierwszy sezon to on może gra w Ostrogach,
        ale z pewnością w NBA ma już etykietę weterana:)
        • Gość: PITO za Iversena IP: 195.20.110.* 02.11.05, 14:48
          powinieneś dostać w ryj - W Chicago Blus grał
          kiedyś M. Jordun
          • Gość: kok Re: za Iversena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:02
            heh, nie podpowiadaj, bo sie koleś nauczy, LOL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka