austria 03.11.05, 09:33 imie nazwisko miasto, nazwa druzny, login oraz trzy zdania o drużynie. Dlaczego ci piłkarze, dlaczego ten kapitan? Czekam na austria@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.w.k TERMINARZ 03.11.05, 11:41 Austria rzuć okiem na wątek "Do Austrii - zakończenie obecnej edycji" dodany przez marta_musial 02.11.05, 11:07. Odpowiedz Link Zgłoś
2711xxx4 Re: TERMINARZ 03.11.05, 14:22 Ja jestem chętny ale o co w tym chodzi ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: TERMINARZ 03.11.05, 14:36 to napisz szybko maila jak w pierwszym poscie austrii, ja zglosilem z braku chetnych swoja druzyne jako radio666, ale moze zrobilem cos nie tak wiec dawaj pisz szybko maila a moze ty zagrasz jako reprezentant internautow Odpowiedz Link Zgłoś
kubeklas2 Re: gracz do pojedynku 03.11.05, 15:12 właśnie zgłosiłem swoją drużyne do pojedynku i mam nadzieje ze wezme w nim udzial;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcindodo Re: gracz do pojedynku 03.11.05, 20:59 Mogą być więcej niż trzy zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: gracz do pojedynku 03.11.05, 21:38 oj marcindodo... smieszne pytanie... :) ja dalem 2 zdania... :) austria moze dasz tutaj wyniki "castingu"?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: gracz do pojedynku 04.11.05, 19:07 KTO JEST W KONCU W POJEDYNKU?? WIADOMO?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: gracz do pojedynku 06.11.05, 10:56 Jak myślicie, kto wygra? :) internauta ma Chałbińskiego jako kapitana, ale ma w składzie Sedlacka który nie zagrał i Kaźmierczaka (ktoś pisał, że nie zagra :() ma też Piechnę i Reissa którzy nie przypunktowali za bardzo. Sms-owiec ma kapitana Brożka i w ataku Kuźbę, więc dużo mniej punktów niż Chałbiński dla www, ale nadrobią mu Łobodziński i Szałachowski :) Według mnie wynik jest wyrównany (punktów nie liczyłem) jednak ze wskazaniem na SMS. Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: gracz do pojedynku 06.11.05, 11:10 Mam nadzieję że kolejny punkt zdobędą internauci, Pustkov CP to druzyna z mojego pucharu ligi, tak więc oczywiste jest dla mnie że kibicuję Grzegorzowi :) Odpowiedz Link Zgłoś