Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 13.05.02, 02:28 Nie gniewaj sie ale czasami nerwy ponosza. Osobiscie nadal Cie lubie. Mysle ze jestes mila osoba, sam jestem. Tak mi sie wydaje ale, nerwus czasami. Mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: Do Jottki 13.05.02, 09:24 Jottka, cóżeś ty uczyniła, ża tak się na Ciebie uwziął forum Kraków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Do Jottki IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 13.05.02, 09:40 Czy masz na myśli wątek, pt. "Czy jotka to może idjotka ???" www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAKOW&wid=1845111&aid=1845111&layout=2 Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: od j. 13.05.02, 12:48 Na innym wątku tamże wyjaśniłam, co myślę na temat rynsztokowych bluzgów i - początkowym - braku reakcji na nie ze strony cywilizowanych forumowiczów. W charakterze świetlanego przykładu podałam forumszczecin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: od j. 13.05.02, 14:01 jottka napisał(a): > Na innym wątku tamże wyjaśniłam, co myślę na temat rynsztokowych bluzgów i - > początkowym - braku reakcji na nie ze strony cywilizowanych forumowiczów. W > charakterze świetlanego przykładu podałam forumszczecin :))) A który to wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: od j. 13.05.02, 14:05 "Do wszystkich pokrzywdzonych przez jottkę" :))) O ile go admin nie usunął, ale chyba nie - na krakforum wczoraj działy się rzeczy straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS do j. IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 13.05.02, 14:10 Nie chcialbym Cię obrazić ale uważam Cię za ... sieciową plotkarę! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: do j. 13.05.02, 14:14 co ty as wiekszymi plotkarzami sa faceci chyba ze jottka to facet czapka meska chyba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do f. 13.05.02, 14:19 Co do płci czapeczki to nie wiem, muszę się najpierw zaprzyjaźnić. Urocza, w krateczkę, jak trzeba, brązowo-czarno-jasnokawową. No to znikam na razie w celu zaprzyjaźniania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: od j. 13.05.02, 15:03 jottka napisał(a): > Na innym wątku tamże wyjaśniłam, co myślę na temat rynsztokowych bluzgów i - > początkowym - braku reakcji na nie ze strony cywilizowanych forumowiczów. W > charakterze świetlanego przykładu podałam forumszczecin :))) Jottka, odpusć sobie forum Kraków. Tu Ci źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: od j. IP: *.ncr.com 13.05.02, 16:09 No właśnie! Plotkara - nie plotkara, w czapeczce czy bez czapeczki... Jottki będziemy bronic jak niepodległości, a ona od morza odepchnąć się nie da! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: od j. 13.05.02, 19:13 gosia-s napisał(a): > jottka napisał(a): > > > Na innym wątku tamże wyjaśniłam, co myślę na temat rynsztokowych bluzgów i > - > > początkowym - braku reakcji na nie ze strony cywilizowanych forumowiczów. > W > > charakterze świetlanego przykładu podałam forumszczecin :))) > > > Jottka, odpusć sobie forum Kraków. Tu Ci źle? a nie moze siedzec na dwoch forach? troche nam brakuje normalnych dla zrownowaznia debili :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: od j. IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 13.05.02, 21:58 A myślałem, że tylko glon nie lubi jottki, a tu widzę, że cały Kraków, ale za to cały Szczecin jest za tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: od j. IP: *.net.autocom.pl 13.05.02, 22:11 Gość portalu: REKIN napisał(a): > A myślałem, że tylko glon nie lubi jottki, a tu widzę, że cały Kraków, ale za > to cały Szczecin jest za tobą. Dzięki za wsparcie moralne :))) Ale to nie chodzi o cały Kraków, a raczej o sposób dyskusji, wyjątkowo zniechęcającymi metodami. Główny trzon krakfora i tak podtrzymuje zaproszenie na Majówkę. Robicie coś takiego w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: od j. 14.05.02, 10:37 główny trzon krakfora organizuje majówkę i raczej sie nie obraża o byle co a będzisz? do Szczecina i tak masz daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: od j. 14.05.02, 12:13 No specjalnie pocieszająco to nie brzmi ;))) Ewentualnie mogę zabrać szczecińską Czapeczkę, książkę o słynnych szczecinianach pod pachę, kilka fotek Szczecina dla nieuświadomionych i prowadzić lobbing w Słusznej Sprawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: do j. 14.05.02, 13:02 chetnie się zapoznam z materiałami poglądowymi najchętniej z książką; ze słynnych Szczecinian (?) znam tylko Katarzyne II Pomijam wszystkich ks. Bogusławów czy jak im tam było... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do m.in. 14.05.02, 13:05 m.in napisał(a): > chetnie się zapoznam z materiałami poglądowymi > najchętniej z książką; ze słynnych Szczecinian (?) znam tylko Katarzyne II > Pomijam wszystkich ks. Bogusławów czy jak im tam było... > :) Przyciągnę taczuszkę załadowaną książkami z obrazkami. Po tym mnie poznacie :))) A poza tym pewnie znasz jeszcze Nosowską, przynajmniej ze słyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: do m.in. 14.05.02, 13:45 eeee mieli być sławni takich gwiazdeczek to pewnie na pęczki np Ustrzyki Dln maja zespół KSU... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: do m.in. 14.05.02, 13:47 acha, proszę m.in pisze sie BEZ KROPKI MA KOŃCU!!! PLIZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: do m.in. 14.05.02, 14:00 A to w Twoim nicku nie działa zasada stawiania kropek przy odmianie skrótów? Pisze się dr Iks, ale do dr. Iksa. No to ja napisałam do m.in. (m.in-a) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Od m.in !!! 14.05.02, 14:14 nie działa: to nie jest skrót od "między innymi"!!! i tak najbardziej mnie wkurza, że GW, jak drukuje moje posty, też wali tą kropke na końcu, choć wysyłam im maile, co by mi tego nie robili ale cóż, widac nie czytają Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Od m.in !!! 14.05.02, 14:34 A nie, nie, opacznie mnie pojąłeś - właśnie dlatego, że w Twoim nicku nie ma kropki końcowej, powinno by się ją tam stawiać, gdy nicka odmieniamy. Inaczej sprzeciwiasz się jednakowoż zasadom ortografii. Chyba że chcesz, żeby pisać "do m.ina", wtedy co innego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Od m.in !!! 14.05.02, 14:37 OK, jestem w stanie ustąpić :) ale jak zobaczę frazę: "m.in. napisał" to.... kęsim, kęsim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Od m.in !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 00:00 m.in napisał(a): > nie działa: to nie jest skrót od "między innymi"!!! > i tak najbardziej mnie wkurza, że GW, jak drukuje moje posty, też wali tą > kropke na końcu, choć wysyłam im maile, co by mi tego nie robili > ale cóż, widac nie czytają no racja, bez kropki. pewnie dlatego moje maile kiedys nie doszly... Odpowiedz Link Zgłoś