misiania 21.08.02, 09:41 Niniejszym oświadczam, że z powodów zdrowotnych (silnie posunięta dysleksja i dysgrafia) nie jestem w stanie prowadzić pamiętniczka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 09:43 sama chciałaś.... poszarzałaś mi się Misiu.... a tak ładnie Ci było w zielonym :((((((( buuuuuuuuuuuuu r. zawiedziony bardzo a bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 09:46 Wywaliliście mnie z grinpisu? A ja tak lubię delfiny! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 09:48 misiania napisała: > Wywaliliście mnie z grinpisu? A ja tak lubię delfiny! ja tez lubię ale dlatego ich nie jadam, szary misiu :( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 09:50 Chlip, chlip... A może się jednak zazielenię?(tu następuje rzęs trzepot wdzięczny). Anthony Hopkins jak również Russell Crowe na pewno by mnie zazielenili. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 10:30 misiania napisała: > Anthony Hopkins jak również Russell Crowe na pewno by mnie zazielenili. no nie! takim komplementem chcesz mnie przekupić? dobra, próbuj dalej.... jak trafisz, to Cie zazielenię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 09:46 moze pozycz sobie od Ignatza kure - nabazgrze cos pazurem i nikt nie zauważy Twoich małych usterek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 10:00 Dajmy dziewczynie spokój! Najwięksi tego świata zlecali pismakom napisanie książki, a sami tylko ją sygnowali. Niech więc i misiania zleci. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 10:01 Aha - Rigel, co ty na to? Napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 10:12 znając rigelka to napisze, że napisze, a potem będzie się wykręcał sianem Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 10:14 Oj, to zszarzeje, zszarzeje nam Rigelek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Oświadczenie Misiani 21.08.02, 10:28 Misiu - głowa do gury. Ja też mam dysgrafię. Ale kto by się tym przejmował. Odpowiedz Link Zgłoś